View Full Version : ПОМОЩ
turnovskata
09-11-2008, 09:59
zdraveite iskam da vi pomolq za pomo6t tazi godina 6te sumv novo y4ili6te no maika mi ne mi pozvolqva da slagam grim i lak za nokti ve4e sum po4ti na 15 a tq me misli o6te za dete smqta 4e ne biva da se poqvqvam v y4ili6te s dulgi nokti i grim za6toto po neino vreme ne bilo taka pls posuvetvaite me kak da postupq
blagodarq predvaritelno :)
8-[
P.S. sujelqvam ako ima i dr takava tema
yellow_bubblegum
09-11-2008, 10:01
е наистина не е нужно да се плескаш много. малко спиралка и балсамче за устни и си готова. а който иска да ти е пр. и без грим ше те хареса :)
turnovskata
09-11-2008, 10:02
az i ne iskam da se macam mn no i 4erniq mi moliv ne e pozvolen mn mi e kofti i nz ko da praq :(
Ми опитай да й обясниш, че когато тя е била на твоите години времената са били различни, че сега гримовете не са толкова вредни, бла..бла.. Ако пак не ти позволява прави й напук (аз така правя :D ).
fall_out_girl
09-11-2008, 10:14
Поспори малко с нея,обясни й,че вече сме 21 век и нищо не е както по нейното време...Ако обаче майка ти е категорична и с нея не можа да се спори,ще трябва да се съобразиш
zdraveite iskam da vi pomolq za pomo6t tazi godina 6te sumv novo y4ili6te no maika mi ne mi pozvolqva da slagam grim i lak za nokti ve4e sum po4ti na 15 a tq me misli o6te za dete smqta 4e ne biva da se poqvqvam v y4ili6te s dulgi nokti i grim za6toto po neino vreme ne bilo taka pls posuvetvaite me kak da postupq
8-[
Намирам се в абсолютно същото положение! :booooomb: :booooomb:
И съм на същата възраст.. :(
Купя ли си спирала, пудра, ала-бала, веднага ги крие или ги хвърля. :booooomb: :booooomb: :booooomb:
AnIcHkAtA
09-11-2008, 10:25
Аз бях така с баща ми, но първо се криех от него, после започнах и да не се крия.Кара ми се няколко пъти, после като разбра, че няма да стане ме остави на мира.Разликата при мен беше, че майка ми ме криеше от него и ми позволяваше..
shmurkam
09-11-2008, 10:29
8-[
Купя ли си спирала, пудра, ала-бала, веднага ги крие или ги хвърля. :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Купувате си някакви гримове. Взимате ги със себе си и тръгвате по-рано за даскало. С приятелка две сядате някъде далеч от вас и почвате да се клепате. Може да съм луда ама в чантата винаги има лакочистител и тоалетно мляко. :D Егати добрите и послушни деца дето сте! :lol: Като не ти дава,по-лошия начин ше играете! :D Хъх бад гърлс винаги са били на мода при мен! 8-)
Voodo_doll
09-11-2008, 10:30
Може да се гримираш в автобуса на път за училище, а на връщане да си триеш грима :D
моите родители никога не са ми правили проблем за грима..дори майка ми иска от моите спирали когато ще излиза някъде по така ;) ако с майка ти не може да се говори и аз мисля че ще е най-добре да излезеш по рано и да отидеш примерно в някоя твоя приятелка и там да се разкрасяваш на свобода ..след това пак минаваш през тях да се изтриеш и си готова :)
Добре де, толкова ли е задължително да се гримираш? Извинявай, ама едно е да сe накиприш като излизаш някъде вечер, ала-бала, среща.. друго всеки ден в училище да ходиш с тонове грим. Примири се, значи, кво ше се правиш на клоун, слагаш гланц, ако толкос искаш и тва е. Иии.. дългите нокти не са 14, почти 15, годишните момичета. Слагай безцветен лак или светлорозов и все пак.. wtf?!
Не е нужно да се гримираш...едва ли си толкова грозна, че да е нужно да се клепаш...А и все пак си в ново училище...навсякъде има учители, които харесват по-прибраните момичета (ако ме разбираш)... не харесват наклепотани и натракани кифлички...първото впечатление е много важно
А за майка ти до няколко месеца ще се осъзнае и ще започне да ти разрешава да си слагаш МАЛКО грим (все пак си на 15 :shock: )
8-[
Купувате си някакви гримове. Взимате ги със себе си и тръгвате по-рано за даскало. С приятелка две сядате някъде далеч от вас и почвате да се клепате. Може да съм луда ама в чантата винаги има лакочистител и тоалетно мляко. :D Егати добрите и послушни деца дето сте! :lol: Като не ти дава,по-лошия начин ше играете! :D Хъх бад гърлс винаги са били на мода при мен! 8-)
Така ПРАВЕХ! Но ме хвана. :oops: :lol:
Сега се мъча да скрия пинцетата, и от една седмица успявам. :oops: 8-)
Оо и аз бях така с майка ми преди 8-ми клас.Само че аз черен молив тогава не съм ползвала,но гримът като цяло ми беше забранен.Не че беше нещо жизнено важно де,но...В средата на годината почнах да се гримирам,а в 9-ти клас почнах да използвам и по-тежък грим...
А номерът "Всички се гримират" минава... :-D И спря да мрънка...
Класът ни е супер шумен и див,но сме любимци на даскалите,така или иначе.Хиляди пъти са ни казвали,че сме класът с най-красивите,но и най-умните деца.Така че ни правят комплименти,а не забележки. :)
Сега никакъв проблем не ми прави майка ми.(10-ти клас съм)
Стабилно си се гримирам всеки ден,пълна програма:пудри,ръж,очна линия,черен молив,спирала...
Явно сега вече ме възприе като по-голяма и може би зряла,понякога иска и съвети от мен относо грима...
Ще видиш,че с времето няма да ти прави проблем. :)