- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да и намекна да ме покани?
здравейте... искам да ви попитам как да подскажа на една приятелка и мен да покани тази год.на рдто и тя ми каза 4е мин година ме е търсила ама не ме е намерила за да ме покани а сега искам да и кажа някак си да не забрави за мен как ... ?? плс помогнете ми ;[[[![]()
![]()
Редактирано от Цвети
7-ма точка
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
А защо трябва да се унижаваш по този начин?
Все пак това е нейния рожден ден и ако тя има желание да си сред поканените е редно да поеме инициативата, а не ти да се правиш на клоун.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
охх лелеее аман бе ...
и на моя рожден ден 2 моми4ета искаха да се самопоканят![]()
ебати.. 1во 4е си мразя рождения ден и 2ро го празнувам с най-близките и добри приятели ...
може тфа 2рото и за нея да важи.. тъй 4е не се бутай ..
ако иска да дойдеш ще те покани ако не .... здраве да е![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ama ne tq beshe pokanila celiq kvartal i vika toplko te tyrsix i ne te namerix![]()
![]()
i prosto kaza 4e 10 40veka ot dr kv sa se samopokanili i e imalo mqstoo
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
ne te e tarsila.. prosto ne e iskala da hodish i si e tarsila opravdanie..![]()
![]()
sledovatelno ne ti e fr, ne smqta i teb za fr...zako ti e da hodish na rd-to i togava?
Ами почваш абе ти ли беше някой друг ли скоро имаше рд и се праиш на ударен докато не се сети да те покани![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
za6toto mom4eto koeto iskam e tam amaa ti xoi za piene tamПървоначално написано от ell_ownz
iskam my pr kom
![]()
![]()
![]()
off typoo stana we4e shte viim ..kfo 6te stane {{danoo me pokani }mojee da zaklu4ite temata
![]()
според мен не трябва да и намекваш нищо, ако иска да те покани, ще те покани и две седмици по-рано, на мен много гадно са ми се натрясяли на рдто ми, жалко е просто и под нивото на един достоен човек да се самопоканва
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
и ако не отидеш на купона, ест ще свърши света...егати приятелката имаш обаче, ако ти държиш на нея, вземи й нещо страхотно за подарък, подари й го сутринта и да видим после дали ще има избор
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Ако тя има желание ще те покани!Не се натискай!![]()
Заключвам по желание на авторката.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone