View Full Version : една лъжа .. ?
InnchetO
09-11-2008, 13:36
преди бях писала тема в която обяснявах колко много обичам едно момче .. което живее в америка .. той си тръгна преди по-малко от 2 седмици , но на мен ми изглеждаха като цяла вечност .. обичаХ го .. докато днес не разбрах , че си е имал и все още има друга .. тя е от България .. от Плевен .. от съседния квартал .. от неговия квартал .. те все още поддържат връзка и смятат да я продължат когато той пак си дойде .. направо незнам къде съм и какво става около мен .. в мига в който прочетох това .. нямах сили дори да заплача .. просто сърцето ми се разтуптя по-бързо от всякога и си казах "КРАЙ" .. никога не бях чувала за това момиче .. мислех си , че може да има някоя , но тази за която си мислех отпадна като варянт .. започнах да му вярвам .. неуссетно се влюбих а тоой замина .. примирих се с това и си казах "ех какво пък като си дойде ще бъдем пак заедно" .. през изминалите почти 2 седмици от както го няма аз му писах в скайп , но той повечето пъти не пишеше .. аз си мислех , че е заради часовата разлика която е 10 часа .. когато го питах защо не пише той все се оправдаваше или с това , че не е видял или , че не е имал време .. сега се чувствам .. по неуписуем начин .. искам да умра .. незнам какво да чувствам .. незнам какво да правя .. знам само , че дори да си поиска втори шанс .. аз няма да му простя .. той точно преди 20 минути нарани сърцето ми неземно дълбоко .. това беше краят .. както на връзката ни така и на тази история .. незнам защо всъщност писах .. може би просто исках да споделя и да ми олекне поне малко ..
благодаря на тези който все пак са прочели този роман който написах ..
благодаря на тези който все пак са прочели този роман който написах ..
NP
`SunShine`
09-11-2008, 13:48
щом е постъпил така , значи не те заслужава ...
InnchetO
09-11-2008, 13:50
а сега да му кажа ли .. да и кажа ли .. да мълча ли ..
Just_me_&_myself
09-11-2008, 13:54
послушай сърцето си...може би няма да загубиш ако говориш с тях, но може ти да се почувстваш по-зле...помисли преди да действаш...
InnchetO
09-11-2008, 13:55
послушай сърцето си...може би няма да загубиш ако говориш с тях, но може ти да се почувстваш по-зле...помисли преди да действаш...
в момента съм тотално блокирала .. незнам нищо .. дори да тръгна да му казвам или да и намера скйпа и да и кажа .. какво да им кажа ? Обичайте се ? .. не мога ..
Just_me_&_myself
09-11-2008, 13:59
тогава потърси друг...разбирам, че сега се чувстваш като че ли е края на света.но той явно е предпочел друга...разбери разликите ви в нея и си кажи- можеш ли да бъдеш като нея...ако отговорът е да тогава говори, ако е не- значи поглешдаж през прозореца...виждаш колко е голям света и си казваш, а там някъде е моето иситнско момче...той ме чака, не трябва да губя времето си с нещо, което не мога да постигна...
Съгражданка ...
Ем кофти ситуация ама това е живота ...несподелени чувства ,наранени хора малко любов и още нещо :)
Не се самонарънявай или нещо такова ,защото нито е първия нито е последния ! Успокой се и гледай напред!
anichkaaaa
09-11-2008, 14:01
тогава потърси друг...разбирам, че сега се чувстваш като че ли е края на света.но той явно е предпочел друга...разбери разликите ви в нея и си кажи- можеш ли да бъдеш като нея...ако отговорът е да тогава говори, ако е не- значи поглешдаж през прозореца...виждаш колко е голям света и си казваш, а там някъде е моето иситнско момче...той ме чака, не трябва да губя времето си с нещо, което не мога да постигна...
Чакай малко .. защо изобщо трябва да бъде като нея , за да спечели любовта на някав глупак ?!?!
Ами това което е направил е той е адски тъпо трябвало е поне като е бил с теб да ти каже че започва да харесва друга или че иска да е с друго момиче :? :? :? А не да бъде такъв бъзльо :? :? :? Ако те е обичал изобщо някога е трябвало да го направи ............... защото по добре истината и болката от колкото да те излъже и ти да си мислиш и да си въобразяваш че е само с теб и те обича :? Знам наистина какво ти е защото и на мене ми се е случвало точно същото което и на теб и то с момчето което ходя вече 2 години ходи с още едно момиче но ми каза и беше и с двете не че аз го одобрявах плакаххх......плаках............и накрая разбрах че няма смисъл от сълзи и че този човек наистина ме обича ще се върне при мене ............... И така и стана той сам разбра каква грешка е допуснал.............
Извинявай че намешах мой случай в темата ти но исках да ти кажа че наистина знам как се чувстваш :( :( :( И това момче запомни от мене че един ден ............рано или късно .................ще разбере грешката си ............... и ще се върне при теб ......... :?
Надявам се да съм ти помогнала поне малко :-)
Just_me_&_myself
09-11-2008, 14:04
Чакай малко .. защо изобщо трябва да бъде като нея , за да спечели любовта на някав глупак ?!?!
нямам точно това предвид, но може да си създаде ориентация от какво се интересува той и така да разбере дали може някога да бъде в "неговата схема". звучи грубо, но доста често е факт... и все пак мисля че гледайки напред или както казах през прозореца :) ще бъде добре за теб самата...
Не е нужно въобще да се сравняваш с нея ... колкото й да ти е трудно в момента трябва да продължиш напред ... ще се появи и момчето за теб ... :)
Whyniser
09-11-2008, 15:00
Да,драги мой понякога любовта е слюпа,глупава,наивна,но все пак се изживява.Инче не знам какво да те посъветвам. Виж ако беше тук работата лесна,ама не е. Трябва да си поговорите сериозно като си дойде. Трябва да не го питаш,а дирeктно го изненадай и поговорете.Иначе за времето,докато го няма.Аз ти обясних няколко варианта,ама пак не става.Съжалявам,Инна не знам какво да ти кажа.Просто е :cry: :-k
sasha_90
09-11-2008, 15:16
искам да умра
..
И защо?Заради човек,който не заслужава?Я,не се излагай?Тегли му една майна и продължи напред.
cHooOpiHka___
09-11-2008, 15:41
tiq ne zaslujava i edna tvoq s1lza macko0o0o... :-)
devil_feel_f
09-11-2008, 15:43
Правилно си решила да не му прощаваш.Забрави го и не му казвай нищо, защото е безсмислено.Все ще срещнеш някой, който да те оцени.Животът е пред теб - усмихни се и върви напред! :)
Правилно си решила да не му прощаваш.Забрави го и не му казвай нищо, защото е безсмислено.Все ще срещнеш някой, който да те оцени.Животът е пред теб - усмихни се и върви напред! :)
Абсолютно съм съгласна!....Но ако много те човърка от вътре - попитай го, но и според мен е безмислено, той е там, ти -тука, няма смисъл! Живей си живота и толкова!
InnchetO
09-11-2008, 19:07
мерси на всички за отговорите .. честно казано и аз мислех да не му казвам нищо , но разбрах , че той е такъв глупак , че няма изобщо да разбере че нещо е станало .. а дали ще говоря с него като си дойде имам време да реша понеже си идва през юни..
това което мислех да направя е да намеря скайпа на момичето да ги аддна двамата в един чат , да излеза и да ги блокирам .. но сега разббирам колко е глупаво .. всеки случай искам той да се почувства гадно .. поне на половината на това което аз изпитах .. макар и да не е възможно .. една приятелка ми каза да му се включа и да напиша горе-долу това което съм видяла че той и е написал .. но просто каквото и да каже аз не мога да му отговоря .. незнам .. моля ви дайте съвети какво да направя сега ? ;[[[[
това което мислех да направя е да намеря скайпа на момичето да ги аддна двамата в един чат , да излеза и да ги блокирам .. но сега разббирам колко е глупаво .. всеки случай искам той да се почувства гадно .. поне на половината на това което аз изпитах .. макар и да не е възможно .. една приятелка ми каза да му се включа и да напиша горе-долу това което съм видяла че той и е написал .. но просто каквото и да каже аз не мога да му отговоря .. незнам .. моля ви дайте съвети какво да направя сега ? ;[[[[
От всичката тази помия - Няма Смисъл! Само ще се унижиш още повече и ще му покажеш как ти Пука адски много за Него и че все още имаш чувства към него, затова бъди Безралична и въобще не се Интересувай от Него! Това е най-доброто, което можеш да направиш и от това ще го заболи най-много, вярвай ми от личен опит ти го казвам! Колкото по-безралична си, толкова повече ще го Заболи!
InnchetO
09-11-2008, 21:40
да но ако е с нея => няма чувства към мен => няма да му пука за мен => няма да го боли от отсъствието ми ..
незнам и аз .. имам чувството че не мога да мисля за каквото и да било ..
MaXy_GiRL
09-11-2008, 21:52
Боклук!!!Да го духа тогава...
да но ако е с нея => няма чувства към мен => няма да му пука за мен => няма да го боли от отсъствието ми ..
Оооо ще го заболи, повярвай ми, от личен опит ти го казвам, ще го заболи, а още повече ще го заболи, когато те види с ново момче
InnchetO
09-11-2008, 22:09
да се надяваме .. направо .. незнам .. ох чувствам се блокирала .. сякаш няма вече да обичам .. в момента незнам какви са ми чувствата .. не го обичам вече .. не го мразя .. просто .. сякаш той никога не е съществувал .. сякаш започвам наново .. за щастие тази година съм в ново училище .. и може и наистина да забравя за всичко .. но не мога да проумея .. след толкова прекрасни моменти .. след толкова казани думи .. питах го дали ме е лъгал и той каза не .. а сега се оказа , че дори когато е казвал не е лъгал ..
Понякога, за да забравиш един човек е нужно малко повече време от обикновено, всичко зависи от това, колко време сте били заедно и колко силни са били чувствата ти към него :) Но той вече е далеч, Не Комуникирай с Него, ти си в ново у-ще, ще се запознаеш с нови хора, очакват те нови неща,нови емоции, така че ще го забравиш, рано или късно, времето лекува всичко и спомените избледняват! :):):)
InnchetO
09-11-2008, 22:22
Понякога, за да забравиш един човек е нужно малко повече време от обикновено, всичко зависи от това, колко време сте били заедно и колко силни са били чувствата ти към него :) Но той вече е далеч, Не Комуникирай с Него, ти си в ново у-ще, ще се запознаеш с нови хора, очакват те нови неща,нови емоции, така че ще го забравиш, рано или късно, времето лекува всичко и спомените избледняват! :):):) дано :(
мерси много за помоща и подкрепата :-) беше ми нужна
Понякога, за да забравиш един човек е нужно малко повече време от обикновено, всичко зависи от това, колко време сте били заедно и колко силни са били чувствата ти към него :) Но той вече е далеч, Не Комуникирай с Него, ти си в ново у-ще, ще се запознаеш с нови хора, очакват те нови неща,нови емоции, така че ще го забравиш, рано или късно, времето лекува всичко и спомените избледняват! :):):) дано :(
Няма за какво, бях почти в положение като твоето и знам, че се преодолява, все още обичам човека, но не мисля толкова често за него, а и срещнах Любовта отново и съм много щастлива :):):) Всичко ще се нареди с времето, а той ще съжалява, че е отхвърлил любовта ти :):):) :-) :-) :-) Успех занапред :-)
InnchetO
09-11-2008, 22:25
Няма за какво, бях почти в положение като твоето и знам, че се преодолява, все още обичам човека, но не мисля толкова често за него, а и срещнах Любовта отново и съм много щастлива :):):) Всичко ще се нареди с времето, а той ще съжалява, че е отхвърлил любовта ти и ще съжалява :):):) :-) :-) :-) Успех занапред :-) мерси :-) :-) :-)
InnchetO
09-12-2008, 10:31
добре де той си се държи сякаш нищо не е станало :shock: той изобщо не знае , че аз знам за това :shock:
xxxSnowflakexxx
09-12-2008, 10:41
Tova e vaprosa , koito i az si zadavam
Чакай малко бре :) Вие нито сте били гаджета, нито той ти се е обяснявал с любов. Това, че ти си си въобразила нещо е изцяло твой проблем. По-добр енищо не му казвай. Той не те е възприемал като нещо повече от добър събеседник и приятно младо момиче. Нямаш никакво право да го обвиняваш в каквото и да било.
