View Full Version : veeT ..??
exclusive__16
09-09-2008, 09:41
какво ще кажете за това новото за вежди на веет ???някои ползвал ли го е помага ли или изоб6то става ли нещо ???и кум колко пари е ??? :D :D :D :P 8-) :-o
krisiiiiito
09-09-2008, 09:51
за вежди лии?? хм .. не го бях чувала някой ако знае да казва
иначе аз си използвам старата добра Пинсетка :D
П.С
и айде моля те - кирилица :wink:
НЕ!!! недейте с това на Veet за веждите приятелката ми си го взе и присъствах на използването му определението е трягедия :D :D :D то не пуска равномерно и като си го сложиш няма махане освен ако не го дръпнеш и ако си сложил повече или не равномерно като го дръпнеш и изскубеш покритото става много комично :D щото си с различни вежди :D
exclusive__16
09-09-2008, 10:26
da i az taka sam 4uvala za tova pusnax temata ... zna4i mojebi 6te se otkaja ot tovaa :D :D :D :-D
по добре изтърпи болката от скубането от колкото някое малко момиченце да те види с такива вежди и да каже мамоооооо чудовищееееееее :razz: :D :-D
Just_me_&_myself
09-09-2008, 12:26
по добре изтърпи болката от скубането от колкото някое малко момиченце да те види с такива вежди и да каже мамоооооо чудовищееееееее :razz: :D :-D
LadyCarameL
09-09-2008, 12:32
Почти всички се оплакват от продуктите на Вийт,даже лично аз не съм чувала да има доволни,но както и да е.. 8-) Така че по-добре не си хаби паите на вятъра!Давай смело с пинсетата! :D
Емии несам виждала този продукт .Ама найстина с пинсетата най-добре :) Успех :P
HatebeeD
09-09-2008, 14:53
Ами аз му гледах рекламата ама нямам намерения да го пробвам.Аз ползвам розовия вееТ за крачетата(или зеления)
cHooOpiHka___
09-09-2008, 15:00
Да давай си с пинсетката и мирна ти глава... а иначе и аз ползвам розовия вийт за крака...не се оплаквам...ама и не се хваля... :D
exclusive__16
09-09-2008, 15:04
oXxXx tAQ pinseTKaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: li4no az su6to ne sam 4uvala da ima dovolni ot VEET :-D :-D :-D :-D
От продуктите на Veet не съм очарована като цяло,за този конкретно незнам дали е ефикасен,но не мисля и да го пробвам.
i_hate_you_but_i_love_you
09-09-2008, 22:38
Аа това нещо имаше реклама.. като на оная й падат веждите :lol: :lol: :lol: Много ме забавлява рекламата :lol:
гледала съм рекламата и ми е супер тъпа :D а и мисля че за веждите ще е малко трудна употребата .. най-много да си развалиш формата.. ;)
TheNewReligion
09-11-2008, 16:07
Абсолютна глупост. Не бих рискувала да си узяна веждите. Има пинсети за тази работа. :?