PDA

View Full Version : Нов самолетен ужас:88 мъртви в Русия

Lian
09-14-2008, 08:28
http://www.dnes.bg/article.php?id=57276#comments_new
Не знам дали някой е правил такава тема, но ме съмнява.

Нарушена т.1
moderated by oth_fenka

kuklichka_bg
09-14-2008, 08:38
:shock: :shock: :( :( :( ujassssssssss
KAto si predstavq 4e i az shte trqbva da patuvam skoro sas samolet i ........................ :( :( :o :o :-& :-# :smt059

BlueAvalanche
09-14-2008, 08:50
14/88
Какво общо има Адолф Хитлер и Хайл Хитлер в случая ?

LadyDy
09-14-2008, 08:59
:( Направо ужас... :(

BlueAvalanche
09-14-2008, 09:27
Тоя па говедце ми вика, я излез малко навънка бе..

tarataika
09-14-2008, 09:27
ужас :-# :-# , човек не знае кога и откъде ще дойде нещастието, за това трябва да живеем пълноценно. Никой няма гаранция, че утре няма да го блъсне кола, докато пресича, дори и на зелено или няма да падне нещо върху главата му, докато върви по Ботев....

MostHated
09-14-2008, 10:14
и пак това си остава най безопасния транспорт.

BlueAvalanche
09-14-2008, 11:10
За разлика от твойта не е.

нереално тъп си...

Тоя па говедце ми вика, я излез малко навънка бе..

Ако изляза навън ще спреш да си говедо? :lol:

Maй ти си нереално тъп, е няма как иначе, при положение, че си поне по 10 часа на ден тук.

Аз нека съм говедо, говедото гази, прасето се търкаля в тинята, а прасето знаеш кой е. Паляченце

BlueAvalanche
09-14-2008, 12:11
Пънкар ли е ? Ахаа...
Явно са го били по главата много като малък. А и висенето пред компа по цял ден не влиае добре на мозъка. :?

Im_on_the_Outside
09-14-2008, 12:47
Момчета,не се заяждайте. Всеки отговаря сам за мнението си. Изяснете си отношенията на ЛС.

Случилото се е трагично. Никак не завиждам на близките на загиналите.
И все пак самолетните катастрофи са рядкост в сравнение с автомоблините. В повечето случаи екипажа няма пряка вина от сорта на нетрезво състояние зад волана.

BlueAvalanche
09-14-2008, 16:36
Пънкар ли е ? Ахаа...
Явно са го били по главата много като малък. А и висенето пред компа по цял ден не влиае добре на мозъка. :?

Къде си скинеееееееее...

цел живот те чакам да ме биеш по главата

Аз ли съм скин ? :D :D :D :D

Абе вярно, вземи излез навънка, хубаво е, ще видиш, че живота има и други страни освен http://teenproblem.net/f/ :D

exploitedteen, ти не беше ли от Обеля ? Човек от Обеля да ми говори за селяни е малко смешно, не се ли усещаш ?

Lian
09-14-2008, 17:04
Пънкар ли е ? Ахаа...

Къде си скинеееееееее...

цел живот те чакам да ме биеш по главата

Аз ли съм скин ? :D :D :D :D

Абе вярно, вземи излез навънка, хубаво е, ще видиш, че живота има и други страни освен http://teenproblem.net/f/ :D

exploitedteen, ти не беше ли от Обеля ? Човек от Обеля да ми говори за селяни е малко смешно, не се ли усещаш ?
И за кво са го продължабаш тва FernandoTorres`fan ??? Ебати неуважението проявяваш, починали са хора тука и то по ужасен начин и ти седиш и говориш разни простотии!!!Кво е нужно да се коментира след всяко мнение??
Иначе по темата, аз имам голям страх от самолетти.След всяка изминала катастрофа ми става още по-гадно и още повече се страхувам..Горките хора, дано сега са на по-добро място

BlueAvalanche
09-14-2008, 17:09
Aз мога ли да ги върна тия хора ? Да почиват в мир друго не мога да кажа. Виж обаче от къде започнаха нещата...

Lian
09-14-2008, 17:20
Aз мога ли да ги върна тия хора ? Да почиват в мир друго не мога да кажа. Виж обаче от къде започнаха нещата...
Не можеш да ги върнеш ама можеш да покажеш малко уважение!
И се държиш кът дете "Ъъъъъъъ мамо той бате започна, той е виновен!Уаааа :-k ..."

Lian
09-16-2008, 11:59
аз като ви казвам,че ме е страх да се возя на самолети.
оня ден между другото самолет на една българска авиокомпания направи аварийно кацане,не знам дали знаете... никой да не ми излиза с номера,че самолетите били по-безопасни от пътуване с кола или автобус например... едно е да си на твърда земя,друго е да си на 10 000 метра над земята,там оцеляване няма,освен ако не си адския късметлия :)
леле и аз съм така, напълно си прав