Влез

View Full Version : Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?

Страници : [1] 2

danakis
09-06-2008, 09:34
Li4no az ot opit moga da tvardq 4e jenite sa 100 procentovi kurvi.

CucuTy
09-06-2008, 09:34
Зависи на коя попаднеш!

girl_in_black
09-06-2008, 09:36
Зависи от жената.Така като започнете да обобщавате лощо ми става.

SunShinePearl
и без коли и пари може да се чука с тебе ако мн я привличаш сексуално що пък да не ако знае че 2-ри път няма да те срещне :wink:

lo0oveee
Не всички са такива лично мен ме интересува характера на човека не парите му :)

Sapphire_Illusion
09-06-2008, 09:37
Който кретен ми каже, че жените са лесни, след като тичах след една две години, ще му намеря килър да го дрънне!

Cvetito53
09-06-2008, 09:39
Ne vsi4ki jeni sa takiva!!!Nedeite da gi slagate pod ob6t zanamenatel!!Naprimetno az ne gledam kakva kola i kolko pari ima a gledam na men da mi haresva van6no kakto i haraktera mu!!! :) :) :)

danakis
09-06-2008, 09:41
van6no? e ako e s super qko tqlo visok storen vednaga ste gotovi da legnete s nego. Nikoga ne bihte zabelejili nqkoe po skromno mom4e koeto ne e krasavec a prosto nai obiknoven 4ovek.

Love0nlyMyself
09-06-2008, 09:41
ама вие не разбрахте ли че и ние жените имаме нужди не само вие искате да се чукате на ляво и надясно просто не можете да приемете че ставаме като вас :x (мъжете)

Nadelina
09-06-2008, 09:42
Ne moje da slagate jenite pod obsht znamenatel. Ne moga da kaja, che sym lesna v nikakav sluchai. Nikoi myj s pari i kola ne bi mogyl da me vpechatli, ako ne moga da govorq s nego i da mi haresva.

Bellatrix
09-06-2008, 09:44
van6no? e ako e s super qko tqlo visok storen vednaga ste gotovi da legnete s nego. Nikoga ne bihte zabelejili nqkoe po skromno mom4e koeto ne e krasavec a prosto nai obiknoven 4ovek.
Напротив бихме. :P За мен лично характера на чоека, чувството му за хумор и начина, по който гледа на мен (демек: не като на парче месо, а като на личност) значат МНОГО повече от садържанието на джобовете му \:D/ \:D/ \:D/

Wrathchild
09-06-2008, 09:50
Е съжалявам, но някой ако ще последната кола, излязла на пазара да има и да е наследник на Рокфелер, не ми ли харесва - да си гледа работата.

danakis
09-06-2008, 09:54
ave taka kato vi slu6ma vie momi4etata ste bili nekvi nevinni angel4eta ve. Zna4i vis4ki kazvate ako ne mi haresa nqma da mu obarna vnimanie ebago to se okaje 4e v balgariq Kurvi nqma

Lysit0
Парите не са главното в човекът,когото обичам.Щом съм останала с него е ,защото си допадаме по характер,правиме компромиси един с друг,обичаме се и си имаме доверие,също което много ме радва е ,че се сеща за всички мой празници и за годишнините ни,както и аз се сещам за празниците му и годишнините ни.И макар,да има пари не за това съм с негo.

sh3_1s_7h3_0n3

Кофти късмет.

Все ще видиш и другата страна на жените. ;)

Master_of_Time
09-06-2008, 09:55
Ми не, ЖЕНИТЕ не са лесни. КУРВИТЕ са лесни. Една истинска жена не пуска наляво и надясно на разни глупаци с много пари в джоба и ум за 1 стотинка. Ако имаше опит в живота може би щеше да го знаеш. :) И лично аз от опит мога да твърдя от опит, че хора които търсят "жена" чрез пари и кола само са пълни идиоти, които нямат положителни качества, с които да привлекат една нормална жена, а не курва.

jujulinkaa
09-06-2008, 09:55
Не слагай всички ни под общ знаменател !много момичета преценяват момчето от вътре и характера му , не материалната му страна !

LiloTa
09-06-2008, 09:56
Е съжалявам, но някой ако ще последната кола, излязла на пазара да има и да е наследник на Рокфелер, не ми ли харесва - да си гледа работата.

+1

CuteBaby
09-06-2008, 10:04

+1
+1 :)

s3xy
09-06-2008, 10:08
Аз пък най-се кефя на готино, високо и мусколесто момче, пък ако върви в комплект с мн пари и страхотна кола - welcome :D иначе ако трява наистина да съм честна... не бих забелязала някой по-смотан, но с красива душа... :( сори

Sunny_stz
09-06-2008, 10:15
Не всички са такива лично мен ме интересува характера на човека не парите му :)

Така е....разни хора,разни идеали..Не си попаднал на точната жена момче ;)

DoPye
09-06-2008, 10:17
Зависи на коя попаднеш!

зависи от парата xaxaxa :)

WaKo
09-06-2008, 10:25
Абе стига с такива комплексарски изказвания - пари трябвали, коли трябвали - това са изказвания на комплексиран човек, който си оправдава собствения страх от жените с това, че не може да има скъпа кола и да ходи по снобски заведения. Я, вместо да пишеш глупости по форумите вземи се стегни и покани следващото момиче, което ти хареса на кафе. И да ти откаже - голяма работа, има още милиони. Не мога да ви разбера такива хора - един път не се е опитал да покани нормално момиче да се видят, по цял ден гледа и цъка с език и вместо да направи нещо по въпроса само се навива, че без пари и коли не става. Та дори и с парите, ако не знаеш как да си поискаш пак няма да стане.

xXxScreamxXx
09-06-2008, 10:34

Еее аз пъ мога да ти кажа 4е си 1000% тъпа п*ткаааааа..... не зна4и 4е щомм 5 ....20...1000 са такива то се отнася за вси4ки ....
много тъп извод направи ... :x

DoPye
09-06-2008, 10:36
права е жената знае си цената

6okolad4e
09-06-2008, 11:04
miiii ne ne e vqrno... men primerno ako se probvat da mi probutvat razni koli i pari samo za da bada s tozi 4ovek 6te se ubidq. no ako imam seriozna vrazka s nqkoi i toi go pravi prosto za6toto naistina ima golemi vazmojnosti taka stava...oba4e pak nqma da mi e komfortno

DoPye
09-06-2008, 11:06
miiii ne ne e vqrno... men primerno ako se probvat da mi probutvat razni koli i pari samo za da bada s tozi 4ovek 6te se ubidq. no ako imam seriozna vrazka s nqkoi i toi go pravi prosto za6toto naistina ima golemi vazmojnosti taka stava...oba4e pak nqma da mi e komfortno

ми да то като същото :) ти нишо не каза

Lysit0
09-06-2008, 11:08

DoPye...не е същото,защото ,ако имат сериозна връзка,и той и подари,значи че го прави само от любов,а не,че му е поредната мадама.

DoPye
09-06-2008, 11:11

DoPye...не е същото,защото ,ако имат сериозна връзка,и той и подари,значи че го прави само от любов,а не,че му е поредната мадама.
няма да пиша повече , че се повтарям

Wrathchild
09-06-2008, 11:26
Абе стига с такива комплексарски изказвания - пари трябвали, коли трябвали - това са изказвания на комплексиран човек, който си оправдава собствения страх от жените с това, че не може да има скъпа кола и да ходи по снобски заведения. Я, вместо да пишеш глупости по форумите вземи се стегни и покани следващото момиче, което ти хареса на кафе. И да ти откаже - голяма работа, има още милиони. Не мога да ви разбера такива хора - един път не се е опитал да покани нормално момиче да се видят, по цял ден гледа и цъка с език и вместо да направи нещо по въпроса само се навива, че без пари и коли не става. Та дори и с парите, ако не знаеш как да си поискаш пак няма да стане.Айде сега някой да отвори черепа на автора и да му налее това мнение в мозъка!

sladkata_bebz
09-06-2008, 11:56
Това,че си препатил от една така наречена "златотърсачка",не можеш да слагаш общ знаменател на вс жени ,ако си забелязал дори в темата ти ти го доказват,че е точно обратното на твоето твърдение.Парите са средство нищо повече с тях любов не се купува...

hamilcar
09-06-2008, 12:02
Повечето жени са такива, няма какво да се лъжеме. Това, че има 1 на 100, която не е такава е нищо.

mImMmKa
09-06-2008, 12:13

+1 (puke)

literbebe
09-06-2008, 12:17
не са нужни пари,коли и мускули,а само малко външност,ама мъни4ко,но поне да имаш нещо в главата.а такива комплексарски мнения,4е жените са курви-еми има и такива,тва е живота,но ти ако си грозен и на вси4кото отгоре душевен тъпоъгълник ве4е дори вси4ки богатства на света няма да ти стигнат,за да свалиш някоя :(

MakeMeLaugh
09-06-2008, 13:21
Бе всякакви ги има.

Аз предпочитам да спи с мен, а не с колата ми 8)

ifgennu
09-06-2008, 16:57
Am..Ne e mnogo po temata,no shte spodelq ,kato stana wuprost za kolite i jenite.Predi da sreshtna parwata si moje da se kaje luibow imah dosta momicheta smisyl takaw nesym se zadurjal dosta sus edna, i sled kato sreshtnah wuprostnoto momiche bqh s neia ne mnogo dulgo wreme okolo 5-6 meseca i e zagubih,glawno zaradi chowek sus pari i kola. IRONICHNO NALI ? xaxa.xa.xa.xa

Nam3less3
09-06-2008, 18:13
Мъж, който използва тва клише че жените са курви, обижда себе си.
Нормално е жените да искат материално осигурен мъж, от векове е така в обществото, и жената играе по принцип ролята на домакиня в семейството, докато мъжът работи. Както ти търсиш красавица, така и жените търсят богаташ. И ти ако беше жена, щеше да си същия сигурно.

cherinka
09-06-2008, 18:23
Жената винаги трябва да си има резерва!
Човек, с когото се обичат и всичко е цветно + един готин батко паричков. :)
Нима това ги прави курви?
Напротив!
Трябва да използват всичко, абсолютно всичко на тоя свят, което имс е предлага и да извлекат колкото се може повече полза от него :)

pampers
09-06-2008, 18:28
пари,коли + наркотици ще добавя и в повечето случаи е твоя :-D

the_godfather
09-06-2008, 18:39
не е добре да се обобщава по принцип да .. ноо да не забравяме че няма нищо ново под слънцето. ще ви припомня една мисъл казана още от великия Наполеон:

"Всички жени са курви! С изклювение на майка ми! Ноо, да не забравяме все пак че и тя е жена."

Според мен курва е тъп термин като цяло. Много ясно че и мъжете и жените са курви, просто някои го правят показват по явно от други.

vaseto0o
09-06-2008, 19:16
Офф естествено че всяка сериозна жена гледа и портмонето на мъжа. Идеалният мъж=вибратор+банкомат 8)

nestle
09-07-2008, 09:46
Пффф наистина тей кат почнете да обобщавате...много тъпо...Мен лично не ме привлчат ниту парите ниту колите! Е да приятеля ми ги има и двете, но много пъти сме се карали с него че не съм заради това с него...щот той все ми вика " ако си продам колата или нещу стане остана без кола ти ще ме остаиш" :-x :-x :-x пффф да каточели ходя с колата...Обичам момчето - държанието му към мен, тва че ме обича, че ме привлича, погледа, усмивката и т.н. ей тва ме привлича в момчето а не финансовото му състояние!

sextazy_baby
09-07-2008, 10:02
Повечето са курви,но това не означава че всички са такива,явно ти не си попаднал на момиче

pateto16
09-07-2008, 10:18
Tova e mnogo glupavo da slagate jeni pod obsht znamenatel...spored mene tfa e greshno...

Ivalinka
09-07-2008, 10:19
има всякакви....ама тези,на които попадаш,са от друга категория...

Bubbly
09-07-2008, 11:35
Аз пък твърдя, че хората са на 80% безмозъчни олигофрени.
Да взема и аз да пусна една тема? :? Леле леле леле ](*,)
не издържам вече .

6okolad4e
09-07-2008, 20:09

няма да пиша повече , че се повтарям

ми не е същото защото 1-во казах че няма да ми е приятно да приемама скъпи подаръци в какъвто и да е случаи но ако имам сериозна връзка (и тази сериозна връзка никога няма да започне ако този човек се е опитвал кажи речи да ме копува)та ако имам сериозна възка съм по-склонна да приемама скъпи подаръци

Viche
09-07-2008, 21:07
Че има много курви-има,но не всички жени са еднакви така че не ги слагай под общ знаменател... :?

MegabytE
09-07-2008, 21:17
Говорим за русите чалга фенки?! Мда, лесни са. :-o

Escarina
09-07-2008, 22:12
Какво означава лесни жени... Не мога да си обясня, защо е толкова модерно всички момичета да са надути и недостъпни и повечето да са с мозък колкото орех?! Ако някой ми харесва съм с него, ако не не. Това означава ли, че съм лесна? А тия простотии с колите и парите са ми толкова опротивяли, че ми е писнало дори да обсъждам. Хората не са ходещи мангизи по дяволите.

MegabytE
09-07-2008, 22:14
Какво означава лесни жени... Не мога да си обясня
За това сме тука! В "Планета", ходиш ли?

nikemilov
09-07-2008, 22:36
Добре де, момичета, а как ще се почувствате ако едно момче - супер красавец, много умен и интелигентен, не може да ви плати сметката в кафето? Няма ли да ви стане поне малко кофти? :?

Иначе и аз съм на мнение че жени има всякакви - от курви до свестни. Пф, добре че моята е от свестните. 8)

Bixel
09-07-2008, 23:12
Всички сте курви уе за 1000 стинки (жалти) ше легнете с най мрасния циганин да ви е*а **** да *** и к*рвите ви с к*рви грозни де** ваща **** м*** и *** тъпа **** грозна *** да го ***** и да го издете **** грозни ***** ***** **** такива ********* к*рву д**а мам*у стара как ма ядосахте само ше сема си стана гей

unknown_lady93
09-07-2008, 23:20
kfo se surdi6 4e jenite sa kurvi kato samo po takia se zaglejda6..moje bi ako ne tursi6 nqkfa qka putka ami se hvane6 s nqkoe po obiknoveno momi4e nqma da misli6 4e vsi4ki momi4eta sa kurvi..TI SI ZNAE6 NAI DOBRE ;)

SpOrTs_GiRl
09-07-2008, 23:22
Зависи на коя попаднеш!
Няма какво повече да кажа.

eveto_xx
09-08-2008, 06:39
Всички сте курви уе за 1000 стинки (жалти) ше легнете с най мрасния циганин да ви е*а **** да *** и к*рвите ви с к*рви грозни де** ваща **** м*** и *** тъпа **** грозна *** да го ***** и да го издете **** грозни ***** ***** **** такива ********* к*рву д**а мам*у стара как ма ядосахте само ше сема си стана гей
Т'ва уби всичко детско в мен... :shock:

Erica
09-08-2008, 11:45
Абе стига с такива комплексарски изказвания - пари трябвали, коли трябвали - това са изказвания на комплексиран човек, който си оправдава собствения страх от жените с това, че не може да има скъпа кола и да ходи по снобски заведения. Я, вместо да пишеш глупости по форумите вземи се стегни и покани следващото момиче, което ти хареса на кафе. И да ти откаже - голяма работа, има още милиони. Не мога да ви разбера такива хора - един път не се е опитал да покани нормално момиче да се видят, по цял ден гледа и цъка с език и вместо да направи нещо по въпроса само се навива, че без пари и коли не става. Та дори и с парите, ако не знаеш как да си поискаш пак няма да стане.

Едно смислено мнение в цялата тема,подкрепям... :grin:

BaiboCo
09-08-2008, 11:50
ave taka kato vi slu6ma vie momi4etata ste bili nekvi nevinni angel4eta ve. Zna4i vis4ki kazvate ako ne mi haresa nqma da mu obarna vnimanie ebago to se okaje 4e v balgariq Kurvi nqma
STFU ве дразнищ ме. Стига поства тъпи теми/коментари, а земи се замисли малко колко зле си ТИ всъщност, а после храни другите.

Sunny_stz
09-08-2008, 12:33

Ти си комплексар!!

de_bella
09-08-2008, 14:20
Повечето може да са такива,но не слагайте всички под общ знаменател.Всяко правило си има изключения. :-D

BirdsFarm
09-08-2008, 14:36

Аз личнио от опит мога да твърдя, че ти си 100 процентов комплекар, на който нито едно момиче не е обръщало внимание до момента, защото е неадекватен в изказванията си!

slun4ice_90
09-08-2008, 14:42
Li4no az ot opit moga da tvardq 4e jenite sa 100 procentovi kurvi. :shock: Ти си пълен кретен от това,което прочетох... :o :? :lol: Мога пък да ти кажа,че аз хич не съм като другите!!!!!! :x

Kitoka
09-08-2008, 14:53
"Тъп! Сложихме общия знаменател и оставовихме, че жените, които не ни пускат са курви, които се ебат само за пари!"

Да има курви, но не всички са такива , а пък и все пак в крайна сметка и курвите могат да се влюбят! ( можи и в кола да е, ама си е влюбване :-D )

sladur4etyYy
09-08-2008, 14:54

аз пък мога да твърдя, 4е ти освен 4е си супер грозен, смотан, залупен, неориентиран, 100 %- ов задръстеняк, отхвърлян о4евидно от вси4ки жени, моми4ета и моми4енца , до които се се доближавал през безсмисления си животец, заради горепосо4ените си ка4ества, си и доста жалък, защото ползваш теория, измислена и поддържана само от смешни лигави мом4енца като тебе, без грам подход към жените :wink:

Kitoka
09-08-2008, 14:55
"Туп! Сложихме общия знаменател и оставовихме, че жените, които не ни пускат са курви, които се ебат само за пари!"

Да има курви, но не всички са такива , а пък и все пак в крайна сметка и курвите могат да се влюбят! ( можи и в кола да е, ама си е влюбване :-D ) И аз съм влюбена в LandCruiser-a, aма не мисля да ходя да духам на някой дърт пръч с пари, който не може да го дигне за за получа близалка :razz:

TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 15:00
курви няма ... има жени които като си доставят удоволствие (имам предвид секс) получават "играчки" или други облаги ... това "курва" сто процента е термин измислен от грозни жени, на които не са им вързвали ...

Escarina
09-08-2008, 19:34
Какво означава лесни жени... Не мога да си обясня
За това сме тука! В "Планета", ходиш ли?

Не. Трябва ли?

xxxSnowflakexxx
09-08-2008, 19:39
Зависи на коя попаднеш!

Lady_Chocolight
09-08-2008, 20:05
Твърдо се придържам към няколко критерия за мъж, засягащи както характер, социални умения, здраве и външен вид, така и социален статус и пари.
За мен е важно мъжът да е финансово стабилен, защото ми дава сигурност. Така за мен става ясно, че той не е някакъв мечтател или развейпрах, а човек, който е стъпил здраво на земята и може да печели.
Независимо колко е прекрасен като човек, с боклукчия не бих тръгнала. Нито със сервитьор или човек без образование.
Обичам лукса и искам да не се лишавам от нищо. Затова работя над себе си - да имам необходимото образование, за да изкарвам добри пари. След като аз мога, значи и той трябва да може.

sweet_baby_cool
09-08-2008, 20:09
Лошо, много много лошо... Яко си се заблудил.

nestle
09-08-2008, 20:28
Апък и чесно казано малко са момчетата и мъжете без коли вече ;) Без пари също тей че... :)

fireprincess
09-09-2008, 06:10
Зависи от жената.Така като започнете да обобщавате лощо ми става. :o :-x kurvi li ta vie mom4etata do opredelena vuzrast samo sex iskate

samoubiika
09-09-2008, 09:46

е извиняай,ма недей да слагаш всички жени под общ знаменател :-x ...делят се така:
малки курви от 12-16
курви от 17-20
дърти курви от 30-40
и задръстенячки-девствени
(в рамките на шегата естествено!има мн свестни момичета по тоя свето ;д)
аз определено не бих се хвърлила на първия богаташ или нешо такова...държа на любовта,честността и тем подобни ииии ми се струва че ше си умра стара мома :razz: шото повечето проблеми идват от мъжете,а не от жените...като правиха онези проучвания и глупости и излезе,че мъжете са по-склонни към изневяра...аз лично не бих изневерила :x

ScaRLett*
09-09-2008, 09:56
Е хайде сега-никоя няма да си признае много ясно!Всеки обича парите,колите и тем подобни,трябва да се огърне внимание на факта,че има два типа-Жени който мислят и преследват САМО лукса.И другия тип съответно,не преследва такива мъже,но неможе да се каже,че не ги харесва. За мен лично е по-добре да съм с човек,който обичам или поне харесвам,а не някакъв дебел и мазен,който немога да понасям ама щото имал пари.Понякога се чудя на някой жени. :x :(

Sunny_stz
09-09-2008, 22:12
Така е!Всяка жена гледа лукса,но трябва да се гледат и другите неща в мъжа!Неговата външност,отношение,обноски ,вътрешна красота ,абе много неща!Не държа да е богаташ от класа и едва ли не да ме издържа.....ще кажеш че пръска парите си заради секса...така излиза..Някои жени излизат с такива мъже,те ги водят по скъпи заведения,плащат им сметките ,купуват им скъпи дрехги,белъо ,а в замяна получават секс,няма никаква любов в такава връзка!!Просто ми е противно като видя такива двойки....

Love0nlyMyself
09-10-2008, 06:45
ама вие мъжете сте много прости ! некоя жена ви откаже и веднага тя е курва абеееее я СИЧКИ МЪЖЕ НА САПУН 8-) 8-) 8-)

malko_kalpazan4e
09-10-2008, 16:24
Не всички са такива :? за мен на първо място е любовта :)

nan4onanka
09-11-2008, 12:13
Е уби коня брат! :D :D :P ако можеше и да обясниш всяка дума какво значи те признавам ей :D И не е вярно.Поне за мен не е толкова важно (който каже че изобщо не е важно,лъже)дали има пари и тем подобни.Важното е да е човек.По-предишния ми приятел на 21 живееше с родителите си и не работеше,Беше на тяхна издръжка?А сегашния-какво като кара кола за 80 000,това не го прави повече човек от другия,нали?

Lady_Chocolight
09-11-2008, 16:49
Искаш да е финансово стабилен (само няколко милиончета), защото ти дава S-класа Vertu за 18 000 лева 5 апартамента и т.н, тъпа курва такава! Даже не можеш да го извъртиш както трябва...Ако наистина беше заради това, че е човек стъпил здраво на земята...Аве може да е Айнщайн с 8 висши и да не си намира хубава работа, ти няма да тръгнеш с него, защото просто няма да може да ти купи S55AMG :lol:
Ето това ме уби. И човекът е напълно прав.
Отивам да кажа на приятеля си, че го зарязвам. Не може при условие, че искам S-класа Vertu, той да ме разнася насам-натам с червено Пежо. Да не говорим, че и един апартамент не притежава. Вярно, че ме обича и аз него, и че е разумен, стабилен, висшист и работлив... но липсата на S-класа не мога да му я простя. :D

ive_nceto
09-12-2008, 09:29
Е не чак 100% ама по-голямата част наистина са такива.Ама и вие момчетата си падате точно по такива.Нз с какво випривличат курвите ама ако пред вас застакат две момичета-едното свястно а др курва ще изберете втората.Мисля че ви е в природата да си падате по лесните момичета който може да впечатлите с някоя кола или нещо подобно.Така че вместо да се хвърляш на тези от които 100% ще получиш секс до края на вечерта а може и да не си единствения се потруди малко да спечелиш някое добро момиче.Знаеш ли може и да се изненадаш че не вс момичета се интерасуват само от това какво можеш да им купиш или в каква кола ще ги возиш,а по ги интерасува каква част от себе си ще им предлиожиш!!!!

Rebirthing
10-11-2008, 11:57
Един мъж трябва да е добре изглеждащ и секси и да има мозък в главата и да знае как да го използва, защото ако може да използва мозъка си даже и да не е богат, ще може да заработи пари!

tonitoo
10-11-2008, 13:26
Ne moje da slagate jenite pod obsht znamenatel. Ne moga da kaja, che sym lesna v nikakav sluchai. Nikoi myj s pari i kola ne bi mogyl da me vpechatli, ako ne moga da govorq s nego i da mi haresva.

Съгласна съм с теб

Escarina
10-11-2008, 18:38
Абе вие нормални ли сте.. лесни ли са жените, лесни ли са мъжете и само глупости пишете. Всичките сме лесни и сме тъпи, руси по душа курви. И същото важи и за вас. Доволно?

