View Full Version : Допитване към момичетата и момчетата
DaniFilth
09-09-2008, 14:04
Здравейте на всички!Преди време една моя добра приятелка лично ми сподели ,че се самозадоволява и това наистина и харесва.След време същия факт ми сподели и една друга моя позната.Замислих се колко процента от момичетата и момчетата от 13 до 20 годишна възраст в днешно време се наслаждават на самозадоволяването.И тъй,реших да се допитам до вас,тъй като знам че тук всеки е анонимен и открито може да сподели опита си.Обръщам се не само към момичетата,но и към момчетата по този въпрос.Самозадоволявате ли се и поради какви причини?Аз лично съм на 18 години и го правя.Мисля,че всеки, който е открил това удоволствие, му се наслаждава.Разбира се, няма нищо лошо,поне за мен,а и да си признаем не е ли истина това,че кой друг,ако не ние самите знаем как и къде е хубаво за нас.
Надявам се да се отнесете сериозно към въпроса и без глупави постове,ако може. :)
love'sux..
09-09-2008, 14:07
ami az li4no ne se samozaduvolqvam pu knz... sig e qky.. trqbva i az da probvam :)
Bellatrix
09-09-2008, 14:10
Ми аз пък не мога. Мен ме самозадоволява гаджето :D :D :D
sextazy_baby
09-09-2008, 14:13
Да,самозадоволявам се само когато приятеля ми го няма...
LadY_AnonYmitY
09-09-2008, 14:13
Аз се самозадоволявам(Когато няма кой да ми помогне и в момента когато приятелят ми е в Палма)!Мога да си го призная понеже е напълно нормална човешка функция!Освен това съм чувала и чела че самозадоволяването развива половите органи и на 2та пола!Не смятам ,че е срамно!Е разбира се няма да тръгна с табекла "[САМОЗАДОВОЛЯВАМ СЕ],но е нормално!Всички го правят!!! :)
самозадоволявам се само когато няма кой да ме задоволи :-D
Just_House
09-09-2008, 14:25
самозадоволявам се но само когато няма кой да задоволя :D
girl_in_black
09-09-2008, 14:55
Понякога се самозадоволявам.
http://i.data.bg/06/06/24/21923_orig.jpg
Здравейте на всички!Преди време една моя добра приятелка лично ми сподели ,че се самозадоволява и това наистина и харесва.След време същия факт ми сподели и една друга моя позната.Замислих се колко процента от момичетата и момчетата от 13 до 20 годишна възраст в днешно време се наслаждават на самозадоволяването.И тъй,реших да се допитам до вас,тъй като знам че тук всеки е анонимен и открито може да сподели опита си.Обръщам се не само към момичетата,но и към момчетата по този въпрос.Самозадоволявате ли се и поради какви причини?Аз лично съм на 18 години и го правя.Мисля,че всеки, който е открил това удоволствие, му се наслаждава.Разбира се, няма нищо лошо,поне за мен,а и да си признаем не е ли истина това,че кой друг,ако не ние самите знаем как и къде е хубаво за нас.
Надявам се да се отнесете сериозно към въпроса и без глупави постове,ако може. :)
slu4aino da jiveesh v edno zabutasno grad4e - kiustendil
Ем попринцип не ,но тия два дни пробвах и не ми хареса (предполагам ми трябва повече време)
Ем попринцип не ,но тия два дни пробвах и не ми хареса (предполагам ми трябва повече време).
TheBlackStranger
09-09-2008, 15:16
Понякога се самозадоволявам.+1
DaniFilth
09-09-2008, 15:20
slu4aino da jiveesh v edno zabutasno grad4e - kiustendil
не
hm sori... s edin poznat imate absolutno ednakvi nikove :)
Rebirthing
09-09-2008, 16:49
+1 8-)
самозадоволявам се... не много често, но все пак :)
Самозадоволявам се, да. Особено ако съм без мъж, няма как ина4е.
Ни когато съм с мъж, предпо4итам да си играем заедно :)
.. l0nely
09-09-2008, 18:16
амм :oops: ..понякога да
Love0nlyMyself
09-09-2008, 20:01
всеки се самозадоволя ;) но не всеки си признава
аз го правя и го правя щото ми харесва тва е
f1st14ka
09-09-2008, 20:05
аз се самозадоволявам още от преди да почна да правя секс...сигурно е разбираемо...сега го правя когато имам нужда и приятелят ми го няма.. Много от момичетата специално го правят но не си признават...
CuteBaby
09-09-2008, 21:15
+1 8-)
+1 :oops:
elitututu
09-09-2008, 21:31
погледнато ако си нямам гадже не бих го направила с кой и да е ако му нямам доверие и затфа предпо4итам сами4ка 8)
Еми да самозадоволявам се :grin:
glezan4e
09-09-2008, 22:05
http://i.data.bg/06/06/24/21923_orig.jpg
е*ати яката емотиконка :-D аз също се самозадоволявам дори и приятелят ми да си е в града ( не, не казвам, че той не е добър)..просто вечер като си легна и като се сетя за последната ни интимна среща.. и като ми нахлуят хормоните...не издържам... а и не вярвам да има някой, който не го прави... :?
nailslover
09-09-2008, 22:25
glezan4e , и аз съм като теб .. Въпреки че го правим с моята приятелка редовно , аз обичам да си бия чекийки , когато съм сам ...
Все пак тя не може да е всеки ден при мен ... 8)
DJ_Mrav4o
09-19-2008, 19:39
Тъй като си нямам приятел... :oops: 8-)
key_of_hell
09-19-2008, 19:50
О, Онанация, преклон пред твойта свята личност!
Имам приятел и правя секс с него редовно и прекрасно но никои не може да ме лиши от мейте интимни и съкровено откровени моменти на саме с тялото ми!
sladko_teenche_v
09-19-2008, 19:55
самозадоволявам се само когато няма кой да ме задоволи :-D
momchence_89
09-19-2008, 20:37
Ми аз пък не мога. Мен ме самозадоволява гаджето :D :D :D
ХАхахахаах самозадоволявате гаджето бахти лафа :razz: :razz: :razz:
И така по темата аз съм на 19 и го давам яката даже мога да призная че е много по яко от секса времето си показва при самозадоволяване 20-30 мин. секс. 1:30- и до колкото стигне там :-s
За момичетата нз ам за момчетата съм сигурен че ина 25 ще е и пак щего раздава яката :grin:
s_E_x_Y_y_Y
09-19-2008, 22:30
Аз също го правя :oops: ии мисля че момичетата ги е срам да си признаят и, че не познавам момче което да не се самозадоволява.
Самозадоволявам се и когато ме задоволяват :razz: :D :razz:
tarataika
09-20-2008, 07:28
това е най-добрия начин да опознаеш тялото си, какво и как ти харесва
Nadelina
09-20-2008, 07:32
Ne mislq, che ima nqkoi, koito da ne go pravi.
GotTheLife
09-20-2008, 09:38
на 16 съм ама мен лично ме е страх :D как ще си навра пръстите там хах айде смейте ми се :grin:
InnchetO
09-20-2008, 10:04
аз съм още мъничко и не го правя :) на 14 съм :oops: ии мисля да НЕ го правя поне докато почна да водя полов живот :) +това мъничко ме е страх :oops:
ПП. Както казаха преид мен - Айде смейте ми се :-D
Малко трудно ще разбереш какъв процент от хората се самозадоволяват точно в този сайт, където повечето тийнове се опитват да градят някаква виртуална репутация. Имай предвид, че запознанствата в интернет са нарастнали страшно много напоследък и хората, които са отрковени в интернет пространството са по-малко.
sexy&crazy
09-20-2008, 18:22
mi mene ima koi da me zadovolqva
vaseto0o
09-20-2008, 18:36
Баси въпроса, ест че се самозадоволявам :D
Редовно вечерта... :oops:
hollowman
09-20-2008, 18:40
Според мен въпроса на темата трябваше да бъде "Колко често се самозадоволявате?" ...
еми случва ми се ... понякога помага да се отърси човек от напрежението.
pasii_sladuranata
09-20-2008, 18:45
естествено че хората се самозадоволяват,нормално е ,всеки човек го прави когато изпита нужда.... не ли е така ??!!
Whyniser
09-20-2008, 19:10
аз съм още мъничко и не го правя :) на 14 съм :oops: ии мисля да НЕ го правя поне докато почна да водя полов живот :) +това мъничко ме е страх :oops:
ПП. Както казаха преид мен - Айде смейте ми се :-D
:razz: :-P
s_E_x_Y_y_Y
09-20-2008, 19:49
найстина заглавието трябваше да е колко често се самозадоволявате и кой не го прави 8-)
не го правя,за сега нямам нужда :P
SMoKe_BoY
09-24-2008, 22:55
не го правя,за сега нямам нужда :P
Аз пък винаги имам нужда хахах
кво да напрая такъв съм ... прайл сам секс преди 1 час примерно и пак ще си бия една преди лягане .. просто .. си ми е кеф.. спя по добре :) хаха
ANTIHUMAN
09-25-2008, 08:47
всеки се самозадоволя ;) но не всеки си признава
аз го правя и го правя щото ми харесва тва е
+1 Напълно подкрепям пLiнцесkъ! 8)
правя го толкова рядко, че може да се каже че не го практикувам :-D просто има по важни работи за мен сега :)
ами то това си е нужда в определен период - и аз съм го правила, но сега :? не че не е хубаво просто съм си достатъчно задоволена :-D
pro_teen
09-25-2008, 15:28
Принципно да, но последните 2 месеца не. И аз незнам защо. :-o
самозадоволявам се но само когато няма кой да задоволя :D
Като нямах постоянен партньор- ДА,но от доста време го правя мноооооого рядко, просто не остава време,а и желание.
ДА и не виждам нищо срамно във това !
Брей ..То и рима се получи :D
nejnaDROGA
09-25-2008, 16:12
ами то това си е нужда в определен период - и аз съм го правила, но сега :? не че не е хубаво просто съм си достатъчно задоволена :-D
+1 ;-) Напълно съм съгласна :-)
BurningDesire
09-25-2008, 17:14
И аз се самозадоволявам, и то не само когато няма с кого да правя секс, ами и когато си имам постоянен партьор. Просто ми харесва, не мога да отговоря защо, това е все едно да отговоря защо правя секс. Просто тялото има нужда от това, както има нужда от храна и вода. Пък и оргазмът по време на секс и оргазмът по време на мастурбация при мен са много различни и понякога ми се иска да опитам и от двете.
На 18 год съм и мастурбирам от около 13 годишна.
Charmed_90
09-30-2008, 21:16
абе който каэва че не се самоэадоволява - лъже яко... тва е нещо напълно нормално и всеки го прави :) тва е положението хора - примирявайте се :grin:
И аз се самозадоволявам, и то не само когато няма с кого да правя секс, ами и когато си имам постоянен партьор. Просто ми харесва, не мога да отговоря защо, това е все едно да отговоря защо правя секс. Просто тялото има нужда от това, както има нужда от храна и вода. Пък и оргазмът по време на секс и оргазмът по време на мастурбация при мен са много различни и понякога ми се иска да опитам и от двете.
На 18 год съм и мастурбирам от около 13 годишна.
8)
MimEnCeTo0o
10-01-2008, 14:01
абе който каэва че не се самоэадоволява - лъже яко... тва е нещо напълно нормално и всеки го прави :) тва е положението хора - примирявайте се :grin:
Самозодоволявам се редовно.
moonlady
10-01-2008, 15:06
Самозадоволявам се и когато ме задоволяват :razz: :D :razz: + 1 :D :-) :-P П.С. не се срамувам .. харесва ми :smt041 :P
Самозадоволявам се разбира се,и ми харесва. :oops:
snejana67
10-01-2008, 17:10
:grin: имам си приятел който добре се справя :grin:
Bombshell
10-03-2008, 03:10
Ми аз пък не мога. Мен ме самозадоволява гаджето :D :D :D :D
ооооо редовно му чупа главата :D :D :D :D :D :D
савсем различно удоволствие си няма общо със секса аз може 5 пъти неска да съм го направил с приятелката ама вечерта пак си удара една
marian17
10-04-2008, 15:39
всичкии мом4ета го правааат няма някой който да не е гаранция :D ..за моми4етата не сам толко сигурен въпреки 4е познавам доста коитоо се наслаждават на ръ4и4ката си :) :) :oops: :P
_Pisanka_
10-04-2008, 16:04
Самозадоволявам се понякога, да. Естествено, че това е нещо нормално, защо трябва да е повод за притеснение? :?