View Full Version : Пръст в Дупето 2 ?!
kakakaka
09-06-2008, 21:22
така видях сега една тема в която с обсъжда пръст в дупето на момчето но аз искам да попитам ....как ще реагирате момичета ако по време на обикновен секс ви се направи такова нещо ....
Love0nlyMyself
09-06-2008, 21:24
ми първо такова нещо една ли ще го поискам но инече не бих го направила ако незнаех дали ще му хареса на момчето :o
hahavteen
09-06-2008, 21:41
Случвало се е и ми хареса
kakakaka
09-06-2008, 21:47
аз мисля че не е някво гадно или ужасно перверзно и един пър пробвах ...само го докоснах и мацката ми подскочи на 2-рия път ми каза "не" ...но ...мисля че тя не иска да ми позволи да и го направя за да и хареса
vaseto0o
09-06-2008, 21:53
Има се предвид момичето да бтъкне с пръст в гъза на момчето. Според мен НЕ :shock:
Аз пък редовно го правя на приятелката ми - даже само тогава успява да свърши като правим секс.
ReBEELdE
09-06-2008, 21:59
Emi vseki si ima razli4ni predpo4itaniq :D :razz: :razz:
hahavteen
09-06-2008, 22:16
Има се предвид момичето да бтъкне с пръст в гъза на момчето. Според мен НЕ :shock:
В тази тема обсъждаме обратното. Момчето да го направи на момИчето.
cHooOpiHka___
09-06-2008, 22:23
No,ThankS ... :)
the_godfather
09-06-2008, 23:26
В тази тема обсъждаме обратното. Момчето да го направи на момИчето.
няма кво да му обясняваш .. ясно е че някои хора имат проблеми с възприемането на такива сложни твърдения.
иначе по темата - еми кво да ви кажа .. ако момичето не се кефи на тва ще е малко странно за мен .. а за момчетата .. незнам .. някои хора не биха дали воля на емоциите си само заради общественото мнение, но други .. надраснали екзестенциалната безисходица на мегаполисите не биха се въздържали и поколебали да прекарат поредния миг от живота чувствайки се добре.
Реплика :-o
/******************* <ИНСЪРТ_ТЕКСТ_ХИЪР> *****************/
ако мога бих си наврял цялата ръка :oops:
BladeDancer
09-07-2008, 00:19
това е гадно (поне за мен ) .
А защо не и сложите и дезидорант ( имаше такава тема ) :D :D :D . Тогава ще се почуства на 10000 небе :-D
Ivs Jonas
09-07-2008, 00:44
звучи ми гадно...изобщо аналния секс като идея не ми харесва и не бих пробвала.
Аааааа гадооост!! http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/b010.gif
malko_kalpazan4e
09-07-2008, 08:20
пръст в гъза омг. Едва ли ще ппоискам такова нещо, а ако ми се случи...ужас :shock:
Stefchyy
09-07-2008, 08:23
Понякога го правя ама не винаги .. иначе и харесва .. ! :)
Много сте зле, зна4и :D
По темата: аз анално стимулиране под каквато и да била форма много оби4ам - едно пръст4е, пове4е, секс, броеница, бътплъг... Не виждам нищо лошо, гледайте си работата :?
Bellatrix
09-07-2008, 08:43
Ами не би ми харесало. Ама хич... 8-)
Ми да е яко е :) :grin: и аз много обичаааам :oops: :grin: 8)
sextazy_baby
09-07-2008, 09:44
и на мен ми се е случвало,хубаво е
hitgazar
09-07-2008, 15:30
За тези който казват че не им харесва - вие да не мислите, че като си признаете ще си развалите репутацията ?
А сега по темата на бившата и и харесваше и то доста :)
пръст в гъза омг. Едва ли ще ппоискам такова нещо, а ако ми се случи...ужас :shock:
+1 :oops: :oops:
zaiobaio
09-07-2008, 18:17
аз понеже не давам анален на моя и нали е забранена зона и много обича там да пипа :lol: пръстче ми е вкарвал съвсем малко, но повече не му давам. понякога ми харесва, понякога не. като цяло не съм настроена за анални експерименти. :?
kakakaka
09-07-2008, 21:05
така има и още едно нещо което ми стана мн любопитно някои казват да др не,....аз имам чуството че които го е пробвал казва " да яко е " да хубаво е " и т.н. а тези които не са казват "гадост" "отврат " и т.н.
така ли е ??? \:D/
the_godfather
09-07-2008, 21:23
така има и още едно нещо което ми стана мн любопитно някои казват да др не,....аз имам чуството че които го е пробвал казва " да яко е " да хубаво е " и т.н. а тези които не са казват "гадост" "отврат " и т.н.
