.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Трябва ли да виня себе си ?!?

Здравейте... на 18 години съм още имам пъпки какво ли не съм правил къде ли не съм ходил и нищо не помага сега ми остана само да чакам момента в който те сами ще изчезнат.. Сега съм първа година студент... знаете как е... момичета купони и забавни мигове но аз виня себе си и се затварам вътре в мен и сигорно няма да излизам понеже мацките ще си кажат "виж го тоя има още пъпки ама е тръгнал да ни сваля..." как да се държа ??? трябва ли да ми пука ? как да преодолея този стрес.. този комплекс... как да си върна самочувствието

Вместо да пишеш теми отиди на дерматолог...казваш , че си опитал мн неща...е явно пропускаш нещо...но не се затваряй в себе си заради това...просто намери решение на проблема

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    Вместо да пишеш теми отиди на дерматолог...казваш , че си опитал мн неща...е явно пропускаш нещо...но не се затваряй в себе си заради това...просто намери решение на проблема
    ходил съм той ме праща на козметик ... и там като дам 100 лв има подобрение за 2-3 седмици и пак същото

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GRRRRRRRRRR
    О М Г
    и аз мога ОМГ
    ми така е просто ше чакаш да се махнат щом иначе не стаа

Ами имам познат на 26 който като му излезе някоя пъпка я намазва с акне аут (активен крем)
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Не се притеснявай пич..човешко е все пак
    Не се мъчи с мазила и т.н пречисти си тялото...
    Примерно пии повече вода от обикновенното..вярно ще се надуеш повечко но все пак помага..
    Ако ядеш сладко - спри го!Същото се отнася и за солта

Но не се затваряй в себе си кой знае какъв плейбой си,че кой не е имал пъпки

Спокойно всичко ще се оправи.. Аз съм медиум
    Айде купонясвай .. те сами ще изчезнат..
    KakWo Li Si PoJeLaWat ZweZdIte KaTo WIdqT PaDq6tI HoRA?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mojesh da ne qdesh shokolad naprimer, ot nego mnogo pypki izlizat. I ne se pritesnqvai ot tqh, nqkoe momiche moje da si kaje, che imash pypki, no pyk na drugo nqma da mu puka. Priatelq mi ima pypki, koito se izduvat kato baloni po liceto i dori ne mogat da se stisnat, no mislish li, che mi puka. Az go obicham, zaradi tova, koeto e, ne zashtoto ima syvyrshen vynshen vid.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Mojesh da ne qdesh shokolad naprimer, ot nego mnogo pypki izlizat. I ne se pritesnqvai ot tqh, nqkoe momiche moje da si kaje, che imash pypki, no pyk na drugo nqma da mu puka. Priatelq mi ima pypki, koito se izduvat kato baloni po liceto i dori ne mogat da se stisnat, no mislish li, che mi puka. Az go obicham, zaradi tova, koeto e, ne zashtoto ima syvyrshen vynshen vid.
    Най-точно казано
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    гр. Варна
    Заради едни пъпки ли нямаш..самочуствиееееее .. леле.....
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Абе, пъпките са си гадост, трябва да ти пука. Ако не за мнението на другите, то поне за собственото ти удобство.
    Моята дерматоложка ми предписа Скинорен. Освен това ползвам и Акне Аут Актив, хума и трици за лице.
    Каза ми да намаля сладкото, но аз не го правя... въпреки това има голям ефект. Трябва търпение и редовно мазане.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    40 Miles from the Sun
    Къв е тоя дерматолог, който те е пратил на козметик?! Аз съм говорила с дерматолог и 1 час ми обясняваше защо НЕ трябва да се ходи на козметик, щот все едно си вкарваш автогол. Отиди при истински дерматолог, намали колкото се може повече сладкото и ще се оправиш.

И моя батко има . На 20 е ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Lokum4e
    Не се притеснявай пич..човешко е все пак
    Не се мъчи с мазила и т.н пречисти си тялото...
    Примерно пии повече вода от обикновенното..вярно ще се надуеш повечко но все пак помага..
    Ако ядеш сладко - спри го!Същото се отнася и за солта

Но не се затваряй в себе си кой знае какъв плейбой си,че кой не е имал пъпки

Спокойно всичко ще се оправи.. Аз съм медиум
    Айде купонясвай .. те сами ще изчезнат..
    С всичко съм съгласна само без последната част на последния ред. Отиди на кожен лекар, ако трябва, ама недей чака от самосебе си да се махнат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен
    Град
    под масата ;)
    щом те притеснява външния вид- компенсирай с някоя добра твоя черта. примерно ако си забавен или нещо такова, мацките пак ще се лепят. пък ако си и добър в леглото мисля че никоя няма да отдава значение на пъпките :P

Град
    In your pink dreams.. :]
    Комперсирай! И кво като имаш пъпки,ако покажеш че не ти пука от тва ще спечелиш 2 пъти повече респект от мацките :]
    Айде успех!

Прави сте имам голяма чувство за хумор мисля че ако го покажа няма да забележат толко пъпките

Ходих предписваха ми какви ли не мазила и ефект... минимален... просто 3 години се боря нямам сили вече видях че няма да стане не ми остава нищо друго освен да чакам...

Едва ли търсиш някакво момиче,с което да си и да ти казва такива неща..Така че ако е момиче на място няма да си го позволи дори едва ли ще му направи силно впечатление..Няма смисъл зарди някви надути пикли без покритие чак толкова да се затваряш в себе си Колкото до това как да ги махнеш тези пъпки и аз имам проблем с тях и съм използвала какво ли не..Сега последно използвах Зинерит и съм много много доволна от него, но сега го спрях тъй като бързо привиква към кожата и спира да действа, но мисля след някой друг месец пак да си взема..около 13 лева е Но някой казват че им излизат повече пъпки така че ти решаваш дали да поемаш риска..Аз го поех и

Голям фен Аватара на akinom
    emi probvai s IMEX .. mnogo dobur produkt e.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    Некъде там...
    Мисля,че пъпките не трябва да те притесняват при свалките - ако се държиш като пич и си печен, и най-важното не си надут няма да имаш проблеми.
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Град
    your Heart
    a az mislih 4e tova samo na men se e slu4ilo i se 4udih s kakvo sam go zalusjil ahaha. nz tova si bati kompleksa s tiq papki za kvoto i drugo da e samo4uvstvieto mi moje da e na max .. am zaradi takiva ne6ta mi e kofti kato si spomnq predi 1 godina liceto mi kolko 4isto i gladko be6e i vse pak vqrvam 4e s vremeto 6te se opravi vsi4ko ... (zavisi kaf e dermatologa ili kozmeti4kata ) a pove4eto mazila sa ebasi fal6a
    3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    +1

vzemi si IMEX .. ako i s nego ne pomogne prosto iz4akai...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Купи си Зинерид ... при редовна употреба за 3 до 4 седмици пъпките ще изчезнат :] Ама след като изчезнат не спирай да се мажеш!

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от karvavata_djil
    Ами имам познат на 26 който като му излезе някоя пъпка я намазва с акне аут (активен крем)
    Да този крем найстина действа...Една приятелка се маза с него 2 седмици и пъпките й почти изчезнаха...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си