.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Допитване към момичетата и момчетата

Здравейте на всички!Преди време една моя добра приятелка лично ми сподели ,че се самозадоволява и това наистина и харесва.След време същия факт ми сподели и една друга моя позната.Замислих се колко процента от момичетата и момчетата от 13 до 20 годишна възраст в днешно време се наслаждават на самозадоволяването.И тъй,реших да се допитам до вас,тъй като знам че тук всеки е анонимен и открито може да сподели опита си.Обръщам се не само към момичетата,но и към момчетата по този въпрос.Самозадоволявате ли се и поради какви причини?Аз лично съм на 18 години и го правя.Мисля,че всеки, който е открил това удоволствие, му се наслаждава.Разбира се, няма нищо лошо,поне за мен,а и да си признаем не е ли истина това,че кой друг,ако не ние самите знаем как и къде е хубаво за нас.
    Надявам се да се отнесете сериозно към въпроса и без глупави постове,ако може.

ami az li4no ne se samozaduvolqvam pu knz... sig e qky.. trqbva i az da probvam

Град
    Paradise
    Ми аз пък не мога. Мен ме самозадоволява гаджето

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да,самозадоволявам се само когато приятеля ми го няма...

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    Аз се самозадоволявам(Когато няма кой да ми помогне и в момента когато приятелят ми е в Палма)!Мога да си го призная понеже е напълно нормална човешка функция!Освен това съм чувала и чела че самозадоволяването развива половите органи и на 2та пола!Не смятам ,че е срамно!Е разбира се няма да тръгна с табекла "[САМОЗАДОВОЛЯВАМ СЕ],но е нормално!Всички го правят!!!
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    самозадоволявам се само когато няма кой да ме задоволи
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    София
    самозадоволявам се но само когато няма кой да задоволя

Град
    в мечтите ти
    Понякога се самозадоволявам.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    GTA Stunting

Re: Допитване към момичетата и момчетата

Цитирай Първоначално написано от DaniFilth
    Здравейте на всички!Преди време една моя добра приятелка лично ми сподели ,че се самозадоволява и това наистина и харесва.След време същия факт ми сподели и една друга моя позната.Замислих се колко процента от момичетата и момчетата от 13 до 20 годишна възраст в днешно време се наслаждават на самозадоволяването.И тъй,реших да се допитам до вас,тъй като знам че тук всеки е анонимен и открито може да сподели опита си.Обръщам се не само към момичетата,но и към момчетата по този въпрос.Самозадоволявате ли се и поради какви причини?Аз лично съм на 18 години и го правя.Мисля,че всеки, който е открил това удоволствие, му се наслаждава.Разбира се, няма нищо лошо,поне за мен,а и да си признаем не е ли истина това,че кой друг,ако не ние самите знаем как и къде е хубаво за нас.

slu4aino da jiveesh v edno zabutasno grad4e - kiustendil

Град
    Sofia
    Ем попринцип не ,но тия два дни пробвах и не ми хареса (предполагам ми трябва повече време)
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Град
    Sofia
    Ем попринцип не ,но тия два дни пробвах и не ми хареса (предполагам ми трябва повече време).
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Понякога се самозадоволявам.
    +1

Re: Допитване към момичетата и момчетата

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    Цитирай Първоначално написано от DaniFilth

slu4aino da jiveesh v edno zabutasno grad4e - kiustendil

не

hm sori... s edin poznat imate absolutno ednakvi nikove

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    +1

самозадоволявам се... не много често, но все пак

Мега фен
    Град
    SF
    Самозадоволявам се, да. Особено ако съм без мъж, няма как ина4е.
    Ни когато съм с мъж, предпо4итам да си играем заедно

Робинята на Quench

Град
    nowhere
    амм ..понякога да

Град
    с0фия
    всеки се самозадоволя но не всеки си признава

аз го правя и го правя щото ми харесва тва е
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

аз се самозадоволявам още от преди да почна да правя секс...сигурно е разбираемо...сега го правя когато имам нужда и приятелят ми го няма.. Много от момичетата специално го правят но не си признават...
    ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    +1
    +1

погледнато ако си нямам гадже не бих го направила с кой и да е ако му нямам доверие и затфа предпо4итам сами4ка
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Еми да самозадоволявам се

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    е*ати яката емотиконка аз също се самозадоволявам дори и приятелят ми да си е в града ( не, не казвам, че той не е добър)..просто вечер като си легна и като се сетя за последната ни интимна среща.. и като ми нахлуят хормоните...не издържам... а и не вярвам да има някой, който не го прави...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си