Влез

View Full Version : Трябва ли да виня себе си ?!?

fifa
09-08-2008, 11:47
Здравейте... на 18 години съм още имам пъпки какво ли не съм правил къде ли не съм ходил и нищо не помага сега ми остана само да чакам момента в който те сами ще изчезнат.. :( Сега съм първа година студент... знаете как е... момичета купони и забавни мигове но аз виня себе си и се затварам вътре в мен и сигорно няма да излизам понеже мацките ще си кажат "виж го тоя има още пъпки ама е тръгнал да ни сваля..." как да се държа ??? трябва ли да ми пука ? как да преодолея този стрес.. този комплекс... как да си върна самочувствието :( :-o

VilleBaby
09-08-2008, 12:10
Вместо да пишеш теми отиди на дерматолог...казваш , че си опитал мн неща...е явно пропускаш нещо...но не се затваряй в себе си заради това...просто намери решение на проблема :)

fifa
09-08-2008, 12:17
Вместо да пишеш теми отиди на дерматолог...казваш , че си опитал мн неща...е явно пропускаш нещо...но не се затваряй в себе си заради това...просто намери решение на проблема :)

ходил съм той ме праща на козметик ... и там като дам 100 лв има подобрение за 2-3 седмици и пак същото

Dundy
09-08-2008, 12:33
О М Г
и аз мога ОМГ
ми така е просто ше чакаш да се махнат щом иначе не стаа

z1n4i7y
09-08-2008, 13:01
Ами имам познат на 26 който като му излезе някоя пъпка я намазва с акне аут (активен крем)

Lokum4e
09-08-2008, 15:28
Не се притеснявай пич..човешко е все пак ;)
Не се мъчи с мазила и т.н пречисти си тялото...
Примерно пии повече вода от обикновенното..вярно ще се надуеш повечко но все пак помага..
Ако ядеш сладко - спри го!Същото се отнася и за солта :)

Но не се затваряй в себе си кой знае какъв плейбой си,че кой не е имал пъпки ;)

Спокойно всичко ще се оправи.. ;) Аз съм медиум
Айде купонясвай .. те сами ще изчезнат.. ;)

Nadelina
09-08-2008, 15:39
Mojesh da ne qdesh shokolad naprimer, ot nego mnogo pypki izlizat. I ne se pritesnqvai ot tqh, nqkoe momiche moje da si kaje, che imash pypki, no pyk na drugo nqma da mu puka. Priatelq mi ima pypki, koito se izduvat kato baloni po liceto i dori ne mogat da se stisnat, no mislish li, che mi puka. Az go obicham, zaradi tova, koeto e, ne zashtoto ima syvyrshen vynshen vid.

BeBsItO
09-08-2008, 16:14
Mojesh da ne qdesh shokolad naprimer, ot nego mnogo pypki izlizat. I ne se pritesnqvai ot tqh, nqkoe momiche moje da si kaje, che imash pypki, no pyk na drugo nqma da mu puka. Priatelq mi ima pypki, koito se izduvat kato baloni po liceto i dori ne mogat da se stisnat, no mislish li, che mi puka. Az go obicham, zaradi tova, koeto e, ne zashtoto ima syvyrshen vynshen vid. Най-точно казано :)

TheCookie
09-08-2008, 16:32
Заради едни пъпки ли нямаш..самочуствиееееее :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: .. леле.....

Swinkenhoffer
09-08-2008, 16:58
Абе, пъпките са си гадост, трябва да ти пука. Ако не за мнението на другите, то поне за собственото ти удобство.
Моята дерматоложка ми предписа Скинорен. Освен това ползвам и Акне Аут Актив, хума и трици за лице.
Каза ми да намаля сладкото, но аз не го правя... въпреки това има голям ефект. Трябва търпение и редовно мазане.

AFT
09-08-2008, 17:27
Къв е тоя дерматолог, който те е пратил на козметик?! Аз съм говорила с дерматолог и 1 час ми обясняваше защо НЕ трябва да се ходи на козметик, щот все едно си вкарваш автогол. Отиди при истински дерматолог, намали колкото се може повече сладкото и ще се оправиш.

AItOo0
09-08-2008, 18:38
И моя батко има . На 20 е ...

MaLkaTa_LaDy
09-08-2008, 19:51
Не се притеснявай пич..човешко е все пак ;)
Не се мъчи с мазила и т.н пречисти си тялото...
Примерно пии повече вода от обикновенното..вярно ще се надуеш повечко но все пак помага..
Ако ядеш сладко - спри го!Същото се отнася и за солта :)

Но не се затваряй в себе си кой знае какъв плейбой си,че кой не е имал пъпки ;)

Спокойно всичко ще се оправи.. ;) Аз съм медиум
Айде купонясвай .. те сами ще изчезнат.. ;)
С всичко съм съгласна само без последната част на последния ред. Отиди на кожен лекар, ако трябва, ама недей чака от самосебе си да се махнат. ;)

zaiobaio
09-08-2008, 20:07
щом те притеснява външния вид- компенсирай с някоя добра твоя черта. примерно ако си забавен или нещо такова, мацките пак ще се лепят. пък ако си и добър в леглото мисля че никоя няма да отдава значение на пъпките :P 8-)

Pooky
09-08-2008, 20:16
Комперсирай! :) И кво като имаш пъпки,ако покажеш че не ти пука от тва ще спечелиш 2 пъти повече респект от мацките :]
Айде успех!

fifa
09-08-2008, 20:18
Прави сте имам голяма чувство за хумор мисля че ако го покажа няма да забележат толко пъпките :)

Ходих предписваха ми какви ли не мазила и ефект... минимален... просто 3 години се боря нямам сили вече видях че няма да стане не ми остава нищо друго освен да чакам...

vikitu
09-12-2008, 12:26
Едва ли търсиш някакво момиче,с което да си и да ти казва такива неща..Така че ако е момиче на място няма да си го позволи дори едва ли ще му направи силно впечатление..Няма смисъл зарди някви надути пикли без покритие чак толкова да се затваряш в себе си :) Колкото до това как да ги махнеш тези пъпки и аз имам проблем с тях и съм използвала какво ли не..Сега последно използвах Зинерит и съм много много доволна от него, но сега го спрях тъй като бързо привиква към кожата и спира да действа, но мисля след някой друг месец пак да си взема..около 13 лева е :) Но някой казват че им излизат повече пъпки така че ти решаваш дали да поемаш риска..Аз го поех и :grin:

akinom
09-12-2008, 12:29
emi probvai s IMEX .. mnogo dobur produkt e.

miss_nelly
09-12-2008, 21:56
Мисля,че пъпките не трябва да те притесняват при свалките - ако се държиш като пич и си печен, и най-важното не си надут няма да имаш проблеми. :)

MiracleMaker
09-12-2008, 23:27
a az mislih 4e tova samo na men se e slu4ilo i se 4udih s kakvo sam go zalusjil ahaha. nz tova si bati kompleksa s tiq papki za kvoto i drugo da e samo4uvstvieto mi moje da e na max .. am zaradi takiva ne6ta mi e kofti kato si spomnq predi 1 godina liceto mi kolko 4isto i gladko be6e :( i vse pak vqrvam 4e s vremeto 6te se opravi vsi4ko ... (zavisi kaf e dermatologa ili kozmeti4kata ) a pove4eto mazila sa ebasi fal6a

fenkatakrisi952
09-13-2008, 06:25

+1

cHooOpiHka___
09-13-2008, 07:24
vzemi si IMEX .. ako i s nego ne pomogne prosto iz4akai... :-)

s1NNer
09-13-2008, 07:53
Купи си Зинерид ... при редовна употреба за 3 до 4 седмици пъпките ще изчезнат :] Ама след като изчезнат не спирай да се мажеш!

nefchi_bs
09-13-2008, 17:37
Ами имам познат на 26 който като му излезе някоя пъпка я намазва с акне аут (активен крем)

Да този крем найстина действа...Една приятелка се маза с него 2 седмици и пъпките й почти изчезнаха...