View Full Version : На почивка с приятеля на бившия ... ?
cherry_baby
09-12-2008, 14:01
Гледам, че форума се е напълнил с любовни терзания ... и реших че е време и аз да добавя 1 8-) Историята е следната - Той е приятел на бившия ми и мн след като скъсахме с него аз случайно намерих приятеля му в един сайт и му писах и оттогава поддържаме връзка там. Оказа мн разбано момче. На няколко пъти правих купони в нас и той дойде веднъж, спахме в мойта стая, но не в онзи смисъл :D Оттогава само си пишем, искам да кажа че не се виждахме, бях го поканила на рождения ми ден, но нещо не успя да дойде... и после тръгна един лаф, че искал да ми се реваншира и че щял да ми даде нещо. И преди 2-3 вечери видях, че ми е звънял цял час /не съм си чувала телефона :oops: / както и да е, говорихме и ми предложи да отидем за уикенда на планина, незнаех първо какво да му кажа, защото искаше да отиде с мен и още 2ма приятели, и все пак аз с 3мата... позамислих се, но накрая се съгласих. Каза че това е подаръка му. Изкарахме си мн яко, но като се прибирахме аз забрахих в суматохата да му благодаря и си отидох някак набързо... след това се сетих и реших да му пиша в сайта. Обаче забелязах, че е влизал, видял е писмото ми и не ми е отговорил. Нз, обикновено ми връща, но сега ... искам да си продължим да си пишем, а не искам /и не трябва/ да му пиша по 100 пъти, става тъпо и нахално, сещате се. И незнам, какво ще кажете, на мое място как ще постъпите :( Стана ми криво, че едва ли не не е обърнал внимание на тва че му благодарих за готиния уикенд :o
girl_in_black
09-12-2008, 14:06
Може да ти отговори по-късно.Изчакай, не го търси хиляда пъти.А това, че е приятел на бившия ти едва ли има нещо общо, все пак така и така сте разделени.
МИЛА,ЗАРЕЖИ ГО,НЕ ТЕ ОБИЧА,НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ТЕБ ВЕЧЕ,МРАЗИ ТЕ! ТА ТОЙ НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ПИСМОТО ТИ!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО ТИ,НЕ ТИ Е ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ! КАКВО ТИ ДРЕМЕ,ЧЕ ТЕ Е ЗАВЕЛ НА ПЛАНИНА? ТА ТОЙ НЕ ОТГОВОРИ НА ТОВА ПИСМО !!!!!!
Е това,че не ти е отговорил веднага,не значи нищо...Може да е бързал,не си мисли веднага най-лошото...Имай малко търпение сигурно ще ти отговори по-късно :)
Може да ти отговори по-късно.Изчакай, не го търси хиляда пъти.А това, че е приятел на бившия ти едва ли има нещо общо, все пак така и така сте разделени.
+1
Може да не е обърнал внимание,че си му писала, спкс ще ти отговори ... не е нужно да му пишеш по 1000 пъти :)
cherry_baby
09-12-2008, 14:21
Колко още да изчакам, защото това се случи преди 3-4 дни и оттогава все още не ми е писал :o Казват ми да се държа с него както до сега, а аз досега не съм се държала никак с него, бездействах си и ... това е всичко! Как да му покажа или кажа, че мн ми хареса това пътуване и ми се ще да го повторим някой път ?
leko_otkachena
09-12-2008, 14:23
МИЛА,ЗАРЕЖИ ГО,НЕ ТЕ ОБИЧА,НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ТЕБ ВЕЧЕ,МРАЗИ ТЕ! ТА ТОЙ НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ПИСМОТО ТИ!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО ТИ,НЕ ТИ Е ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ! КАКВО ТИ ДРЕМЕ,ЧЕ ТЕ Е ЗАВЕЛ НА ПЛАНИНА? ТА ТОЙ НЕ ОТГОВОРИ НА ТОВА ПИСМО !!!!!! :D :D :D eee стига де , това беше грубо , ами да наистина трябва да имаш търпение :-)
anichkaaaa
09-12-2008, 14:23
МИЛА,ЗАРЕЖИ ГО,НЕ ТЕ ОБИЧА,НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ТЕБ ВЕЧЕ,МРАЗИ ТЕ! ТА ТОЙ НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ПИСМОТО ТИ!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: НЕ ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕТО ТИ,НЕ ТИ Е ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ! КАКВО ТИ ДРЕМЕ,ЧЕ ТЕ Е ЗАВЕЛ НА ПЛАНИНА? ТА ТОЙ НЕ ОТГОВОРИ НА ТОВА ПИСМО !!!!!!
:razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D
leko_otkachena
09-12-2008, 14:25
Колко още да изчакам, защото това се случи преди 3-4 дни и оттогава все още не ми е писал :o Казват ми да се държа с него както до сега, а аз досега не съм се държала никак с него, бездействах си и ... това е всичко! Как да му покажа или кажа, че мн ми хареса това пътуване и ми се ще да го повторим някой път ? аа почакай да мине още малко време не насилвай нещата , явно трябва да помисли над нещо или незнам .. ако не го зарежи и не се ядосвай :P
Ми тогава му кажи каквото имаш да му казваш лично ... не се ли засичате някъде
Just_me_&_myself
09-12-2008, 14:26
мълчанието е злато...щом го е видял значи ще ти отговори
може да не е имал време
има един куп причини
просто почакай
cherry_baby
09-12-2008, 14:28
Ми тогава му кажи каквото имаш да му казваш лично ... не се ли засичате някъде
Не, никъде :? Ок, няма да насилвам нещата защото знам, че най - вероятно само ще оплескам нещата. Но това чакане е доста мъчително, честно :shock:
leko_otkachena
09-12-2008, 14:38
Нормално е ... ако не те потърси скоро ..зарежи го след неограничен период от време ще те потърси 100% :-P
sexa_na_kompleksa
09-12-2008, 15:57
Изчакай още един-два дни и му пиши пак. Питай го как е, какво прави... и дали иска да излезнете пак.
cherry_baby
09-13-2008, 13:35
Ок, послушах съветите ви и изчаках... е, той така и не писа, добре - негова работа. Но ми хрумна друго - бяхме си говорили, че искал да си вземе малка икона, мисля че за колата. И тогава ме пита дали ще му взема аз, искаше и да е осветена.... Беше на майтап, но си мисля - дали пък да не го направя найстина??? Ще му пратя смс някой път че съм видяла мн хубава икона, каквато си търси и ще го питам дали още иска и дали да му я купя Нещо такова ми се върти, но нз... тъпо ли е? :shock:
Ок, послушах съветите ви и изчаках... е, той така и не писа, добре - негова работа. Но ми хрумна друго - бяхме си говорили, че искал да си вземе малка икона, мисля че за колата. И тогава ме пита дали ще му взема аз, искаше и да е осветена.... Беше на майтап, но си мисля - дали пък да не го направя найстина??? Ще му пратя смс някой път че съм видяла мн хубава икона, каквато си търси и ще го питам дали още иска и дали да му я купя Нещо такова ми се върти, но нз... тъпо ли е? :shock:
Според мен това е добра идея.
Според мен това е добра идея.
+1 Става :)
cherry_baby
09-14-2008, 16:21
Някой друг ще си каже ли мнението? :)
Гледам, че форума се е напълнил с любовни терзания ... и реших че е време и аз да добавя 1 8-) Историята е следната - Той е приятел на бившия ми и мн след като скъсахме с него аз случайно намерих приятеля му в един сайт и му писах и оттогава поддържаме връзка там. Оказа мн разбано момче. На няколко пъти правих купони в нас и той дойде веднъж, спахме в мойта стая, но не в онзи смисъл :D Оттогава само си пишем, искам да кажа че не се виждахме, бях го поканила на рождения ми ден, но нещо не успя да дойде... и после тръгна един лаф, че искал да ми се реваншира и че щял да ми даде нещо. И преди 2-3 вечери видях, че ми е звънял цял час /не съм си чувала телефона :oops: / както и да е, говорихме и ми предложи да отидем за уикенда на планина, незнаех първо какво да му кажа, защото искаше да отиде с мен и още 2ма приятели, и все пак аз с 3мата... позамислих се, но накрая се съгласих. Каза че това е подаръка му. Изкарахме си мн яко, но като се прибирахме аз забрахих в суматохата да му благодаря и си отидох някак набързо... след това се сетих и реших да му пиша в сайта. Обаче забелязах, че е влизал, видял е писмото ми и не ми е отговорил. Нз, обикновено ми връща, но сега ... искам да си продължим да си пишем, а не искам /и не трябва/ да му пиша по 100 пъти, става тъпо и нахално, сещате се. И незнам, какво ще кажете, на мое място как ще постъпите :( Стана ми криво, че едва ли не не е обърнал внимание на тва че му благодарих за готиния уикенд :o
Може да ти е сърдит...
sasha_90
09-14-2008, 16:30
Ако има интерес към теб ще ти пише,спокойно.
cherry_baby
09-14-2008, 16:31
Може да ти е сърдит...
Като например за какво?????
nejnaDROGA
09-14-2008, 16:35
Може да ти е сърдит...
Като например за какво?????
Ми най-малкото за дето не си му благодарила лично за страхотната почивка :-o
А иначе идеята за иконата е доста добра :) Може да пробваш :) И без това нищо няма да загубиш ;)
cherry_baby
09-14-2008, 16:41
А иначе идеята за иконата е доста добра :) Може да пробваш :) И без това нищо няма да загубиш ;)
Най-много и да не спечеля нищо, нали :D
nejnaDROGA
09-15-2008, 10:10
Най-много и да не спечеля нищо, нали :D
Точно ;)
А и нищо не ти пречи да опиташ ;) Освен това ако не пробваш този вариант след време ще се чудиш "Как ли щяха да се развият нещата ако му бях взела иконата ..." :) Айде успех :-)
cherry_baby
10-21-2008, 09:20
Хей здравейте пак :D Знаете ли кво стана миналата седмица с въпросния човек за който е темата 8) Пак ми предложи да отидем на едно място за уикенда, ест се съгласих обаче нещо в последния момент се разместиха нещата и ходенето се отложи. Но няма значение, важна е идеята все пак, нали така :grin: какво ще кажете по въпроса :-D Ся мисля да го бъзна и да го питам тази седмица къде ще ходим :-D