така ли е ??? \:D/
виж как се сещаш .. ;) 8)
CuteBaby
09-07-2008, 22:12
За тези който казват че не им харесва - вие да не мислите, че като си признаете ще си развалите репутацията ?
А сега по темата на бившата и и харесваше и то доста :)
Репутацията ми няма нищо общо..приятелят ми ми го е правил,но на мен не ми харесва,боли ме и ми е неприятно !!!
боли те защото явно не го прави като хората :-P
blood_dodo
09-07-2008, 22:56
така ли е ??? \:D/ Много вярно наблюдение 8-)
SpOrTs_GiRl
09-07-2008, 22:58
Не съм пробвала и не мога да кажа. Почти съм сигурна, че ще ми хареса .. но иначе не ме влече много като идея. 8-)
TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 11:14
първа стъпка за предразполагане на мацката да опита анален секс :) ... правя го доста често... и доста често се е харесвало на партньорките ми :)
Difanet0
09-08-2008, 13:30
какво лошо има приятелят ми ми го прави и ми харесва а още повече ми харесва когато вкарва други работи там ;)
BirdsFarm
09-08-2008, 14:39
Кур за Перник!
de_bella
09-08-2008, 14:41
Звучи гадно,но ако има желание да го направи няма да го спра.Може и да ми хареса.
TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 14:44
Звучи гадно,но ако има желание да го направи няма да го спра.Може и да ми хареса.
евала :) ама му кажи поне да си наплюмчи пръста, че иначе може да не ти хареса
krem4et0
09-08-2008, 15:07
Харесва ми. И аз обичам анална стимулация с пръст, език........малко по темата анален секс съм пас, де :D
звучи ми гадно...изобщо аналния секс като идея не ми харесва и не бих пробвала.
И аз съм против аналният секс,но само с пръстче е яко. И аз не съм предполагала,че ще ми хареса ..но досега съм свършвала два пъти така. :grin:
kakakaka
09-08-2008, 19:48
ок ами кво просто по време на цялата работа съвсем нежно я галя и по едно време прониквам..така ли ..... и кво после продължавам да го дуржа вътре или ... кажете ...
п.с. това при мен дори и да не се осъществи темата ми е мн инт и мнението ви 8) :-o 8)
PY_MACKA
09-08-2008, 20:23
s 6amar4e
krem4et0
09-09-2008, 05:33
ок ами кво просто по време на цялата работа съвсем нежно я галя и по едно време прониквам..така ли ..... и кво после продължавам да го дуржа вътре или ... кажете ...
п.с. това при мен дори и да не се осъществи темата ми е мн инт и мнението ви 8) :-o 8)
Можеш да правиш движения, както при секс. А ако в допълнение пъхнеш и пръстче във вагината и правиш същото...ценя няма да имаш. Страшно е!
BurningDesire
09-09-2008, 06:34
Много сте зле, зна4и :D
По темата: аз анално стимулиране под каквато и да била форма много оби4ам - едно пръст4е, пове4е, секс, броеница, бътплъг... Не виждам нищо лошо, гледайте си работата :?
Точно!
Mis_Kapriz
09-09-2008, 06:38
Ще се изкефя разбира се това е готино и момчето също го кефи
samoubiika
09-09-2008, 10:01
извратеняци :o :-D а какво ше кажете за молив в ухото докато ви целува?или химикал м/у пръстите на ръката докато ви прегръща?тфа е ебати простотията :? не бих му бръкнала в гъза,честно :lol:
извратеняци :o :-D а какво ше кажете за молив в ухото докато ви целува?или химикал м/у пръстите на ръката докато ви прегръща?тфа е ебати простотията :? не бих му бръкнала в гъза,честно :lol:
За пореден път :
Тук става въпрос за пръст в дупето на МОМИЧЕ
Хайде престанете да пишете тъпотии без да четете...
То явно модераторите не смогват или вече не им се занимава с глупости...
Та малко по темата...
Първият път като го направих на приятелката си, тя се стресна, казах и' да ми се довери и в последствие разбра, че няма нищо лошо, а и дори е приятно. Тъй че, на момичетата, които не са пробвали: Отпуснете се и пробвайте 1-2 пъти, пък ако не ви харесва се откажете... (Все пак Не вярвам да не ви хареса).
Успех
love'sux..
09-09-2008, 12:52
mmmm nz na men li4no mi zvu4i mn gadno... :D
Xrisenceto
09-09-2008, 13:23
Не мерси :?
ами... има опасност най-малкото което е да пръдне момичето... и по-лоши варианти има :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: