Влез

View Full Version : hi all samo da vi pitam ne6o

zlatnata_ribkaaa
09-08-2008, 20:32
zna4i iskam da vi pitam kak si pravite snimkite s tolkova zelena treva i lista i si4ko mn.e qko i neznam kak i nikoi ne iska da mi kaje nai ve4e v sofianci.com sa s takiva snimki i rozovoto stava mn.qko ako e s fotoshop pls daite mi link kum saita s uroka ili ne6o takova 6e se radvam ako mi pomognete a da i kak se zamuglqva obraza naprimer samo glavniq 4ovek se vijda qsno a ostanaloto se razmazva nqkak mn. gotino tova e za sega i da znaete ne namerih po podhodq6 forum izmejdu izbroenite

i_hate_you_but_i_love_you
09-08-2008, 21:11
WHAT?! :-o Или аз съм прекалила с алкохола, или създателят на темата няма дар слово :lol:

Wrathchild
09-08-2008, 21:33
Анкетата ме радва.
Аз ги правя с Ами, ама поразпитай, може и със Значи да става, но не съм пробвала.

MaLkaTa_LaDy
09-08-2008, 21:39
ОМГ тва беше най-подходящата тема за тук... Ами значи... Попринцеп сигурно хората го правят с различни програми, но аз мога да ти обясня за фотошоп...
Та ето: Отваряш си снимката ---> Image ---> Adjustments ---> Brightness/Contrast И от там намаляш Brightness, а увеличаваш Contrast.
А относно другото, което се опитваш да обясниш: Трябва първо да очертаеш обекта, предполагам знаеш как става. После Filter ---> Blur ---> Gussian Blur. И избираш вече подходяши настройки в зависимот от желания ефект. Мисля, че е това.
П.п. Извинявам се за някоя правописна грешка, но съм на Вие с английския.