PDA

View Full Version : ПОМОЩ

turnovskata
09-11-2008, 09:59
zdraveite iskam da vi pomolq za pomo6t tazi godina 6te sumv novo y4ili6te no maika mi ne mi pozvolqva da slagam grim i lak za nokti ve4e sum po4ti na 15 a tq me misli o6te za dete smqta 4e ne biva da se poqvqvam v y4ili6te s dulgi nokti i grim za6toto po neino vreme ne bilo taka pls posuvetvaite me kak da postupq
blagodarq predvaritelno :)

8-[
P.S. sujelqvam ako ima i dr takava tema

yellow_bubblegum
09-11-2008, 10:01
е наистина не е нужно да се плескаш много. малко спиралка и балсамче за устни и си готова. а който иска да ти е пр. и без грим ше те хареса :)

turnovskata
09-11-2008, 10:02
az i ne iskam da se macam mn no i 4erniq mi moliv ne e pozvolen mn mi e kofti i nz ko da praq :(

BlueCat
09-11-2008, 10:12
Ми опитай да й обясниш, че когато тя е била на твоите години времената са били различни, че сега гримовете не са толкова вредни, бла..бла.. Ако пак не ти позволява прави й напук (аз така правя :D ).

fall_out_girl
09-11-2008, 10:14
Поспори малко с нея,обясни й,че вече сме 21 век и нищо не е както по нейното време...Ако обаче майка ти е категорична и с нея не можа да се спори,ще трябва да се съобразиш

Bianca
09-11-2008, 10:16
zdraveite iskam da vi pomolq za pomo6t tazi godina 6te sumv novo y4ili6te no maika mi ne mi pozvolqva da slagam grim i lak za nokti ve4e sum po4ti na 15 a tq me misli o6te za dete smqta 4e ne biva da se poqvqvam v y4ili6te s dulgi nokti i grim za6toto po neino vreme ne bilo taka pls posuvetvaite me kak da postupq

8-[
Намирам се в абсолютно същото положение! :booooomb: :booooomb:
И съм на същата възраст.. :(
Купя ли си спирала, пудра, ала-бала, веднага ги крие или ги хвърля. :booooomb: :booooomb: :booooomb:

AnIcHkAtA
09-11-2008, 10:25
Аз бях така с баща ми, но първо се криех от него, после започнах и да не се крия.Кара ми се няколко пъти, после като разбра, че няма да стане ме остави на мира.Разликата при мен беше, че майка ми ме криеше от него и ми позволяваше..

shmurkam
09-11-2008, 10:29

8-[
Купя ли си спирала, пудра, ала-бала, веднага ги крие или ги хвърля. :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Купувате си някакви гримове. Взимате ги със себе си и тръгвате по-рано за даскало. С приятелка две сядате някъде далеч от вас и почвате да се клепате. Може да съм луда ама в чантата винаги има лакочистител и тоалетно мляко. :D Егати добрите и послушни деца дето сте! :lol: Като не ти дава,по-лошия начин ше играете! :D Хъх бад гърлс винаги са били на мода при мен! 8-)

Voodo_doll
09-11-2008, 10:30
Може да се гримираш в автобуса на път за училище, а на връщане да си триеш грима :D

vikitu
09-11-2008, 13:28
моите родители никога не са ми правили проблем за грима..дори майка ми иска от моите спирали когато ще излиза някъде по така ;) ако с майка ти не може да се говори и аз мисля че ще е най-добре да излезеш по рано и да отидеш примерно в някоя твоя приятелка и там да се разкрасяваш на свобода ..след това пак минаваш през тях да се изтриеш и си готова :)

gorska
09-11-2008, 14:42
Добре де, толкова ли е задължително да се гримираш? Извинявай, ама едно е да сe накиприш като излизаш някъде вечер, ала-бала, среща.. друго всеки ден в училище да ходиш с тонове грим. Примири се, значи, кво ше се правиш на клоун, слагаш гланц, ако толкос искаш и тва е. Иии.. дългите нокти не са 14, почти 15, годишните момичета. Слагай безцветен лак или светлорозов и все пак.. wtf?!

tediii
09-11-2008, 15:44
Не е нужно да се гримираш...едва ли си толкова грозна, че да е нужно да се клепаш...А и все пак си в ново училище...навсякъде има учители, които харесват по-прибраните момичета (ако ме разбираш)... не харесват наклепотани и натракани кифлички...първото впечатление е много важно
А за майка ти до няколко месеца ще се осъзнае и ще започне да ти разрешава да си слагаш МАЛКО грим (все пак си на 15 :shock: )

Bianca
09-11-2008, 15:47

8-[
Купувате си някакви гримове. Взимате ги със себе си и тръгвате по-рано за даскало. С приятелка две сядате някъде далеч от вас и почвате да се клепате. Може да съм луда ама в чантата винаги има лакочистител и тоалетно мляко. :D Егати добрите и послушни деца дето сте! :lol: Като не ти дава,по-лошия начин ше играете! :D Хъх бад гърлс винаги са били на мода при мен! 8-)
Така ПРАВЕХ! Но ме хвана. :oops: :lol:
Сега се мъча да скрия пинцетата, и от една седмица успявам. :oops: 8-)

Goddess
09-11-2008, 18:43
Оо и аз бях така с майка ми преди 8-ми клас.Само че аз черен молив тогава не съм ползвала,но гримът като цяло ми беше забранен.Не че беше нещо жизнено важно де,но...В средата на годината почнах да се гримирам,а в 9-ти клас почнах да използвам и по-тежък грим...
А номерът "Всички се гримират" минава... :-D И спря да мрънка...
Класът ни е супер шумен и див,но сме любимци на даскалите,така или иначе.Хиляди пъти са ни казвали,че сме класът с най-красивите,но и най-умните деца.Така че ни правят комплименти,а не забележки. :)

Сега никакъв проблем не ми прави майка ми.(10-ти клас съм)
Стабилно си се гримирам всеки ден,пълна програма:пудри,ръж,очна линия,черен молив,спирала...
Явно сега вече ме възприе като по-голяма и може би зряла,понякога иска и съвети от мен относо грима...

Ще видиш,че с времето няма да ти прави проблем. :)