View Full Version : Да попитаме момичетата...
Scaglietti
09-08-2008, 21:59
Хайде девойки кажете сега когато получите оргазъм, всички ли започвате да треперите? Пирятелката ми започва да тепери и се сгушва, сякаш изпада в някакво състояние на блаженство.Случвало ми се е да ме попита колко дълго е седяла сгушена...сякаш губи представа за времето.Кажете сега при всички ли е така?И всички ли мокрите толкова много? :oops: :oops: :oops:
vaseto0o
09-08-2008, 22:02
Хайде девойки кажете сега когато получите оргазъм, всички ли започвате да треперите? Пирятелката ми започва да тепери и се сгушва, сякаш изпада в някакво състояние на блаженство.Случвало ми се е да ме попита колко дълго е седяла сгушена...сякаш губи представа за времето.Кажете сега при всички ли е така?И всички ли мокрите толкова много? :oops: :oops: :oops:
Баси саморекламата :D
Scaglietti
09-08-2008, 22:06
Баси саморекламата :D Аааа...явно не съм задал въпроса правилно или това трябва да го приема като некаква лична нападка? :(
Е аз пък не с "сгушвам".. Като го кажеш т'ва си представям как някой се е свил на кълбо.. и ми идва следния въпрос: В ква поза го правите, че тя се сгушва?! :-o
vaseto0o
09-08-2008, 22:09
Сигурно лъжички
SpOrTs_GiRl
09-08-2008, 22:09
Е аз пък не с "сгушвам".. Като го кажеш т'ва си представям как някой се е свил на кълбо.. и ми идва следния въпрос: В ква поза го правите, че тя се сгушва?! :-o
Престани да ми взимаш думите от клавиатурата :x .. :D
Престани да ми взимаш думите от клавиатурата :x .. :D
Извинявай другарче, повече няма да правя така :oops:
Scaglietti
09-08-2008, 22:14
да точно на кълбо...ами без значение в каква поза го правим...тя си се отделя от мен и си ляга без да ми обърне и капка внимание :(
лелееее евала брато, малко мацки го могат :D а още по-малко момчета могат да докарат някого до такова състояние :D в тая тема да не се хвалиш? :lol:
SpOrTs_GiRl
09-08-2008, 22:18
да точно на кълбо...ами без значение в каква поза го правим...тя си се отделя от мен и си ляга без да ми обърне и капка внимание :(
Колко е нагла .. :D
slanceto1122
09-08-2008, 22:23
Scaglietti написа:
да точно на кълбо...ами без значение в каква поза го правим...тя си се отделя от мен и си ляга без да ми обърне и капка внимание
Колко е нагла ..
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :razz:
Колко е нагла .. :D
da i go ostavq sam v ugala da mal4i i da 4aka da svar6i neinoto blajeno zgu6vane :D
Scaglietti
09-08-2008, 22:24
Благодаря за отговора...попитах понеже това е първият път когато ми се случва подобно нещо с момиче..
SpOrTs_GiRl
09-08-2008, 22:26
Благодаря за отговора...попитах понеже това е първият път когато ми се случва подобно нещо с момиче..
Не се притеснявай. :) ..... Не става при всички .. но все пак хората са различни. : )
nejnaDROGA
09-08-2008, 22:32
Миии не знам дали е точно треперене или е нещо друго ... и аз не знам какво е,но е върховно :grin: Освен това аз също се сгушвам в приятеля си ... А и не виждам нещо лошо в това ... 20-40 мин. (ако не и повече) правим страшен секс и накрая се гушвам в него ... и какъв е проблема?!?!?!Аз също губя представа за времето,но какво от това?!Какво по-хубаво от това едно момиче да е в такъв екстаз,че чак да губи представа за времето...?!
П.П.СиСиТу "сгушване" не означава непременно "човек свит на кълбо!!!" :-x Аз лично (както и много други момичета) се сгушвам в приятеля ми,когато ми е адски готино (или след като съм свършила)...Тогава той (както и аз) успява да ме почувства с всяка част от тялото си...Хммм и да ти кажа...Това действа възбуждащо...(поне при мен и при многоооо мои познати)
Вземи пробвай да го направиш с момче,което обичаш и може би ще разбереш какво е...
Миии не знам дали е точно треперене или е нещо друго ... и аз не знам какво е,но е върховно :grin: Освен това аз също се сгушвам в приятеля си ... А и не виждам нещо лошо в това ... 20-40 мин. (ако не и повече) правим страшен секс и накрая се гушвам в него ... и какъв е проблема?!?!?!Аз също губя представа за времето,но какво от това?!Какво по-хубаво от това едно момиче да е в такъв екстаз,че чак да губи представа за времето...?!
П.П.СиСиТу "сгушване" не означава непременно "човек свит на кълбо!!!" :-x Аз лично (както и много други момичета) се сгушвам в приятеля ми,когато ми е адски готино (или след като съм свършила)...Тогава той (както и аз) успява да ме почувства с всяка част от тялото си...Хммм и да ти кажа...Това действа възбуждащо...(поне при мен и при многоооо мои познати)
Вземи пробвай да го направиш с момче,което обичаш и може би ще разбереш какво е...
He}|{Ha_Dpo|`a, нещо засегната ли трябваше да се почувствам?! Просто казах асоциативно с какво свързвам думата, а не с кой и как го правя. Имам си сериозен приятел и мисля, че знам какво е чувството да го правиш "с момче,което обичаш". Моля те не се обаждай неподготвена..
nejnaDROGA
09-08-2008, 22:41
Хах ... По никакъв начин не съм искала да те засегна ... Просто останах с такова впечатление след като прочетох коментара ти и реших да ти отговоря ;)
SpOrTs_GiRl
09-08-2008, 22:41
He}|{Ha_Dpo|`a, нещо засегната ли трябваше да се почувствам?! Просто казах асоциативно с какво свързвам думата, а не с кой и как го правя. Имам си сериозен приятел и мисля, че знам какво е чувството да го правиш "с момче,което обичаш". Моля те не се обаждай неподготвена..
Само да допълня .. :D
Сиси каза с какво свързва думата и автора потвърди, че става дума точно за това.. А не за сгушване в него .. Момичето се отделя от него и се сгушва на кълбо.
Не го приемай като нападка, просто ти описа нещо съвсем различно от смисъла на темата. :)
Хах ... По никакъв начин не съм искала да те засегна ... Просто останах с такова впечатление след като прочетох коментара ти и реших да ти отговоря ;)
Уауу! "Вземи пробвай да го направиш с момче,което обичаш и може би ще разбереш какво е..." Това беше комплимент така ли?! Не си прави заключения преди да знаеш кое, как, защо.. Пфф
Scaglietti
09-08-2008, 22:49
Моля, моля...дами не се карайте :)
Rebirthing
09-08-2008, 23:39
Аз не се сгушвам, ама се впивам и то много силно, като пиявица :lol: и дера, той моя за това ми носи нокторезачка :lol:
Mis_Kapriz
09-09-2008, 06:50
:grin: :grin: интересен въпрос,принципно оргазма на жената е също на тласъци като при мъжа и е нормално момичето да се разтрепети и задъха и да иска да полежи няколко минути след това защото се чувства изстискана :D
CuteBaby
09-09-2008, 22:00
Аз не се сгушвам,но треперя много ... и да аз мокря :oops: :oops: :oops:
glezan4e
09-09-2008, 22:08
Баси саморекламата :D
+1 .. какво ще рече "толкова много"..колко е това много ? как да ти отговоря ? а за оргазнма.. да .. при мен ефекта на екстаза е същия.. :smt001
Love0nlyMyself
09-10-2008, 06:31
е при всеки са е различно :)
spontaneous
09-10-2008, 07:12
аз треперя докато е вътре в мен , тогава съм с краката нагоре , това го правя от удоволствие нз що , стаава ми прекалено яко и почвам да треперя , а на него супер много му харесва докато е вътре в мен да треперя тка и да навлажнявам се доста :)
didsyncho
09-11-2008, 05:28
Ми при мен е нещо подобно..само дето се сгушвам за.. съвсем кратко време.. но .. имало е случаи в които цялото ми тяло изтръпва..чувството е неуписуемо.. :oops: :oops: