View Full Version : Искам да знам ...
Начи въпроса ми може да ви се види простоват но все пак ще питам начи преди седмица трагнах с едно момиче , а аз съм 6 клас и досега не съм се целувал с език искам да знам дали има специален начин/техника и ако има каква е или просто на freestyle/примависта питам просто за да не се изложа :P ай мерсак от ся :]
Neftochimic
09-10-2008, 17:17
еми.... вкарваш си го в устата й и започваш да го въртиш.... :-D
тва е.... може да ти изглежда сложно, но не е никак... просто го правиш тва и се водиш по неините движения с езика... и.... ще свикнеш :) хах
късмет 8)
Помня,когато эа първи път се целунах с език , бях на 14...незнах въопще как да се целувам,но просто почнахме...след като спряхме ,той ми каза като за начинаеща се справяш отлично :D
anichkaaaa
09-10-2008, 17:23
Е wtf ?! сигурно за 5ти път чета подобна тема .. Еми извинявай , ама малко е трудно да се обясни КАК да се целуваш с език ...няма начин .. просто става .. отпусни се и действай .. щото ако си мислиш "ох , ся ши си завъртя езика надясно .. ааа ся на ляво..не не на другото ляво бе :D :D :D .." само ще си провалиш момента от първата целувка... :? :?
Neftochimic
09-10-2008, 17:28
Е wtf ?! сигурно за 5ти път чета подобна тема .. Еми извинявай , ама малко е трудно да се обясни КАК да се целуваш с език ...няма начин .. просто става .. отпусни се и действай .. щото ако си мислиш "ох , ся ши си завъртя езика надясно .. ааа ся на ляво..не не на другото ляво бе.." само ши си провалиш момента от първата целувка...
кфо толкова... не са свъкнали да ползват търсачката... много по дразнещо е като някой пускат системно спам теми....
Мерси , мерси начи си е на freestlyle както си и мислех мисля че не са нужни повече отговори на тази тема ...
P.S. Ползвах търсачката но ми извади скромните 2500 даже и повече теми и реших направо да направя нова ...
anichkaaaa
09-10-2008, 17:31
Е wtf ?! сигурно за 5ти път чета подобна тема .. Еми извинявай , ама малко е трудно да се обясни КАК да се целуваш с език ...няма начин .. просто става .. отпусни се и действай .. щото ако си мислиш "ох , ся ши си завъртя езика надясно .. ааа ся на ляво..не не на другото ляво бе.." само ши си провалиш момента от първата целувка...
кфо толкова... не са свъкнали да ползват търсачката... много по дразнещо е като някой пускат системно спам теми....
Еммм дае ... важното е . че помогнахме на момчето ;) :D
Neftochimic
09-10-2008, 17:33
даааааа, оттук нататъв вс зависи от неговия език :grin: :razz: :P
anichkaaaa
09-10-2008, 17:35
И от това да не са паникьоса :D:D
Neftochimic
09-10-2008, 17:37
аххахахаха, пази боже... и най-много да я захапе, и...... :-x :razz:
Е wtf ?! сигурно за 5ти път чета подобна тема .. Еми извинявай , ама малко е трудно да се обясни КАК да се целуваш с език ...няма начин .. просто става .. отпусни се и действай .. щото ако си мислиш "ох , ся ши си завъртя езика надясно .. ааа ся на ляво..не не на другото ляво бе :D :D :D .." само ще си провалиш момента от първата целувка... :? :?
С тебе можем да му покажем 8-)
Брато,не се спичай само...
То само си идва.
Whyniser
09-10-2008, 17:38
Бъди сигурна,че ще е убийствена гледка като мойта съседка 8-) :oops:
Neftochimic
09-10-2008, 17:38
аххахахаха, пази боже... и най-много да я захапе, и...... :-x :razz:
anichkaaaa
09-10-2008, 17:39
С тебе можем да му покажем 8-)
Брато,не се спичай само...
То само си идва.
Тии .. аз ти са сърдя на тебе :-P :-P