EmeLLin
10-11-2008, 20:13
хахах незнам що слагате всички момичета под общ знаменател?!
всеки си има своя гледна точка за нещата. Дали едно момиче ще бъде с едно момче заради парите или заради самия него си лично нейна работа...
В днешно време материалното придобива по голяма стойност от духовното...и не ми казвайте тука сички, че ако не ви хареса няма да сте с него няма такива работи. Никой незнае какво ще стане във времето....Никога не казвайте никога.., а и има хора, които си гонят личния интерес и смятат,че е по добре да имат мъж с пари до тях, който може да им осигури стабилен живот...отколкото някакъв прошляк, който ще им дава напразни обещания...искам да ви кажа, че никой никога незнае какво ще стане в бъдеще.......

Oposum
10-11-2008, 20:25
Всички жени са курви, освен майка ми! Но да не забравяме че и тя е жена. ---> Наполеон.

Още в "време оно" жените са домакинствали а ние сме ги издържали. Не трябва да ги виним, просто така са свикнали.

Има изключение Амазонките... но те затова не са оцеляли.

The_only_one
10-11-2008, 22:42
ДОбрее секи говори тука К***и Мурви пък от 6 Страници отговори Излезе че Всички момичета държат на човека не на джоба му ..

Force_bladeR
10-11-2008, 22:47
Аз пък мисля че трябва да си някав фешън с нарязани дънки, прилепнала розова блузка и да слушаш чалга за да те харесат.. :-o :smt018

TiN4iTyYy
10-11-2008, 23:45
Напротив бихме. :P За мен лично характера на чоека, чувството му за хумор и начина, по който гледа на мен (демек: не като на парче месо, а като на личност) значат МНОГО повече от садържанието на джобовете му \:D/ \:D/ \:D/

+1 =D>

nejnaDROGA
10-12-2008, 06:43
Хммм :-o Добреммм :-o Ще си представя,че всички момичета сме си курви (както твърди автора)...Ходим с гаджетата си заради колите и парите...Хммм...Е явно аз съм доста тъпа курва :-| Защо ли?!...Миии защото гаджето ми няма кола,а и не е кой знае колко богат :-| Нооо това настрана :) ... Никога не съм позволявала на момче да ми плати сметката в заведение ... ЕеЕеЕе айде!Признавам си!Имаше 2 такива случая - при 1-я говорих по телефона и не забелязах,кога бившия е платил,а 2-я беше когато правихме 1 година и искаше да почерпи :| В интерес на истината е многоооо под нивото ми да позволя на момче да ми плати сметката (дори по рождени дни ми е доста неловко :| ) Винаги съм предпочитала аз да плащам сметката на компанията ми,когато сме в някое заведение ... Без значение дали сме 2-3 или 10 човека ... Щом имам достатъчно пари значи аз плащам!!!Не обичам да съм зависима от някой!!!Било то гадже или някоя приятелка!!!

Извод:Миии явно съм една от тъпите курви във форума :lol:

Сега сериозно...:Автора да вземе да се погрижи за множеството си комплекси и да спре да слага всички момичета под общ знаменател!!!

pisentseto
10-12-2008, 06:52

+1
Мое едно бивше гадже беше мн скромен,даже аз му бях първата фр.
И ходехме цели 6 месеца,това до сега ми е била наи-дългата връзка.
Дано сега с новото ми гадже да бием този рекорд 8-) ,в сряда ще правим 4 мес :-) :-) :-) :-) :-)

Insatiable
10-12-2008, 08:08
Повечето са такива, съгласна съм, но не всички :) Аз имам такива приятелки за съжаление ... 8-)

hottie
10-12-2008, 08:21
Има много лесни лесни момичета/жени!Особено тези, които слушат от онези безумни текстове на силиконовите девойки, които набиват в мозъка на феновете си, че материалното е най-важно.

HardcoreSyndrome
10-12-2008, 08:28
Хъх, айде бе... вярно ли?! Колкото има курви (факт) толкова и нормални момичета има! Голяма част от подрастващите гледат да ги на**ат повече бройка, но не може да твърдиш, че всички са курви! Има жени с достойнство и такива, които не можеш и да ги имаш! Точно, защото не се купуват с пари и т.н. 8-)

ЛаСт!К
10-12-2008, 09:44
Лесни ли са мъжете?Къса поличка,дълбоко деколте и веднага с теб?

О,я се спрете бе,комплексари :x

soul1199
10-12-2008, 09:57
Ne vsi4ki jeni sa takiva!!!Nedeite da gi slagate pod ob6t zanamenatel!!Naprimetno az ne gledam kakva kola i kolko pari ima a gledam na men da mi haresva van6no kakto i haraktera mu!!! :) :) :) to4no kazano

Oposum
10-12-2008, 12:52
Къса поличка,дълбоко деколте и веднага с теб?

Ти без да се усетиш показа най-голямата сила на жените... , и именно тази сила е изградила представата че жените са леки. (Нямам предвит всички жени, мнозинството).

Но най-често леките жени са дебелите или по-грозничките. Когато никой не им обръща внимание с цел да се правят на велики, почват да спят с който им падне. Факт!

jambo_bs
10-12-2008, 13:05
Темата ти е скапана 8)

beti_niki
10-12-2008, 13:53
завис от момичето/жената не всички са лесни

BloodyMary
10-12-2008, 14:20
tova 4e si popadnal na edna ne pravi vsi4ki jeni kurvi... p1k i v dne6no vreme jenite sa tolkova nezavisimi i samostoqtelni 4e izkarvat pove4e i ot m1jete..Taka de az ako izkarvam pove4e za kvo mi e da t1rsq m1j s kola i pari..nali si gi imam. :-P :-P :-P :P :razz: :razz: :?

Hilary_
10-12-2008, 18:15
хаха май нещо си се объркал много лошо... и до никъде няма да стигнеш с това мислене...колкото и да си "хував" няма ли акълец....няма и момичета... :wink:

linoleum
10-12-2008, 19:52
хаха май нещо си се объркал много лошо... и до никъде няма да стигнеш с това мислене...колкото и да си "хував" няма ли акълец....няма и момичета... :wink:

акълец за кво мила :)) да ти сваля звезди..
хехех :) да си споделяте ... или да обсъждате
нещата от живота или живота от нещата....
като в ониа виц:
виж аз не се интересувам от пари.... аммм ти каква кола караш????
тези мацки който твърдят, че парите не са им най-важното
или са фанали вече такав с почвечко пари или тези с повечко пари не ги забелязват. квото си е си е....
:)

TotallySexy
10-12-2008, 20:22
винаги за мен започваме от външността.... после гледам акъла... не бих била с някой заради парите му, но ако ги има няма да се оплача... а това не ме прави лесна ;)

MakeMeLaugh
10-12-2008, 20:33
По дрехите посрещат, по акъла изпращат. ;)

Т.е. Първо човек се преценя по външността и след това какво има в главата си. Ей примерно един супер-мега-грозния смотльо може да е хипер умен, ама няма да тръгнете да го опознавате нали.. а дори бихте зашушукали зад гърба му.. ;д

Това винаги ще си важи ;)

TotallySexy
10-12-2008, 20:42
По дрехите посрещат, по акъла изпращат. ;)

Т.е. Първо човек се преценя по външността и след това какво има в главата си. Ей примерно един супер-мега-грозния смотльо може да е хипер умен, ама няма да тръгнете да го опознавате нали.. а дори бихте зашушукали зад гърба му.. ;д

Това винаги ще си важи ;)

на едно мнение сме
;)

suunlight
10-12-2008, 21:42
различни жени има. не може като кажеш "жена" .. веднага да се сложи пр. "лесна"

mistake
10-13-2008, 12:48
Я духай супата... Така както казваш ти за жените и аз мога да кажа , че всички мъже са педерасчета. Дееба... изградил си мнение за някоя , и поставя всички под общ знаменател. Щом всички жени са курви , се хващай с момченца и проблема ти е решен...

Fabolouse
10-13-2008, 13:38
Няма камък който да не става, няма жена която да не дава стига да си намери майстора!!!

ra4ence
10-13-2008, 13:55
Няма камък който да не става, няма жена която да не дава стига да си намери майстора!!!
Много точно :)

amor_ruslana
10-13-2008, 18:40
Абе ей нещастник кой е курва да не земеш да ми станеш ти тука само на жиголо е кажи го само още веднъж и спукана ти е работата ясно???Вие мъжете пак сте 100%.......

boxiorkata
10-16-2008, 10:05
van6no? e ako e s super qko tqlo visok storen vednaga ste gotovi da legnete s nego. Nikoga ne bihte zabelejili nqkoe po skromno mom4e koeto ne e krasavec a prosto nai obiknoven 4ovek. Слушай какво:ти също веднага би бил готов да легнеш с момиче,с перфектна фигура,с голями цици и красива!Пред нея надали би предпочел някоя по-скормна и обикновенна девойка!Така че не се прави тука на "цвете сред бурени",ако обичаш!И относно това,че всички жени сме курви,ами съжалявам,ама не е така глупако!Явно май не си бил с жена и май са те треснали невероятни комплекси за малоценност!Опознай жените и тогава пускай теми...

danakis
10-16-2008, 11:35
boxsiorkata taka kato te slu6am mai i ti si nekva kurvetina

miracle15
10-16-2008, 11:57
аз лично не се интересувам от тези неща! В момента харесвам едно момче и отчаяно се опитвам да го спечеля, а той няма кола и не разполага с пари... Аз сама мога да си спечеля пари, като работя и да си купя кола! Наистина има такива момичета, които търсят само материалното, но да знаеш че има и доста изключения!!! Не си прави прибързани заключения!!! [-(

boxiorkata
10-16-2008, 12:05
boxsiorkata taka kato te slu6am mai i ti si nekva kurvetina Колко си прост не е истина! Иии я да чуя защо мислиш,че и аз съм курветина?

cvEto
10-16-2008, 14:38
Имаш кинти ? Имаш всички !!! Но в днешно време това важи и за двата пола 8-)

snejana67
10-16-2008, 15:40
не са така лесни както си мислите 8)

swords1010
10-16-2008, 16:02

Кофти късмет.

Именно! danakis, човек май просто на такива си попадъл. Ти от къде си ги набираш тия жени? От сайтове за запознанства?

YzyrpatoR
10-16-2008, 17:06
Много са лесни

OCINKO
11-20-2008, 17:20

Кофти късмет.

xaxaxx mai nqma6 koi znai kk1f opit :razz: ili koito kakvoto t1rsi i v kakvito kr1gove se dviji namira s1otvetnite "dami" :D i az ako hodeh s nekfi takiva prosloiki na ob6testvoto 6tqh da kazvam vsi4ki m1je sa kurvari a vsi4ki jeni kurvi no tova e stereotip i az s1m se ubedila li4no 4e ima hora razli4niii tak 4e ako si svesten tip 6te ti doide reda za svqsno momi4e samo da znae6 da ne q t1rsi6 po zadnite sedalki na klite iii 1glite na diskotekite :) 8)

Stefchyy
11-20-2008, 17:23
Не всички са еднакви ..

xpici
11-20-2008, 17:29
не всички са такива :)
аз лично не съм материалистка смятам го за глупаво да гледаш в едно момче само парите колите и т.н :)

Rofl4e
11-20-2008, 18:21
Хаха елате да ви заведа в моя клас имаме една кадето разправя това колко пари и било онова колко и било какво си е купила приятеля и колко коли имал колко пари похарчила всеки ден едно и също .. :razz: . Иначе аз не съм такава.. важното е да е добър и да се арзбирате ако ще и 2 лв да има в джоба

bazzil
11-20-2008, 18:29
Жената винаги трябва да си има резерва!
Човек, с когото се обичат и всичко е цветно + един готин батко паричков. :)
Нима това ги прави курви?
Напротив!
Трябва да използват всичко, абсолютно всичко на тоя свят, което имс е предлага и да извлекат колкото се може повече полза от него :)

Хаха ами какво ги прави, и да ти кажа ти ако си на тоя принцип мн грешиш. Апак и коментара ти е мн тъп едва ли ако се обичат и всичко е цветно, ще има някои паралия като резерва.Ако всяка жена мислеше като тебе незнам какво щеше да е.

П.П За жалост има ги и тези жени, които гледат само материалното състояние, има ги и то в излишек...

Liar
11-20-2008, 18:48
Повечето говорят така,защото все още не си изкарват парите сами.Когато започнат и видят,че не е толкова лесно,колкото да ги харчиш,определено ще се зарадват на някой по-заможен чичко.Тези,които не биха го направили са едно на хиляда,милион,не знам...Изобщо хората,които имат различни виждания от масата хора не са много.Автора и всички,които споделят мнението му трябва да си търсят компания в подходящите среди.

TheLastAngel
11-20-2008, 19:11
Ааа.. несам съгласна ! Аз си искарвам почти сама парите . Е неискам заможен чичко ;) Искам някой да ме обича ! Ама такива трудно се откриват ... труден характер сам и трудно някои може да го "огрее слънцето" ...
Наранили ви две-три момичета и давай да обиждаме наред женския пол. Веднага станахме лесни , леки , курвички и т.н Я се стегнете бе ! Спрете да обиждате наляво и надясно ! Всеки си намира майстора ;)

Iv4eTy
11-21-2008, 08:29
Значи все на "свестни" си попадал. Не можеш само защото не си случил да ни слагаш под общ знаменател. НЕ не всички сме такива!!!

Jumbie483
11-21-2008, 11:01
Ако всяко момче и всеки мъж почне да се депресира от това, че колата му не е лъскава като огледало или, че в джоба няма толкова пари, че да го издуят.. то тогава как иска да има късмет с жените.
Вижте сега..Една жена ако види, че мъжът почва да се държи гадно към нея мислейки я за курва и мислейки, че няма да му обърне внимание, защото няма горепосочените неща, тя наистина няма да го направи. На никоя от нас не и трябва такъв, който мисли, че силните страни са му това. Дори да караш трабант и да нямаш пари за едно дълго кафе..но пък знаеш как да се държиш с жената и как да я изслушваш, то тогава нея няма да я интересуват твоите недостатъци.
За това вместо всички да се оплаквате, че жените не ви обръщат внимани, защото колата ви не е лъскава и нямате стотачки в джобовете, се научете как да се държите с жените. Ще видите, че светът не се върти само около мръсните пари.
Но са прави хората...Мъжете никога няма да разберат Жените..което е жалко...

A_Loving_Girl
11-21-2008, 11:25
Мене никога не са ме вълнува ли нито колите,нито парите.Аз самата си имам кола и работа и си имам и пари.Не съм съгласна със това,че сме лесни и сме курви,не всички сме такива.Аз ходя с моя притеял 3 години,той до преди 1 година нямаше кола и какво от това мене не ме е вълнувало това,че е нямал кола или пари.Аз познавам момичета които ходят със някой заради колите и парите ,но това лично мен не ме вълнува,защото проблема си е техен ,като искат да се продават и кат са материални курви, някой може ли да ги спре според вас колкото и да обсъждате това ,да не мислите че ще ви разберат и ще ви слушат.А вие от противоположия пол сами им разрешавате да правят това с вас,и после ревете,че ви използват..

BeMyLover
11-21-2008, 11:27
Bullshit

6ibanqka
11-21-2008, 12:44
Не са всички такива. А от тези които, са материализки пак си подбират измежду обагите, кой най-им харесва...
За да сте сигурни, че не сте попаднали на материалиска, не се хвалете и не показвайте богатствата си, докато не видите колко пара струва ;)

TheLastAngel
11-21-2008, 12:58
Не са всички такива. А от тези които, са материализки пак си подбират измежду обагите, кой най-им харесва...
За да сте сигурни, че не сте попаднали на материалиска, не се хвалете и не показвайте богатствата си, докато не видите колко пара струва ;)
Правилно! Ама и когато разберете , че не е материалистка също не е нужно да се хвалите :P Това по някога дразни ама адски много .

fr33wajlk3r
11-21-2008, 13:19
така е не всички са като 1 с която сме имали вземане даване и давай всички останали са като нея ... всяка е различна и всяка с приоритетите си... а има и момчета които дори и да не харесват изобщо някои момичета се хващат с тях защото те пък имат пари и става обратната версия - момчета ходят с момичета заради парите им и спат с тях за да хранят илюзиите им..

Miimiinka
11-21-2008, 13:21
Всяка уважаваща се жена няма да спи с някой,заради колата или портфейла му.Само леките и неуважаващи се жени го правят.За което много жалко.

sssladuranka
11-21-2008, 14:48
олеле Божееееее....къде попаднахххххх....баси къръка си щом не си попадал на една свясна мацка :? :? :? всички ми били курви на путкин ден.... АНАТЕМА :D

darla
11-21-2008, 16:22
Nqma da sum porednata,koqto 6te tvurdi,4e ne vsi4ki jeni sa takiva-tova mislq,4e e qsno>sporedmen tova sa jeni s interes-tah ne gi interesuva tova dasuzdadat semeistvo i da gledat deca naprimer,ne mogat da se razvivat i da izkarvat "golemite" pari sami,zatova se hva6ta s 4i4kovcite s koli i pari,koito im kupuvat silikoni i kakvo li o6te ne i kogato tozi spre da dava ili nameri sledva6tata takava zvezda,na6ata otiva pri sledva6tiq,takiva sa im interesite-materialistki sa.Kolkoto i da ne Vi haresva-pulno e s takiva!

kalpazanka
11-21-2008, 18:04
Лесни са тези жени, които се интересуват САМО от коли и пари. /За всеки влак си има пътници :D /

jambo_bs
11-21-2008, 18:16
Няма да коментирам просто ще кажа че НЕ Е ВЯРНО!!!

kiksinka
11-21-2008, 19:21
E pi4 prosto si popadal samo na takiva jeni 4e da misli6 taka.Vqrno e 4e ima jeni koito tarsqt samo 4i4kovci s pari.Ama nedei da slaja6 vsi4ko jeno pod o6te znamenatel. :?

bqsna_teenagerka
11-21-2008, 19:31
95% от жените.. но има и все 5 % които са по интересни защото не са лесни ;)

Adwokat
11-21-2008, 21:52
По голяма част от жените са лесни... мога само да кажа.. че едно питие и са готови... имал съм и такива случАй

-/-
11-22-2008, 09:25
Нормално е жените да искат материално осигурен мъж, от векове е така в обществото, и жената играе по принцип ролята на домакиня в семейството, докато мъжът работи. Както ти търсиш красавица, така и жените търсят богаташ. И ти ако беше жена, щеше да си същия сигурно.

Това е закостенял стереотип, но явно доста добре мутирал в наше време.
А, мамка му, къде отиде любовта? Това чувство, подбудено от сложни химични процеси в човешкия организъм? Нима и от този аспект мутирахме? В днешно време, попадам на все повече и повече момичета интересуващи се само от собствените си най-вече материялни и други облаги. WTF ?!

Adwokat
11-22-2008, 12:50
95% от момичетата търсят материални облаги... дори и тука присъстващите макар и да ми се расърдят е така.

babytuy
11-22-2008, 13:34
Коментарите са доста и не бих чела всичките, но предполагам, че няма от сорта "Ако един мъж няма пари не струва" или нещо подобно! Тези които са на това мнение сега са по кафетата или се чукат с някой, оправят си четините или пък ако наистина имат късмет са в някой луксозен хотел! Жените от тоя тип не ми се вярва да се ровят по форуми или да оплътняват времето си на компютъра ! :booooomb: Ще помоля момчетата да не ни слагат под общ знаменател! :) Всяка жена иска да я заведеш на кафенце, на кино, да и купиш подаръче, примерно някое парфюмче, дрешка, но това не я прави курва и не значи, че само пари са и в главата! Просто това ни прави жени! Ние да искаме вие да давате! Може би не при всички е така, но всяко момиче би се зарадвало ако и подариш нещо просто хей така без повод или да направиш нещо, да види, че си се сетил за нея и знаеш какво и харесва, дори да не ти е коствало много усилия! Аз един път адски много се зарадвах, когато пазарувахме заедно с моя приятел и той отиде да вземе сърми и, защото той обича зелеви аз лозови беше взел и от двата вида :D ... колкото и глупаво да ви звучи, това беше голям жест за мене, защото без да му казвам той се сети какво ми харесва! Затова ни правете понякога някое малко подаръче и се сещайте какво харесваме без да говорите много и да ни наричате курви 8) Все пак сме нежни създания искаме внимание и грижи! 8-) :oops: :-)

DaniFilth
11-22-2008, 13:51
аз не бих го направила, не ми е в природата.За другите не знам.

OCINKO
11-22-2008, 17:59
Който кретен ми каже, че жените са лесни, след като тичах след една две години, ще му намеря килър да го дрънне!
yesss vee +1111 tva si ee samata istina toq koito epuskal temata zna4i nqma osobeden opit 8) :-D

TheLastAngel
11-22-2008, 19:27
Aбе момчета защо търсите грешата винаги в нас ?? Неможете да си обясните защо не ви върви с момичетата ? Еми потърсете грешката в себе си !

OCINKO
11-23-2008, 15:36

Това е закостенял стереотип, но явно доста добре мутирал в наше време.
А, мамка му, къде отиде любовта? Това чувство, подбудено от сложни химични процеси в човешкия организъм? Нима и от този аспект мутирахме? В днешно време, попадам на все повече и повече момичета интересуващи се само от собствените си най-вече материялни и други облаги. WTF ?!\
naina interesni mneniq!
1:vie m1jete ne se pravete na boji kravi4ki i si priznaite 4e vi e strah ot materqlno usigoreni jeni koito nqmat nujda NQKOI DA GI DUNDURKA TOVA NE VI LI KARA DA SE 4USTVATE NENUJNI
2.vie jeni koito izrazihte mnenie sv1rzano s ve4e dosta ostarqliq model na patriarhata ne vi li se iska da 4ustvate 4e upravlqvate sobstveniq si jivot 4rez umeniq v dadena oblast a ne cql jivot da 4akate na nqkoi 4i4ko pari4ko a sled kato krasotata vi povehne da ostanete dobre osigureni no sociqlno nerealizirani domakini v1rvq6ti sled bogatiq debel zadnik na m1ja si!
3.tolkova li e trudno da ne postavqte ramki tolkova e ostarqlo i glupavo ne moje li vseki da se bori za mqstoto si v sveta a nai silnite uspqvat vse pak !!! Istinata e 4e vsi4ki tezi zlobni stereotipi koito nalagat i dvata pola sa podtiknati ot nesigurnost v sobstvenite sposobnosti to4no tezi stereotipi ubivat bavno no sigurno nai krazivoto ot vsi4ki 4udesa lubovta !!!!! :(

OCINKO
11-23-2008, 15:44
Много точно :)
s16toto moje da se kaje i za mq1jete taka4e ako tva vi e dovodaaa b1rkate se :D

lud1990
11-23-2008, 16:15
:D :D 80% от жените са материални останалите 20% са свестни за съжаление това е положението.Знам го от личен опит. :x

petkovoivoda
11-24-2008, 08:03
Гледайки една анкета 'Кой на колко години е' ми става ясно , че автора на темата не е задал правилно въпроса , относно 'жените' , но карай :P 8-) ... А иначе по темата - всяка жена си има цена :D , рано или късно това се потвърждава :? .

varnen4e
11-25-2008, 06:19

Значи.. гледай сега. Аз съм момиче и мога да ти кажа, че всяка вика "Зависи аз не съм.", "Някои не са." и тн. НО аз лично мога да ти кажа, че всяко момиче може да се купи с нещо. Не е задължително да са пари, коли или нещо материално, но като цяло, ако знаеш за какво става въпрос ще знаеш и че, всяко момиче може да бъде излъгано.

Това е мое мнение и не е нужно да ме нападате, защото то няма да се промени. Нито ще ви се качат акциите.

Misha91
11-25-2008, 06:23

Значи.. гледай сега. Аз съм момиче и мога да ти кажа, че всяка вика "Зависи аз не съм.", "Някои не са." и тн. НО аз лично мога да ти кажа, че всяко момиче може да се купи с нещо. Не е задължително да са пари, коли или нещо материално, но като цяло, ако знаеш за какво става въпрос ще знаеш и че, всяко момиче може да бъде излъгано.

Това е мое мнение и не е нужно да ме нападате, защото то няма да се промени. Нито ще ви се качат акциите.

Съгласна съм с тебе,но това за купуването се отнася за всички,независимо момиче или момче.Аз никога не бих казала ,че никога няма да правя секс за пари или за някакви други материлани облаги,защото не знам как ще ме завърти живота.Все пак никога е казвай никога.

ShiZo
11-25-2008, 09:14

Ся щи кажъ! (Граматично неиздържано)
Всички жени се интересуват от пари. Няма хън мън, няма някой, няма само еди кои си- всички!НО в различна степен.
Всички жени се интересуват от коли. В РАзлиЧна СТЕпен!

Факт е обаче, че ако мацката е свястна, ако се влюби в теб, ще си се дрънкате заедно в трабанта, ще си броите стотинките за хляб и ще сте най-щастливата двойка на света!
Докато се кахъриш колко са скапани жените, постижения няма да дойдат. Скапани са да си е*е, ма това не означава, че неможеш да влезеш под кожата на някоя и да осъзнаеш, че не всички са "такива".
Има любов бе.
Изключваща материалното, ни бой са!
:D
Дерзай.

Личен опит.

Schneeflocke
11-25-2008, 12:17
Всяка жена се продава. Някои го правят за пари, други - за любов. Защо първите са курви, а вторите са добри момичета? Аз предпочитам парите, защото тях можеш да ги видиш, да ги пипнеш и те няма да ти разбият сърцето. А и тази тема вече е обсъждана в този форум преди година. За справка: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=109705&highlight=

nia711
11-25-2008, 12:21
ох малее така като ни сложите под общ знаменател направо побеснявам :-x

ShiZo
11-25-2008, 19:04
ох малее така като ни сложите под общ знаменател направо побеснявам :-x

Това правят всички жени- Гневят се като ги поставят под общ знаменател.
Како стана сигъ?

nia711
11-26-2008, 08:53
Нормално :-o
Your point? :-o

darla
11-26-2008, 09:32
Всяка жена се продава. Някои го правят за пари, други - за любов. Защо първите са к**ви, а вторите са добри момичета? Аз предпочитам парите, защото тях можеш да ги видиш, да ги пипнеш и те няма да ти разбият сърцето. А и тази тема вече е обсъждана в този форум преди година. За справка: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=109705&highlight=

^Evala za 4estnostta.Nai-nakraq nqkoq dane si krivi du6ata :)

gotinkatamacka
11-26-2008, 12:49
аз па зависи си от момчето ако е хъбаво и добро нема да ме интересуват парите и колите но все пак си ги предпочитам с паричките да има и подаръци :grin:

OCINKO
11-26-2008, 13:09
Всяка жена се продава. Някои го правят за пари, други - за любов. Защо първите са к**ви, а вторите са добри момичета? Аз предпочитам парите, защото тях можеш да ги видиш, да ги пипнеш и те няма да ти разбият сърцето. А и тази тема вече е обсъждана в този форум преди година. За справка: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=109705&highlight=

^Evala za 4estnostta.Nai-nakraq nqkoq dane si krivi du6ata :)
kato te slu6amm ii si mislq 4e ili mn te e naranila lubovta ili ne si q izpitvala naistina moq priqtel ne mi kupuva parclki i ne mi dava pari4ki oba4e go obi4am pove4e ot sebesi ve4e dosta d1lgo vreme az s1m na1lno za lubovta za6toto cenata koqto pla6tam v kraq na edna hubava vr1zha ne moje da se sravni s udovolstvieto koeto s1m izpitala prez s16tata vr1zka gotova s1m da se jertvam v tozi aspekt :-) :grin: :grin: :-)

sapa91
11-26-2008, 13:42
aве... има останали нормални момичета все още не са изчезнали но както ти казваш повечето са си просто курвички ебеш и заебаваш

lud1990
11-26-2008, 14:20
:D 1-во Никое момиче няма да тръгне с по-бедно от нея момче.2-ро Много малко са свестните момичета знам го от личен опит.Аз съм от заможно семейство и почти всички момичета с който съм бил са били с мен заради парите ми. :-D

OCINKO
11-26-2008, 16:14
:D 1-во Никое момиче няма да тръгне с по-бедно от нея момче.2-ро Много малко са свестните момичета знам го от личен опит.Аз съм от заможно семейство и почти всички момичета с който съм бил са били с мен заради парите ми. :-D
tova s kakvi momi4eta hodi edno mom4e bilo to bigati ili ne zavisi ot sobstveniq mu izbor i ot tova v kakvi sredi se dviji6 ti kato si ot bogato semeistvo moje bi tova ti se e padnalo za6toto tozi tip momi4eta se lepqt na takiva kato tebe no tova ne ozna4ava 4e vsi4ki sa takiva 8)

Kid
11-26-2008, 16:53
От брат ми знам :Всички жени са курви без майка ти и сестра ти ...По един или друг начин си и точно така

BulgariaZaBulgarite
11-26-2008, 17:36
От брат ми знам :Всички жени са к**ви без майка ти и сестра ти ...По един или друг начин си и точно така
но да не забряваме, че и те са жени

pavlinkamalinka
11-27-2008, 12:42
za da ti stane lesna edna jena sa nujni mn pari i mnogo jeni
te i majete sa lesni dori v puti !!! [-(

dimitar_ak
11-27-2008, 12:56

Малко си видял от живота. Момичето с което съм е доста по-добре финансово от мен. Аз съм на една заплата, която макар и висока си е все пак ограничен доход. От него плащам лизинг за автомобил и заем към банка и за мен не остава много. Бащата на момичето има собствен бизнес и тя работи при него. За едно наше излизане за нея не е проблем да похарчи над 200-300лв. Имахме страхотна връзка. Нещата закуцаха по съвсем други причини, но да се надявам да се оправят.

Никога не ми е давала пари, никога не ми е плащала сметка. Дори има разходи които са задължение на момчето.

SMoKe_BoY
11-27-2008, 13:42
Братле прави са не всички са така .. но обаче повечето да..
но .. аз ги разбирам ся като се налага и да работя тва онова .. за кво момичето да е с мене кат може да обикаля по заведенията и само да се забавлява цял живот без да и се налага да мисли за сметки и как да сваржи двата края ... ем .. тва е квото мисля

sexita
11-27-2008, 18:32
Аз съм от тези "благословените" които са се приютили при мъж с пари.

Така казват де!
Ама кво ми пука....аз даже съм си влюбена вече...със всеки изминал ден се обеждавам,че е най-прекрасният мъж на света и се чувствам адски добре с него.
Има си пари,хубава кола...вози ме,ходим на ресторант,но рядко,защото аз предпочитам просто да си стоим в къщи,гушнати пред телевизора и да си говорим.Подарявал ми е разни нещица,но аз му показвам,че ми е неудобно...не мога да приемам скъпи подаръци,които дефакто за него са нищо...
Сега имам всичкото удобство,което може да иска човек...мога да получа каквото си искам от него,но НИКОГА не съм поискала!
Имаше период в който нямах работа и бях с 2 лева в джоба си...и въобще не исках да научава,защото ще иска да ми даде пари...а това би било недопустимо. Може да плаща сметката в ресторанта,но да ми дава пари...не!
Мога да приема само след сватбата :D

Абе не знам...ама много съм :smt007

fuck_brainpants
11-27-2008, 19:57
Може ли да спомена колко глупави момчета има ?! Може ли да спомена колко долнопробни курви има ?! А МОЖЕ ЛИ ДА СПОМЕНА, ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА ?!

aqweR
11-28-2008, 06:01

мдаа.. всяка жена.. упс.. всеки човек си има цена...

Kid
11-28-2008, 10:39
За мен парите никога не са били ат значение ... Даже предпочитам да ходя с момче което не е от заможно семейство ... просто защото аз не съм ... Какво ми пука колко пъри има и колко харчи ... за мен това е зверски тъпо...

OCINKO
11-28-2008, 13:10

Така казват де!
Ама кво ми пука....аз даже съм си влюбена вече...със всеки изминал ден се обеждавам,че е най-прекрасният мъж на света и се чувствам адски добре с него.
Има си пари,хубава кола...вози ме,ходим на ресторант,но рядко,защото аз предпочитам просто да си стоим в къщи,гушнати пред телевизора и да си говорим.Подарявал ми е разни нещица,но аз му показвам,че ми е неудобно...не мога да приемам скъпи подаръци,които дефакто за него са нищо...
Сега имам всичкото удобство,което може да иска човек...мога да получа каквото си искам от него,но НИКОГА не съм поискала!
Имаше период в който нямах работа и бях с 2 лева в джоба си...и въобще не исках да научава,защото ще иска да ми даде пари...а това би било недопустимо. Може да плаща сметката в ресторанта,но да ми дава пари...не!

hm mn e hubavo 4e si vlubena v tozi 4ovek neznam dali si se nau4ila da go obi4a6 ili ne no vajnoto e 4e sega si vlubena no az li4no se 4ustvam pritesnena daje kogato priqtelq mi poiska da plati smetkata sqka6 otnema ot 4ove6koto mi dostoinstvo feminiz1m mojebi a moje i da s1m kraina no imam nujda da vqrvam v sobstvenite si sposobnosti zada se 4usvam p1lnocenna ina4e ponqk1k1f na4in sqka6 se zad1ljavam k1m tozi 4ovek sqka6 ne sme ravni sqka6 4e i toi mi e dl1jen nqmam nujda ot parcalki i koli no p1k tova si e moi izbor nikoi ne s1dq prosto izkazvam gledna to4ka teb s16to ne s1dq za6toto vijdam 4e i ti gleda6 da zapazi6 dostoinstvoto si kato ne mu iska6 pari no az s1m po kraina!
Az s16to s1m mn mn vlubena (da se pohval :D :-) 8) )

BrokenInnocence
11-28-2008, 19:03
Хахаха, еми... ако сте спечелили една жена, возейки я в колата си, купувайки й подаръци и навирайки й в лицето праите си, не се оплаквайте, че тя била с вас само заради това. Човек задържа при себе си хората със същото нещо, с което ги е привлякъл.

sexita
11-28-2008, 20:36

Така казват де!

hm mn e hubavo 4e si vlubena v tozi 4ovek neznam dali si se nau4ila da go obi4a6 ili ne no vajnoto e 4e sega si vlubena no az li4no se 4ustvam pritesnena daje kogato priqtelq mi poiska da plati smetkata sqka6 otnema ot 4ove6koto mi dostoinstvo feminiz1m mojebi a moje i da s1m kraina no imam nujda da vqrvam v sobstvenite si sposobnosti zada se 4usvam p1lnocenna ina4e ponqk1k1f na4in sqka6 se zad1ljavam k1m tozi 4ovek sqka6 ne sme ravni sqka6 4e i toi mi e dl1jen nqmam nujda ot parcalki i koli no p1k tova si e moi izbor nikoi ne s1dq prosto izkazvam gledna to4ka teb s16to ne s1dq za6toto vijdam 4e i ti gleda6 da zapazi6 dostoinstvoto si kato ne mu iska6 pari no az s1m po kraina!

Еми,да права си. Хубаво е човек да се чувства сигурен в себе си и самостоятелен.
За сметката...вече съм на 19...ходила съм с много момчета и някак си свикваш с мисълта,че те се правят на кавалери и ,че разходите за кафето ти остават за тях. В началото ми беше неудобно,карахме се,но вече го приемам за нормално. И все пак винаги ако има проблем,вадя и плащам аз...
Разбирам момчетата...те работят и си харчат парите по жени...има наистина свястни момчета,които винаги съм ценяла и ми е било кофти,когато вадят портофейла и е към края си...
С едно момче се бяхме разбрали така": Аз плащам днес,той утре и така се редуваме :)
А за Анастасиос...той си купи джанти за 4 бона без да му мигне окото...какво говорим за 1 лв кока-кола...

lilan4etyyy
11-28-2008, 21:15
е,естествено,че зависи от момичето...но все пак момчета и ние не сме от желязо...

OCINKO
11-30-2008, 12:32

Така казват де!

Еми,да права си. Хубаво е човек да се чувства сигурен в себе си и самостоятелен.
За сметката...вече съм на 19...ходила съм с много момчета и някак си свикваш с мисълта,че те се правят на кавалери и ,че разходите за кафето ти остават за тях. В началото ми беше неудобно,карахме се,но вече го приемам за нормално. И все пак винаги ако има проблем,вадя и плащам аз...
Разбирам момчетата...те работят и си харчат парите по жени...има наистина свястни момчета,които винаги съм ценяла и ми е било кофти,когато вадят портофейла и е към края си...
С едно момче се бяхме разбрали така": Аз плащам днес,той утре и така се редуваме :)
А за Анастасиос...той си купи джанти за 4 бона без да му мигне окото...какво говорим за 1 лв кока-кола...

mm daa i samo da dop1lnq i s16to mn mlko hora spomenavat tova 4e mn zavisi kolko e d1lga edna vr1zka i kakvo e prejivqla za6toto idva moment v koito vsi4ko negovo e neino i vsi4ko neino negovo :grin:

krem4et0
12-01-2008, 15:04
^^Ехо, аз съм с приятеля си 4 години, ама неговите пари са си негови-моите-мои. Ако му дам пари или той ми даде ще е назаем. Делим си всички сметки(или се редуваме по кафенетата) и изобщо не държа да ми дава пари по какъвто и да е начин. Дори аз започнах да работя, за да можем да се изнесем 1 ден самостоятелно. Тогава вече парите ще са общи. Сега са моите пари, които само аз мога да реша как да харча!

skagen
12-02-2008, 13:30

Това е много относително.Аз примерно не гледам дали има мусколи,не ме впечатляват такива неща,а до скромните момчета зависи какво имаш в предвит с това.Според мен критерият е да се разбирате защото ако няма какво да си кажете,какъвто и да е той...просто няма смисъл да сте заедно.

VeSna
12-02-2008, 14:01

Една жена за да е курва - такава я правят мъжете. Всеки мъж иска "Дама в обществото и курва в леглото" лошото е, че после само се оплакват... И другото - една зряла жена, която уважава себе си, никога не би се продала за пари, коли, бижута... Аз лично предпочитам да ми подари вечеря на свещи (в къщи) вместо почивка на Боровец и т.н. С пари всеки може - ценете това, което не се купува и продава!

ПС: Аз мога да кажа същото за мъжете - искат до себе си топ модел, който реално погледнато е играчка в ръцете на всеки по-богат от теб... Има жени и жени както има мъже и мъже...

xbLaHx
12-02-2008, 17:25
е на вас ако не ви пусне някоя и вече е курва :D не Всички са така ;]]

sladkasnejinka
12-02-2008, 17:36
Хах да бе лесни! Лесно ли е да имаш пари и коли в днешно време? Едно умно момиче веднага би си направило извода че така и така ще прави свирки поне да го прави за нещо материално!

WomanInBlack
12-02-2008, 17:42
Ми вярно е много са лесните и какво от това.Все още има момичета,които даржът на достойнството си и не се е*ът с всеки срещнат.. а и тва,че някой не му е провървяло с някое момиче не значи,че с друга няма да му :)

kofti_nick
12-02-2008, 19:10

Прав си , немат оправия.Курвите са си курви 8)

neils
12-03-2008, 18:39
vsi4ki sa razli4ni,no i vsi4ki po4vat da zaprili4vat na lesni jeni :?

bubblegum9210
12-03-2008, 20:25
в днешно време всички се правят на ангелчета ... тръгнеш с тях и се окажай поредните к*рволетини които го инт само ПАРИ,ПОДАРЪЦИ мотори коли лайна и тн .. за тфа го карайте на ибане и мачове :-P

scoobydors
12-03-2008, 20:29

Аман от тъпи комплексари. Айде спрете се вече, дразните цял форум! Попадал си само на шматки, нямаш особен късмет в любовта и айде всички курви за него. Пикльо! :-x Не сте интересни вече.

Не слагай всички под общ знаменател !!!

MegabytE
12-03-2008, 20:31
Vajnoto e, che vsicki sa ednakvi, drugoto e qsno.
A lubimite mi sa tezi, koito kazvat, che sa bla,bla,bla.... no vsicki znaem istinata, vajnoto e da se lujem v ochite che ima i "razlichni", inache ne e interesno.
P/p: Da ne zabravqme, che jenite ne sa i hora!

(Sega, da vidim... koq dama shte me apostrofira...)

6ibanqka
12-03-2008, 21:31
A lubimite mi sa tezi, koito kazvat, che sa bla,bla,bla.... no vsicki znaem istinata, vajnoto e da se lujem v ochite che ima i "razlichni", inache ne e interesno.

хахаха кефи ме поста ти :wink: :-$

Сега най големата курва трее да те апострофира, защото ще се засегне 8-) :-P

MegabytE
12-03-2008, 21:33

Сега най големата к***а трее да те апострофира, защото ще се засегне 8-) :-P
Blagodarq, az sushto si go haresvam. Sega puk shte porchete tvoq i nqma da go napravi, vupreki che shte q qde ot vutre. :-P

VeSna
12-03-2008, 21:38

AЗ! Нищо особено не съм ако искаш да знаеш - не съм най-хубавата, не съм най-добрата, най-умната и т.н. но не съм и най-големия боклук и съжелявам страшно много, че всички жени около теб (включително родители, роднини и т.н.) са такива?! Всички сме курви? Майка ти жена ли е? Тя изключение ли е? Ако кажеш, че е изключение - сам се опровергаваш, ако кажеш, че не е - "шапка й свалям" за уважението на което те е научила!

6ibanqka
12-03-2008, 21:40

Blagodarq, az sushto si go haresvam. Sega puk shte porchete tvoq i nqma da go napravi, vupreki che shte q qde ot vutre. :-P
Значи няма кой да спори с нас, следователно всичси са съгласни, което значи , че сме прави. А ако ни оспорат ... пак ще сме прави :D
Следователно - И да не е така, пак е така :-D :-D :-D

VeSna
12-03-2008, 21:40

Започвам да разбирам защо има толкова много лезбийки напоследак... Като ви слушам и аз ще обурна резбата...

MegabytE
12-03-2008, 21:42

AЗ! Нищо особено не съм ако искаш да знаеш - не съм най-хубавата, не съм най-добрата, най-умната и т.н. но не съм и най-големия боклук и съжелявам страшно много, че всички жени около теб (включително родители, роднини и т.н.) са такива?! Всички сме к**ви? Майка ти жена ли е? Тя изключение ли е? Ако кажеш, че е изключение - сам се опровергаваш, ако кажеш, че не е - "шапка й свалям" за уважението на което те е научила!

Prav beshe, pochna se. Ne kum teb, VeSna.
Purvo az ne sum chove, koeto trqbva da znachi, che nqmam roditeli, koeto vodi do fakta, che ne sum obiknovena lichnost, a! I ti ne si chovek, jena si. Ta na vuprosa.
Az se mislq za nad chovek, koeto bi trqbvalo da izkluchi chastta s roditeli te, izvratenqche! :shock:

A, inache, suvsem tipichnoto jensko "Ami az ne sum nai, no ne sum i nai zle". Na tova mu se vika zashtitna reakciq, koqto se vodi ot fakta, che se zasegna. Ta... kato govorehme kak se hvashtat ribi... 8)

VeSna
12-03-2008, 21:47
Боже с тия нагласи приятелю мой се унижаваш сам... Яд ме е само, че споря с малоумно същество на 13-14 год, което само си търси дрънкането и какво не му хареса на частта с родителите? Оспори ме ако можеш - и не защитавам себе си, а се чудя в какъв свят живеем... Простотията владее - после разводи, аборти, СПИН, убийства и т.н.

Съжелявам те приятел.... Найстина те съжелявам...

MegabytE
12-03-2008, 21:52
Боже с тия нагласи приятелю мой се унижаваш сам... Яд ме е само, че споря с малоумно същество на 13-14 год, което само си търси дрънкането и какво не му хареса на частта с родителите? Оспори ме ако можеш - и не защитавам себе си, а се чудя в какъв свят живеем... Простотията владее - после разводи, аборти, СПИН, убийства и т.н.

Съжелявам те приятел.... Найстина те съжелявам...
Chakai be, edva purva sreshta e, kakvi priqteli, ne mi se natiskai!
E, znaem, che sama se unijavash, vuprosut e zashto go pravish, guzen negonen bqga li?!
Ama az ti kazvam, che ne sum chovek, kakto i ti! Kakvi roditeli te gonqt?!
Aide, obrushtame temata za "Kolko e ujasen sveta", ujas, az lichno sum razocharovan, no kakvo da napravq, shte si sipq li Tonik?! Moje bi!

Ne moga poveche da ti se zanimavam! Next ?! :-)

VeSna
12-03-2008, 21:56
Да прав си ти не си човек - с риск да те засегна и животно не мога да те нарека (нежелая да ги засегна...) ти драги ми "приятелю" си една лигава мъжка путкка... Разумна мисъл - мираж... Казах ти с деца няма да се занимавам повече... Само едно ще ти кажа - порасни първо има време да си скубеш косата с дечурлигара ти след 10-15 год... Като гледам как мислиш ми е ясно как ще ги възпиташ...

MegabytE
12-03-2008, 22:02
Да прав си ти не си човек - с риск да те засегна и животно не мога да те нарека (нежелая да ги засегна...) ти драги ми "приятелю" си една лигава мъжка путкка... Разумна мисъл - мираж... Казах ти с деца няма да се занимавам повече... Само едно ще ти кажа - порасни първо има време да си скубеш косата с дечурлигара ти след 10-15 год... Като гледам как мислиш ми е ясно как ще ги възпиташ...
Au, jenskata zloba v deistvie?! S teb ne prikluchihme li?! Ne, che ne mi e priqtno, Priqtelche/drugarko/friendchencence, no vse pak ne moga da se zanimavam cqla vecher s personata ti, sega si svobodna da napusnesh temata. Chao i priqtna vecher, terzai! :oops:

6ibanqka
12-03-2008, 22:07
хаха баси нахалството! хем търсат пари, хем не ги намират и бягат, хем и нахални после, че ние говорим истината , айдееее у Левиславия :? :-x

MegabytE
12-03-2008, 22:09
хаха баси нахалството! хем търсат пари, хем не ги намират и бягат, хем и нахални после, че ние говорим истината , айдееее у Левиславия :? :-x
Vuprosnata VeSna, qvno naistina nqma sram, az lichno sum mnogo razocharovan ot durjanieto i na tezi godini(kolkoto i da sa te).

hforce
12-04-2008, 01:10
hm, ne si4ki sa takiva, gadjeto mi ne q vylnuvat parite :) koeto v slu4aq mnogo me radva 6tot obiknovenno se slu4va taka 4e az nqmam pari a tq ima (koeto me depresira ama kvo da se napravi, tolko mi otpuskat ama sled 1 godina 6e se promeni tva) ta ako q interesuvaha parite do sega otdavna da me e zarqzala

scoobydors
12-04-2008, 09:20
Истината е някъде посредата. Не мога да кажа, че няма такива жени, защото има. Но защо забога всички трябва да са такива ?!
Както има мъже к*рвари, така има и жени курви. Това е светът и няма какво излишно да се карате тука и да се нападате.

С една тема абсолютно нищо няма да се промени, освен че пикльовци по на 11-13 години ще почнат да се заяждат наред, щото чули от някъде, че жените курви. Ох божеее ... скрийте се някъде. :?

Wrathchild
12-04-2008, 09:48
Prav beshe, pochna se. Ne kum teb, VeSna.
Purvo az ne sum chove, koeto trqbva da znachi, che nqmam roditeli, koeto vodi do fakta, che ne sum obiknovena lichnost, a! I ti ne si chovek, jena si. Ta na vuprosa.
Az se mislq za nad chovek, koeto bi trqbvalo da izkluchi chastta s roditeli te, izvratenqche! :shock:

A, inache, suvsem tipichnoto jensko "Ami az ne sum nai, no ne sum i nai zle". Na tova mu se vika zashtitna reakciq, koqto se vodi ot fakta, che se zasegna. Ta... kato govorehme kak se hvashtat ribi... 8)ХАХАХАХАХАХАХА :razz: Над човек бил, видиш ли...
Браво, господа. Браво за това, че един ден тази, която ще роди децата ви, ще бъде именно жена. Браво, че майка ви, жената, която години се е старала да ви отгледа и възпита, вие я наричате курва, слагайки всички жени под общ знаменател. Браво, голямо възпитание имате. А за какви жени говорите, впрочем? Някой от вас връзка с ЖЕНА имал ли е? Само за справката - жена, това не е недоразвитото 14 годишно момиченце, което ви лапа пишката. Жена е служителката в банката, жена е майка ви, жена е тази, която ви обслужва в училищния стол ако щете. Уважение към по-големите нямате ли? Явно нямате.

psychopath
12-04-2008, 20:52
зависи за кои жени говориш :D

Extremescream
12-04-2008, 21:03
Има и такива жени,и да те са доста в днешно време.Но има и нормални жени,който не се впечатляват от това колко ти е дебел ланеца и каква кола караш.

sofamous
12-04-2008, 21:07
nai mnogo si ostavat lekite :-D

Kman
12-05-2008, 12:20
Един як мотор и 500лв в джоба и "мастиша" ще е постоянно на топло :lol: 8-)

OCINKO
12-05-2008, 13:00

brao pi4 hubava manipulaciq izmisli koqto te apostrofira e nai golqmata kurva i v dvata slu4aq si prav nali? ok neka da s1m az az s1m nai golqmata kurva problem li ima6 i kato ve4e izqsnihme kakva s1m mi se iska a te popitam 6tom razbira6 tolkova i si bil s vsi4ki jeni na sveta 4e da znae6 i si siguren v sebesi kaji mi ti homoseksualist li si 6tom ne uvajava6 kurvite a vsi4ki sme takiva zna4i ne sa ti nujni jeni 6toto kato spre da ti stava pi6kata ii kato ti opada kosata 6e se us1znae6 4e ot vsi4ki kurvi koito si ebal nai preeban 6te ostane6 ti !! moq s1vet:ili si preosmisli cennosnata sistema,ili 6te ostane6 sam !!!

6ibanqka
12-05-2008, 15:05

brao pi4 hubava manipulaciq izmisli koqto te apostrofira e nai golqmata k***a i v dvata slu4aq si prav nali? ok neka da s1m az az s1m nai golqmata k***a problem li ima6 i kato ve4e izqsnihme kakva s1m mi se iska a te popitam 6tom razbira6 tolkova i si bil s vsi4ki jeni na sveta 4e da znae6 i si siguren v sebesi kaji mi ti homoseksualist li si 6tom ne uvajava6 kurvite a vsi4ki sme takiva zna4i ne sa ti nujni jeni 6toto kato spre da ti stava pi6kata ii kato ti opada kosata 6e se us1znae6 4e ot vsi4ki kurvi koito si e*** nai preeban 6te ostane6 ti !! moq s1vet:ili si preosmisli cennosnata sistema,ili 6te ostane6 sam !!!
Виж са, аз предпочитам колто се мое по голема курва да бъде въпросното момиче, щот по лесно ще ми пусне, но въпроса е там че аз не съм чорбаджия (все още) за да моа да си позволя тия удонолствия и за това съм на сухо... Никой нема да фане да се занимава с некой обикновен човечец като мен, който не е паралия и е напълно обикновен, при положение че могат да си намерат некой който да има какво да им даде... Разбира се ще се самозаблуждават че го обичат и като им каже некой че е са курви и материалистки, те ще се засегнат, но под съзнателно ги е привлякло лукса! Но това ще си го върна аз ако забогатея някога... А докато устареем има бая време, ти ще остарееш преди мен като се ебеш наред и се изхабяваш :-P :booooomb:

Schneeflocke
12-05-2008, 15:25
Ще прекъсна спора ви с един въпрос: Защо за вас курва е синоним на материално момиче? Ако аз прекарам живота си с един мъж, но съм с него за пари, това прави ли ме курва? А, ако всяка нощ си лягам с различен бедняк, означава ли, че не съм такава? И, да, аз си избирам мъжете по парите. И не виждам нищо лошо в това. Обичам лукса. Искам хубав живот. Защо това да е нещо лошо, нещо, от което да се срамувам?

OMG, форумът има автоцензура...shit...

MegabytE
12-05-2008, 17:19
Lele, razbih se ot smqh. Nema vruzka prosto. :razz: :razz: :razz:
Nqkolko pu... dami s visok moral i stil se vkluchiha, chakame li oshte nqkoi?!

MegabytE
12-05-2008, 17:21
Ще прекъсна спора ви с един въпрос: Защо за вас к***а е синоним на материално момиче?
Imash kusmet, che mnenieto ti e po- kuso, ta go prochetoh, vijdash do kude.
Tova sa vse vechni vuprosi, kakto i zashto "Opa" e sinonim na izvinqvai?!
Zashto "dea" e nai- chesto izpolzvanata duma?!

Schneeflocke
12-05-2008, 17:55
Imash kusmet, che mnenieto ti e po- kuso, ta go prochetoh, vijdash do kude.
Tova sa vse vechni vuprosi, kakto i zashto "Opa" e sinonim na izvinqvai?!
Zashto "dea" e nai- chesto izpolzvanata duma?!

Радвам се, че можеш да се концентрираш за 30 секунди. "Опа" е синоним на "извинявай" само за простите хора. Аз не използвам въпросната дума. Предпочитам за теб да съм курва, отколкото да правя секс с всеки срещнат.

OCINKO
12-05-2008, 18:34

brao pi4 hubava manipulaciq izmisli koqto te apostrofira e nai golqmata k***a i v dvata slu4aq si prav nali? ok neka da s1m az az s1m nai golqmata k***a problem li ima6 i kato ve4e izqsnihme kakva s1m mi se iska a te popitam 6tom razbira6 tolkova i si bil s vsi4ki jeni na sveta 4e da znae6 i si siguren v sebesi kaji mi ti homoseksualist li si 6tom ne uvajava6 kurvite a vsi4ki sme takiva zna4i ne sa ti nujni jeni 6toto kato spre da ti stava pi6kata ii kato ti opada kosata 6e se us1znae6 4e ot vsi4ki kurvi koito si e*** nai preeban 6te ostane6 ti !! moq s1vet:ili si preosmisli cennosnata sistema,ili 6te ostane6 sam !!!
Виж са, аз предпочитам колто се мое по голема к***а да бъде въпросното момиче, щот по лесно ще ми пусне, но въпроса е там че аз не съм чорбаджия (все още) за да моа да си позволя тия удонолствия и за това съм на сухо... Никой нема да фане да се занимава с некой обикновен човечец като мен, който не е паралия и е напълно обикновен, при положение че могат да си намерат некой който да има какво да им даде... Разбира се ще се самозаблуждават че го обичат и като им каже некой че е са к**ви и материалистки, те ще се засегнат, но под съзнателно ги е привлякло лукса! Но това ще си го върна аз ако забогатея някога... А докато устареем има бая време, ти ще остарееш преди мен като се ебеш наред и се изхабяваш :-P :booooomb:
pravila s1m seks samo s edin 4ovek koito nito e bogat, nito ni6to kakvo mi e kurvenskoto ne razbiram ? i na mn mn drugi momi4eta i jeni s16to ! i kato kazvate 4e vsi4ki sa kurvi mi 4estito i maika ti i babati i te pod noj taka li ? mm tezata vi hu4 ne izd1rja ei! aa za ostarqvaneto to moje da e dale4 ama s va6iq pov1rhnosten i ograni4en na4in na mislene do nikade nama da q dokarate 6toto 6tom ima6 takova mnenie nikoga nqma da nameri6 seriozna vr1zka ii lubov i dosta 6e propusne6!AZ i mn drugi biha se zanimavali s 4ovek kato teb stiga da ne se d1rji s tqh kato bokluci i ne im kazva kurvi i tem podobni tva 4e ne mojete da namerite normalni momi4eta da se zanimavat s vas si e va6 problem i se kompleksirate ot tova i zatva ubijdate nared i ne znaete prosto k1de da t1rsite !! JALKO naistina ! :(

6ibanqka
12-05-2008, 21:40

Виж са, аз предпочитам колто се мое по голема к***а да бъде въпросното момиче, щот по лесно ще ми пусне, но въпроса е там че аз не съм чорбаджия (все още) за да моа да си позволя тия удонолствия и за това съм на сухо... Никой нема да фане да се занимава с некой обикновен човечец като мен, който не е паралия и е напълно обикновен, при положение че могат да си намерат некой който да има какво да им даде... Разбира се ще се самозаблуждават че го обичат и като им каже некой че е са к**ви и материалистки, те ще се засегнат, но под съзнателно ги е привлякло лукса! Но това ще си го върна аз ако забогатея някога... А докато устареем има бая време, ти ще остарееш преди мен като се ебеш наред и се изхабяваш :-P :booooomb:
pravila s1m seks samo s edin 4ovek koito nito e bogat, nito ni6to kakvo mi e kurvenskoto ne razbiram ? i na mn mn drugi momi4eta i jeni s16to ! i kato kazvate 4e vsi4ki sa kurvi mi 4estito i maika ti i babati i te pod noj taka li ? mm tezata vi hu4 ne izd1rja ei! aa za ostarqvaneto to moje da e dale4 ama s va6iq pov1rhnosten i ograni4en na4in na mislene do nikade nama da q dokarate 6toto 6tom ima6 takova mnenie nikoga nqma da nameri6 seriozna vr1zka ii lubov i dosta 6e propusne6!AZ i mn drugi biha se zanimavali s 4ovek kato teb stiga da ne se d1rji s tqh kato bokluci i ne im kazva kurvi i tem podobni tva 4e ne mojete da namerite normalni momi4eta da se zanimavat s vas si e va6 problem i se kompleksirate ot tova i zatva ubijdate nared i ne znaete prosto k1de da t1rsite !! JALKO naistina ! :(
Аз се държа с момичетата доста търпеливо и ги уважавам, но тва не пречи да си вада изводи - кой, колко пари струва! И не можете да ме накарате да се чувствам гадно ,ако майка ми беше курва, защото тогава щех да съм син на баща богаташ! И да е била курва, и баща ми да е бил курвар, не ми пука след като сега нема грешка. Вземете се малко в ръце, мн висока цена имате за себе си, а нито сте мн умни, нито сте перфектни на външен вид, нито смеете да се покажете без грим на улицата, не ви и съветвам да го правите :? . Обърнали са ви внимание 1, 2ма.... 5-ма мъже внимание и айдее, вече големи критерии си създаваме! :booooomb:
А това че не мога да си намера момиче се дължи на това, че не ме забелязват повечето, сигурно аз съм си виновен за това , но вече в друга тема навлизаме... :booooomb:

hooliganka89
12-05-2008, 22:45
Не бих казала,че съм материално,но явно още не съм огладняла достатъчно. :razz:

OCINKO
12-06-2008, 07:40

Аз се държа с момичетата доста търпеливо и ги уважавам, но тва не пречи да си вада изводи - кой, колко пари струва! И не можете да ме накарате да се чувствам гадно ,ако майка ми беше к***а, защото тогава щех да съм син на баща богаташ! И да е била к***а, и баща ми да е бил курвар, не ми пука след като сега нема грешка. Вземете се малко в ръце, мн висока цена имате за себе си, а нито сте мн умни, нито сте перфектни на външен вид, нито смеете да се покажете без грим на улицата, не ви и съветвам да го правите :? . Обърнали са ви внимание 1, 2ма.... 5-ма мъже внимание и айдее, вече големи критерии си създаваме! :booooomb:
А това че не мога да си намера момиче се дължи на това, че не ме забелязват повечето, сигурно аз съм си виновен за това , но вече в друга тема навлизаме... :booooomb:
i kak se ob1rnaha ne6tata vsi4ki ste mn sigurni 4e vsi4ki jeni sa kurvi ama kak b1rzo se razkolebavate s pravilnite dovodi kakvo sega izleze 4e ne vsi4ki sa kurvi 4e ti gi uvajava6 jenite i 4e ne te hresvat 6toto si si vinoven a vi6 predi kfo be6e pisalba6 obratnoto bravo na decata sled tolkova vreme se us1znaha ne vsi4ki jeni sa kurvi kakto i ne vsi4ki m1je sa kurvari prosto za vseki vlak si ima p1tnici i vmesto m1jete da zlobeete sre6tu kurvite v1rete si namerete svqsno momi4e i vsi4ko 6te e ok :)
PS:za grima i tezi raboti za koito s16to si mn usvetomen ima sumatii i super mili sladki i umni momi4eta koito vie zlobarite na zabelqzvate 6toto v1rvite sled kurvenski zadnici 4e da moje posle da pzuvate 4e ne vi zabelqzvat koito po4ti ne se glasqt i vpe4etlqvat s mn pove4e ot viziq !!!!!!

