View Full Version : Мааалко притеснения :S
Проблема ми е,че с приятелката ми го правим без презерватив и аз като тръгвам да свършвам си го вада нали,но не свършвам,чакам да отмине еуфорията и пак почвам,но през това време има няколко капки излезли,не свършвам нали но има капки като го извада и ме е страх като го вкарам пак дали може а стане нещо,приятелката ми да фане...има случай и когато тръгвам да свършвам но не го вада,а само спирам да отмине и тези капки попадат в нея,то не капки,то е една примерно,но сега се замислих дали е опасно това ?!
Другия ми проблем е в мен,значи,вярно повечето пъти го правим на тъмно през ноща и в повечето случай съм пиян 8-) ииии проблема е че трудно ми ставааа,но като ми стане не може и 4-5 минути да издържа,много бързо свършвам....кажете ми как да го отсраня това,надявам се не е болест :oops:
Съжалявам ако съм се исказал тъпо,но найстина имам притеснения и се надявам за помощ :(
malko_kalpazan4e
09-10-2008, 14:03
кви са тия капки бе? Сперма ли??? :shock: Ако е сперма и пак и го слагаш може да забременее бе :shock: аве използвайте презервативи бе хораааааа
Mr_Crowley
09-10-2008, 14:05
Потъркай си го в чарщафа и готово :razz: :razz: :razz: :smt064 :smt064
TPAKTOPUCTA
09-10-2008, 14:06
може да забременее. :) така че другия път или с презерватив или мацката на хапчета
kalpazan4eto ме разби,мила на това май се вика "любовни капки" и било нормално .... но искам да се допитам и до вас
Abe teq kapki moje da sa ot predeqkulacionnata te4nost i v neq se sydyrja spermatozoidi makar i malko no vse pak gi ima i tq pak moje da zabremenee! Pyk moje i ot neq da sa 6tom ti vse pak ne si svar4il. A tfa 4e trydno ti stava e zared alkohola mislq,nali kazva6 4e si piqn poe4eto sly4ai ! ne e bolest spoko
malko_kalpazan4e
09-10-2008, 14:16
kalpazan4eto ме разби,мила на това май се вика "любовни капки" и било нормално .... но искам да се допитам и до вас се едно използвай презерватив :smt021
В нея не съм свършвал !
da de ama ako teq kapki sa ot predeqkulacionnata te4nost i go pravite bez prezervativ tq pak moje da zabremenee 6toto pak ima spermatozoidi makar i malko
Love0nlyMyself
09-10-2008, 14:27
ХА-ХА !!
сиг за 427184892 път ще кажа че преди финалното свършване (изпразването) излиза така наречената предеакулационна течност, КОЯТО СЪЩО СЪДЪРЖА СПЕРМАТОЗОИДИ,ОБАЧЕ В ПО-МАЛКО КОЛИЧЕСТВО,НО ДОСТАТЪЧНИ,за да успее да забременее приятелката ти !!!
използвайте презервативи бе мамка му
и айде като си такъф умник , че въпреки тази течност дето си видял, си продължил да си го вкарваш вместо да спреш и да поразознаеш малко за какво служи тя,ти пожелавам както и на мн други неосъзнати хора които тръгват да вършат неща без преди тва малко да са се пообразовали ,с здаве и много бебета
айде и приятно прекарване у форума :) :)
ImmortalForever
09-10-2008, 14:30
Потъркай си го в чарщафа и готово :razz: :razz: :razz: :smt064 :smt064
+ a ako не искаш в чершафа, използвайте кърпички :razz:
malkoto_sladur4e93
09-10-2008, 14:33
awe 4ovek polzvai prezervativ ve.ne sa tolkoz skapi.ot tiq kapki moi zabremenei priqtelkata ti we. apak ako iska6 da izdarji6 po dalgo ot 4,5 min misli si za maikasi :-D i gotovo.
Хора не ме плашете така моля ви,са незнам каде се намирам ?! :shock:
Love0nlyMyself
09-10-2008, 14:47
ами айде де щом секс можеш значи сега треа да се справиш сам с ситуацията нито те познаваме нито с нещо можем да помогнем
айде бегай за тест :)
ReBEELdE
09-10-2008, 14:47
кви са тия капки бе? Сперма ли??? :shock: Ако е сперма и пак и го слагаш може да забременее бе :shock: аве използвайте презервативи бе хораааааа
+1 :-x :-x 4e posle da ne puskate temi ot sorta na stanax tatko kakvi pampersi da kupuvam
mrssmith
09-10-2008, 15:09
кви любовни капки това си е точно предеакулационна течност и в нея има сперма,да => има опасност.
Sapphire_Illusion
09-10-2008, 15:11
И сигурно за десети път ще кажа, че според единствените изследвания по въпроса, В ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ НЕ СА ОТКРИТИ СПЕРМАТОЗОИДИ, САМО ВЕЩЕСТВА, КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ В СПЕРМАТА, НО НЕ И ОПЛОДИТЕЛНИ КЛЕТКИ.
Но пък да, по-добре е да ползвате презервативи.
Love0nlyMyself
09-10-2008, 15:13
И сигурно за десети път ще кажа, че според единствените изследвания по въпроса, В ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ НЕ СА ОТКРИТИ СПЕРМАТОЗОИДИ, САМО ВЕЩЕСТВА, КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ В СПЕРМАТА, НО НЕ И ОПЛОДИТЕЛНИ КЛЕТКИ.
:-o :-o :-o интересна логика ,покажи ми къде си го чел да го видя и аз какво пише :-o
DevilWish
09-10-2008, 15:14
Oo q spokoyno.Az 1 godina podred taka go pravih i o6te ne sym mayka bahti panikite :-o
Sapphire_Illusion
09-10-2008, 15:19
http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate#Risks
Цитат:
There have been no large-scale studies of sperm in pre-ejaculate, but some smaller-scale studies suggest that no sperm is present and thus pre-ejaculate is ineffectual at causing pregnancy.
Love0nlyMyself
09-10-2008, 15:21
http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate#Risks
Цитат:
There have been no large-scale studies of sperm in pre-ejaculate, but some smaller-scale studies suggest that no sperm is present and thus pre-ejaculate is ineffectual at causing pregnancy.
аха .. ем нз :)
Oo q spokoyno.Az 1 godina podred taka go pravih i o6te ne sym mayka bahti panikite :-o
Това, че ти не си, не значи, че друг няма да забременее.
Много сте забавни, като давате за пример себе си, все едно всички хора по калъп са правени.
Po-dobre izpolzvaite prezervativ, nie taka napravihme beliata, bez dori da e svarshval v men
Po-dobre izpolzvaite prezervativ, nie taka napravihme beliata, bez dori da e svarshval v men
i kak sa kazva :D :lol:
SpOrTs_GiRl
09-10-2008, 17:08
Не стига, че не знаеш и продължаваш да го правиш .. пф.
ПРЕЗЕРВАИТИВИ!!! НИЩО НЯМА ДА ВИ СТАНЕ АКО ИЗПОЛЗВАТЕ!! ЗА КАКВО СА СПОРЕД ТЕБ!?!?!?
:-o :-o :-o интересна логика ,покажи ми къде си го чел да го видя и аз какво пише :-o
офффф,точно така си е ...
ти пък де се бъркаш дето не разбираш...
пък и като съдя по лигавия ти ник излиза,че не се си на повече от 13-14год.
излез малко навън бе момиче стига кисна по цял ден в тоя форум...
пффффф така става като се оставвят децата без родителски надзор :-x :-x :-x :-x
Love0nlyMyself
09-10-2008, 17:28
оффф чакай малко бе ?! аз нямам ли право на мнение ?! и аккво общо има възрастта ми на колкото искам на толкова ще съм ако ще и на 64 ?! не мога да ви арзбера къф ви е проблема както ти си изразяваш своето мнение така правя и аз с моето и няма да спра да го защитавам ясно ?! :-x то ми писна бе то според вас излиза за какво изобщо съм си напраила регистрация след като според някой не мога да си изказвам мнението за други друго и т.н. :-x аман ! :-x
оффф чакай малко бе ?! аз нямам ли право на мнение ?! и аккво общо има възрастта ми на колкото искам на толкова ще съм ако ще и на 64 ?! не мога да ви арзбера къф ви е проблема както ти си изразяваш своето мнение така правя и аз с моето и няма да спра да го защитавам ясно ?! :-x то ми писна бе то според вас излиза за какво изобщо съм си напраила регистрация след като според някой не мога да си изказвам мнението за други друго и т.н. :-x аман ! :-x
ми то мнения мнения,ама във всяка тема некви глупости... :-x :-x
БЕАТИ,спри се малко бе момиче,притеснявам се за здравето ти
П.С. Възрастта има голямо значение,не може деца на по 14 год да дават съвети,при положение,че те още нищо не са видяли...
Sapphire_Illusion
09-10-2008, 17:37
Бибо, възрастта е относително нещо. Сигурно има деца на по 14-15, които имат доста по-голям опит от мен в секса, аз го компенсирам с опита си в други неща и с вродената си интелигентност, но като са правили секс 2 пъти повече, що да не съветват...
Love0nlyMyself
09-10-2008, 17:37
П.С. Възрастта има голямо значение,не може деца на по 14 год да дават съвети,при положение,че те още нищо не са видяли...[/quote]
добре де да му се незнае чакай малко ти познаваш ли ме ?! не можеш да кажеш дали съм видяла нещо или не след като явно незнаеш нищо .. регистрацията е МОЯ щом е моя МОГА ДА ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ и да пиша каквото си искам в темите ?! ти се оправяй ясно ?! аз ще продължавамд а си защитавам моето мнение ;)
П.С. Възрастта има голямо значение,не може деца на по 14 год да дават съвети,при положение,че те още нищо не са видяли...
