View Full Version : Уноформа в училище-идеи
time2rock
09-06-2008, 12:34
Ами ще имаме униформи в даскало,което от една страна е яко,защото всички фешънчета няма да могат да си показват дрешките и да обиждат другите,които не са толкова платежоспособни или облклото не е най-вяажното(само да кажа че не съм нито от едните нито от другите).Та,чудих се,какво мога да сложа по униформата си за да е по интересно?Всмисъл позволяват ли да се слагат значки,да се подгъват панталоните,полите?Аз ходя като рок,или някои ме оприличават на скейт стил и искам да питам какво е позволено да се прави по униформата за да вметна някои от стиловите ми детайли?Дайте също някоя идейка с която се отличавате от другите.Не,че за мен е важно да привличам внимание :oops: ,даже напротив, но все пааак,ако моооже...И ще ми е интересно да видя как ще изглеждам с униформа,която не е стандартна като на всички останали.
И за заключение от цялата тема ще кажа наново въпросите си,щото винаги кат пиша са уливам в обяснения и хората се бъркат:
1.Могат ли да се слагат различни неща по униформите, да се подгъват,да се слагат нашивки?
2.Дайте идейки как вие ходите и какво слагате(ако може и снимков материал)
Благодаря предварително и моля без спам :P :-P
Не можеш да слагаш нищо по униформата. :)
time2rock
09-06-2008, 12:40
Не можеш да слагаш нищо по униформата. :)
ОМГ ОМГ ОМГ,ШИТ!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb: Е,добре,а мога ли понеже мразя поли да искам мъжка униформа или в женската се предлага и панталон?Ако ми кажете не просто се гръмвам :smt088 :smt088 :smt088 :smt088
-Емотиконките са моите чувства-
да не може,трябва да я носиш такава каквато е. :(
аз мисля че за зимата на момичетата им дават и панталони,щото нещо с поли не върви.ама не съм много сигурна.
time2rock
09-06-2008, 12:46
:smt076 :smt105 :smt096 :smt088 :smt087 :smt095 :smt103 :smt104
Ех,дори и аз да го преживея някак си...се чудя как ще ги преживеят фешъните които живеят само за да се показват дрехите в даскало.(Не,казвам че всички го правят,но ги има доста,не искам обидени :-P )
а ти къде сега ще учиш? :)
time2rock
09-06-2008, 12:49
Ще съм за втора година в ЕГ"Пейо Яворов" - Силистра.Поне да бяхме почнали с униформите от осми клас,а не от девети,но както и да е-не моем напрайм нищо.
Ще съм за втора година в ЕГ"Пейо Яворов" - Силистра.Поне да бяхме почнали с униформите от осми клас,а не от девети,но както и да е-не моем напрайм нищо.
е да не става.мноо е кофти с тия униформи.поне в мойто даскало ги няма. :)
time2rock
09-06-2008, 12:56
Защо е кофти :-o Освен че си еднакъв със всички се едно сте клонингите от Star Wars?
'айде да видим кой ще дойде да ми свали шала, че не е от униформата?
time2rock
09-06-2008, 12:58
Еми ша ти се скарат сигурно :oops:
TinkyWinky
09-06-2008, 12:58
и аз уча там :shock: :D :D
кви униформи, кви 5 лева бе :lol:
Защо е кофти :-o Освен че си еднакъв със всички се едно сте клонингите от Star Wars?
е точно що то си всички са еднакви.
time2rock
09-06-2008, 13:02
Ем класната е казала на тез от моя клас,че ще има.И трябва да носим цялата униформа по празниците,а инче или само горнище,панталон или тениска.Ама аз предпочитам или тениска или цялата защото ще е адски тъпо-тениска на ред хот чили пепърс и един вълнен панталон дето пише ег пейо яворов.А като са заедно и трите части на униформата няма е толко смешно.БТВ кой клас си ?
аве ние сме билу мнго от там бе :lol: :lol:
ама май съм изостанал с матрияла нещо :D :D
никой не е споменавал за т'ва 8-)
11 В
TinkyWinky
09-06-2008, 13:06
11-ти ше съм :D :D ти?
абе много се съмнявам за тея униформи, като знам директора... :lol:
ей така изведнъж да кажат, че ще има униформи...
то верно, че преди 2 години правиха анкети дали искаме униформи и дали само някакъв елемент или цял комплект, ама... :D
не ми се вярва от тази година да ги вкарат, просто ... :lol: :lol:
много е невероятно тва...
time2rock
09-06-2008, 13:10
И на мен не ми се вярваше,ама го казва секи от класа ми като го питам.
Аз ще съм 9 в.
TinkyWinky
09-06-2008, 13:16
а туй то... само В класове сме тука... :D
ами не съм виждала никой, трябва да питаме и ние, нали ZuCkI :lol:
то ше е егати смешното, няма има фешъни, ооо неее... :razz:
time2rock
09-06-2008, 13:22
Искам да има униформите,че да не може да ми се фръцкат сички с дрехите си...Ама...не искам да съм като клонинг на всички.Баси...ще измисля нещо да си турям по униформата че да се различавам поне малко(то не че и другите няма да си измислят нещо за униформата де) 8-)
TinkyWinky
09-06-2008, 13:25
пък аз не искам, щото ше ми е тъпо да се развявам с тея униформи навсякъде... хем хубаво, че някои няма да се фръцкат, ама хем лошо... :D
толкова години спаха, мене като ми остава малко ше ги измислят...
простотия :D :D
time2rock
09-06-2008, 13:30
пък аз не искам, щото ше ми е тъпо да се развявам с тея униформи навсякъде... хем хубаво, че някои няма да се фръцкат, ама хем лошо... :D
толкова години спаха, мене като ми остава малко ше ги измислят...
простотия :D :D
Може да ги пуснат от втория срок,защото не вярвам да се организират и за няколко месеца да направят униформи за цялото даскало.А и се плащали 30-40 лева,останалите пари се поемали от някфа организация.
TinkyWinky
09-06-2008, 13:33
ми и мене точно затова ми е толкова странно, не са казали предварително и ей така да им щъкне... :D
да оправят дограматаааа, не искам униформи :D
тва е супер неорганизирана работа, от догодина може и да ги вкарат..
щото ше е тъпо по средата на учебната година да почнат да се носят униформите... трябва от началото на учебната година :D
time2rock
09-06-2008, 13:38
ми и мене точно затова ми е толкова странно, не са казали предварително и ей така да им щъкне... :D
да оправят дограматаааа, не искам униформи :D
тва е супер неорганизирана работа, от догодина може и да ги вкарат..
щото ше е тъпо по средата на учебната година да почнат да се носят униформите... трябва от началото на учебната година :D
Епа,знам ли ги.Може класната да не е разбрала нещо. :lol: Кат я знам кфай отвеяна :-D
TinkyWinky
09-06-2008, 13:40
ех, че моята класна я няма у скайп да я питам дали тва е верно :lol: :lol:
коя ти е класна :lol:
В моето даскало 1ви срок няма да имаме униформи :P
TinkyWinky
09-06-2008, 13:44
В моето даскало чви срок няма да имаме униформи :P
и кво, втория ли ше ги въвеждат :-o
или не тази година?
time2rock
09-06-2008, 13:45
ех, че моята класна я няма у скайп да я питам дали тва е верно :lol: :lol:
коя ти е класна :lol:
Моята е Даниела Великова- немски води.Твоята коя е?
TinkyWinky
09-06-2008, 13:47
ееее ми Господина Димова :D
естествено, че е по немски... :D
Isabelle
09-06-2008, 14:58
точно :!:
^^^Мхм.И аз съм на мнението-Слагай си каквото искаш по униформата. :wink: Кво ти пука,най-много да ти направят забележка.
dark_wings
09-06-2008, 16:37
В мойто даскало дават и панталон и пола и да кажа,че не е задължително да се облича полата!Естествено,че няма да дадът нашивки и рисунки по униформата,но аз смятам да си ходя със значките!Никой не може да ми каже нищо!Ще си нося герданите,гривните,обеците и т.н.
А през зимата все едно да ви кажат да не си обличате якето-няма такова нещо!Та по същата причина може да си носите и шалове,и ръкавици,и сичко :!:
time2rock
09-07-2008, 16:55
Аха,мерсаче на всички.Начи са слагам квот си искам. 8-) Решено! :D
~Violet~fairy~
09-07-2008, 22:21
При нас не се знае дали ще има униформи още...Ако има: МОЖЕ ДА САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЧЕРНО! Иначе ще ги заколя, примерно ако са жълти! :( Харесвам жълто, обожавам го, но за униформа...моите съболезнования desley...Е, можеше и да е по-зле! :D
П.П. За боята е добра идея! :-D
Reality_Seeker
09-08-2008, 02:48
Mi ti nishto nemoje da slagash ama ko ti pre4i da q narejesh ^^
PiruBloodz
09-08-2008, 02:58
много е тъпа тая идея с униформи.. аз без дънки и анорак не мога да живея 8-)
krisiiiiito
09-08-2008, 07:58
при нас униформи се въведоха в края на учебната годинаа :lol: те намериха кога да слагат ии бяха безплатни :D .. ама то не че аз щях да платя за тия парцали
момичетата- няква полаа на карета която г/д ставаа НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ХУБАВА 8-) ... поло което е меко но като го видиш и ти става лошо 2 тениски които също са ужасни и сега идва най-лошото ` плетен елек - червен .. все едно че сляпа баба го е правилаа :shock: и не ни раздадоха панталонии :o
на момчетата - същото само че вместо поли им дадохаа едни панталони които що годе са добре .. по бих ги носила от тая пола :D
уж бяха задължителни униформите ама никой не ги облечее и надвихме директорката сега си седят в гардероба на една закачалкаа и събират прах :razz: ама кой знае ... може лудата ни директорка да и щукне нещо и да каже да се носят задължителноо .. да бе с тях приличаме на БАБКИ 8-) :booooomb:
иначе никой не може да ти забрани да си слагаш каквото искаш по униформата дори и да се окичеш като коледна елха :wink: аз например съвсем спокойно ще трябва да съчетая с нещо тая униформа за да не изглеждам като пенсионерка :D
ТРАГЕДИЯ :?
