View Full Version : Харесвам най-добрата си приятелка!!!!!
Ето и моята история.... В моя клас има едно момиче с нея много се разбираме като брат и сестра сме по цели нощи говорим постоянно си чатим.Тогава съучениците ми започнаха да си мислят че ходим ,пук аз тогава ходих с друго мимиче... с приятелката ми се опитах ме да им кажем че не ходим ,но те продължаваха.След време скъсах с гаджето ми и тогава с нея се приятелихме още повече.Съчениците ми продължаваха да си мислят разни неща и чак тогава усъзнах че много я харесвам и че не мога без нея ,но тогава беше твърде късно беше краят на годината ,пук и не мисля че тя ме харесва.....Ама след време почваме пак училище и нямам търпение да я видя,но не знам какво да и кажа ПОМОЩ!!!!!
Кажи и здравей,а-у,честит рожден ден,
падаш на колене и айдеее-сватба :D
HardlyAwakened
09-08-2008, 16:51
Искам покана за сватбата
slun4ice_90
09-08-2008, 16:54
КАЖИ Й,нищо няма да загубиш![b]
HardlyAwakened
09-08-2008, 16:54
:grin:
апък според мене щом като сте само приятели си останете такива, не ти трябва да се влюбваш в нея. и аз съм бил така ама това не води до нищо хубаво. Цитирам един много мъдър човек: "Не разваляйте приятелството с любов." Каскет!
А за теб не е ли по-важно да си останете приятели и да не разваляте страхотните си отношения с връзка?
Покани я на кафенце,и там поговорете и и кажи всичко,което на нас ни казваш (:
MiSs_Na_BiSs
09-08-2008, 17:25
апък според мене щом като сте само приятели си останете такива, не ти трябва да се влюбваш в нея. и аз съм бил така ама това не води до нищо хубаво. Цитирам един много мъдър човек: "Не разваляйте приятелството с любов." Каскет! Съгласна с1м ! :)
ell_ownz
09-08-2008, 17:28
az puk na dr she oburna vnimanie..kakvo zna4enie ima dali e svarshila godinata :shock: nali ste best fr bi trqalo da ste zaedno cqlo lqto...
Emi nie pak izlizah me otvreme na vreme ama............. kogato e vidq i poludqvam :grin:
cHooOpiHka___
09-08-2008, 17:33
priznai i.. gadjetata sa priqteli s razlikata 4e se celuvat i 4at-pat i dr ne6taaa moje da praat... UspeH!!
апък според мене щом като сте само приятели си останете такива, не ти трябва да се влюбваш в нея. и аз съм бил така ама това не води до нищо хубаво. Цитирам един много мъдър човек: "Не разваляйте приятелството с любов." Каскет! Съгласна с1м ! :)
+1 - бил съм в същото положение...
От най-големите врагове може да излезе двойка,ама от приятелите - не
освен това много в трудно едно момиче да те възприеме като гадже когато те има като приятел..
Baby_girl93
09-08-2008, 17:50
кажи й какво изпитваш,но не я притискай. Може да й трябва време :P
апък според мене щом като сте само приятели си останете такива, не ти трябва да се влюбваш в нея. и аз съм бил така ама това не води до нищо хубаво. Цитирам един много мъдър човек: "Не разваляйте приятелството с любов." Каскет!
+1
:smt093 :smt101 Не сте наред сигурен съм че няма да направиш нищо по въпроса за кво изобщо пускаш тема??? Kаква помощ очакваш кво като напишеш тема и тя става твоя ли??? Ти познаваш момичето и сам прецени как е най добре да действаш :booooomb:
evichka_lonelyy
09-08-2008, 22:47
Kaji i go moje i tq da te haresva http://www.vbox7.com/play:e27c786e eto vij tova...ne che shte stane taka de ama iskam da pokaja kolko neqsna moje da e priqtelskata lubov
Ами тя вече е наясно със ситуацията, няма нужда да й казваш.
Заведи я на дискотека и танцувай цяла вечер около нея за да й станя още по-ясно (или някаква глупост от сорта, сбий се заради нея, абе , просто покажи коло държиш на нея, бе )и че не искаш да си само другарчето, с което си споделя всичко...
съгласна съм с evichka_lonelyy. Била съм в същото положение. И ние бяхме супер добри приятели и в последствие се оказа, че и двамата сме мълчали, защото сме мислели, че другия не изпитва същото.
И никой не може да ти гарантира, че това ще бъде грешка. Може да се окаже най-хубавото нещо досега ;)
Ех колко много ми се иска и аз да кажа на моята най-добра приятелка колко много я обичам и как искам да се получи нещо повече от приятелство между нас и тя да ми отговори, че и тя същото си е мислила, просто я било срам да си го признае... (малко на латински сериал ми заприличва...но в реалния живот е савсем друго) Винаги има 2 страни- добра и лоша. Добрата- може да ти каже "да" и да тръгнете, или поне да те разбере и да ти каже какво мисли тя по вапроса. и Лошата- да се очужди повече от тебе, да се уплаши и да "избяга". Ти сам решаваш какво да правиш,обаче аз те съветвам само 1- Не бъди прекалено лаком и алчен.Задоволявай се и с това което имаш и те успехите ти в живота ще дойдат сами при тебе.Цени приятелството,защото като приятелка можеш да я обичаш колкото и както си поискаш,тя теб също-уж като приятел, но уплашиш ли я, отдалечиш ли я сам от себе си- тогава няма да имаш и това, на което се радваш днес.
П.П. После не ни забравяй,кажи какво си решил и какво си направил.Успех ти желая.
Wrathchild
09-09-2008, 05:02
Излизайте заедно по-често преди/след училище, в зависимост коя смяна сте. Прави й намеци, някакви дребни жестове... тя сама ще се усети.
мии и аз бях така с бившото ми. бяхме най-добър фр и най-добра фрка... но аз в 1 момент й казах, че имам некфи по-големи чувства и тя ми каза че и тя има нещо такова. После ставаха доста драми докато тръгнем. НО 1 ден тръгнахме и беше 1 от най-хубавите неща в живота ми и си го изживях на макс...ходехме 1 година, а аз за тази година се промених супер много... така че моя съвет е да шоотваш ; )
punkrock
09-09-2008, 20:46
Ти да не си 5ти клас бе ?
TheCookie
09-10-2008, 09:53
според мен може да си развалите хубавото приятелство по тоя начин
sextazy_baby
09-10-2008, 10:23
Не го разправяй това на нас,а на нея
1994_gabi_94
09-10-2008, 10:28
КАЖИ Й,нищо няма да загубиш![b]
Ще загуби и то много.Брат,веднъж влезнеш ли в категорията "Приятел",много трудно се излиза от там и се преминава към по-високата категория.Много по-вероятно е да я изгубиш,все пак сте в един клас,ще я виждаш всеки ден и ще ти е много кофти,както и на нея.Не си заслужава риска.Просто карай по течението,някакви дребни намеци може да правиш,но никакви директни действия.Сближи се с нея максимално и чакай...
play_life
09-10-2008, 12:57
Ще загуби и то много.Брат,веднъж влезнеш ли в категорията "Приятел",много трудно се излиза от там и се преминава към по-високата категория.Много по-вероятно е да я изгубиш,все пак сте в един клас,ще я виждаш всеки ден и ще ти е много кофти,както и на нея.Не си заслужава риска.Просто карай по течението,някакви дребни намеци може да правиш,но никакви директни действия.Сближи се с нея максимално и чакай...
+1 :)
За да съм оригинален,ще спомена,че и аз съм в подобна ситуация :D .Карах я на намеци и разузнах,че и тя ме харесва,демек,ако искаш нещо има решение,но ти трябва време.Бих те посъветвал да си променяш поведението спрямо нея,но не рязко,а плавно.Пак казвам,без излишен риск,ако видиш,че не се получава да можеш да поправиш всичко.
little*babyyo
09-10-2008, 13:11
Kaji i kakvo izpitvash,no vnimavai toa da ne poprech na priqtelstvoto vi
hanovete
09-10-2008, 13:47
значи в залагането са си го казали хората-залагай толкова колкото можеш да си позволиш да изгубиш
-та мисълта ми е че ако толкова искаш да я имаш,а не да сте само приятели по-добре говори с нея,но ако те отреже просто я забрави няма смисъл да си късаш нервите!
az puk mislq 4e trqbva da razbere6 purvo tq kak t priema, bez da i spodelq6 ni6to.. znam kolko e gadno postoqnno da si misli6 za nqkogo, koito ne spodelq 4uvstvata ti.. prosto razberi kakvo 4uvstva tq i preceni kakvo da i kaje6 :)
обясни й,че напоследък много сте се сближили и си започнал да си падаш по нея...и ако и тя те харесва,ето ти един HAPPY END! :grin:
Ами това че сте свъвшили годината не мисля че е пречка да се виждате напротив лятото е много по добре да се виждате от колкото във даскало :) Потърси я излизайте и така пък току виж тя един ден започне да изпитва същото към теб :wink: Всичко с времето си нали знаеш :)
S_L_A_D_U_R_K_A
09-11-2008, 16:39
има много такива теми, защо не се поразровиш преди да пуснеш
littlepixel
09-11-2008, 18:04
Пич пробвай се! Чуствата не са нещо което трябва да остане скрито :razz: ;)
rooney95
09-11-2008, 18:25
А за теб не е ли по-важно да си останете приятели и да не разваляте страхотните си отношения с връзка?
Според мен няма да си развалят приятелските отношения, а ще станат още по блиски :P :-P
rooney95
09-11-2008, 18:26
Според мен няма да си развалят приятелските отношения, а ще станат още по блиски :P :-P