добре де да му се незнае чакай малко ти познаваш ли ме ?! не можеш да кажеш дали съм видяла нещо или не след като явно незнаеш нищо .. регистрацията е МОЯ щом е моя МОГА ДА ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ и да пиша каквото си искам в темите ?! ти се оправяй ясно ?! аз ще продължавамд а си защитавам моето мнение ;)[/quote]
тука много грешиш - ВЪОБЩЕ не можеш да пишеш каквото си поискаш и да правиш каквото си поискаш- поне не тук...пък и емалко тъпо да се криеш зад някаквъв ник и да говориш глупости,не мислиш ли!?! :-o
Love0nlyMyself
09-10-2008, 17:42
добре де да му се незнае чакай малко ти познаваш ли ме ?! не можеш да кажеш дали съм видяла нещо или не след като явно незнаеш нищо .. регистрацията е МОЯ щом е моя МОГА ДА ПРАВЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ и да пиша каквото си искам в темите ?! ти се оправяй ясно ?! аз ще продължавамд а си защитавам моето мнение ;)
тука много грешиш - ВЪОБЩЕ не можеш да пишеш каквото си поискаш и да правиш каквото си поискаш- поне не тук...пък и емалко тъпо да се криеш зад някаквъв ник и да говориш глупости,не мислиш ли!?! :-o[/quote]
в тези глупсоти обаче голям брой от населението вярват ;) айде пр вечер
тука много грешиш - ВЪОБЩЕ не можеш да пишеш каквото си поискаш и да правиш каквото си поискаш- поне не тук...пък и емалко тъпо да се криеш зад някаквъв ник и да говориш глупости,не мислиш ли!?! :-o
в тези глупсоти обаче голям брой от населението вярват ;) айде пр вечер[/quote]
айде лека,ама пак ти казвам - излизай чат пат от вас :smt023
eveto_xx
09-10-2008, 17:47
в тези глупсоти обаче голям брой от населението вярват ;) айде пр вечер
айде лека,ама пак ти казвам - излизай чат пат от вас :smt023[/quote]
Пич, избивай комплекси другаде, тук не е мястото :)
Bellatrix
09-10-2008, 18:46
Аз съм за пLiнцесkъ, от нея съм прочела доста повече свястни мнения отколкото от теб. :-P :-P :-P
xxxSnowflakexxx
09-10-2008, 19:36
Така .. ако сте толкова зле финансово и 2 лева ви набутват толкова много,че да дойда да ви купя ПРЕЗЕРВАТИВИ бе, мамка му ... Тея въпросните капки,най-вероятно са предеякулационна течност и въпреки,че е малък шанса винаги има риск .. А затова,че не ти става е супер вероятно щом си пиян .. Не е никаква болест,просто ако искаш да го вдигаш ограничавай алкохола . . :)
i kak sa kazva :D :lol:
Ironiata si ia zapazi za sebe si .
sasha_90
09-11-2008, 08:52
Като си пиян как искаш да ти стане?Малко са тези,на които им става в пияно състояние.
Благодаря на компетентните хора,който поне малко ме успокойха,за другите нямам думи.....М накарах приятелката ми утре да си направи тест и недай си боже покаже нещо,нещата могат да се оправят с хапчета нали ?!
eveto_xx
09-11-2008, 09:01
Благодаря на компетентните хора,който поне малко ме успокойха,за другите нямам думи.....М накарах приятелката ми утре да си направи тест и недай си боже покаже нещо,нещата могат да се оправят с хапчета нали ?!
Не, хапчетата са до 72 часа...Теста показва правилно след 14 дни, или след еди кой си ден на закъснението на цикъла...Та ако покаже нещо-кофти работа..
Той теста се прави след 3 дни,сутринта,демек може с хапчета :)
CuteBaby
09-11-2008, 09:18
Abe teq kapki moje da sa ot predeqkulacionnata te4nost i v neq se sydyrja spermatozoidi makar i malko no vse pak gi ima i tq pak moje da zabremenee! Pyk moje i ot neq da sa 6tom ti vse pak ne si svar4il. A tfa 4e trydno ti stava e zared alkohola mislq,nali kazva6 4e si piqn poe4eto sly4ai ! ne e bolest spoko
+1
Хора презервативите не са лошо нещо..... не хапят, не драскат, няма да ти изядат члена... само ще ви предпазят с приятелката ти от нежелани последствия.... пич стискам ти палци да не е хванала ама да ви е обеца за ухото, от предеякулационната течност също има риск за забременяване! успех
Тя другата седмица трябва да и дойде....вероятноста да хване намлява или,я някой по компетентен да ми каже кви са шансовете по това което обясних в първия пост ?!
Използвай презерватив!!! :-x :-x :-x