:razz:
time2rock
09-08-2008, 14:45
при нас униформи се въведоха в края на учебната годинаа :lol: те намериха кога да слагат ии бяха безплатни :D .. ама то не че аз щях да платя за тия парцали
момичетата- няква полаа на карета която г/д ставаа НЕ КАЗВАМ ЧЕ Е ХУБАВА 8-) ... поло което е меко но като го видиш и ти става лошо 2 тениски които също са ужасни и сега идва най-лошото ` плетен елек - червен .. все едно че сляпа баба го е правилаа :shock: и не ни раздадоха панталонии :o
на момчетата - същото само че вместо поли им дадохаа едни панталони които що годе са добре .. по бих ги носила от тая пола :D
уж бяха задължителни униформите ама никой не ги облечее и надвихме директорката сега си седят в гардероба на една закачалкаа и събират прах :razz: ама кой знае ... може лудата ни директорка да и щукне нещо и да каже да се носят задължителноо .. да бе с тях приличаме на БАБКИ 8-) :booooomb:
иначе никой не може да ти забрани да си слагаш каквото искаш по униформата дори и да се окичеш като коледна елха :wink: аз например съвсем спокойно ще трябва да съчетая с нещо тая униформа за да не изглеждам като пенсионерка :D
Еее,това с елека е добра идея!Ще лажа на директора да каже да има и това ф униформата,че ако може и терлици да ни уплетат. :lol:
krisiiiiito
09-08-2008, 14:53
Еее,това с елека е добра идея!Ще лажа на директора да каже да има и това ф униформата,че ако може и терлици да ни уплетат. :lol:
кажи кажи ... да ви топлят през зимата :D :D абее те наще са луди от всякъде :D надявам се все пак да не ни раздадат по едни галоши на 15-ти :razz:
pOiSoN_kIsS_94
09-08-2008, 19:21
Йеее и аз тази година съм с униформа....дано да са хубави,а не като тези на руската :razz: :razz: :oops:
dark_wings
09-09-2008, 07:41
Йеее и аз тази година съм с униформа....дано да са хубави,а не като тези на руската :razz: :razz: :oops:
В кое училище си?
TinkyWinky
09-12-2008, 18:02
едно момиче видяло униформите :D
плисирана карирана пола...
комплекта ще е пола, панталон, риза и елече за момичетата и трябва да носиш едно от сичките раоти всеки ден, а на празници да се облича цялата :D :D
40лв трябва да даваме май... ще разберем скоро :D
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/04_02/Alouddoubles_468x581.jpg
http://www.segabg.com/online/IMG/2650/0103-large.jpg
http://www.segabg.com/online/IMG/2650/0097-large.jpg
http://www.segabg.com/online/IMG/2650/0087-large.jpg
http://www.segabg.com/online/IMG/2650/0099-large.jpg
какво ще кажете сега, а :)
miss_asi
09-12-2008, 18:49
Честито! :D
1.На униформата не може да се пришива нищо.Значки са позволени но ако е нещо свързано с училището.
2.Зимата аз си ходех с ботушки на висок ток иначе пролетта почти всички ходеха със кецове или някакви гуменки до глезена като на Converse.
Иначе в момента мага да намеря снимки на мъжката униформа във нашето училище колкото до момичешките ще се постаря.
http://school.ntbg.bg/e107_plugins/autogallery/autogallery.php?show=95%20%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8 %D0%BD%D0%B8%20%D0%9D%D0%A2%D0%91%D0%93%20-%202008%20%D0%B3.%2FIMG_1140.jpg&newwindow=1
TinkyWinky
09-12-2008, 20:13
ra4ence, ще кажа, че номер 6. и третата и четвъртата на ревюто в Русе най-ми харесват :D :D
първата картинка АБСУРД :lol: :lol: