View Full Version : Къде седите в час?
Е?На някой от първите чинове или по-назад?Според вас къде е по-добре?Кое е стратегическото място...? :-D Какви са плюсовете и минусите на мястото където седите? :)
По принцип обичам да седя на първия чин.И не,защото съм зубър-имам проблем с очите. :oops: :-D Пък и когато съм на последния-нищо не мога да чуя от шумящите до мен.Да не говорим,ако госпожата я боли гърлото и шепне(случвало се е). :-D
sladur4etyYy
09-08-2008, 15:23
най-доброто място е на последния 4ин на редицата до прозорците (демек с/у бюрото на даскала) на стола от вътрешната страна :D там квото и да прави6, абсолютно никой няма да забележи. аз оба4е седя на 1-ия 4ин то4но пред г-жата :( 8-) ама да ви кажа понякога ми е по добре отколкото на тия дето са по- назад 6тото даскалите не предполагат 4е някой 6е си позволи да преписва буквално под носа им :D :D :D е, да, ама аз го правяяя :D е, вярно е 4е тая година ме хванаха веднъж и си отнесох 2-ката ама .... риск пе4ели риск губи :D
tItEufFf
09-08-2008, 15:24
Ми различно ... Или на първия, или на последния ... По принцип не преписвам, така че ми е все тая
amazonkata90
09-08-2008, 15:25
По математика, където даскалката е адски строга, стоя на първия чин, за да виждам дъската (по принцип съм си малко кьорава) и за да разбера по-лесно задачите без да се разсейвам. Същото правя и по английски, защото предметът е важен за мен. Иначе по предмети, по които само си правим та*ак и не ме бъркат особено, винаги съм най-отзад, за да си правя мохабет.
em pri mene strategiqta etiq daskali det sam u4ila po tehnite predmeti sqdam na 1 -2 4in za da moje da me vidat i da me ispitat :D a pri tiq det ne si znam urocite se spotaifam na posledniq 4in nai 4esto tfa sa istoriq geografiq i tn xD :D [tfa e za da mi e otforen u4ebnika i ot vreme na vreme da si pomagam ] :D :-P :lol: :razz:
mArMaLaDkA
09-08-2008, 15:55
Математиката ми е важна и като съм на някой от задните чинове,всеки мята хартийки,пуска лафове и нищо не схващам,затова гледам да се настаня по-отпред.Иначе по по-маловажните предмети дали ще съм отзад или по-напред,винаги става бъзик и примерно г-та по изобразително дава да си се разхождаме из стаята.По немски много обичам да сядам точно на чина пред г-та,понеже си пише отговорите на някаквите му там упражнения предварително(и после вдигам ръчичка) 8-) .А в повечето от другите часове,сядаме по номера.Обаче съм забелязала,че като сядаш на по-предните чинове,учителите не те следят толкова изкъсо.
зависи,ако учителката се разхожда из стаята на 1 чин,ако не на този,който е по диагонал на учителката
krisiiiiito
09-08-2008, 15:57
по няколко предмета настояват да седим винаги момче с момиче и ни подреждат :razz: аз попринцип съм на по-задните чинове защото съм една от най-високите в класа... ноо си се местя без да ме разберат отпред .. най-много обичам да седя на втория чин постедата (тъй като ние имаме 3-реда чинове) .. там ми е най-готско
иначее по другите часове кой където свари :D
Sladyranka14
09-08-2008, 15:57
Razli4no :)
седя на последния чин, само по немски език съм на 1вия :)
dark_player
09-08-2008, 16:01
И аз обичам да седя отпред...в доста случаи съм наигран :) ама ... к'во да се прави риск на професията :Дхаххаха
Незнам защо точно ама по-хубу ми е
haterkata
09-08-2008, 16:02
на гъза си стоя в час предимно (:
Aми или на първия или на последния.Само по математика съм някаде по средата щото даскалката ме премести :smt003 :smt001
кадето падне..зависи по кой предмет и с кой седя..иначе предпочитам на средната редица,последните чинове или откъм прозорците
Седя на последния чин до стената и с момичето до мен си разказваме вицове предимно. Плюсовете са, че виждаме всичко, можеш да правиш квото си искаш без да те забелязват (и без тва повечето учители са някви като от филм за динозаври). За минуси не се сещам. :Д
emily_1234
09-08-2008, 18:53
зависи къде е бюрото на даскала - ако е към прозореца най-добре е на 2ри или 3тия чин към вратата (щото не те виждат) , а ако е по средата най добре е на 3тия или четвъртия чин в същата редица :) поне аз така мисля 8-) :grin:
sladku_bebzi
09-08-2008, 18:59
Ами мин год седях точно в средата на стаята
(средната редичка, 3ти чин),
обаче от тая год всеки час ще сме в различна стая
и вероятно всеки час ще съм на различен чин :-D
най-доброто място е на последния 4ин на редицата до прозорците (демек с/у бюрото на даскала) на стола от вътрешната страна :D там квото и да прави6, абсолютно никой няма да забележи
Там стоях миналата година, ама при нас даскалите на контролни винаги стоят най-отзад, тей че нямах никаква полза. :)
Сега стоя на втория чин на редицата до стената. В нашия клас тези, които най-много говорят са преместени на първите чинове.(не че аз съм от тях де) :D
pOiSoN_kIsS_94
09-08-2008, 19:01
Винаги седя на първите чинове,защото нося очила 8) 8-)
Ми по принцип седя на последните ...там ми е добре 8)
rebel_kid
09-08-2008, 20:45
Втория чин, откъм стената... ебаси кашето :grin:
kuklichka_bg
09-08-2008, 21:48
Е?На някой от първите чинове или по-назад?Според вас къде е по-добре?Кое е стратегическото място...? :-D Какви са плюсовете и минусите на мястото където седите? :)
По принцип обичам да седя на първия чин.И не,защото съм зубър-имам проблем с очите. :oops: :-D Пък и когато съм на последния-нищо не мога да чуя от шумящите до мен.Да не говорим,ако госпожата я боли гърлото и шепне(случвало се е). :-D
kolkoto se moje po nazad ;pppp tam e po qkiq kupon i po ne te gledat dokato tiq na aprvite 4inove sa si napro samouubiiciii 8-)
преди седях посредата..ама ся съм заек и...нищу не знам :o :shock: :P :oops: още не съм се осъферила :D
psychopath
09-09-2008, 01:22
най-отзад е най-яко :D
Предпочитам да стоя на първия чин,за да не се изкушавам да преписвам .. т.е. сама си налагам да уча и да не се възползвам от други варианти за получаване на хубава оценка .. 8-)
П.П. Преди като стоях по-назад чина ни беше целия одраскан с имена на групи .. Лапешка радост .. :D
VINAGI na poslednqt 4in na redicata do prozorcite 6tot kat nqma kvo a prava kisna na prozoreca i gledam kvo pravat dr izrodi van :-D ama ponqkoga me mesta na 1 4in da sam do daskalkata 6tot mn govora i samo beli prava :oops:
Аз си седя на 3тия чин до прозореца. :)
miss_asi
09-09-2008, 10:54
На последния чин винаги. 8-)
Зависи от часа - по английски седя пред 1я чин, точно до учителката, и на нея като и писне, си правим лаф мухабет с нея . Тя е мн мой човек . :D По математика и химия гледам да съм зад някой по - обемист за да не не ме виждат мн-мн :D На контролни сядам до този , който желае да плати най много за да преписва от мене :D (бъзикам, се аз подсказвам безплатно )
j_adore2
09-13-2008, 13:18
Последният чин на средната редица .. дъ бест :P
nefchi_bs
09-13-2008, 13:21
В старото даскало седях на спредната редица посредата...Ама сега ще видим как ще седна :D
Аз седя в зависимост в кой кабинет сме и всеки път различно. При класната ни седим по номера или поне в началото беше така,но вече си се местим както ние си решим. Най-много обичам когато правим контролни по история да седя на редичката с/у г-жата там се преписва най-добре.
Punk_Princess9412
09-13-2008, 14:22
Ами,сега в 7 клас седях на първия чин откъм стената,първата редица.Все пак не виждам-имам проблеми с очите.Но съм седяла и на последния чин също.На госпожите бюрото е на третата редица откъм прозореца,така че можех и да преписвам,дори и да бях на първия чин.Повечето учителки не гледаха към първите чинове,а към последните.Сигурно са си мислели,че едва ли някой от първите чинове би дръзнал да преписва.. :grin:
На средната редица, втория чин, седя отляво. Общо взето всичко се вижда, можеш да преписваш, но пък и учителите те виждат. Ама не ми пречи де, аз пак си правя каквото си искам. :-D
NaNa_SladuRana
09-13-2008, 15:10
посредата,но никога в средната редица :?
Третият чин към прозореца. Не е зле, но е много горещо сега септември и началото на лятото :?
