View Full Version : Защо жените са курви?
Офф това ми е мн болна тема, но 99% от жените който познавам са курви :( или изкурволясват след време :( :( :( , и още едно нещо ми прави впечатление, когато едно момиче скъса с дългогодишният си приятел, за по малко от 2-3 месеца се изшибва с минимум 3 момчета....имам няколко такива приятелки който яко изкурволясаха така....бившата ми също се оказа курва :( аз вече имам желязна тактика как да не ме прецакват и да не ми изневеряват...но въпроса ми е защо жените са курви и забога има ли там някъде жена която да не изневерява или да не тръгне да го прави след време...? :x :-x
Оф, оф, оф...
И 99% от мъжете като скъсат с гаджето си отиват да се утешават при други, изчукват се с минимум 3 момичета, някои дори почват да пускат гадни слухове за бившата си и я намразват.
Защоооо, защо всички момчета са тъпациии? Ама защо! Всички които познавам са тъпаци или след време стават тъпаци. Ужас!!!
...
Тоя процент на курвите може да е висок, не отричам, ама чак 99% ... :? Същото и за момчетата.
Хора всякакви. Ще срещнеш и някоя нормална след време.
Но има нещо общо между всички хора - след раздяла се правят на камъни, че не им пука, че не знам си кво... Какво се очудваш?
Ти като скъсаш с някоя не си ли намираш ново гадже с което да се утешиш (по този начин я използваш!)... Или ако не ти, някой твой приятел?
Погледни момчетата около тебе. Те като скъсат с някоя показват ли по някакъв начин че им е гадно? НЕ! Защото това си е самоунищожение, ебаси.
Почват да ходят по купони, да се чукат безразборно, да пиянстват и да им е яко, с което предполагам донараняват бившите си.
Повярвай, не е яко да видиш твое бивше че е с друго момиче 2 дена след като сте скъсали, да ти разправят на кви купони ходи, как се напива и как се чука и мляска с някви курви.
Човещинка...
Аз не го правя лично, но след раздяла повечето го правят и не е кой знае колко странно. Аз пък след раздели обикновено се правя на голям непукист. Ми кучка ме наричайте, за мен тва е самозащита. Правила съм грешката да си изповядвам емоциите и чувствата преди и след раздяла, ама няма много смисъл, потъпкват те още повече и те унижават.
exclusive__16
09-11-2008, 06:33
temataa ne e za tyk :? :? :? :? :?
po temata ... 99% ot jenite sa kyrvi a 99% ot mujete sa idioti ;) ;) ;) :-D :-D :-D :D :D
jujulinkaa
09-11-2008, 06:38
естествено че има такива жени който след като скъсат с приятеля си не си хвърлят на първия срещнат ама ти какво очакваш да си остане монахиня ли ? :) и неслагай всички момичета под общ знаменател ! :)
splendour
09-11-2008, 06:48
6to sa kyrvi li? 6tot mislqt ve mom4etata iskat tova....a misleneto im e predizvikano ot idiotskoto povedenie na mom4etata.prost narod sa i momi4eta i mom4eta............
niquetamere
09-11-2008, 06:52
Защото им е в кръвта ? :-o
Bellatrix
09-11-2008, 06:52
Ама, че глупост! След раздяла е напълно нормално да идеш при някой друг особено, ако бившия ти същевременно се чука с половината квартал! Съгласна съм напълно с jghgh.
И аз лично не смятам, че 99% е точно, даже не е близко. Не бъди такъв песимист. :? Има много свестни момичето, но това си е защитна реакция! Някой, скойто си била цяла година или повече, те къса, ти естествено се сдухваш и там е работата - не само заради него. Липсва и фактът, че не е там вече да ти прави компания. Преди е запълвал ОГРОМНА част от времето ти, говорили сте си, водил те е тук и там... Това разнообразие изчезва. После (колкото и тъпо да звучи) става не само по самотно но и по - скучно. Отгоре на всичко ти липсва и секса, защото преди, само при нужда, си имала към кого да се обърнеш.
Единствено успокоение е, че и на него му е гадно. Да, ама не. Като разбереш за неговитв простотии и като ти стане ясно, че хич не скучае без теб, какво правиш? Седиш си и страдаш или търсиш някое развлечение, нещо, което да запълни времето, коетпо той е запълвал? И най - доброто ест. е момче. :P
Mr_Crowley
09-11-2008, 07:01
Защото това се търси! Защото тъпите дрисли като се надъхват от чалгата и от това, което се представя от масмедиите. Защото ги мързи да си размърдат мозъка и силите, и да се стегнат. Защото е по-лесно да си мутреса...Момченцата - абсолютно същото, само че с разликата, че те искат да са мутри и да си имат по една или няколко такива празноглави убавици.....
dqvolski_angel
09-11-2008, 07:13
ако 99% с жените, с които си ходил ти изневеряват, значи явно ти си харесваш такива. Понеже жените не изневеряват колкото мъжете, явно проблема е в тебе, че не можеш да ги задоволиш. Освен това след като сте скъсали кво ти пука тя какво прави нали не ходите вече?
Тва го правят и момичетата и момчетата... Др е въпроса че на момичето веднага му лепват етикет курва а момчето е едва ли не герой... Вс до няква степен е провокирано от шоу бизнеса, а останалото е въпос на личен избор!
И сега е време за моя велик въпрос: Защо за жените винаги се казва че са курви, а ако някой пич се похвали с колко е преспал не е курва а е плейбой? а а а аааааа :-o
sextazy_baby
09-11-2008, 07:45
Оф, оф, оф...
И 99% от мъжете като скъсат с гаджето си отиват да се утешават при други, изчукват се с минимум 3 момичета, някои дори почват да пускат гадни слухове за бившата си и я намразват.
Дааам...
eveto_xx
09-11-2008, 07:55
Уау...
Xrisenceto
09-11-2008, 07:56
И мъжете са курви ама думата за тях е "пичове" "ебачи" и т.н....
Black Tears
09-11-2008, 07:59
Мога само едно да кажа и за двата пола - природа! :grin: :D
Еми то и аз съм на мнение, че жените се ебат почти колкото мъжете подкрепям Black Tears 8-) така е братле НЕЙЧЪР дет се вика :razz: :lol:
"Зад всяка курва има по един мъж който я е направил такава"
sexy_baby_originale
09-11-2008, 10:57
Не всички жени са курви.Просто ти познаваш такива индивиди.Запознай се с нови хора,много по-добре ще е за тебе и така с течение на времето ще се обедиш,че не всички са такива. :smt011
LaSt KiSs []
09-11-2008, 11:09
ОМГ..да ви имам и разсъжденията..Сигурно е много интересно да слагате всички в една.."графа"..
и от къде се води тази статистика 99% :-o кога е правено тва проучване :-o виж не всички са така...просто в такава среда си попаднал-има и много свестни хора,интелигентни и забавни...не слагай всички момичета под общ знаменател-всеки е различен
Защото им е в кръвта ? :-o
Тъкмо това щях да пиша
love'sux..
09-11-2008, 11:42
Офф това ми е мн болна тема, но 99% от жените който познавам са курви :( или изкурволясват след време :( :( :( , и още едно нещо ми прави впечатление, когато едно момиче скъса с дългогодишният си приятел, за по малко от 2-3 месеца се изшибва с минимум 3 момчета....имам няколко такива приятелки който яко изкурволясаха така....бившата ми също се оказа курва :( аз вече имам желязна тактика как да не ме прецакват и да не ми изневеряват...но въпроса ми е защо жените са курви и забога има ли там някъде жена която да не изневерява или да не тръгне да го прави след време...? :x :-x
az li4no sam mnogo protiv kurvite... :? No moga da kaja 4e az li4no ne sam :-D i se gordeq s tova, zashtoto kato gledam priqtelkite mi kak se natiskat s vseki sreshtnat i napravo... :?
mysterious93
09-11-2008, 11:44
и за теб кво означава курва?това че след като е скъсала с гаджето си(или той с нея) и е преспала с няколко момчета не я прави курва!Курва щеше да е ако ходи да се шиба с други момчета докато е обвързана :x :x :x няма само вие да си правите кефа..амаха :-x
Просто дойде такова време, че '' е модерно да се е..ш не виждате ли дечицата на по 12-13-14г. какво правят. Дойде такова време, че ако не се е..ш не си ГОТИН :-x Днешното поколение ме дразни страшно много.
Я приятею кажи каква тактика имаш ти за да не ти изневеряват.
Пс: не съм чел всички мнения!
vaseto0o
09-11-2008, 12:54
Процента на жените курви не е по-малък от процента на пълнолетните хора правили секс. Разбира се има изключения, както например има 18 годишни девственици :-D
ReBEELdE
09-11-2008, 14:33
"Защо богатите мъже са кретени, защото красивите жени са кучки" tova be6e ot seriala OT4AQNI SAPRUGI :lol: :lol: :lol:
Gnidi4ka
09-11-2008, 16:04
Защото това се търси! Защото тъпите дрисли като се надъхват от чалгата и от това, което се представя от масмедиите. Защото ги мързи да си размърдат мозъка и силите, и да се стегнат. Защото е по-лесно да си мутреса...Момченцата - абсолютно същото, само че с разликата, че те искат да са мутри и да си имат по една или няколко такива празноглави убавици.....
\:D/
takam zna4 99% ot jenite sa kurvi am i mujete 99% sa myjki kyrvi taka bog ni e syzdal ta dali ima jena ili muj na sveta koito da ne sa kurvi ili tam kvot i da bila tva nikoi ne znae :( :x
po temata ... 99% ot jenite sa kyrvi a 99% ot mujete sa idioti ;) ;) ;) :-D :-D :-D :D :D
еми ние сме идиоти щото вие сте курви и се предлагате без никав зор ако сте сериозно не изневерявате и даржите на малките и цените неща ае оросто сте обикновени но се даржите с човека които обичате необикновено няма да сме идиото ама кво да се прави вие сте тъпи курви ние ви чукаме и ва заразване щото сте курви.... нищо не стаа от вас тва истената аи чaу ! :-x
престанете да слагате всички жени под онщ знаменател, това че ти попадаш на такива не означава че всичко живо от женски пол са такива. :? :? :?
Аз съм от този 1% мъже 8)
ExTaSy__BaBy <3
09-11-2008, 17:37
шото мъжете са идиоти..мн се дразня от тия теми за курвите..курвите са си курви!оставете ги на мира!кат не ви харесват не се занимавайте с тях,вместо нон-стоп да ги обсъждате
е аз мисля че съм от онзи 1% :P
sweetsunshine
09-11-2008, 19:01
е аз мисля че съм от онзи 1% :P
Me too :-P
miminka__94
09-11-2008, 19:47
добре защо всяка жена която знае какво иска и как да го получи е курва... тва е личен избор бе не са ли ви вазпитали родителите ви да уважавате избора на другите ... когато един мъж е женкар тва е гордост ... обаче когато една жена има повече бройки е курва...ай моля ви са ... :-x
miminka__94
09-11-2008, 19:47
добре защо всяка жена която знае какво иска и как да го получи е курва... тва е личен избор бе не са ли ви вазпитали родителите ви да уважавате избора на другите ... когато един мъж е женкар тва е гордост ... обаче когато една жена има повече бройки е курва...ай моля ви са ... :-x
Кефи се че 1 на 100 струва :D :D :D :D
vaseto0o
09-11-2008, 22:01
В природата им е :D
По мои наблюдения между 35 и 50% от жените са курви или поне се държат като такива! Тва 99% е преовелично...
Сори пич, попадаш на курви... :D
Защо жените са курви ли? Ами защото мъжете са курвари...
pOiSoN_kIsS_94
09-11-2008, 22:39
Някои жени явно се правят на курвичик ,защото така повече се харесва на "пичовете" :?
хмммм
не случайно съм писал 99% от жените които аз ЛИЧНО познавам, това 99% нямам предвид за всички жени по света а за моето лично обкръжение от млади девойки...моля четете хубаво преди да коментирате ненужно и да се заяждате с мен :(
от личен опит съм забелязал че колкото по лошо се държиш с една жена, толкова повече ти тича след гъза и е по влюбена в теб, в момента в който се отпуснеш и почнеш да и огаждаш ти се качва на главата и решава че си и писнал...тъжно но факт....предишната ми сериозна връзка 6 години приключи защото бившата ми изневери...правех всичко за нея факт, както и да е, промених се много от тогава и сега жените тичат след моя гъз а не аз след техния, но повечето са курви а ми е писнало от такива НЕ искам много просто нормална жена но мисля че няма такива....
vaseto0o
09-12-2008, 10:05
Хмм моя квартал мога да кажа че 99-100% от момичетата са курви, без да изопачавам! Поне по-младите, пълни курви, шибат се с всички, но това е заради момчетата. Пълни отрепки, кво да ви кажа. Пушат пият и са правят на големи гъзари а са нищожества. Затва гледам да не излизам в компаний от квартала, неща да съм като тях :?
iPhone човек не е създаден да бъде моногамен... историята го доказва.
xxxSnowflakexxx
09-12-2008, 11:34
Оф, оф, оф...
Защоооо, защо всички момчета са тъпациии? Ама защо! Всички които познавам са тъпаци или след време стават тъпаци. Ужас!!!
...
Тоя процент на курвите може да е висок, не отричам, ама чак 99% ... :? Същото и за момчетата.
Но има нещо общо между всички хора - след раздяла се правят на камъни, че не им пука, че не знам си кво... Какво се очудваш?
Ти като скъсаш с някоя не си ли намираш ново гадже с което да се утешиш (по този начин я използваш!)... Или ако не ти, някой твой приятел?
Погледни момчетата около тебе. Те като скъсат с някоя показват ли по някакъв начин че им е гадно? НЕ! Защото това си е самоунищожение, ебаси.
Почват да ходят по купони, да се чукат безразборно, да пиянстват и да им е яко, с което предполагам донараняват бившите си.
Повярвай, не е яко да видиш твое бивше че е с друго момиче 2 дена след като сте скъсали, да ти разправят на кви купони ходи, как се напива и как се чука и мляска с някви курви.
Човещинка...
Аз не го правя лично, но след раздяла повечето го правят и не е кой знае колко странно. Аз пък след раздели обикновено се правя на голям непукист. Ми кучка ме наричайте, за мен тва е самозащита. Правила съм грешката да си изповядвам емоциите и чувствата преди и след раздяла, ама няма много смисъл, потъпкват те още повече и те унижават.
Love0nlyMyself
09-12-2008, 11:57
Оф, оф, оф...
...
Човещинка...
Какъвто е процента на жените курви,двойно по-голям е на мажете курвари...с тази разлика,че жената става курва след като е наранена или нещо такова,а мъжът си е курвар по природа,изневерява дори когато има връзка :smt091
love'sux..
09-12-2008, 12:23
Какъвто е процента на жените курви,двойно по-голям е на мажете курвари...с тази разлика,че жената става курва след като е наранена или нещо такова,а мъжът си е курвар по природа,изневерява дори когато има връзка :smt091
mnogo sam suglasna s tebe 8) :D
Crissy [*]
09-12-2008, 12:29
Първо:Не всички трябва да са слагани под общ знаменател и второ:И мъжете не са цвете за мирисане,така че ..
vesssiii
09-12-2008, 17:37
Не мога да разбера защо мъж,който е изчукал половината град е "плейбой" ,а жена,която е спала с много мъже е "курва"? :D
touchin'me softly
09-12-2008, 19:30
Защо мъжете за женкари?!
paradiso
09-12-2008, 19:44
6TOTO MOM4ETATA SA PROSTI KOGAT EDNO MOMI4E SE EBE MN E KURVAA A KOGAT EDNO MOM4E SE EBE MN E PI4
vaseto0o
09-12-2008, 19:48
Щото мъжа трябва да сваля момичетата, кеото не е лесно, а жените само да се нагъзят и веднага получават поне 5ма кандидати за ебане :D
Хмм процента на курварите бил 2 пъти по голям от този на курвите, че как може 200% от мъжете да са курвари ве :D
SK0RP10N
09-12-2008, 20:55
Наполеон си го е казал:
Всички жени са курви, освен майка ми.Но нека не забравяме, че и тя е жена.
eveto_xx
09-12-2008, 21:07
Наполеон си го е казал:
Ходи го кажи на твоята майка това, да видим как реагира.Или не си достатъчно смел да защитаваш тезата си пред такъв силен противник, а?
love'sux..
09-12-2008, 21:35
Наполеон си го е казал:
Ходи го кажи на твоята майка това, да видим как реагира.Или не си достатъчно смел да защитаваш тезата си пред такъв силен противник, а?
:D :grin: :razz:
GReddy_91
09-12-2008, 22:39
Зависи от човека не всички са курви.Питаш защо ли?Защо...ще ти кажа защо,защо ти обичаш да се чукаш с много момичета,а?Доставя ти удоволствие нали?Еми при момичетата е същото,но просто е прието,че когато момичета се ебат с много момчета стават курви,а момчетата когато се ебат с много момичета стават пичове.И пак казвам не всички са курви имаш ли свястна връзка и сте един за друг няма как да не ви е весело заедно.Изпуснеш ли "момента" и зарежеш гаджето тя си търси други авантюри щото няма внимание към нея.Ако го направи "щото така й кеф" вече си попаднал на курва,но обикновено такива връзки не се задържат дълго.Е то не е и да не й оставаш свободно време то правилно си е казал Казанова "Няма момиче на света,която да издържи цялото внмимание".Айде че много се отклоних и написах роман направоо.
Наполеон си го е казал:
ами казвал съм и го.... и к'во...курви са жените неуспорим факт, а дори и в момента да не е ще изкурволяса след време :( като създаде семейство и реши че не се е наживяла примерно :( ....
Наполеон си го е казал:
ами казвал съм и го.... и к'во...курви са жените неуспорим факт, а дори и в момента да не е ще изкурволяса след време :( като създаде семейство и реши че не се е наживяла примерно :( ....
Еми като жените са курви и не искаш да си имаш работа с тях...що не станеш педал,да се занимаваш само с мъже-няма да има проблем,пък нали УЖ сте "по-добри"[???]
Liglichkb
09-13-2008, 11:18
Курви ли?!? А чудно ми ее мъжете кфи са :D
Стига вече с такива теми.Окей жените са курви.Мислете си както искате.Не всяко момиче се ебе със всеки и след дългогодишна връзка се "изшибва" с двама трима в близките месеци....Това не е първата такава тема, потърсете малко....има ли смисъл всичко да се изписва наново.Да, има какво да се каже по темата, но не всяко момиче е курва.Айде спорете си ...
nejnaDROGA
09-13-2008, 11:27
Далеч съм от мисълта,че има момиче/жена,която да не е изневерявала на половинката си поне 1 път...(като под изневяра броя и целувките с друго момче/мъж).Аз също съм изневерявала и честно казано не беше 1 или 2 пъти,но за всяка изневяра си има причина...В крайна сметка за една изневяра не е виновна само едната половинка...виновни са и двамата!!!Ако една жена/един мъж изневери значи й/му е липсвало нещо!!!Нормално е,когато не получаваш необходимото внимание,ласки,уважение и т.н. от половинката си да ги търсиш при някой друг!Имала съм доста сериозни връзки (като под сериозна говоря за над 6-8 месеца) и никога не съм изневерявала и не са ми изневерявали (е освен докато бях с едно момче,но тогава просто всичко беше изчезнало м/у нас за тия 2 години връзка...но поне след раздялата ни си останахме приятели :)).И така де (малко излязох от темата :D ) Не мисля,че само ние момичетата/жените сме виновни за изневерите!!!Момчетата/мъжете също изневеряват в крайна сметка!!
А отностно другото ти твърдение,че след прекратяването на дългогодишна връзка ходим и се е*ем с 3-4 момчета ... Хммм в голяма заблуда си!!!Има и момичета,които не го правят и аз съм живият пример за това!!! ( :twisted: )
Извод:
Мисля,че е маааааалко ТЪПО да поставяш всички момичета/жени под общ знаменател :x Това,че ти познаваш само такива момичета не означава,че всички са като тях!!! :x
Далеч съм от мисълта,че има момиче/жена,която да не е изневерявала на половинката си поне 1 път...(като под изневяра броя и целувките с друго момче/мъж).Аз също съм изневерявала и честно казано не беше 1 или 2 пъти,но за всяка изневяра си има причина...В крайна сметка за една изневяра не е виновна само едната половинка...виновни са и двамата!!!Ако една жена/един мъж изневери значи й/му е липсвало нещо!!!Нормално е,когато не получаваш необходимото внимание,ласки,уважение и т.н. от половинката си да ги търсиш при някой друг!Имала съм доста сериозни връзки (като под сериозна говоря за над 6-8 месеца) и никога не съм изневерявала и не са ми изневерявали (е освен докато бях с едно момче,но тогава просто всичко беше изчезнало м/у нас за тия 2 години връзка...но поне след раздялата ни си останахме приятели :)).И така де (малко излязох от темата :D ) Не мисля,че само ние момичетата/жените сме виновни за изневерите!!!Момчетата/мъжете също изневеряват в крайна сметка!!
А отностно другото ти твърдение,че след прекратяването на дългогодишна връзка ходим и се е*ем с 3-4 момчета ... Хммм в голяма заблуда си!!!Има и момичета,които не го правят и аз съм живият пример за това!!! ( :twisted: )
Извод:
Мисля,че е маааааалко ТЪПО да поставяш всички момичета/жени под общ знаменател :x Това,че ти познаваш само такива момичета не означава,че всички са като тях!!! :x
Съгласна съм за някои неща, но ще кажа, че не винаги и двамата са виновни за изневерите.Има си момичета и момчета, които просто не могат с един/една.....въпреки, че му се предлагат много неща.
kalinkata <3
09-18-2008, 17:59
ne mislq 4e vs jeni sa kurvi az imam mnogo priqtelki koito sa kusali s gajeto si i prosto sa turseli uteha pri drug no tova e normalno .... kogato nqkoi te e naranil ili kogato iska6 da go zabravi6 tursi6 drug ... vupreki 4e az samata ne napravih tova... sled kato hodeh s purviq si seriozen priqtel i skusahme ne sam se hva6tala s nikoi drug ... dori ne sam celuvala ili zaglejdala nqkoi drug.... za okolo 7-8 ...
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-18-2008, 18:08
jenite sa kurvi zshtot mujete haresvat kurvite. ako ne gi haresvaha nqmashe da se kurvi....!!!!! :booooomb:
anichkaaaa
09-18-2008, 18:09
Айде ся жените курви били :) Хахаха когато се запознаеш със всички жени на планетата тогава можеш да твърдиш , че ВСИЧКИ жени са курви . :)
amatorium
09-18-2008, 18:28
Edinstveniqt nachin da predotvratish edna jena da ne ti izneverqva e kato se prevurnesh v geroi i primer v ochite i i kato q zadovolqvash strahotno v legloto. Inache nqma nachin da ne skochi na drug.
Айде ся жените курви били :) Хахаха когато се запознаеш със всички жени на планетата тогава можеш да твърдиш , че ВСИЧКИ жени са курви . :) Vsi4ki vklu4va 3 mese4ni bebeta i 90 godi6ni babi4ki 8-) 8-) :lol:
anichkaaaa
09-18-2008, 18:49
Айде ся жените курви били :) Хахаха когато се запознаеш със всички жени на планетата тогава можеш да твърдиш , че ВСИЧКИ жени са курви . :) Vsi4ki vklu4va 3 mese4ni bebeta i 90 godi6ni babi4ki 8-) 8-) :lol:
Казах ЖЕНИ ! 3 месечните бебета са момиченца , а 90 годишните бабички са си БАБИЧКИ !
PeopleAlwaysLeave
09-18-2008, 19:21
Не всички са курви и не всички правят така. Аз например като сложих край на 2 годишна връзка не съм се изшибала с никой след това... Просто явно е въпрос на разбиране или начин за предпазване не знам. Всяко момиче приме дадени неща по различен начин и също така търси различни начини за преодоляване. Някои смятат, че чрез секса с други момчета ще забравят болката от раздялата с бившия. За мен това не е начин, но както казах - въпрос на разбиране. Разни хора, разни идеали.
А колкото до тези, които ей така без причина решават да практикуват секса с по 3-4 различни партньора на седмица - животите са си техни, да си трошат главите. На теб какво ти пука за курвите ? Хора всякакви. Живей си живато и тва ел Всеки да си гледа него си. 8)
Защото е научно доказано, че им е в кръвта да са курви. Още Наполеон го е казал :D
peace_love_music
09-18-2008, 20:09
Mnoo mi e stranno zashto nqkoe momi4e kato spi s mnoo mom4eta e kurva,a kogato mom4e spi s mnoo macki se vodi za pi4... :)
99 процента са големите курви и това си е факт, а 1 процент се заема от малките курви :D :D :D :D :D
Mnoo mi e stranno zashto nqkoe momi4e kato spi s mnoo mom4eta e k***a,a kogato mom4e spi s mnoo macki se vodi za pi4... :)
пич? хахаха тъпак да пич не :lol:
randomstuff
09-18-2008, 21:22
Mnoo mi e stranno zashto nqkoe momi4e kato spi s mnoo mom4eta e k***a,a kogato mom4e spi s mnoo macki se vodi za pi4... :)
vsi4ko e porodeno ot omraza, zavist i publi4no vliqnie
ааааааааа така няма да се разбрем моля, моля :) Много не обичам да се обобщава и 99 % ми е малко многожко ... :)
Абе защо само се занимавате с чуждия живот? Ако искаме и със 100 човека ще се чукаме,и това няма да ни направи курви...Пффф, дееба, като че ли всички трябва да живеем за хорското мнение...Абе вие сте болни...Никъде не пише , че е забранено да се чукаш...Всеки има право да прави каквото си иска, и никой не може да му забрани :) Така че вървете по дяволите всички ограничени инфантилни олигофрени , които се занимават с чуждия живот...Пфф...
Така е няма да те направи курва , защото ТИ си курва и няма повече накъде Само като те видя какво пишеш ми става ясно каква си и т.н. Предпочитам да съм инфантилен олигофрен отколкото да съм на твоето място Но не аз съм идиот нема смисъл да се занимаваш с мене ходи се ръгай с магаретата на село и циганите Е така за кеф еби се, еби се прави си сефтето и бъди спокойно това не те прави курва Ти си чиста и невинна като сълза :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Проблемът не е в това , че си на грешното мисллене , а в това, че си миислиш, че си права ахаха Аре ходи се ръгай с вибратора дето баба ти ти го подари за 12тия ти рожден ден КЕФИ СЕ КЕФИ СЕ не се занимавай с нас -олигофрените :-)
blood_dodo
09-18-2008, 21:32
Даа има нещо такова, но е логично. Наваксваш си. Загубила си си времето в някаква безперспективна, глупава и разочароваща връзка - защо да седиш да чакаш спокойно следващата, като можеш да се позабавляваш?Или пък не им се занимава в близкото бъдеще с нещо сериозно.
Ааами...нищо не се е променило...
все още се изявява като жертва и ме обвинява,а пък аз...аз още го обичам,мамка му и сърце не ми дава да го оставя... :-k
Ако нямаше курви,нямаше да е интересен живота! :D
Голяма работа,че го правят с повече от 2ма или 3ма (там колкото каза) за няколко месеца...ти къде живееш в манастир ли?!
Ако иска и може...всеки прави каквото си иска!
Или поне аз така ги виждам нещата,но и не само...за мен това си е хубав живот..за какво ми е да се водя по норми или по стандарти!!!Предпочитам някой да ме нарече мъжка курва отколкото след време да си кажа..."ееех а можех да си поживея"!Когато всичко е в рамките на здравословното,то значи няма вреда :-P (Моя логика...ама мн добра 8-) )
Ааами...нищо не се е променило...
все още се изявява като жертва и ме обвинява,а пък аз...аз още го обичам,мамка му и сърце не ми дава да го оставя... :-k
Може би иска да види до колко държиш на него така като се дърпа ;) така, че горе главата 8)
Аз нямам намерения да се отказвам...и винаги е било така независимо кой кво мисли и ми казва [-(
Голяма работа,че го правят с повече от 2ма или 3ма (там колкото каза) за няколко месеца...ти къде живееш в манастир ли?!
Или поне аз така ги виждам нещата,но и не само...за мен това си е хубав живот..за какво ми е да се водя по норми или по стандарти!!!Предпочитам някой да ме нарече мъжка курва отколкото след време да си кажа..."ееех а можех да си поживея"!Когато всичко е в рамките на здравословното,то значи няма вреда :-P (Моя логика...ама мн добра 8-) )
В една тема беше писал, че си интелигентен .. да определено след като прочетох отговора ти тук ..мога да си направя извода ..ти си "много" интелигентен А логиката ти куца адски много И ако това е смисъла за теб .. в живота ... явно твоя живот е безсмислен Много поздрави имаш от калугера тука и попа в манастира всички много се радваме за теб и твоята фантазия 8-)
В една тема беше писал, че си интелигентен .. да определено след като прочетох отговора ти тук ..мога да си направя извода ..ти си "много" интелигентен А логиката ти куца адски много И ако това е смисъла за теб .. в живота ... явно твоя живот е безсмислен Много поздрави имаш от калугера тука и попа в манастира всички много се радваме за теб и твоята фантазия 8-)
#1 Като незнаете защо съм го казал за кво сички се хващате за тва!
#2 Ок като за теб логиката ми (да си живея живота) куца прави каквото искаш,няма дори да се опитвам да ти повлиявам!За мен сега е момента да живея,а после да съм възрастен!За всичко си има време!
ами като си възрастен не живееш ли ? или умираш на 20 и после се прераждаш ? :D
majete sa o6te po golemi kurvi :P
ооо не.... 99% от жените са курви ама 100% от мъжете са мъжки курви и мислят жените,че са крави за раплод :-o
malko_kalpazan4e
09-20-2008, 08:41
вие мъжете сте по-големи курви от жените ама айде... :-x
GotTheLife
09-20-2008, 09:34
КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ НЯКОЙ ТУКА КУРВИ ШЕ ИМА ДОКАТО ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ СЕ ТОЛЕРИРА, А ЗНАЕМ ЧЕ МЪЖЕТЕ ГИ ХАРЕСВАТ....
anichkaaaa
09-20-2008, 09:37
Абе курви ама колкото сте грозни, се кефите някоя "курва" като ви пусне нали :D Тей че не се оплаквайте ! :x А да не говорим, че мъжете са 100 пъти по големи курви тей че ...
hollowman
09-20-2008, 11:27
Както е казал Наполеон: "Всички жени са курви, с изключение на майка ми. Но все пак да не забравяме, че и тя е жена". Нищо лично ... сигурно има и свестни момичета ... както и свестни момчета.. но и от двата пола има ...
Първо:Не всички трябва да са слагани под общ знаменател и второ:И мъжете не са цвете за мирисане,така че ...
linoleum
10-05-2008, 16:23
разликата е че жените обикновенно уж влагат чуства...
а мъжете могат да не влагат чувства вообще
разберете тази разлика курви с курвите ;)))
snejana67
10-05-2008, 16:41
:-o :-o няма такова нещо :-o :-o
varnen4e
10-05-2008, 20:40
Просто не си намеил подходящата, но спокойно.. има време за всичко. :)
angelcheeee_93
10-05-2008, 20:41
Не мисли ,че всички са такива.Има и изключение,но за жалост малко са такива.Аз например си имам приятел от близо 2 години.не сме правили още секс и не сме си изневерявали.ОБичаме се мн,и как мислиш сме постигнали това?дане би като съм го оставила да си прави ,каквото иска.....друг път...той добре ,че е послушен...поне за сега де...но просто ако направи нещо или ми изневери на него ще му е криво + тва знае че ще го убия ако ме излъже :)
dark_angel3
10-14-2008, 19:37
myjete sa vinovni za vs zaradi tqh jenite se vlubvat posle im razbivat syrcata i zatova te se iz4ukvat sys 100 4oveka za po malko ot sed i zatva izkurvqsvat i kyv izvoda myjete sa vinovni za vs ako nqma myje (koeto 6e stane sled okolo vek poneje e dokazano 4e hromozomata hy iz4ezva t.e. vida im iz4ezva) vs 6e e nared i jenite nqma da sa kurvi :D :D :D :D :P
CattleProd
10-14-2008, 19:45
По-глупави размисли не бях чел през живота си :shock:
SoAfraid
10-14-2008, 22:00
Neznam shto slagate vsichki momcheta pod obsht znamenatel, no mene me rejat kusat i kvo li ne me pravqt momichetata che i s lujlivi obesneniq go pravqt i nakraq tu s drug hodela ama s vtori na razhodka trugnala s treti da se vozat v kolata. I posle kajete che az sum vinoven che nam kvo si ne sum bil napravil ili puk che VSICHKI momcheta sa idioti i tupanari. Gluposti vsichki jeni sa kurvi hodeli za sex po nujda xhawhxaxh. TOCHKA ....... TOCHKA.....
samoubiika
10-14-2008, 22:28
сега ше ти задам въпрос,същия като твоя само,че за мъжете "Защо мъжете са 'пичове',а жените са курви?"
моеш ли да ми обясниш...девствените сме задръстени,а когато вече опре да се перкат жените се превръщат в КУРВИ,а мъжете в ПИЧОВЕ...
ебати дилемата...аре да ми отговорите на този въпрос."защо не наричаме мъжете курви?"
Не всички жени са курви ... има и свестни .. !
Твоите приятелки се изчукват с по трима , а моите стават лесбийки..
кое е по добре .. :? :? :-o
не помня вече дали съм писала тука ам се сетих за един кратък и точен отговор... защото мъжете за женкари и търсят курви!!! Но някъде по настрани има и много свестни момичета... :wink:
Soy_tu_mujer
10-16-2008, 11:28
Оф... поредната тъпа безсмислена тема "Защо жените били курви"... Тук свестен отговор няма да получиш освен да провокираш и предизвикаш поредния безсмислен спор между момичетата и момчетата.
1. Въпроса е тъп и предполагам има още 100 000 000 теми като тази.
2. И при момчетата и при момичета ще намериш всякакви...
3. Глупаво е да твърдите, че всички жени са курви и да ги слагате под общ знаменател, както и при момчетата.
Просто не си попаднал все още на такава. Съжалявам, че си попаднал в такава среда. Но се надявам, че някой ден ще се убедиш, че има и свестни момичета и няма да ти се налага да пишеш подобни теми.
Всъщност отчасти те разбирам, познавам много момчета, който са курвари, но мисля че не всички са такива и дано да не греша. Поне момичетата и момчетата да се уважаваха.... а няма нищо такова.
Някой момчета твърдят, че всички жени са еднакви и са курви....
Не е ли това твърде богат опит??? :lol: :D
kotenceto_f31
10-16-2008, 11:56
ех ех щом 99% от жените са курви то аз сам от останалия 1% :grin: :grin: 8) 8) 8) :-P :-P :lol: :lol: :lol: 8-)
Много тъп въпрос "Защо си курва?" - Ми щот така съм решила. Се едно да те питам "Защо си педал" - Ми щтот си обърнал резбата.
Има ли смисъл изобщо от отговори??? Щом според теб 99% са курви - ок. Щом няма момиче което да не изневерява- Ок. А я се замисли ние какво мислим за вас "момчетата". Ще дойде време и сам ще разбереш дали има и свястни момичета... Само едно щи кажа "Тва ,че една се е проебала , не значи ,че всички останали са." Тъй ,че ако обичате ,все още недораснали момчета не слагайте всички под общ знаменател.
YzyrpatoR
10-16-2008, 17:05
За друго нямат сили :o
besnicataa
10-16-2008, 18:46
ЖЕНИТЕ СМЕ КУРВИ,ЗАЩОТО МАЖЕТЕ СТЕ БОКЛУЦИ !ПО-ТО4ЕН ОТГОВОР НЯМА!
каква е тази мания да се обобщава всичко ? 99% от жените около тебе са курви, защото ти такива ги си подбираш - хубаво лице, малко дупе, големи цици и лесно достъпна ? хем сърби, хем боли, хем драго ми е. какво си мислиш, че щом една девойка е лесна пред теб това е само заради прекрасните ти очи ли ? или е лесна за всички или не е. какво означава "оказа се курва", докато се чука с теб това е окей, изчука се с друг след като сте се разделили - автоматично става курва.
!?
pisentseto
10-16-2008, 19:10
Оф, оф, оф...
...
Човещинка...
+1 :-) :P :-)
каква е тази мания да се обобщава всичко ? 99% от жените около тебе са курви, защото ти такива ги си подбираш - хубаво лице, малко дупе, големи цици и лесно достъпна ? хем сърби, хем боли, хем драго ми е. какво си мислиш, че щом една девойка е лесна пред теб това е само заради прекрасните ти очи ли ? или е лесна за всички или не е. какво означава "оказа се курва", докато се чука с теб това е окей, изчука се с друг след като сте се разделили - автоматично става курва.
!?
+111111111111
HardcoreSyndrome
10-17-2008, 13:14
!?
+111111111111
+3548974
Тая тенденция да се слага всичко под общ знаменател е адски дразнеща. И мъжете са лесни. К'во курви ли са?... Уппсс.. не, "пичове" са.Тея теми са банални за обсъждане вече.
не няма такова барби
още не е произведено...сори! :)
Miimiinka
10-18-2008, 14:51
Хахах курви има само по магистралите мойто момче... Това,че една жена е спала с повече от 5-ма незначи,че е курва. Вие като ги мените през 2-3 часа кво...вие сте супер тарикати нали...Хахах да ама не.
Много относително...а мъжете като го правят за спорта,те кви са.Абе мъже защо все се имате за нещо по по най?Тц тц тц...Без коментар!!!
Стига глупости.Всичко е относително.
titinkaa
10-18-2008, 17:02
po temata ... 99% ot jenite sa kyrvi a 99% ot mujete sa idioti ;) ;) ;) :-D :-D :-D :D :D+1 :razz: :-P
titinkaa
10-18-2008, 17:06
курви са защото до някъде стават такива заради мъжете :D
Bellatrix
10-18-2008, 17:42
!?
+111111111111
+138534967436
добре бе майка му ще еба...тука четат ли се мнения или ВСИЧКИ пишат на изуст.....НЕ СЛАГАМ ВСИЧки жени под общ знаменател, изрично съм написал ЖЕНИТЕ ОТ МОЕТО ОБКРЪЖЕНИЕ....което ще рече жените които лично аз познавам...айде мислете малко....да знам че реално отговор няма да получа просто се оплаквах...проблем ли е за вас това....да вярно е че повечето който пишат тук са инфалтилни деца който реално още не гледат обективно на живота....и да всички жени който аз познавам или по точно 99% са курви....просто се питам защо.... :?
ive_nceto
10-18-2008, 19:25
Ami prosto vas majete vi privlichat tochno tezi jeni.Ima mn momicheta koito ne sa kurvi i ne stavat takiva,ama vie prosto gledate samo vanshniq vid.Nqkoq "macka" vi grabva okoto,tragvate s neq i dokato se usetite veche ste hlatnali zdravata i chak togava razbirate kakva e v sashtnost.Prosto vseki se starae da se pokaje v nai-dobrata si svetlina otnachalo i dokato se usetite se e sluchilo tochno tova-vlubvate se v nepodhdqshta.Takava e i greshkata pri nas jenite-vlubvame se v playboy-i koito ni naranqvat i nie si go vrashtame na vs ostanali maje bez da se interasuvame ot tova dali sa svestni ili ne.Zatova se poluchava taka.Eto zashto az parvo se staraq da opoznaq momcheto predi da predpriema kakvoto i da e.
Съгласен съм само веднъж се опарих ама яко,като питам е защо така ми вика ми незнам,само тебе обичам ма беше по силно от мен,след това започнах яко шибане без чуства и тва е...
мне глупости жените изобщо не са курви ми просто незнаеш какво да правиш и как да се държиш
abe vsi4ki sme tupi i kuvolqsali i te tva e nema opraviq :grin: :grin:
jenite sa kurvi 6ot mujete sa mujki kurvi :D :D :D :D ot tqx sa se nay4ili :-D :-D :-D