Bixel
12-06-2008, 07:44
mn qsno 4e 6te obob6tavame vsi4ki ste ednakvi - KURVI

pandelka
12-06-2008, 07:50

Личи си,че нямаш голям опит. 8-)

MakeMeFeel
12-06-2008, 07:57

Ако бяхме курви ВСИЧКИ нямаше да блъскате чекии всяка вечер пред порното сеш се ? 8-)

Kostadin_682
12-06-2008, 07:59
не всичките са такива ... що ги слагаш под общ знаменател ... това че ти си попаднал на такива .. не значи че всички са такива :x

6ibanqka
12-06-2008, 09:20

Аз се държа с момичетата доста търпеливо и ги уважавам, но тва не пречи да си вада изводи - кой, колко пари струва! И не можете да ме накарате да се чувствам гадно ,ако майка ми беше к***а, защото тогава щех да съм син на баща богаташ! И да е била к***а, и баща ми да е бил курвар, не ми пука след като сега нема грешка. Вземете се малко в ръце, мн висока цена имате за себе си, а нито сте мн умни, нито сте перфектни на външен вид, нито смеете да се покажете без грим на улицата, не ви и съветвам да го правите :? . Обърнали са ви внимание 1, 2ма.... 5-ма мъже внимание и айдее, вече големи критерии си създаваме! :booooomb:
i kak se ob1rnaha ne6tata vsi4ki ste mn sigurni 4e vsi4ki jeni sa kurvi ama kak b1rzo se razkolebavate s pravilnite dovodi kakvo sega izleze 4e ne vsi4ki sa kurvi 4e ti gi uvajava6 jenite i 4e ne te hresvat 6toto si si vinoven a vi6 predi kfo be6e pisalba6 obratnoto bravo na decata sled tolkova vreme se us1znaha ne vsi4ki jeni sa kurvi kakto i ne vsi4ki m1je sa kurvari prosto za vseki vlak si ima p1tnici i vmesto m1jete da zlobeete sre6tu kurvite v1rete si namerete svqsno momi4e i vsi4ko 6te e ok :)
PS:za grima i tezi raboti za koito s16to si mn usvetomen ima sumatii i super mili sladki i umni momi4eta koito vie zlobarite na zabelqzvate 6toto v1rvite sled kurvenski zadnici 4e da moje posle da pzuvate 4e ne vi zabelqzvat koito po4ti ne se glasqt i vpe4etlqvat s mn pove4e ot viziq !!!!!!
За мен няма никакво значение с какво момиче се занимавам - било то изредило целия квартал или да не е виждала момче през живота си, стига да ми харесва, така че потретвам - нямам против курвите. Точно тва лято една курва ми беше дигнала мерника и се беше напила и толкова беше на зор, че просто не мога да повярвам, как се преебаха нещата и си останах на нулата (съдбата ме е проклела :D ) ...Но вие се засягате от това, понеже имате некакво мнение от бабите ви , че е долно... А същото време правите курвенски номера, но сте прави за всичко. А ти първо се намерече за курва, за да ми опонираш, после ми казваш че няма нищо курвенско в теб, но това че наричаме някоя курва го броите за обидно. Вие сами си противоречите. Има комплекси при вас ми се струва ... аз нямам комплекси и не съм злобен, винаги си казвам - всяко зло , за добро!
А между другото колко годишна си, та ме имаш за един от "decata"? :D

OCINKO
12-06-2008, 10:35

За мен няма никакво значение с какво момиче се занимавам - било то изредило целия квартал или да не е виждала момче през живота си, стига да ми харесва, така че потретвам - нямам против к***те. Точно тва лято една к***а ми беше дигнала мерника и се беше напила и толкова беше на зор, че просто не мога да повярвам, как се преебаха нещата и си останах на нулата (съдбата ме е проклела :D ) ...Но вие се засягате от това, понеже имате некакво мнение от бабите ви , че е долно... А същото време правите курвенски номера, но сте прави за всичко. А ти първо се намерече за к***а, за да ми опонираш, после ми казваш че няма нищо курвенско в теб, но това че наричаме някоя к***а го броите за обидно. Вие сами си противоречите. Има комплекси при вас ми се струва ... аз нямам комплекси и не съм злобен, винаги си казвам - всяко зло , за добро!
А между другото колко годишна си, та ме имаш за един от "decata"? :D
ami decki sa ti prikazkite ne godinite az kazah 4e s1m kurva za6toto taka ili ina4e takava 6tqh da izlqza ot tova koeto be6e napisal a ina4e ako se pozamisli6 6te vidi6 4e si oponira6 mn pove4e otkoloto az taka 4e prosto v toq forum ne samo ti vsi4ki se nagajdate p1rvo sme kurvi do edna posle malko smek4avate p1rvo iskame samo pari posle pak malko smek4avate ne stava taka :-D a za zlobata neznam dali si zloben 4esno kazano ne te poznavam no predpolagam 4e e taka samo edin nesiguren m1j opravdava neuspeha si s jenite i nev1zmojnosta si da nameri svqsna sred tqh s tqhnata negodnost vse edno az da kaja 4e ne moga da si namerq priqtel 6toto vsi4ki sa kurvari i ti t1rsqt dupkata ne 4e nqma mn takiva m1je no i ne vsi4ki sa takiva tva vaji v p1lna sila i za jenite raotata e tam 4e kogato edin m1j ebe e pi4 a edna jena kato se ebe e kurva i vsi4ki kompleksirani pi4ove bez momi4eta se 4udqt samo kak da zakopqt dostoinstvoto na edna jena i da se po4ustva kato bokluk za da si vdignat samo4ustvieto moje da si edin ot tqh moje i da ne si ti si pricenqva6 no v tozi forim opredeleno ima dosta takiva i tva si li4i po komentarite !!! :)

VeSna
12-06-2008, 14:29
Защо се занимавате с ниско интелектуален изндивид, наричащ себе си "повече от човек" и го оставяте да ви дразни? Слага жените под общ знаменател - и на мен не ми е приятно, но не ми пука, защото аз знам какво съм... А той такава жена ще си намери, каквато казва, че е всяка - с пожелание на такава да попаднеш, парите да ти изтиска и чуждо дете да отгледаш! 8)

bubblegum9210
12-06-2008, 14:35
ee... тъка па всички се искараха ангелчета... бах мааму

sexita
12-06-2008, 14:50
Некадърниците се оправдават с липса на финанси 8)

darla
12-06-2008, 15:23
^ti puk ot kakto hvana batko-pari4ko golqma "kadurnica" izleze....

Bombshell
12-06-2008, 15:26
Зависи на коя попаднеш!

OCINKO
12-06-2008, 15:29
Защо се занимавате с ниско интелектуален изндивид, наричащ себе си "повече от човек" и го оставяте да ви дразни? Слага жените под общ знаменател - и на мен не ми е приятно, но не ми пука, защото аз знам какво съм... А той такава жена ще си намери, каквато казва, че е всяка - с пожелание на такава да попаднеш, парите да ти изтиска и чуждо дете да отгледаш! 8)
+100000 :razz: i az taka vikam :-P

sexita
12-06-2008, 15:53
^ti puk ot kakto hvana batko-pari4ko golqma "kadurnica" izleze....

не разбирам за какво се заяждаш...
Той не е батко-паричко и аз не съм се възползвала никога от когото и да е било...камо ли от него. Работя си и не ми трябва нищо.

MegabytE
12-06-2008, 16:42
ee... тъка па всички се искараха ангелчета... бах мааму
E, tova, kato gi zasegnesh, te si znaqt i burzat da si kajat "Ama az ne sum takava". Da be, povervahme vi.
Kolejkata VeSna... nai- mnogo NAVUTRE go vzima, zashto li?! :oops:

MegabytE
12-06-2008, 16:44

Ако бяхме к**ви ВСИЧКИ нямаше да блъскате чекии всяка вечер пред порното сеш се ? 8-)
Au, hvana ni tunkoto, ama nali znaesh, che trqbva malko raznoobrazie?! :-)

MakeMeFeel
12-06-2008, 17:12

Ако бяхме к**ви ВСИЧКИ нямаше да блъскате чекии всяка вечер пред порното сеш се ? 8-)

Ако всички жени бяха курви и разнообразието щяхте да го имате 8-)

aciko
12-06-2008, 17:15

Ако всички жени бяха к**ви и разнообразието щяхте да го имате 8-)
Ахххх ама аз съм най-тъпия 8-)

MegabytE
12-06-2008, 17:15

Auuu, zatrudnqvash malkoto sivo veshtestvo, koeto mi e ostanalo taka.
Ponqkoga trea i drug vid raznoobrazie.

MakeMeFeel
12-06-2008, 17:17

Искаш да ми кажеш , че има момчета които предпочитат ръката пред жената ? :shock: 8-)

aciko
12-06-2008, 17:18

Искаш да ми кажеш , че има момчета които предпочи тат ръката пред жената ? :shock: 8-)
Има мъже,които предпочитат мъж пред жена,ама да са сами,такива незнам да има 8-)

MegabytE
12-06-2008, 17:20

Искаш да ми кажеш , че има момчета които предпочитат ръката пред жената ? :shock: 8-)

Ne, no v toq red na misli- ima dva vida hora- lesbiikite i az.
Ta... po temata, ako ne bqh prav nqmashe cqloto jensko nachalstvo da se OPRAVDAVA, kakto se vijda. :oops:

MakeMeFeel
12-06-2008, 17:27

Ta... po temata, ako ne bqh prav nqmashe cqloto jensko nachalstvo da se OPRAVDAVA, kakto se vijda. :oops:

По твойта логика - Ако аз сега пусна тема " Всички мъже мислят само и единствено за ебането и всички са ебахти педерасите" кво си мислиш , че всичко мъжко няма да тръгне да се оправдава ли ? :?

MegabytE
12-06-2008, 17:32

По твойта логика - Ако аз сега пусна тема " Всички мъже мислят само и единствено за ебането и всички са ебахти педерасите" кво си мислиш , че всичко мъжко няма да тръгне да се оправдава ли ? :?
Shte stane slednoto, po- umnite- samo shte se smeqt i nqma da ti postvat v temata, a drugata chast, deto sa po- tupi- vednaga shte pochnat da te psuvat. :)
Obqsni mi, zashto trea se opravdavash pred nqkoi potrebitel ot forum, koito moje i da ne vidish nikoga, na men mi e adski smeshno.

MakeMeFeel
12-06-2008, 17:34
Аз пред никого не се оправдавам . Не съм курва , за да се оправдавам . Просто се дразня като слагате всички под общ знаменател - това е всичко .

MegabytE
12-06-2008, 17:36
Аз пред никого не се оправдавам . Не съм к***а , за да се оправдавам . Просто се дразня като слагате всички под общ знаменател - това е всичко .
"Ama az ne sum", tova e opravdanie. Podmini prosto temata.
I za vsicki, ako iskate da mi kajete nqkolko mili dumi za men ili rodata mi- ima LS. :oops:

MakeMeFeel
12-06-2008, 17:48
Честно казано .. слабо ме интересува какво мислиш .. 8-)

MegabytE
12-06-2008, 17:49
Ama pishesh v temata, nali?! 8)

MakeMeFeel
12-06-2008, 17:53

Да пиша .. и какво ?! Някаква забрана ли имам ? Света не се върти около тебе нали знаеш ;) Темата нито е твоя , нито имаш каквото и да било право да ми казваш в коя тема да пиша и в коя не ;)

MegabytE
12-06-2008, 17:55

Да пиша .. и какво ?! Някаква забрана ли имам ? Света не се върти около тебе нали знаеш ;) Темата нито е твоя , нито имаш каквото и да било право да ми казваш в коя тема да пиша и в коя не ;)
Sega tursish nachin da se zaqdesh, nqma da mine.

MakeMeFeel
12-06-2008, 17:57

Аз не се заяждам .. просто ти разяснявам как стоят нещата :)

pandelka
12-06-2008, 17:59

И така да е ти кво и отвръщаш ? И кат се замислим кой се заяжда? Да спориш с жена ти каам жив няма да излезеш ..за тва ...ае млЪкнете !

ArtOfTrance
12-06-2008, 18:02
Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?

Не всички, но една голяма част от тях :smt011

Bixel
12-06-2008, 18:02

Искаш да ми кажеш , че има момчета които предпочи тат ръката пред жената ? :shock: 8-)
Има мъже,които предпочитат мъж пред жена,ама да са сами,такива незнам да има 8-)
kakvo obsyjdate we mizernici ... To ako ima6e sve6sni jeni nasre6ta nqma6e da stoq po cql den pred pcto ili da si izmislqm typi zanimaniq samo i samo da ne vijdam jeni ili izob6to hora basi...

MegabytE
12-06-2008, 18:04

Аз не се заяждам .. просто ти разяснявам как стоят нещата :)
I zashto go pravish ?