Whyniser
09-12-2008, 11:26
добре де той си се държи сякаш нищо не е станало :shock: той изобщо не знае , че аз знам за това :shock:
Ми няма какво да му кажеш повече.Просто го оставаш.Няма да му говориш повече.Ставаш му безразлична и нищо повече не можеш да направиш.Ще те боли и тебе и него.Колкото и да не му е пукало за тебе ,ако ще и да е бахти хладнокръвно копеле пак ще го боли.Може да не е на момента,но ще го заболи.Аз ти казах на теб едни неща и ме разбираш,че и аз съм преминал през такова нещо.Дано ти премине по-леко.
InnchetO
09-12-2008, 11:28
да не сме били гаджета , за това си права , но няма човек който да He ме пита "е как да не сте били гаджета" .. това , че не сме ходили и не сме били гаджета , не значи че е нямало нищо .. най-малкото което е той ме попита а АЗ му отказах , защото не исках да задълбочавам чувствата си при положение , че си заминаваше следващата седмица .. той и до сега (тоест до когато спрях да му пиша , тоест до вчера) ми пишеше колко му липсвам как искал да ме цунка , как родителите му много са ме харесали и прочие .. така , че не мисля , че е било просто така .. питала съм го дали ме е лъгал през така нареченета ни "връзка" а той ми каза , че не ..
и най-малкото което е ако с всеки "добър събеседник и приятно младо момиче" е правил това което е с мен .. не курва ами незнам каквотрябва да му се вика ..
InnchetO
09-12-2008, 11:30
Ми няма какво да му кажеш повече.Просто го оставаш.Няма да му говориш повече.Ставаш му безразлична и нищо повече не можеш да направиш.Ще те боли и тебе и него.Колкото и да не му е пукало за тебе ,ако ще и да е бахти хладнокръвно копеле пак ще го боли.Може да не е на момента,но ще го заболи.Аз ти казах на теб едни неща и ме разбираш,че и аз съм преминал през такова нещо.Дано ти премине по-леко.
ох , мерси :-)
тоя е баси и говедото :shock: ето такива ми иде да ги направя на пух и прах :o
leko_otkachena
09-12-2008, 14:56
:-x ебати ГЛУПАКА вобще не го търси!
slun4ice_90
09-12-2008, 17:02
Постъпил е като пълен боклук....ЗА жалост не е единствен....има още доста такива "Екземплярчета".......Не се ядосвай знам,че ти е тежко и още не можеш да се осъзнаеш,но се опитай да го забравиш! :?
InnchetO
09-12-2008, 20:07
Постъпил е като пълен боклук....ЗА жалост не е единствен....има още доста такива "Екземплярчета".......Не се ядосвай знам,че ти е тежко и още не можеш да се осъзнаеш,но се опитай да го забравиш! :?
това и ще направя .. той вече ми писа а аз просто замълчах .. нищо не написах и така и ще бъде ..
това и ще направя .. той вече ми писа а аз просто замълчах .. нищо не написах и така и ще бъде ..
Браво на теб, много добре си направила!
(S) AINT
09-12-2008, 23:59
ВЪРНИ МУ ГО ТЪПКАНО!!!
ТАКИВА ПЕДАЛИ ТРЯБВА ДА МРАТ! :-x :-x :-x
Im_on_the_Outside
09-13-2008, 00:11
Правилно си решила да прекратиш взаимоотношенията си с него,въпреки че го обичаш. Не си струва да продължиш да живееш в този фалш.
Тъжна си,едновременно ядосана. Трябва да си го избиеш някъде,за да не нараниш хората около себе си,на които им пука.
Направи на един лист списък с всички негови лоши качества,навици и неща,които е правил. Гледай да не забравиш някое. После си го прочети няколко пъти. Надявам се,че ще ти помогне да го забравиш.
Alabalaportokala
09-13-2008, 00:24
:D :D. AMi 4e bravo na pi4a we. Iska po 2 da zanimava. Chudesno... Sega i v Amerika kato udari ne6to mu se polu4ava ekstra. Ne znam kolko ste bili naprede s m'triala ama mislq 4e nqma nito da go boli nito da mu stane kofti, nai mnogo da te potarsi sled izvestno vreme ako e na suho i sa6tevremenno nqma momi4e koeto da mu varje :D:D. SpokS 6te go prejivee6
Ааа,ти по-рано не беше ли с некаф биоркес :shock: :lol:
slun4ice_90
09-13-2008, 10:08
това и ще направя .. той вече ми писа а аз просто замълчах .. нищо не написах и така и ще бъде .. Радвам се,че съм ти помогнала мацка.Горе главата и това е.Хора като него ще си патят доста....пада им се.... :-x :o
Vladokaaa
09-13-2008, 10:10
NP
aka6a_vamp
09-13-2008, 10:22
леле горката :( ...от една страна най-4естно е да каже6 на приятелката мъ,но пък ти знае6 колко 6те я заболи и нея...сложна ситуация,но тоя тъпак трябва да си плати
InnchetO
09-13-2008, 14:16
най-голямата наглост беше снощи .. сложи си на скайпа нейна снимка :shock: седях така около 5 минути :shock: едвам се удържах да не му се включа и да му напсувам цялото семейство .. но все пак замълчах .. ама неска ми е много кофти щото той има рожден ден .. бях му измислила пожеланията отпреди .. уф .. хем ме боли хем съм му ядосана .. хем го обичам хем го мразя ..
aka6a_vamp
09-13-2008, 15:13
хах омг...идиот като вси4ки мъжки...са заслужава на рождения му ден да разкаже6 си4ко на приятелката му и тя да го зареже съ6тия ден :evil: :evil:
malko_kalpazan4e
09-13-2008, 16:17
и ние ти благодарим :D
наистина много гадна ситуация .. рано или късно момичето ще разбере независимо дали ти ще и кажеш или не истината винаги излиза на яве ;) едва ли тя знае за това което става само ще ти кажа че не си заслужава да се занимаваш с него .. но пък ти си решаваш
ANTIHUMAN
09-21-2008, 14:47
Да не ти пука за него! :) Не му говори ,нито нищо не те заслужава!
:cry: :-# tfa e otvratitelnO.Ne se predavai mili4ka,sigorna sam 4e nqkoi den 6te razbere 4e e sgre6il no togava nqma da my prosti6 za6toto 6te bade6 vlubena,no ne v nego :)
ThePowerOfLove
09-21-2008, 19:54
По-лесно ще ти е ако напусне живота ти :) Не му пиши, не го търси,дори може да го блокираш в скайп..Така ще го преживееш по-лесно :( Гледай да не мислиш за него :) Не се занимавай и с това момиче според мен...просто ги остави без да кажеш нищо
sextazy_baby
09-22-2008, 06:56
Ти продължавай напред,а той да си се занимава с неговите курви
InnchetO
09-22-2008, 07:48
аз реших да се сприяеля с момичето .. и ми стана още по-жал за нея :( тя е по-малка с една година и явно по-наивна .. всичко в тяхната връзка е лъжи .. не че в нашата беше друго , но нея направо яяя .. абе .. не съм подозирала , че е толкова .. ужасен ..
и всички казвате да го забравя .. е забравя ли се толкова лесно ..
аз реших да се сприяеля с момичето .. и ми стана още по-жал за нея :( тя е по-малка с една година и явно по-наивна .. всичко в тяхната връзка е лъжи .. не че в нашата беше друго , но нея направо яяя .. абе .. не съм подозирала , че е толкова .. ужасен ..
и всички казвате да го забравя .. е забравя ли се толкова лесно ..
е да но пък времето лекува може да ти звучи прекалено банално но пък е истина не казвам че 100 % ще го забравиш но човек с времето свиква с мисълта и с течение на времето все по малкo го боли