View Full Version : Как да и намекна да ме покани?
exclusive__16
09-12-2008, 16:42
здравейте... искам да ви попитам как да подскажа на една приятелка и мен да покани тази год.на рдто и тя ми каза 4е мин година ме е търсила ама не ме е намерила за да ме покани а сега искам да и кажа някак си да не забрави за мен как ... ?? плс помогнете ми ;[[[ :) :) :)
Редактирано от Цвети
7-ма точка
Seducti0n
09-12-2008, 16:52
А защо трябва да се унижаваш по този начин?
Все пак това е нейния рожден ден и ако тя има желание да си сред поканените е редно да поеме инициативата, а не ти да се правиш на клоун.
PsychoPatt
09-12-2008, 17:19
А защо трябва да се унижаваш по този начин?
Все пак това е нейния рожден ден и ако тя има желание да си сред поканените е редно да поеме инициативата, а не ти да се правиш на клоун.
:smt006
xXxScreamxXx
09-12-2008, 17:21
охх лелеее аман бе ...
и на моя рожден ден 2 моми4ета искаха да се самопоканят :x
ебати.. 1во 4е си мразя рождения ден и 2ро го празнувам с най-близките и добри приятели ...
може тфа 2рото и за нея да важи ;) .. тъй 4е не се бутай ..
ако иска да дойдеш ще те покани ако не .... здраве да е ;)
exclusive__16
09-12-2008, 17:26
ama ne tq beshe pokanila celiq kvartal i vika toplko te tyrsix i ne te namerix :D :D :D i prosto kaza 4e 10 40veka ot dr kv sa se samopokanili i e imalo mqstoo :)
ell_ownz
09-12-2008, 18:00
ne te e tarsila.. prosto ne e iskala da hodish i si e tarsila opravdanie.. 8) :?
sledovatelno ne ti e fr, ne smqta i teb za fr...zako ti e da hodish na rd-to i togava?
Ами почваш абе ти ли беше някой друг ли скоро имаше рд и се праиш на ударен докато не се сети да те покани :lol: :D
exclusive__16
09-12-2008, 18:11
ne te e tarsila.. prosto ne e iskala da hodish i si e tarsila opravdanie.. 8) :?
sledovatelno ne ti e fr, ne smqta i teb za fr...zako ti e da hodish na rd-to i togava?
za6toto mom4eto koeto iskam e tam amaa ti xoi za piene tam :D:D:D iskam my pr kom :D :D :D :D off typoo stana we4e shte viim ..kfo 6te stane {{danoo me pokani }mojee da zaklu4ite temata ;);)
според мен не трябва да и намекваш нищо, ако иска да те покани, ще те покани и две седмици по-рано, на мен много гадно са ми се натрясяли на рдто ми, жалко е просто и под нивото на един достоен човек да се самопоканва
tarataika
09-12-2008, 18:36
и ако не отидеш на купона, ест ще свърши света...егати приятелката имаш обаче, ако ти държиш на нея, вземи й нещо страхотно за подарък, подари й го сутринта и да видим после дали ще има избор
Ако тя има желание ще те покани!Не се натискай! :x
Seducti0n
09-13-2008, 13:55
Заключвам по желание на авторката. :wink: