Влез

View Full Version : Какво да правя...?

fallinlove
09-11-2008, 12:47
Така работата е следната, познавам се с 1 момиче от 4 години , както се досещате любов от пръв поглед и до сега съм опитал какви ли не начини, за да се получи нещо повече помежду ни, но уви нищо не става. Даже странното е че като й споделя какво чувствам и се сдърпваме и след известно време (2-3) месеца или тя мен търси или аз нея, това се повтаряше доста пъти през тия 4 години.Но иначе пък си споделяме супер много работи , интереси, хобита занимания , дискутираме какви ли не теми и така нататък. И като реша да засегна тема чувства и все нещо се спича, все нещо не стига пък усещам че с това момиче се допълваме в едно цяло, сякаш сме родени един за друг, но на нея не мога да и го внуша по никакъв начин. Дайде съвет моля ви ,че тая несподелена любов ще ме убие.Още повече,че това е единственото момиче което съм обичал толкова силно през живота си (на 18 години съм) :-x

sasha_90
09-11-2008, 12:49
Явно тя не те харесва,а иска да сте само приятели.

Diva4e
09-11-2008, 12:51
Признай какво чувстваш към нея.Все пак минали са 4 години,не е малък педиод,а м/у другото на колко сте години ?!

fallinlove
09-11-2008, 12:52
Признай какво чувстваш към нея.Все пак минали са 4 години,не е малък педиод,а м/у другото на колко сте години ?!
на 18 и аз и тя...

anichkaaaa
09-11-2008, 12:52
Явно тя не те харесва,а иска да сте само приятели.

+1 .. няма смисъл повече да опитваш ... :)

Diva4e
09-11-2008, 12:57
на 18 и аз и тя... По-добре и признай,все пак нали знаеш по- добре да пробваш и да не стане отколкото влобще да не пробваш !

anichkaaaa
09-11-2008, 12:58
на 18 и аз и тя... По-добре и признай,все пак нали знаеш по- добре да пробваш и да не стане отколкото влобще да не пробваш !
ами човека каза , че е пробвал и са си разваляли отношенията колкото пъти се е опитвал да й признае :)

fallinlove
09-11-2008, 13:01
Още един път ако се пробвам, вероятно ще се скараме и няма да го понеса много спокойно.Независимо че съм спокоен по природа...

Crazytu
09-11-2008, 14:05
Най-добре се откажи,пробвал си много пъти,но явно нищо няма да излезе ... Останете си само приятели,очевидно тя не гледа на теб по друг начин ...

Tedi4ka
09-11-2008, 14:12
Ами ти може да я обичаш но си мисля че щом това е вече четири години това момиче е объркано щом като заговорите за чувства и тя така прави и както казваш ти всичко се спича... :? :? :?
Вие се познавате от доста дълго време и тя е толкова объркана и избягва тази тема може би защото е по добре да сте само приятели ,защото както е казано и доказано добри и да я обичаш като сте само приятели може да си кажете всичко абсолютно всичко и имате постоянно теми на разговор ,а като станете гаджета и с времето темите на разговор ви се изчерпват :wink: :wink: :wink: Не че няма за какво да си говорите но въпреки това по различно е :wink: И ти сам ще се убедиш в това нещо ако иамте по задълбочена връзка с нея.
И пак ти казвам сигурно заради това момичето избягва тази тема "ЧУВСТВАТА" ,защото вие имате едно прекрасно приятелство на което много хора могат само да ви завиждат :)

`SunShine`
09-11-2008, 14:32
пробваи се още веднъж, и ако не стане работата .... все пак на 18 си, ще си намериш друга, която да отговори на чувствата ти ... :)

devil_feel_f
09-11-2008, 14:42
Щом винаги като и заговориш за чувства спича, значи не те харесва и може би и е неудобно да ти го каже.Явно тя изпитва само приятелски чувства към теб.По-добре се откажи от нея.Все ще се намери някоя, която да се влюби в теб.

Whyniser
09-11-2008, 14:47
ами човека каза , че е пробвал и са си разваляли отношенията колкото пъти се е опитвал да й признае :)
Keep Walking... ®Johnie Walker™ 8) :)

fallinlove
09-11-2008, 14:48
Благодаря за мненията, специално благодаря на
Tedi4ka за нейното мнение. След като дръпнах един следобеден сън, работата в главата ми се поизбистри и мисля да не давам зор,каквото стане такова.Верно обичам я като повече от приятелка и това ме мъчи на моменти, но ще се наложи да го преглътна и ще се надявам приятелството да прерастне в любов... :) ииии между другото ей така ще търся друга...

Mementomori
09-11-2008, 14:52
Явно е,че иска да сте само приятели,иначе нямаше да и е притеснено да споделя относно чувствата си,но ако все пак нещо се е променило в тях,може да опиташ отново,но естествено с голям риск....Ако толкова я искаш,трябва и да рискуваш..Както сам каза,дори и да се сдърпате пак,едва ли ще е за дълго,просто се нуждаете един от друг.

pepita87
09-11-2008, 16:33
Май само ти си на мнение,че сте родени един за друг!Не я притискай,повече от ясно е,че тя не споделя твоите чуства...а щом те търси,това значи,че държи на теб,като приятел!Има много хляб още да ядеш,това че си на 18 съвсем не значи,че това е любовта на живота ти!!!Успех :)