PDA

View Full Version : Просто да споделя..

Fallen`Angel
09-10-2008, 13:06
Връзките от разстояние болят..много при това. Чудиш се какво прави, мисли ли за теб, иска ли да ти се обади, защо не се обажда и много, много други въпроси. Имах такава връзка..беше с момиче, което ценях повече от мен. Бях я поставил на първо място, преди мен..преди моите интереси, преди моя живот. Исках тя да бъде щастлива. Правех всичко за да бъде щастлива, да не я изгубя. Аз бях инициатора в нашата връзка, правих и подаръци всеки път.. Давах всичко за нея, както се пееше в една песен на Графа. Никога не съм бил по щастлив и го правех, защото го исках. Преди тя да замине всичко беше повече от перфектно, но много хубаво не е на хубаво, нали знаете ? След като замина отначало беше окей, започнахме и разговори по телефона..първо по 5-10 мин на ден, после по 30-40, после до 2-3 часа сме стигали. Винаги имаше какво да си говорим. Не личеше по нищо, че ще се оставим. Звъняхме си един на друг всеки ден. И може би това ми беше грешката. Чувахме се прекалено често и явно и омръзнах. Не го показваше, докато не се върна обратно в града.. Още като я видях видях, че нещо не е наред..почна да се оправдава с родители, близки, приятели..забрани.. всичко..а беше голяма, че да я ограничават техните. И се разделихме..опитахме се да останем приятели, тя правеше всичко, че да си останем приятели и винаги ми е помагала..отначало, точно след като се разделихме като се видим се спирахме и все едно не се бяхме разделеляи..стояхме по 10-20 мин прегърнати и разплакани..не ме интересуваше нищо.. обикалях града за да я виждам, защото ми липсваше..много при това. Не й се бях нарадвал..После започнахме да се караме..и така вече една година близо от тея работи..аз започнах да се съвземам..през това време имах много връзки с момичета..не откривах никакъв интерес с тях..оставях ги и започна да ми се води прякор на курвар..а не мога да им обясна каква е причината..нека търсят щастие с други, защото аз не мога да им го дам това щастие.. Това се случи с мен..не ми бе даден втори шанс.. :(

Искам да кажа на всички момчета и момичета, че когато обичате някого той може да е всичко за вас, но никога не се самозабравяйте. Защитавайте си интересите, защитавайте мнението си, после неговите/нейните. Желая ви само успехи в любовта..аз я намерих и я изгубих..не мога повече да обичам, защото не искам, самия аз не искам..

Всеки има историята на живота си, нали така? Може би е временна, може би не е точно тая история..но засега така мисля..

Lysit0
09-10-2008, 13:17
Виж сега,наистина е тежко да загубиш любим човек,но има време пак ще обичаш ,млад си.Добре е,че поне приятели сте си останали.Пожелавам ти да си намериш нова любов и да ти върви повече от тази :)

Crazytu
09-10-2008, 13:23
Така е връзките от разстояние болят много ... Но пък след време може да срещнеш някоя,в която да се влюбиш и отново да си щастлив :)

play_life
09-10-2008, 13:40
Ами не мисля че тя е единствената има толкова други момичета..просто не забравяй че едно момиче мой те остай даже и ако умираш.. 8-) не съжалявай щот от цялата историика разбрах само че ти я обичаш а на нея не и е пукало за тебе :shock: 8)

sasha_90
09-10-2008, 13:59
Много пъти съм казвала,че връзка от разстояние не е никаква връзка! Твота история е типичен пример за това.Ще видиш,че когато се съвземеш напълно,пак ще се влюбиш.И кой знае,може,това да вече да е истинската любов.И на теб късмет в любовта. :)

Whyniser
09-10-2008, 14:31
Още една сърцераздирателна история . Това е бил проблема прекалено много говерене и след това известното "задушаване" как му викат и тя е загубила интерес.Не се изхвърляй с тез думи къде си написал. Бъди си същият,не се променяй.След като станем по-голями търсят това постоянство,сериозност за разлика от нашите набори (съжалявам,ако не е така,но е така според моите очи).Приятен Ден.

Vichko0o
09-10-2008, 16:25
МИ връзките от разстояние ще болят много ясно .... Винаги единия е "ощетен" бла бла ... Пичага вместо да се впрягаш и да обясняваш "никога повече няма да обичам" вземи се стегни минала е 1 година по дяволите ! Грешката не е била в тебе, а в нея ! Ти си и обръщал толкова много внимание, а тя не е могла да го оцени ! Вместо да оставаш приятел с нея и да ти е още по тежко, почни да ставаш студен към нея! Колкото и да ти липсва колкото и да си я обичал ТОВА Е МИНАЛО !!!!! Живота продължава има още толкова много момичета които са готови да бъдат с теб и да бъдете щастливи заедно .... Хвани си 1 девойка и просто и се отдай ! Опитай да мислиш само за нея да бъдеш само с нея и т.н! НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ СЪЩИЯ ГРАД !!!! Не съжалявай брат не си струва случилото се случило времето назад не можеш да върнеш, за това продължавай напред и си гледай живота както и тя нейния ! УСПЕХ !

Seducti0n
09-10-2008, 16:57
Хубава изповед, но много силни думи казваш, особено в последната част.Това, че не сте заедно с приятелката ти, не означава, че няма да срещнеш отново любовта. :wink:

Според мен е почти невъзможно да подържаш само приятелски отношения с бившо гадже, защото границата не се усеща, преминаваш я несъзнателно, после се връщаш в реалността и ти иде да крещиш от душевната болка.
И все пак връзката е за да бъдеш щастлив с човека до теб, а не само да правиш компромиси и да потъпкваш принципите си.Не съжалявай за решението си и не се депресирай.
След буря винаги идва затишие. :)

BaiToq
09-10-2008, 17:53
Прочетох последното ти изречение,
където казваш за историята на живота ти.
Браво,значи си зрял човек...
Имаш похвалата на Бай Тоя.
Другото не го четох ,сори 8-)

zaraaa
09-10-2008, 19:14
Много пъти съм казвала,че връзка от разстояние не е никаква връзка! Твота история е типичен пример за това.Ще видиш,че когато се съвземеш напълно,пак ще се влюбиш.И кой знае,може,това да вече да е истинската любов.И на теб късмет в любовта. :)

+1

xxxSnowflakexxx
09-10-2008, 19:25
Виж сега,наистина е тежко да загубиш любим човек,но има време пак ще обичаш ,млад си.Добре е,че поне приятели сте си останали.Пожелавам ти да си намериш нова любов и да ти върви повече от тази :)

xxxSnowflakexxx
09-10-2008, 19:25

Fallen`Angel
09-11-2008, 21:45
Нямам никакви отношения с нея. Не сме приятели, не сме и познати. Не ми пука кой знае колко много затова, но все пак сме били заедно и не е редно, но по добре никакви, отколкото някакви..

Prophecy
09-11-2008, 22:04
Връзка от разтояние = никва файда :-o

DjBaloon
09-12-2008, 17:12
Готина тема
И е малко универсална.. винаги става така

винаги когато единия от двамата(момичето или момчето) почне да изпитва все по-голяма нужда... всичко се разваля..

Абе любовта си отива когатоти трябва...
ако не ти трябва по челото ще те бие...