- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване към момичетата и момчетата
Здравейте на всички!Преди време една моя добра приятелка лично ми сподели ,че се самозадоволява и това наистина и харесва.След време същия факт ми сподели и една друга моя позната.Замислих се колко процента от момичетата и момчетата от 13 до 20 годишна възраст в днешно време се наслаждават на самозадоволяването.И тъй,реших да се допитам до вас,тъй като знам че тук всеки е анонимен и открито може да сподели опита си.Обръщам се не само към момичетата,но и към момчетата по този въпрос.Самозадоволявате ли се и поради какви причини?Аз лично съм на 18 години и го правя.Мисля,че всеки, който е открил това удоволствие, му се наслаждава.Разбира се, няма нищо лошо,поне за мен,а и да си признаем не е ли истина това,че кой друг,ако не ние самите знаем как и къде е хубаво за нас.
Надявам се да се отнесете сериозно към въпроса и без глупави постове,ако може.![]()
ami az li4no ne se samozaduvolqvam pu knz... sig e qky.. trqbva i az da probvam![]()
Да,самозадоволявам се само когато приятеля ми го няма...
Аз се самозадоволявам(Когато няма кой да ми помогне и в момента когато приятелят ми е в Палма)!Мога да си го призная понеже е напълно нормална човешка функция!Освен това съм чувала и чела че самозадоволяването развива половите органи и на 2та пола!Не смятам ,че е срамно!Е разбира се няма да тръгна с табекла "[САМОЗАДОВОЛЯВАМ СЕ],но е нормално!Всички го правят!!!![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
самозадоволявам се само когато няма кой да ме задоволи![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
самозадоволявам се но само когато няма кой да задоволя![]()
Понякога се самозадоволявам.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от DaniFilth
slu4aino da jiveesh v edno zabutasno grad4e - kiustendil
Ем попринцип не ,но тия два дни пробвах и не ми хареса (предполагам ми трябва повече време)
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Ем попринцип не ,но тия два дни пробвах и не ми хареса (предполагам ми трябва повече време).
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
+1Първоначално написано от girl_in_black
Първоначално написано от jotitu
не
hm sori... s edin poznat imate absolutno ednakvi nikove![]()
самозадоволявам се... не много често, но все пак![]()
Самозадоволявам се, да. Особено ако съм без мъж, няма как ина4е.
Ни когато съм с мъж, предпо4итам да си играем заедно![]()
![]()
Робинята на Quench
амм..понякога да
всеки се самозадоволяно не всеки си признава
аз го правя и го правя щото ми харесва тва е
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
аз се самозадоволявам още от преди да почна да правя секс...сигурно е разбираемо...сега го правя когато имам нужда и приятелят ми го няма.. Много от момичетата специално го правят но не си признават...
ТоЧнияТ мЕрнИк е РешЕнИе нА вСеКи пр0блЕм...
погледнато ако си нямам гадже не бих го направила с кой и да е ако му нямам доверие и затфа предпо4итам сами4ка![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
е*ати яката емотиконкаПървоначално написано от Bixel
аз също се самозадоволявам дори и приятелят ми да си е в града ( не, не казвам, че той не е добър)..просто вечер като си легна и като се сетя за последната ни интимна среща.. и като ми нахлуят хормоните...не издържам... а и не вярвам да има някой, който не го прави...
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}