- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разтягане на влагалището?
Здравейте на всички. Вредно ли е влагалището да се разтваря по-широко с инструмент? Приятелят ми иска да опитаме, но аз се колаебая да ли да му дам?![]()
Че то си е мускул и се разтяга кат се възбудиш.А защо ти е да го разтягаш изкуствено,не се побира инструмента ли?Може да пробваш с бирена бутилка,но ти си отговаряш за последствията![]()
Всъщност инструмента е медицински и е точно за тази цел-казва се валви или нещо такова. Представлява две отделни метални неща, подобни на лъжици. Разтварят доста широко-за това се притеснявам.....
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
инт. въпрос...нали уж им било по-хубаво като е по тясно а не някоя бездъмна яма?
аз ако бях на твое място нямаше да се съглася
да си направо той путка и да си я разтяга колкото иска!
Cruel Intentions
Първоначално написано от mystery`girl
Ми и аз заради това се замислих
Приятелят й май е първото момче,което иска да му е широко
![]()
Както беше казал един наш съфорумник(или пък една фр не помня вече откъде го чух)друго си е да можеш да си вкараш ръцете вътре и да пляскашПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
пф не знам тая тема ми се струва малко ебавка..пък и да не е колко луда трябва си че да си дадеш... да те разтягат
![]()
Cruel Intentions
Ако гаджето ми го каже това ще му избърша два шамара и ще се изнеса мазно мазно....![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Естествено че няма да му дадеш. За първи път чувам такава глупост. Много ясно че няма да му даваш да си прави експерименти с теб.![]()
![]()
![]()
Недей бе тва е гадно!!! То и с оная му работа боли, пък камо ли с нещо метално и студено (аз така си го представям) Не му давай!
Или с пениса си да те отвори или да хваща пътя!!!
![]()
бахти извратеняка, що не му кажеш,че ти искаш да закачиш 2 гирички на хуя му ...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Що за глупости!!! Не му позволявай да прави каквото и да било, най-много да те нарани
Smile!?
Тва е ебавка ве нема мъж където да иска ........... да е широко да влезеш целия всички мъже искаме теснични е не прекалено тесни еми нормално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Грабвайте крика и почвайте![]()
![]()
...ЛЕЛЕ БОЖЕ, ИСУСЕ, АЛЛАХ или там каквото си, КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ТЪПИ ХОРА????
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
az se 4uda kak moje6 izob6to da se zamisli6 da dade6 ili ne.. mi ako polu4i6 nqkfo oslujnenie.. awe ti misli6 za fr to ti kak 6mu e po na dobre ili dali posle nqma da ima posledici po tebe mislq 4e tfa si e tfoito tqlo i ti trqbva da re6ava6 kakfo da prai6 s nego.. a ne za da dostaa6 kef na nego i na koito i da e ili ad si mu opitno zai4e ...![]()
Както го описваш, това го използват гинеколозите. Такъв ли иска да става?![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Явно иска .. И иска да експерименира и да се учи върху нея.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
![]()
![]()
![]()
Ами следващият (неказваш че след този няма да има други) ако му е много широко и не харесва така? Кво ще прайте? НЕДЕЙ ДА СЕ РАЗШИРЯВАШ ИЗКУСТВЕНО! Като родиш ще се разшириш![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
да.. и да си я навие около врата ..Първоначално написано от SexyTka
.. като ще се разтягаме - да е качествено поне ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
абе тоя да не се опитва да изкара нещо от тебе или пък иска да си пъха главата в тебе![]()
ми ще си намери някой шивачПървоначално написано от vaseto0o
![]()
Cruel Intentions