Влез

View Full Version : Един Въпрос ?

Lacey_66
09-10-2008, 22:18
:( Имам един въпрос .... забелязах в днешно време ... поколението нещо взело се побърква ... знам има хора които са минали през много и .. в един момент ве4е им е писнало .... един вид затварят се .... и от разни разо4арования си втълпяват 4е няма любов и 4е всичко е лъжа .... но естествено не вярвам в тва .... :( таа се питах дали може да накарате някой 4овек да си промени мнението .... за тва че всичко е лъжа и какъв е на4ина ... за да повярва другия .... :( сигурна съм 4е има на4ин за всичко ... но какво е вашето мнение .... :)

ПЛС БЕЗ ТъПи КоМЕнТаРи .... :-)

nestle
09-10-2008, 22:29
Има разбира се, но първо трябва да спечелиш човека с приятелство! Да може той да повярва в теб, трябва много да му се приказва....само с приказки можеш да извадиш такъв човек от такава депресия!

Lacey_66
09-10-2008, 22:33
Има разбира се, но първо трябва да спечелиш човека с приятелство! Да може той да повярва в теб, трябва много да му се приказва....само с приказки можеш да извадиш такъв човек от такава депресия!

ами ако имаш ве4е приятелството ... и понякога този 4овек обърква с поведението си ... :? аа как с приказки ... като някой си е втълпил нещо .... как стаа :?

258
09-10-2008, 22:53
М когато човек не вярва в любовта,единствения начин да повярва е да я намери. :)

anichkaaaa
09-10-2008, 23:15
]М когато човек не вярва в любовта,единствения начин да повярва е да я намери. :)
+1 .. но е лесно да го кажеш .. а толкова по трудно е да я намериш... :(

MaMkaMy
09-10-2008, 23:17
И аз искам да разбера, щото една приятелка и тя така си е втълпила нещо... та колко се мъча и мъча да и покажа, че любив има а тя не ме слуша и ми е много кофти...апък ако и прочете тая тема, искам да знае, че аз я обичам :P :-)

Vichko0o
09-10-2008, 23:18
]М когато човек не вярва в любовта,единствения начин да повярва е да я намери. :)
Това е така, защото я търсим ! Не сте ли забелязали, че колкото повече я търсите на толкова по-лоши момчета попадате ? Точно когато не очаквате тя ще се появи точно тогава и ще ви направи щастливи :)

anichkaaaa
09-10-2008, 23:19
Това е така, защото я търсим ! Не сте ли забелязали, че колкото повече я търсите на толкова по-лоши момчета попадате ? Точно когато не очаквате тя ще се появи точно тогава и ще ви направи щастливи :)

Ами да .. последните няколко дена се убедих точно във това ;)

boleznena_lubov
09-10-2008, 23:30
lubov ima ... samo trqbva da pokaje6 na tozi 4ovek 4e go obi4a6 ... pokaji mu 4e moje da ti ima doverie i 4e nqa da go predade6 ... i bi trqbvalo da pomogne :)

Vichko0o
09-10-2008, 23:31

Последните няколко дни открих възможно най най НАЙ-СТРАХОТНИЯ ЧОВЕК който някога се е раждал и вече не мога да си легна без да чуя гласа и :) Тъй че любов има със сигурност просто не я търсете а се оставете тя да Ви намери :) :-)

258
09-10-2008, 23:35

Последните няколко дни открих възможно най най НАЙ-СТРАХОТНИЯ ЧОВЕК който някога се е раждал и вече не мога да си легна без да чуя гласа и :) Тъй че любов има със сигурност просто не я търсете а се оставете тя да Ви намери :) :-)
Съгласна съм ;) Не търсете любовта,просто спрете и я изчакайте тя да ви намери :)

didsyncho
09-11-2008, 04:30
Разбира се ,че има любов и винаги ще има..
Стига да попаднеш на подходящия човек..
Но в повечето случаи в началото на една връзка всичко е перфектно..Казва ти ,че е различен/а че не е като другите.. И Всичко върви по вода както се казва..но в един момент.. изведнъж от този човек .. се появява съвсем нова личност ,която изведнъж казва,че няма чуства към теб.. и иска да си останете просто приятели Познато нали.. ?
И разбира се .. тогава всяко момиче или момче се или се затваря в себе си .. или спира да вярва в любовта..което за това положение е съвсем нормално..
Но с времето когато наистина намериш подходящия човек за себе си .. решаваш ,че наистина любовта съществува..
Но все пак.. когато търсиш истинската любов минаваш през различни хора с различни типове характер..мислене и т.н и в крайна сметка.. все се чустваш ,че ти винаги си наранения.. и не разбрания.. и така докато наистина срещеш твоята половинка....

BaiToq
09-11-2008, 05:56
:( Имам един въпрос .... забелязах в днешно време ... поколението нещо взело се побърква ... знам има хора които са минали през много и .. в един момент ве4е им е писнало .... един вид затварят се .... и от разни разо4арования си втълпяват 4е няма любов и 4е всичко е лъжа .... но естествено не вярвам в тва .... :( таа се питах дали може да накарате някой 4овек да си промени мнението .... за тва че всичко е лъжа и какъв е на4ина ... за да повярва другия .... :( сигурна съм 4е има на4ин за всичко ... но какво е вашето мнение .... :)

ПЛС БЕЗ ТъПи КоМЕнТаРи .... :-)
Зависи колко пари ми предложат 8-)

nestle
09-11-2008, 05:58
ерик - един въпрос 8-)

8-) 8-) 8-) И аз за тва са сетих в началото 8-) :lol:

EternalSilence
09-11-2008, 06:56
Стига да отделиш достатъчно време и усилия на този човек, да не се отказваш, можеш да го убедиш. :)

Whyniser
09-11-2008, 07:52
Защо винаги като съм търсил любов съм я намирал,а не като тя дойде при мен?

MaMkaMy
09-11-2008, 09:34
Стига да отделиш достатъчно време и усилия на този човек, да не се отказваш, можеш да го убедиш. :)
Аз отделям много време и хвърлям големи усилия, но втълпеното си е втълпено и не помагам особено... :(

Lacey_66
09-11-2008, 10:04
Аз отделям много време и хвърлям големи усилия, но втълпеното си е втълпено и не помагам особено... :(

:D Усилия от 4 месеца :D :D НиКъв РезУлТат :D Понякога ми писва ... :? да правя и говора едно и също ... ама пък ... няма да остаа нещата и така ... незнам кво още тряя се направи ... как да изкараш тези мисли от главата на някой ... :? Понякога имам 4увството 4е като по4не с тези втълпени глупости и мисля 4е го прай наро4но да ме предизвиква .... да ме ядоса и да ме накара ... да му покажа 4е наистина греши .... :? :? :? :?

MaMkaMy
09-11-2008, 10:09
:D Усилия от 4 месеца :D :D НиКъв РезУлТат :D Понякога ми писва ... :? да правя и говора едно и също ... ама пък ... няма да остаа нещата и така ... незнам кво още тряя се направи ... как да изкараш тези мисли от главата на някой ... :? Понякога имам 4увството 4е като по4не с тези втълпени глупости и мисля 4е го прай наро4но да ме предизвиква .... да ме ядоса и да ме накара ... да му покажа 4е наистина греши .... :? :? :? :?
:-D а може би точно това иска, да те предизвика ти да го заобичаш :-D Иначе за времето... аз от 8 месеца говоря пълни измишльотини... и не ме чуват. :x

Lacey_66
09-11-2008, 10:14
:-D а може би точно това иска, да те предизвика ти да го заобичаш :-D Иначе за времето... аз от 8 месеца говоря пълни измишльотини... и не ме чуват. :x

:D На какви хора се натъкнахме ... просто незнам .... може би тряя да спреш да говориш ... :D като мен и тряя малко с действията ... по някъв на4ин тряя да им се докаже .. 4е грешат ... :(

jeni92_abc
09-11-2008, 10:16
vsi4ko e v1zmojno :}

fenkatakrisi952
09-11-2008, 11:27
Той сам ще го разбере,когато истинската любов го озари :)

ImmortalForever
09-11-2008, 12:32
Лично моето мнение, че любовта е "ФЦА" няма да го промениш НИКОГИЧ!:) Успехов...

Tedi4ka
09-11-2008, 12:37
Ами по принцип хората в днешно време са талива че трудно променят мнението си но мисля че може да ако този човек ти е приятел и ако го познаваш достатъчно добре за да го обедиш че е така.....а не иначе .... мисля че няма да има проблем :wink: