View Full Version : Орални удоволствия
До каква степен оралната стимулация ви задоволява? Обичате ли за правите свирки/да лижете жена? Бихте ли лизали жена, която е неразположена? Ако си неразположена би ли позволила да ти правят орална любов? (Внасям разяснение по последните два въпроса интересувам се защото в един др форум едно момче заявяваше, че цитирам "обожавам да лижа приятелката си, искам да я изпия цялата и когато започна не мога да спра! Харесвам да лижа жени в мензис ,защото се чувствам като току-що закусило лъвче!" :shock: )
На мен например понякога оралната любов ми доставя повече удоволствие от секса, обожавам да правя свирки на приятеля ми. Свирката за мен е мн по сближаваща от секса.
girl_in_black
09-10-2008, 19:17
Втора опция(а как ми се иска да е първа...)Абе правя орален секс, ама не ми е от най-любимите неща.А относно това мъж да прави орална любов на неразположена жена-супер гнусно ми се струва, никога не бих позволила.
malko_kalpazan4e
09-10-2008, 19:21
орална любов rulzZZz :grin: :grin: :grin:
Харесвам оралния секс и понякога наистина е по-задоволяващ от секса. Също така обичам да доставям удоволствие на приятеля си,но не смятам че би ми било особенно комфортно да ми прави френска докато съм в цикъл. Някак си кофти е... Но сякакви хора има.. ти пък какво се учудваш?! :)
xXxScreamxXx
09-10-2008, 19:32
не съм .. 8-)
vaseto0o
09-10-2008, 19:39
не съм .. 8-)
Xrisenceto
09-10-2008, 21:28
не съм .. 8-)
hahavteen
09-10-2008, 21:43
До каква степен оралната стимулация ви задоволява?
Не толкова колкото вагиналния секс.
Обичате ли да правите свирки?
Може да се каже..
Ако си неразположена би ли позволила да ти правят орална любов?
Позволявала съм но се бях измила непосредствено преди това и бях с тампон.
малкото10
09-10-2008, 22:27
Nai golemite orgazmi se polu4avat pri oralna lubov... :grin:
SpOrTs_GiRl
09-10-2008, 22:57
Не знам как стана дума, но и брат ми ми е споменавал, че е правил френска на неразположено момиче и то не веднъж ..... На мен лично не би ми било комфортно, а и малко са тези, които биха се съгласили, поне според мен.. :?
Но това, което слънчицето описа си е бепроблемен вариянт. :)
над 20 :grin:
и един мармот завива шоколада.... :D
Оби4ам както да правя, така и да ми правят орална.
Много по-интимно е от самия секс.
И да, нямам нищо против да дам на мъж да ме лиже (ако той иска, разбира се), дори и да ми е дошло, защото винаги ползвам тампони.
sasha_90
09-11-2008, 08:49
Ако си неразположена би ли позволила да ти правят орална любов?
Категорично не!
Несъм неса ме молили да им правя френска тутутки, ако непоискат няма и да им правя :)
Bellatrix
09-11-2008, 11:11
Обичам, разбира се, то кой не обича :-D :-D :-D Но не бих се дала докато съм в цикъл. Бих се чувствала адски некомфортно :? Пък и моя къвто е гнуслив... :o :o :o
`SunFlower`
09-11-2008, 18:25
До каква степен оралната стимулация ви задоволява? Обичате ли за правите свирки/да лижете жена? Бихте ли лизали жена, която е неразположена? Ако си неразположена би ли позволила да ти правят орална любов? (Внасям разяснение по последните два въпроса интересувам се защото в един др форум едно момче заявяваше, че цитирам "обожавам да лижа приятелката си, искам да я изпия цялата и когато започна не мога да спра! Харесвам да лижа жени в мензис ,защото се чувствам като току-що закусило лъвче!" :shock: )
На мен например понякога оралната любов ми доставя повече удоволствие от секса, обожавам да правя свирки на приятеля ми. Свирката за мен е мн по сближаваща от секса.
Правила съм свирка...веднъж...еми не ми хареса изобщо...а пък и за мой срам беше с човек,който ми беше безразличен,както и аз на него (ама се водихме двойка уж де) И на мен са ми правили орална и то не веднъж де...и е яко,но пък колкото и да е яко ддз...странно ми е... :oops: а иначе стига бе хора...по време на менструация е гнусно :/
Действа ми доста възбуждащо да духам....и много ме кефи като го гледам как се гърчи от кеф ,напълно подчинен....:)
besnicataa
09-15-2008, 12:20
ами 4естно да си кажа аз не правя,но ми правят :)
Оби4ам както да правя, така и да ми правят орална.
И да, нямам нищо против да дам на мъж да ме лиже (ако той иска, разбира се), дори и да ми е дошло, защото винаги ползвам тампони.
и аз така едно към едно :)
Френската любов е много хубаво удоволствие.Преди аз му правих и той беше много задоволен.И той ме е лизал.Невероятно е!Но когато съм в цикал не мисля за секс.Мисля,че е тъпо тогава да се прави :-x
Оралната любов кътри.бате :D Обожавам... :lol:
poolparty
09-20-2008, 10:31
Лизал съм всяко момиче, с което съм бил и от всяко момиче съм искал да ми го лапа. А с момиче в менструация съм правил секс доста пъти, но никога не съм я лизал.
Орална любов да ме задоволи повече от секс това НЯМА как да стане :D А за свирките, обичах да правя, но имах един приятел, който обожаваше ама направо откачаше и само ме караше (тогава правехме секс минимум по 3 пъти на ден (хора без работа :D )) Та нали можете да си представите, ако на тея 3 пъти веднъж преди, веднъж след и малко по време устата ми трябваше да стане крива ... Та от него направо намразих :D Сега мога да правя орална любов само когато съм много доволно от секса :-D Дет се вика преценила съм, че човека си го е заслужил :D А за лизането по време на цикъл ... :smt102 гнусно ми е много ама знае ли се ? ... :D
na men opredeleno mi dopada frenskata lubov
FreeSpirit
09-20-2008, 22:58
Ами аз харесвам оралната любов, ама само аз да правя....нз не ми доставя удоволствие фр ми да ме лиже....
Ruskia1936
09-20-2008, 23:28
tva za cikala e glusno . vie ste otka4ani
2 :grin: :grin: :grin: :grin:
Leiderschaft
09-22-2008, 09:32
[quote=SINDEL]Оби4ам както да правя, така и да ми правят орална.
и аз така едно към едно
:smt023
LovelyGirl
09-22-2008, 11:49
Оралния секс ми доставя огрооомно удоволствие :grin: :grin: :grin:
И мисля,че и аз горе-долу такова доставям :oops: :P
А това за цикъла,никой път не бих позволила да ме лиже тогава,дори да съм с тампон,дори и да е последния ден,Не.
А и той моя не би и поискал тогава де,с което съм напълно съгласна.
TheBlackStranger
09-22-2008, 14:51
Обичам да лижа и мразя да ми духат.
Лизал съм момиче докато е неразположено, да, и не е толкова гнусно, колкото звучи.
ами тва си е едно от удоволствията на секса пак и без тва малко винаги според мен нхто липсва :grin: част си за мен спетсиално от лубовната игра :grin: