- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесни ли са жените? Пари, коли и веднага са с теб?
Li4no az ot opit moga da tvardq 4e jenite sa 100 procentovi kurvi.
Зависи на коя попаднеш!
Sasho1988
Варна..
Зависи от жената.Така като започнете да обобщавате лощо ми става.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
и без коли и пари може да се чука с тебе ако мн я привличаш сексуално що пък да не ако знае че 2-ри път няма да те срещне![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не всички са такива лично мен ме интересува характера на човека не парите му![]()
Който кретен ми каже, че жените са лесни, след като тичах след една две години, ще му намеря килър да го дрънне!
Ne vsi4ki jeni sa takiva!!!Nedeite da gi slagate pod ob6t zanamenatel!!Naprimetno az ne gledam kakva kola i kolko pari ima a gledam na men da mi haresva van6no kakto i haraktera mu!!!![]()
![]()
![]()
van6no? e ako e s super qko tqlo visok storen vednaga ste gotovi da legnete s nego. Nikoga ne bihte zabelejili nqkoe po skromno mom4e koeto ne e krasavec a prosto nai obiknoven 4ovek.
ама вие не разбрахте ли че и ние жените имаме нужди не само вие искате да се чукате на ляво и надясно просто не можете да приемете че ставаме като вас(мъжете)
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ne moje da slagate jenite pod obsht znamenatel. Ne moga da kaja, che sym lesna v nikakav sluchai. Nikoi myj s pari i kola ne bi mogyl da me vpechatli, ako ne moga da govorq s nego i da mi haresva.
Напротив бихме. :P За мен лично характера на чоека, чувството му за хумор и начина, по който гледа на мен (демек: не като на парче месо, а като на личност) значат МНОГО повече от садържанието на джобовете му \Първоначално написано от danakis
/ \
/ \
/
Е съжалявам, но някой ако ще последната кола, излязла на пазара да има и да е наследник на Рокфелер, не ми ли харесва - да си гледа работата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ave taka kato vi slu6ma vie momi4etata ste bili nekvi nevinni angel4eta ve. Zna4i vis4ki kazvate ako ne mi haresa nqma da mu obarna vnimanie ebago to se okaje 4e v balgariq Kurvi nqma
Парите не са главното в човекът,когото обичам.Щом съм останала с него е ,защото си допадаме по характер,правиме компромиси един с друг,обичаме се и си имаме доверие,също което много ме радва е ,че се сеща за всички мой празници и за годишнините ни,както и аз се сещам за празниците му и годишнините ни.И макар,да има пари не за това съм с негo.
Първоначално написано от danakis
Кофти късмет.
Все ще видиш и другата страна на жените.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми не, ЖЕНИТЕ не са лесни. КУРВИТЕ са лесни. Една истинска жена не пуска наляво и надясно на разни глупаци с много пари в джоба и ум за 1 стотинка. Ако имаше опит в живота може би щеше да го знаеш.И лично аз от опит мога да твърдя от опит, че хора които търсят "жена" чрез пари и кола само са пълни идиоти, които нямат положителни качества, с които да привлекат една нормална жена, а не курва.
Не слагай всички ни под общ знаменател !много момичета преценяват момчето от вътре и характера му , не материалната му страна !
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Аз пък най-се кефя на готино, високо и мусколесто момче, пък ако върви в комплект с мн пари и страхотна кола - welcomeиначе ако трява наистина да съм честна... не бих забелязала някой по-смотан, но с красива душа...
сори
Така е....разни хора,разни идеали..Не си попаднал на точната жена момчеПървоначално написано от SEXI-FF
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от _CuCuTy_
зависи от парата xaxaxa![]()
Абе стига с такива комплексарски изказвания - пари трябвали, коли трябвали - това са изказвания на комплексиран човек, който си оправдава собствения страх от жените с това, че не може да има скъпа кола и да ходи по снобски заведения. Я, вместо да пишеш глупости по форумите вземи се стегни и покани следващото момиче, което ти хареса на кафе. И да ти откаже - голяма работа, има още милиони. Не мога да ви разбера такива хора - един път не се е опитал да покани нормално момиче да се видят, по цял ден гледа и цъка с език и вместо да направи нещо по въпроса само се навива, че без пари и коли не става. Та дори и с парите, ако не знаеш как да си поискаш пак няма да стане.
Еее аз пъ мога да ти кажа 4е си 1000% тъпа п*ткаааааа..... не зна4и 4е щомм 5 ....20...1000 са такива то се отнася за вси4ки ....Първоначално написано от danakis
много тъп извод направи ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
права е жената знае си цената