View Full Version : Разтягане на влагалището?
Здравейте на всички. Вредно ли е влагалището да се разтваря по-широко с инструмент? Приятелят ми иска да опитаме, но аз се колаебая да ли да му дам? :(
тъжен веселяк
09-12-2008, 16:26
Че то си е мускул и се разтяга кат се възбудиш.А защо ти е да го разтягаш изкуствено,не се побира инструмента ли?Може да пробваш с бирена бутилка,но ти си отговаряш за последствията :-D
Всъщност инструмента е медицински и е точно за тази цел-казва се валви или нещо такова. Представлява две отделни метални неща, подобни на лъжици. Разтварят доста широко-за това се притеснявам.....
nejnaDROGA
09-12-2008, 16:41
А защо всъщност приятеля ти иска да ти разтегне влагалището?! :D
mysterious93
09-12-2008, 16:43
:-D инт. въпрос...нали уж им било по-хубаво като е по тясно а не някоя бездъмна яма? :D аз ако бях на твое място нямаше да се съглася :? да си направо той путка и да си я разтяга колкото иска!
nejnaDROGA
09-12-2008, 16:44
:-D инт. въпрос...нали уж им било по-хубаво като е по тясно а не някоя бездъмна яма? :D аз ако бях на твое място нямаше да се съглася :? да си направо той путка и да си я разтяга колкото иска!
:-o Ми и аз заради това се замислих :-o Приятелят й май е първото момче,което иска да му е широко :-o
mysterious93
09-12-2008, 16:48
:-o Ми и аз заради това се замислих :-o Приятелят й май е първото момче,което иска да му е широко :-o
Както беше казал един наш съфорумник(или пък една фр не помня вече откъде го чух)друго си е да можеш да си вкараш ръцете вътре и да пляскаш :D пф не знам тая тема ми се струва малко ебавка..пък и да не е колко луда трябва си че да си дадеш... да те разтягат :?
scoobydors
09-12-2008, 16:57
Ако гаджето ми го каже това ще му избърша два шамара и ще се изнеса мазно мазно.... :D :D :D
Rebirthing
09-12-2008, 17:05
Не му позволявай :shock: има си операций за разтягане, не съм запозната, но може да се поразровиш в гугъл.
PsychoPatt
09-12-2008, 17:15
Естествено че няма да му дадеш. За първи път чувам такава глупост. Много ясно че няма да му даваш да си прави експерименти с теб. :shock: :shock: :shock:
Bellatrix
09-12-2008, 17:24
Недей бе тва е гадно!!! То и с оная му работа боли, пък камо ли с нещо метално и студено (аз така си го представям :oops: ) Не му давай! :shock: Или с пениса си да те отвори или да хваща пътя!!! :x
бахти извратеняка, що не му кажеш,че ти искаш да закачиш 2 гирички на хуя му ... 8)
ell_ownz
09-12-2008, 17:55
^+1 8-) :D
Що за глупости!!! Не му позволявай да прави каквото и да било, най-много да те нарани
CraZy_K1LlErR
09-12-2008, 18:00
Тва е ебавка ве нема мъж където да иска ........... да е широко да влезеш целия всички мъже искаме теснични е не прекалено тесни еми нормално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tarataika
09-12-2008, 18:41
Грабвайте крика и почвайте :D :D :razz: ...ЛЕЛЕ БОЖЕ, ИСУСЕ, АЛЛАХ или там каквото си, КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ТЪПИ ХОРА????
Gerrytooo_
09-12-2008, 19:27
az se 4uda kak moje6 izob6to da se zamisli6 da dade6 ili ne.. mi ako polu4i6 nqkfo oslujnenie.. awe ti misli6 za fr to ti kak 6mu e po na dobre ili dali posle nqma da ima posledici po tebe mislq 4e tfa si e tfoito tqlo i ti trqbva da re6ava6 kakfo da prai6 s nego.. a ne za da dostaa6 kef na nego i na koito i da e ili ad si mu opitno zai4e ... :?
Wrathchild
09-12-2008, 19:34
Както го описваш, това го използват гинеколозите. Такъв ли иска да става? :shock:
SpOrTs_GiRl
09-12-2008, 19:36
Както го описваш, това го използват гинеколозите. Такъв ли иска да става? :shock:
Явно иска .. И иска да експерименира и да се учи върху нея. :D
vaseto0o
09-12-2008, 19:43
:razz: :razz: :razz:
Ами следващият (неказваш че след този няма да има други) ако му е много широко и не харесва така? Кво ще прайте? НЕДЕЙ ДА СЕ РАЗШИРЯВАШ ИЗКУСТВЕНО! Като родиш ще се разшириш :D
xxxSnowflakexxx
09-12-2008, 19:46
:-o 8)
SpOrTs_GiRl
09-12-2008, 19:48
Ми ако ти поискаш от него да си разтегне оная работа .... :)
да.. и да си я навие около врата .. 8-) .. като ще се разтягаме - да е качествено поне ..
абе тоя да не се опитва да изкара нещо от тебе или пък иска да си пъха главата в тебе :razz:
mysterious93
09-12-2008, 20:50
:razz: :razz: :razz:
Ами следващият (неказваш че след този няма да има други) ако му е много широко и не харесва така? Кво ще прайте? НЕДЕЙ ДА СЕ РАЗШИРЯВАШ ИЗКУСТВЕНО! Като родиш ще се разшириш :D
ми ще си намери някой шивач :D
SpOrTs_GiRl
09-12-2008, 23:03
Стига бе .. момчето сигурно иска да види какво се крие в 'хралупата' ...