PDA

View Full Version : Помогнете ми мом4ета имам проблем

Spoofer
09-07-2008, 20:03
Абе имам проблем или поне така си мисля понеже не сам правил секс.Като го надървя друдно го оголвам КАжете при вас така ли е и ако е било така и сте се опрайли кфо сте напрайли за да се оправите КАзвайте 4е малкко се притеснявам

vaseto0o
09-07-2008, 20:07
Трудно го оголваш или въобще не можеш да го оголиш? Аз като бях малък имах такъв проблем (7-8 годишен разбирайте)
беше залепнала кожата за главичката, хубаво че наще го забелязаха и ми направиха операция за оголване, остана съвсем малко което трябваше сам да го оголя и преди 2 години някъде се сетих затова, няколко пъти след лек натиск се оголи напълно :-P

ifgennu
09-07-2008, 20:25
Znachi ima nqkolko warianta.Fimozza,koiato predizwikwash ti sus stesnenie , ili drugiqat chesto sreshtan .Kato malyk ne sa ti zabelwali washte glawata na penisa chesto i si e ostanalo taka otiwash pri lichniq si lekar, medicinskata sestra ti namazwa penisa sus mehlem i ti go zabelwa ne boli,moje da te poizchisti ako e ostanalo sekret towa e.

vaseto0o
09-07-2008, 20:46
Аз имах втория проблем и не стана така само с едно мехлемче :x

ednookiq
09-08-2008, 09:41
и аз имах същия проблем - неможех да си го оголя като бях малък , но с течение на времето лека полека взех да си го оголвам малко по малко и така се появи цялата глава , а сега като го оголя отдолу се събира кожичка под главичката и се чудя дали нетрябва да ида на лекар че да я премахне тази кожичка :? при вас как е ?

MaMkaMy
09-08-2008, 09:52
Ако след 15 годишна възраст имаш този проблем, отивай на лекар.ако си под 15 години ти е повече от нормално... от самосебе си ще се оправи.