Ivalinka
09-13-2008, 17:27
принципно стоиш ли по-напред учителите си мислят,че внимаваш и е стратегическо...но по средата за мен е най-най 8)
vOdKa_FlIrT
09-13-2008, 17:45
pri nas 4inovete sa v tri kolonki nz pri vas dali sa taka :wink: spored men "strategi4noto mqsto" e na poslednata kolonka,koqta e ot stranata na prozorcite 6toto v nqkoi kabineto buiroto na u4iteq stoi to4no pred taq kolonka,pred men kato ima nqkoi i az se naveda malko i g-jata ne me gleda i ne me izpitva 4esto :-D
A mejdu v pro4em ne e hubavo da se sedi mn napred,ako ne vdiga6 mn r1ka u4itelq ili u4itelkata samo 6tete gledat i 6te te vdigat,ne e hubavo i da si mn nazad pak te gledat :-D ,edna g-ja mi kaza 4e tezi koito ni6to neznaqt sedqt na poslednite 4inove i za tva 4esto gi izpitva tqh :D ,nai-dobre e da sedi6 posredata :lol:
cherinka
09-13-2008, 18:01
Когато са ми безинтересни приятелките ми и не ми е до лигни - седя на първия чин и се правя че слушам госпожата, вземам участие в часовете, пиша, чета, всичко правя.
Когато ми е някво айляшко, си сядаме където ни скимне и си започваме с простотиите, лиготии, прическите, храната, кафетата, приказките и т.н.
Двете крайности съм аз, средно положение няма - ИЛИ ОТИВАШ НА УЧИЛИЩЕ, ЗА ДА УЧИШ, Или за да тъпееш и да се чудиш ква простотия да измислиш :)
Ест, тряа да е малко шаренко 8-)
Пък и тва "На кой чин седите" е мега безмислен въпрос, тъй като училищата, които са на кабинетна система - във всяка стая седиш на различно място, всяка стая е различна, обстановката е друга, чиновете за други, разположението им е друго........
Така както някои си мислят, че най-добре се преписва от последния чин - жестоко се лъжат, защото има помещения, в които точно ако си на първия чин не се вижда АБСОЛЮТНО нищо.
А и където и да седиш си е айляшко - смисъл, важното е ти как си го направиш :)
тва е..
sexy_baby_originale
09-13-2008, 18:07
Лично за мен стратегическото място е на първия чен от пред,за да мога да слушам госпожата какво обяснява,докато другите говеда от стадото се надвикват. Пък и да ти кажа,там е най-удобното място за преписване.Даскалките най-малко очакват някой от първите чинове да препише по време на контролна.
^BeBeTyY^
09-13-2008, 19:50
Различно зависи от предмета :)
mhmhmhmhm
09-13-2008, 19:54
на последния
ThePowerOfLove
09-13-2008, 20:03
Ми различно... В часовете,които ме интересуват по-напред сядам пък иначе или по средата или назаде...Тая година бях само на последния чин и ми беше яко ама ся мисля да се изместя по 2-3 предмета по-напреде :D
АЗ седя на последните чинове ии не внимаваме мн .. ама кво да се прави пак изкарах 5.00 за края на годината :grin:
Force_bladeR
09-14-2008, 00:19
Чакай бе, тя годината не е почнала ти питаш къде седиме :lol:
CaseY_StoneR
09-14-2008, 07:09
Винаги най-отзад :D :D :D в най-лошия случай сядам по средата :grin: :grin: :grin:
_LacrymoSa_
09-14-2008, 08:22
Някъде по назад-от третата редица назад :grin:
xXxScreamxXx
09-14-2008, 08:30
седях си на 3тия 4ин от общо 5 :D мн добро място .. само плюсове :P
Оба4е ся в новото даскало нз как ще стоят нещата 8-)
yOcHeToO
09-14-2008, 11:19
седя нито отзаде нито отреде.. [посредата :D ] .. там ми е най-добре ;)
exclusive__16
09-14-2008, 11:19
nA poSLedNIq V RedIcATa do VrAtATa .... :grin: :grin: :grin: :-D :D :oops: :-P :P 8-) :lol:
letilili
09-14-2008, 12:20
В старото училище седях на различно място във всеки кабинет.За новото още не знам
винаги съм предпочитала да стоя на тази редица до вратата там някак си ми е добре
sladkish_14
09-14-2008, 14:32
Изминалата учебна година 8-) седях на втория чин в средната редица , винаги на втория по всички предмети само редиците сменях .. Сега в новото даскало не знам , искам да е до прозореца (защото съм голяма мечтателка) и да съм по напред някъде 2-3 чин :-) Това е съкровенната ми мечта :grin:
Alexzander
09-14-2008, 14:50
по кафетата или в коша за боклук, а има случаи и в дирекцията :D :D :D
mynichka
09-14-2008, 15:23
Най- доброто място е на предпоследния чин ..до прозорците :D и ако сам от дясната страна още по- добре :D мм там съм си свикнала и ми е добре ..не се старая да чувам учителите.. а ми е лесно когато е нужно да преписвам :oops:
dimanushka
09-14-2008, 16:56
am az sqdam na 2 ili 3 4in (zavisi ot kabineta) redicata kum prozorcite... ako sum mn nazad mi e kofti... puk ina4e kum prozorcite e qko 6toto moje da se prepisva... daskalite minavat samo to ednata strana i taka... :)
chocoleptic
09-14-2008, 18:56
Най-доброто място е на втория чин.
