View Full Version : Много Гадна ситуация
FaTaL_ErRoR_mp
09-09-2008, 22:34
Значи проблема ми е следния:
Ние сме една групична от 4 момичета и 3 момчета , та аз тъкмо си харесах едно момиче от групата ама ... друго ме харесвало , а аз не искам да я загубя като прител защоти всички се разпадат и ще сме само 3 момчета... 8-) . разбирате ме.
Та въпроса ми е дали някой може да ми помогне с нещо или някакъв съвет как да се отърва от нея така да се каже наи безболезнено за нея :-k или каквото ви идва да ъкъла
Prophecy
09-09-2008, 23:08
Ем виж ся... ако момичето което харесваш те харесва .. тогава тръгнете пък де не ти пука за другата ако ли не .. пробвай с тази която те харесва ако ти е харесваш де :-D
Mirsko_kon4e
09-09-2008, 23:24
да .. пробвай.. :-D
Момичето,което ти харесва,на нея може да не и харесваш.Така,че тръгни с тази,която те харесва :)
Значи проблема ми е следния:
Ние сме една групична от 4 момичета и 3 момчета , та аз тъкмо си харесах едно момиче от групата ама ... друго ме харесвало , а аз не искам да я загубя като прител защоти всички се разпадат и ще сме само 3 момчета... 8-) . разбирате ме.
Та въпроса ми е дали някой може да ми помогне с нещо или някакъв съвет как да се отърва от нея така да се каже наи безболезнено за нея :-k или каквото ви идва да ъкъла
Направете оргия.
sextazy_baby
09-10-2008, 07:36
разбирате ме.
не точно НО имам съвет - изчукаи ги и 2-те една след друга
Това не е за изпускане пич,помисли си...
sasha_90
09-10-2008, 07:37
Кажи й,че не я харесваш.Ако е достатъчно умна ще те остави намира.
_moonlighT_
09-10-2008, 08:19
разбирате ме.
не точно НО имам съвет - изчукаи ги и 2-те една след друга
Това не е за изпускане пич,помисли си...
:razz: :razz: :razz:
Xaxx...po temichkata - nai - dobre ostavi neshtata malko da pootminat ii se abstrahirai ot misulta za haresvaniq i gluporsti - druj se kato priqtel i s dvete :P
Dqvolitata
09-10-2008, 11:32
xaxaxaxa obre4en si az popadnah v po4ti sa6tata sityaciq moita kompaniq e ot 7 mom4eta i az edinstveno momi4e i s ednoto mom4e tragnah no go zarqzah zaradi drygo i sq onova mom4e ne izliza s nas ako az sam tam tai4e vao6te ne izliza pak s mom4ety koety tragna posle nemoi6e pogledne drygite mom4eta v o5ite i taka se raskasahme sqgasme dve mom4eta i az momi4ety :S
Lost_Kiss
09-10-2008, 11:56
За сега.. недей нищо да правиш... По-добре не се занимавай и с двете за известно време... Да не стане от двата стола на земята 8-) Успех
ReBEELdE
09-10-2008, 11:59
как да се отърва от нея така да се каже наи безболезнено за нея
prosto ne sa6testvuva v tazi situaciq za6toto vse nqkoi 6te izleze naranen ot tozi triagalnik :( :( :(
play_life
09-10-2008, 12:03
Ем виж ся... ако момичето което харесваш те харесва .. тогава тръгнете пък де не ти пука за другата ако ли не .. пробвай с тази която те харесва ако ти е харесваш де :-D
:razz:
b_a_b_y_87
09-10-2008, 12:04
според мен си остани приятелс и с двете момичета и си хвани някоя друга извън компанията ви,защото с която и двете от тях да тръгнеш,може да дойде момент в който няма да можете да се гледате в очите и единия от двамата дали тя или ти..ще се отдели от компанията ви..
malko_kalpazan4e
09-10-2008, 12:28
щом не искаш да си разваляте отношенията не тръгвай с нито една от тях :)
ReBEELdE
09-10-2008, 12:31
щом не искаш да си разваляте отношенията не тръгвай с нито една от тях :)
+1
FaTaL_ErRoR_mp
09-10-2008, 15:32
Абе аз се оправих с 1та ама се появи и 3та... не е лошо да се заключа вкъщи докато започне учебната година 8-) :razz:
И все пак благодаря на всички ви :)
ReBEELdE
09-10-2008, 17:26
exexex tq golqma lubovna drama 6te se polu4i (napravo film) zemi sa zaklu4i det vika6 y vas 4e kakvoto takova :lol: :lol: :lol:
FaTaL_ErRoR_mp
09-10-2008, 17:42
на вас може да ви е забавно ама на мен не :shock: :-D
Тръгни с тая,която те харесва,по-добре е,отколкото да бъдеш отблъснат от другата,а тази,която те харесва да види,че всъшност не харесваш нея и тя да те отблъсне и губиш.Ако тръгнеш с тази,която те харесва,в случай,че тази,която ти харесваш те харесва,ще има признаци на ревност и тогава ще можеш да действаш,но при всички положения трябва да тръгнеш с тази,която те харесва 8)
FaTaL_ErRoR_mp
09-10-2008, 22:33
реших , няма да тръгвам с нито 1 8-) :lol:
Умно! \:D/
Момичето,което ти харесва,на нея може да не и харесваш.Така,че тръгни с тази,която те харесва :)
Много тъп съвет, МНОГО!
Не се отказвай от голямата пилешка пържола заради по-малката или изобщо заради пържолата от куче месо (така да го кажем, тази която не харесваш...)
Компромиси със желанията си - НИКОГА!
Зарибявай яката мацка и успех, дано ти върже. Ако не ти върже недей да се самозалъгваш че другата ти допада. И на нея няма да й е яко да ходиш с нея ей така, без чувства, колкото да не си сам.
И ако станат нещата с момичето което харесваш, да не ти пукамного за другата. Ще й мине.
Но е по-добре да сваляш това момиче, което харесваш и което ти е симпатично, дори да не си сигурен дали ще успееш.
Много по-добре е и даже тва е правилното.
А не щото си неуверен за яката мацка да се хвърлиш при неяката, само колкото да има.
Ебаси съветите в тоя форум.
Късмет, човек, и никога компромиси със желанията си! ;)
FaTaL_ErRoR_mp
09-11-2008, 07:24
]
тапо :(
мда тъпо твоите коментари винаги се свеждат до "чукай ги" :-D
pepita87
09-11-2008, 17:18
Наистина доста се възмутих от "грамотността" ти,но......................................... ..... "ЪКЪЛ"Направо ме прати под компа :razz: :razz: :razz:
Don'T wAnNa SeE yOu cRy
09-11-2008, 19:13
По-добре кажи на момичето,което не харесваш директно..,не те харесвам по начина,по който ти мен и т.н...,. :-o
]
тапо :(
Тъпо +1 8)
FaTaL_ErRoR_mp
09-11-2008, 20:23
По-добре кажи на момичето,което не харесваш директно..,не те харесвам по начина,по който ти мен и т.н...,. :-o
това и мисля да направя ама си подготвям речта , че не обичам да разбирам сърцата на хората... :shock: :smt075 :smt062