View Full Version : mom4eta
taka,sega iskam da vi popitam ne6to.za6to kogato haresvate dadeno momi4e vmesto da my go kajete zapo4vate da se draznite,i da podhvarlqte gadni 6egi,pitam za6toto ve4e za 3 :x pat mi se slu4va!
haterkata
09-09-2008, 09:27
taka,sega iskam da vi popitam ne6to.za6to kogato haresvate dadeno momi4e vmesto da my go kajete zapo4vate da se draznite,i da podhvarlqte gadni 6egi,pitam za6toto ve4e za 3 :x pat mi se slu4va!
ПХАХАХАХА значи за трети път някой не те харесва :D
da ama ne,toi mi kaza 4e me haresva,v na4aloto ci misleh 4e go mrazq za6toto se darjeshe otvratitelno,a sega mi kaza 4e me haresva
Wrathchild
09-09-2008, 09:40
Аааа, яснооо, ти си го мразела, защото те тормози, ама изведнъж казва, че те харесва и ти хоп, спираш да го мразиш.
Сега в 4ти или в 5ти клас ще си?
v 8 klas 6te sam,i izglejda ne si me razbral,toi se zapozna s men i zapo4na da me drazni,i est az go namrazih,a sega mi kazva 4e me haresva,a az ne go haresvam.prosto mi e 4udno na4ina po koito izrazqvate 4uvstvata si :shock:
haterkata
09-09-2008, 09:45
Аааа, яснооо, ти си го мразела, защото те тормози, ама изведнъж казва, че те харесва и ти хоп, спираш да го мразиш.
Сега в 4ти или в 5ти клас ще си?
мисля си че туй беби тряя да е ф 5-ти клас . :D пуу простотия
RottenFlesh
09-09-2008, 09:47
Може да станеш лезбийка :D :D
Момчетата винаги така правят,и ако те харесват и ,ако не ....така,че споко...И да те харесва надали ще е ''голямата ти любов'' :D а някоя заигравка така да се каже. 8-)
sasha_90
09-09-2008, 09:51
v 8 klas 6te sam,i izglejda ne si me razbral,toi se zapozna s men i zapo4na da me drazni,i est az go namrazih,a sega mi kazva 4e me haresva,a az ne go haresvam.prosto mi e 4udno na4ina po koito izrazqvate 4uvstvata si :shock:
Първо,не се знае дали "чувствата"му са истински!А освен това така правят недораслите лапета.
Явно сте още малки да се харесвате и обичате, тъй като се държите като деца в детската градина. "А освен това така правят недораслите лапета."
Ако наистина си в 8-ми клас просто зарежи - училището и гаджосването не могат да се комбинират , ето защо :
- Ще си писнете да се гледате всеки ден.
- Ще плъзнат интриги и злобни завистливи подхвърляния.
- Ще ти падне успеха ,ако сеамо се зарибяваш със съучениците си, дипломата ти ще е прецакана , ще си провалиш кандидатстването и ще завършиш някое смотано СОУ и ще работиш като магазинерка, щото нямаш професия, накрая ще се пропиеш и/или ще скочиш от някой мост...
Типично държание на момче 7-8 клас.
nefchi_bs
09-09-2008, 15:01
Хаха ми нормално все пак е 8ми клас какво очакваш от хлапе?? :D :-D
Ай въс ма шундо
Гешата е прав..Нема нужда от повече коментари!
j_adore2
09-10-2008, 16:11
Хаха ми нормално все пак е 8ми клас какво очакваш от хлапе?? :D :-D
+1 Момчетата се осъзнават 11-12 клас.А на някои и тогава не им идва акъла в главата,ама това е друг случай :D
Виж сега к'во, anjeliz , по мои наблюдения един голям процент от момчетата във тая възрастова група са говеда , и си нямат хал - хабер как да се отнасят към една дама (не претендирам че аз знам всичко за жените). Казвам ти тия неща защото си познавам стадото :D :D :D И батковците не винаги са по-стока ;)
kuklichka_bg
09-13-2008, 13:33
ПХАХАХАХА значи за трети път някой не те харесва :D
kolko tapotiq ima sabrana v teb?!
po temata 6tot ne sa porasnali!