- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гадното ми семейство и отвратителните ми роднини.
fffffffffff
nqmam kakvo da ti kaja.edinstvenoto koeto moga da ti pojelaq e po-skoro da se mahne6 ottam i da otide6 nqkude dale4,dale4 ottam.na kolko si?opitai se prez tova vreme naistina da ne im obru6ta6 vnimanie za6toto edinstveniqt rezultat 6te e da si susipe6 totalno psihikata.dano po-skoro se izmukne6 ottam.nqma6 li nqkoq naistina dobra fr pri koqto da otide6.ne mislq 4e ako ima6 dobra priqtelka ,tq 6te ti otkaje.prosto nz kakvo da ti kaja..![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
сега ще съм в 11ти клас,не нямам никакви приятели,имам една комшийка с която излизам но тя е от тези които обичат да завъртат интриги..не ми трябва такава,би дала вкичко за да имам най добра приятелка която да ми е като сестричка но ето..всички са лицемери.
Това е наистина тъжно![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
наистина трябжа да си намери6 приятелка..............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
намери най-бързия начин да се махнеш от тях и да си направиш живота прекрасен..усмихни се![]()
![]()
in defense of our dreams...
az ko bqh tebe ve4e da sum se iznesla!![]()
без ПОДПИС ... xD
a nqma6 li lelq,4i4o,bratov4edi pri koito da otide6.nqkoi koito da te razbere i da ti dade da jivee6 u tqh...![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Прочетох първото изречение и бързам да отговоря:
"Баба" ми (аз не я възприемам за баба,а за враг),от към баща ми,никога не ме е обичала ли как да кажа,още от както съм се родил е ходила и разправяла по автобусите,че съм бил роден с 3 ръце и някви деформации на краката,абе кви ли не ъпсурди!Да не говорим,че дори РД не ми знае или пък дори не ме покани на дядо ми (бащата на баща ми) поменът и погребението!!!Не съм говорил с нея от години,последно я видях кгоато другият ми (много го обичах) дядо(майка ми) почина,тогава дойде и взе да ми се мазне " Оооо Петенце (Петко се казвам)" взе да се четка ама аз само я бутнах да се маха!
Баща ми е същият,като изключим побоя де/
А при мен майка ми ме тормози,защото са скарани постоянно да и казвам какво сме си говорили и какво ли не,и абве каквото се сетиш.НЕ кажа ли дига ми скандали като за световно![]()
НЕ ме питай и аз как живея в тази къща,дори съм почнал да си издирвам квартира и работа,че да се махна
Съсипаха ми живота,като ме домъкнаха в този шибан град (6 години вече)!Всички ми приятели продължават да са си там,а аз ги виждам само през ваканцията,а тук всички са адски тъпи!
Това положение в което си е найстина ужасно...На колко години си?Ако можеш започни работа,събери пари и се изнеси на квартира...Бягай надалеч от тези хора...Направо съм потресена как може такова отношение към собственото си дете ?!Как не ги е срам
Те заслужават публично линчуване
Бягай,бягай надалеч колкото се може по-скоро,не ти трябва да си с тях...Най-много да се срутиш психически...Ако бях на твое място щях да крешя толкова силно,че да ме чуят от другата страна на земята...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..