View Full Version : Има ли опасност ?
Снощи бях на купон у приятел и се бях понапил.
Не много ,но достатъчно ,че да не знам какво съм правил, днес сутринта всички ме бъзикаха,че съм спал с едното от момичетата и аз се уплаших да не съм оставил в нея нещо повече и да ме потърси след 9 месеца или по рано :(
Като говорих с нея тя ми каза,че съм и го вкарал няколко пъти без презерватив и след това съм бил сложил и сега имам някакво странно чувство защото не съм сигурен.
Ако е истина това което тя ми казва има ли опасност от бебе ( тя каза,че не съм свършил нито 1 път ) заради течността преди изпразването или да съм спокоен?
westggirl
09-07-2008, 14:27
та ние от къде да знаем да си направи тест след 7 дена ама следващия път не пиий толкоз че да незнаеш кфо си правил че може да си патиш
sladkata_bebz
09-07-2008, 14:29
Може и да те базикат нещо,чак да не си спомняш че изобщо си бил с някоя не ми се вярва,а уж казваш,че не си се напил много.От предеякулационната течност има много много малка вероятност да се забременее.Щом момичето е било спокойно като си говорил с нея няма от какво да се притесняваш...
Jumbie483
09-07-2008, 14:52
Може да те базикат нещо, но щом не си спомняш нищо я накарай да направи тест за бременност за всеки случай ;)
krisiiiiito
09-07-2008, 15:06
ми ние не сме били там да знам
:?
акоо е така - чака те добра вест
ще ставаш баща
:-o :?
може да те базикат де е... спокойно
vaseto0o
09-07-2008, 15:16
Ако е момченце може ли аз да го науча как да си бие чикий и да сваля момиченца :grin:
Ми не се бъзикат защото сутринта помня,че члена ми беше мазен като от презерватив, после намерих самия презерватив в който нямаше нищо(смисъл,че беше чист) което ме убеждава,е не съм свършвал, но все пак ме притеснява времето в което съм бил без.
Говорих пак с момичето, тя каза,че съм бил заспал по средата затова не съм свършил :oops: и ,че съм бил най-много 5 минути без гума което пак ме притесни защото 5 минути нее като няколко вкарвания, но може и за 5 минути толкова да е било.
Сега тя ми казва да се успокоя а би трябвало да е обратното,но както и да е .
Та същинския въпрос е - може ли да съм изпуснал течност за тея 5 минути и има ли опасност от която да се притеснявам :(
ReBEELdE
09-07-2008, 16:38
abe da si napravi testa i tolkova taka i ti 6te spi6 spokoino i tq .........da ne posled a ima 4estito stanaxte tatko
Love0nlyMyself
09-07-2008, 16:49
еми има известна опасност ... но все пак е добре както акзват по нагоре 7 дни след акта да си напрви момичето тест
Винаги трябва да се съмняваш.
pateto16
09-07-2008, 17:07
mi eto za tova ne se pie da ti e za urok :D :D dano vs da e nared :) stiskam palci :)
MegabytE
09-07-2008, 17:21
Изчакай няколко месеца! :?
успокой се , недей се шашка толкова 8-) за да се увериш напълно едно тестче след 7 дена :)
MegabytE
09-07-2008, 17:41
успокой се , недей се шашка толкова 8-) за да се увериш напълно едно тестче след 7 дена :)
КАКВО?!?!??! ТИ, ти... аз лично бих се побъркала! Иди на лекар, направи нещо, не стой така! go, go, go! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :booooomb: :booooomb: :booooomb: