View Full Version : Може ли да ти дойде след мастурбация
last_kiss^^^
09-10-2008, 08:04
Въпросът ми е може ли да ти дойде след мастурбиция(по точно след клиторна стимулация)като ми дойде на 26август и ми свърши на 31август.
Благодаря ви предварително.
Т.7
swords1010
Love0nlyMyself
09-10-2008, 08:09
може ест :x
Lysander
09-10-2008, 08:32
Лъже! Не може. Бягай на гинеколог.
desita_menzisita
09-10-2008, 08:34
хм, на мен пък постоянно ми идва :D
eveto_xx
09-10-2008, 08:53
На мен пък ми тече кръв всеки месец за по 3-4 дни....Това лошо ли е, трябва ли да отида на гинеколог? А той ще кажи ли на баба , дядо и чичо че не съм девствена?! Хора, плс помогнете, не знам какво да правя, не искам родата да разбира, че съм го правила, против религията ми е ;( бла...
Love0nlyMyself
09-10-2008, 09:00
Лъже! Не може. Бягай на гинеколог.
:razz: :razz: :razz:
electroclashh
09-10-2008, 09:19
след мастурбИция не мое ти дойде, аз мисля, че си фанала нещо :-o
Да си се хващала за дръжките в трамвайте или автобусите? Много е важно, отговори ми, защото това е сериозно, както го описваш.
vaseto0o
09-10-2008, 09:30
Така е, те се правят от един специален алкален метал който предизвиква преждевременно идване на голям процент от момичетата! Ако е така, ходи с ръкавици в автобуса!
last_kiss^^^
09-10-2008, 09:38
Да си се хващала за дръжките в трамвайте или автобусите? Много е важно, отговори ми, защото това е сериозно, както го описваш.
Не просто питам защото предният път като го правех и ми дойде с 3-4 дена по рано и сега незнам дали ми е дошло защото съм мастурбирала...
malko_kalpazan4e
09-10-2008, 17:11
леле Боже Господи, Пресвета Дево Мария на кви ли глупости не се начетох :razz:
SpOrTs_GiRl
09-10-2008, 17:16
Не просто питам защото предният път като го правех и ми дойде с 3-4 дена по рано и сега незнам дали ми е дошло защото съм мастурбирала...
:razz: :razz: :razz:
Спокойно, не ти е дошно, защото си мастурбирала. В този случай нямат общо.
Civilizationruller
09-10-2008, 18:55
На мен пък ми тече кръв всеки месец за по 3-4 дни....Това лошо ли е, трябва ли да отида на гинеколог? А той ще кажи ли на баба , дядо и чичо че не съм девствена?! Хора, плс помогнете, не знам какво да правя, не искам родата да разбира, че съм го правила, против религията ми е ;( бла...
hahaha ся трябва като арабите да те заровят в земята само главата ти да е над нея и да те целят с камани :razz: (шегувам се) и ест гинеколога ше каже на важте че са те опъвали но пък трябва да идеш
girl_in_black
09-10-2008, 19:20
Не може да ти дойде не когато трябва от това, че си мастурбирала.Какво общо има едното с другото???
xxxSnowflakexxx
09-10-2008, 19:30
:razz:
Е как няма да ти дойде .. Ти не знаеш ли,че клиторът ти е копченце,което като натиснеш и цикъла ти идва .. Пробвай да го натиснеш пак .. може и да спре .. :-o