Там мисля и да седна.
DevilWish
09-14-2008, 19:17
Тая година седя на първият чин хаха :))))) Преди все бях по-назад ,далече от даскалите :-)))))
Винаги стоя най-отзад,за да мога да си подпра стола на стената и да се люлея и си гледам през джамека :P
choco_g1rL
09-15-2008, 15:48
попринцип седя най-отпред.... (поне така правех в старото ми даскало) .... , нооо днес си седнах на 3тия чин , за да не изглежда подмазваческо... :-D :-D :-D
krisiiiiito
09-15-2008, 16:00
ми тая година ше седик както бяхме и миналата .. с едно момче .. те така правят момче с момиче :D :D :D :D ама не ми дреме 8-)
винаги седя на последния чин - там се преписва най-лесно :razz:
зависи от часа и госпожата :)
Стоя на първия чин да ме забелязват повече :D и да ми помагат момичетата по френски(май това повече) :D :D
voodoodoll1
09-18-2008, 07:09
Ами миналата година седях на последния чин,откъм вратата.Перфектно беше за преписване,защото бюрото беше откъм страната на прозореца.Сега седя на третия чин пак откъм вратата,но мисля да се преместя на предпоследния чин на средната редица :D :D
_LacrymoSa_
09-18-2008, 07:57
На четвъртия от възможно пет :D
vanPersieFan11
09-18-2008, 08:21
аз оба4е седя на 1-ия 4ин то4но пред г-жата
и аз така 8)
най-отзад сме се настанили дебилите, много се лигавим :P
Kostadin_682
09-18-2008, 11:50
Най-отзад до парното :grin:
qg0dkata
09-18-2008, 12:19
На третият чин съм..от 5-6 чина..еми..аз предпочитам и аз на първият, защото немога да виждам и аз отдалече..ама кво да се праи, иначе щях да си стоя сама, но мисля, че е по-добре да си по-назад, защото ако съм най-отпред, само мен ще изпитват xD..и не само, просто не ми е толкова яко на първият..третият си е ОК. :)
desiredflower
09-18-2008, 12:21
на втория откъм прозорците ;)
Pedigree
09-18-2008, 13:45
Официално съм на последния, разбира се, но се местя за разнообразие. От 3 дни съм в стаята, и вече съм сядала на повечето чинове. 8-)
gothic_angel
09-18-2008, 14:58
Първите чинове :)
malkata_kukli4ka
09-18-2008, 15:37
Където е свободно :D
ElisaDay
09-18-2008, 15:49
На последния откъм прозорците (:
BrainlessROCKBABY
09-18-2008, 16:35
Мии ся седя на редицата пред г-жата на 3-я чин, щото зад мене (!) седят момчетата, които харесвам [-o< Иначе най-яко се преписва на първия чин точно пред г-жата, щото тя си мисли, че никой няма да преписва точно там, а при нас има и място за пищовите =)
На предпоследния чин :) Редицата при вратата
drun-drun!
09-18-2008, 16:47
Първия чин пред госпожата :D :D Някой път си изкарва решен тест,когато правим контролно :D :D
Седя там където има здрав стол!Или където е седнал някой малчуган от Моя клас,отивам и му казвам,че ми седнал на мястото,за да разбере,че всяко племе си има вожд!
сега съм на втория чин :P редицата към прозорците .. ама ако не бях закъсняла щях да седна другате ..
по принцип седя на последния или предпоследния,но тая година съм на третия чин в средната редица :)
lafayette
09-19-2008, 18:21
Винаги гледам да е някъде, където е стратегическо място и не се вижда мн мн. Нооо 90% от кабинетите са задните чинове. Отпред просто ми е некомфортно, а и компанията винаги се събира отзад.
DJ_Mrav4o
09-19-2008, 20:23
Зависи от кабинета, но през повечето време в средната редица, 3-тия чин, лежа по-скоро :D
~Absolution~
09-20-2008, 12:31
На втория по средата или откъм прозорците, в зависимост от стаята.