View Full Version : Как ще се почуства момичето ?
unhappyboy
09-09-2008, 16:14
Този раздел е за училище и приятели и реших че тук ще е добре да пусна този пост.
Проблема е че има едно момиче което когато ме види (което се случва рядко защотото освен по работа навън неизлизам) ме заговаря, но аз се чуствам някак си неудобно защото се е с приятелки а тях не ги знам и ми някак кофти защото се срамувам от себеси (нема смисъл да ви обеснявам защо) да не и се смеят приятелките нещо пък и нали се връщам от някаква работа и съм изморен и просто и казвам здравей , чао и си отивам :( някак си ми е кофти защото момичето е много приятно и добро друго такова незнам но аз все здравей , чао и ме няма...
Въпроса ми е според вас тя какво си мисли като правя така ? чуствам се адски лошо защото мисля че я наранявам така а не го искам :(
И да знам знам може някой да кажете "неможем да гадаем чуствата на момичето" поне вие как бихте се почуствали ми кажете ако някое момче така направи
И да (отново) може да кажете да я издърпам някак си насаме и да и обесня ситуациата която ви казвам на вас но просто мн рядко я виждам и нямам(и незнам) връзка с нея и нямам смелост просто се чуствам неловко
Познавям я от детството си :) да не помислите че некоя непозната на 16 съм BTW ако може отговори по въпроса ми само без отклонения thanks !
Спокойно и аз бих се почувствал така,но явно е намерила нещо интересно в теб ако я харесваш действай ,ама не й говори за чувства просто й като я видиш я покани някъде(намисли си предварително) и като излезете няколко пъти то ще си проличи действай смело,но не безотговорно Късмет :-D
Ami spored men trqbva da preodolee6 srama si i sledva6tiqt p1t kato se vidite da q pita6 za nomera i ili skypa ;) , vse pak nali se poznavate ot detstvoto si edvali 6te ti se izsmee v liceto .
Aide uspeh ;)
unhappyboy
09-09-2008, 16:37
Спокойно и аз бих се почувствал така,но явно е намерила нещо интересно в теб ако я харесваш действай ,ама не й говори за чувства просто й като я видиш я покани някъде(намисли си предварително) и като излезете няколко пъти то ще си проличи действай смело,но не безотговорно Късмет :-D
Благодаря за отговора
Аз това за да я поканя и т.н. съм си го мислил отдавна но нямам смелост и имам причини да се срамувам от себеси и което ме прави затворен в себеси въобще съм труден когато става дума за контактуване :( но въпроса беше как се чуства тя според вас и се пак ти си момче нема как да знаеш можеби мерси се пак :) пък и нямам за цел да я свалям не че не ми се иска тайно но немисля че ме заслужава а и предполагам че ме заговаря за да си поговорим за това как сме били след като не сме се виждали толкова време се пак сме приятели от детството а не че е намерила нещо интересно в мен но мога само да гадая :D това предполагам
Ami spored men trqbva da preodolee6 srama si i sledva6tiqt p1t kato se vidite da q pita6 za nomera i ili skypa ;) , vse pak nali se poznavate ot detstvoto si edvali 6te ti se izsmee v liceto .
Aide uspeh ;)
Да точно това смятам да правя земам скайпа и там се опраям но нема да ми е лесно дори това да напрая :razz: (ах да се смееш на себеси .. ирония ) и дали ще я видя скоро незнам особенно както почва даскало каде съм аз каде e тя (смисъл далече)
pOiSoN_kIsS_94
09-09-2008, 17:36
Аз мисля,че тя има симпатии към теб.когато отново се видите не се интересувай от мнението на приятелките и за теб и и каже повече от "здавей" :)
unhappyboy
09-09-2008, 21:57
Аз мисля,че тя има симпатии към теб.когато отново се видите не се интересувай от мнението на приятелките и за теб и и каже повече от "здавей" :)
Мерси за мнението :)
Ако не ви мързи давайте още отговори ем ще ми давате кураж :-D
И все пак незнам как може да има симпатии към мене .. тя е толкова хубава аз съм толкоз зле :? просто немисля че съм за нея
sasha_90
09-10-2008, 07:59
Говори повече с нея,поискай й номера-нищо не губиш.
Мерси за мнението :)
Ако не ви мързи давайте още отговори ем ще ми давате кураж :-D
И все пак незнам как може да има симпатии към мене .. тя е толкова хубава аз съм толкоз зле :? просто немисля че съм за нея
Не се подценявай!Щом винаги като те види те заговаря,значи наистина има симпатии към теб.Да не ти пука въобще за мнението на приятелките й.Щом се познавате отдавна,покани я направо да излезете някой път само двамата и така хем ще разбереш дали наистина те харесва. Айде УспеХ \:D/
Seducti0n
09-10-2008, 09:19
Здравей.
Виж сега, ако девойката се притисняваше, че можеш да я изложиш пред приятелките и, едва ли щеше да те поздравява.
Другото, което е.Като се засечете някъде, освен поздрав, разменяте ли по някоя друга приказка, защото иначе може да се тълкува като признак на любезност/имайки се предвид и факта, че се познавате от отдавна/.
Ако имаш някакви симпатии към нея, просто и ги покажи.Като се срещнете пак и, ако е само можеш да я попиташ накъде отива и да се направиш, че и ти имаш работа в тази посока, да повървите заедно и от дума на дума да се разберете да излезнете на кафе или там каквото си решите.
Нормално е да се срамуваш, защото ситуацията е неясна и доста неловка, но трябва малко по-малко да разбулиш мъглата и да се престрашиш.
Успех! (:
1994_gabi_94
09-10-2008, 10:12
Aide uspeh ;)
Ivalinka
09-10-2008, 11:52
гадно си е,да..ако не й признаеш,поне я погледни по-така,знам ли..
unhappyboy
09-10-2008, 12:22
Здравей.
Виж сега, ако девойката се притисняваше, че можеш да я изложиш пред приятелките и, едва ли щеше да те поздравява.
Другото, което е.Като се засечете някъде, освен поздрав, разменяте ли по някоя друга приказка, защото иначе може да се тълкува като признак на любезност/имайки се предвид и факта, че се познавате от отдавна/.
Ако имаш някакви симпатии към нея, просто и ги покажи.Като се срещнете пак и, ако е само можеш да я попиташ накъде отива и да се направиш, че и ти имаш работа в тази посока, да повървите заедно и от дума на дума да се разберете да излезнете на кафе или там каквото си решите.
Нормално е да се срамуваш, защото ситуацията е неясна и доста неловка, но трябва малко по-малко да разбулиш мъглата и да се престрашиш.
Успех! (:
And Hi 2 you 2
Мерси за тлъстото отговорче :)
относно въпроса (подчертания) освен здравей ме и разпитва как съм и каде съм бил и т.н.
И мерси на всички ще си пробвам касмета ако го видя това момиче скоро... (аз ще го потърся някак си де)