- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Нов самолетен ужас:88 мъртви в Русия
http://www.dnes.bg/article.php?id=57276#comments_new
Не знам дали някой е правил такава тема, но ме съмнява.
Нарушена т.1
moderated by oth_fenka
![]()
![]()
![]()
![]()
ujassssssssss
KAto si predstavq 4e i az shte trqbva da patuvam skoro sas samolet i ........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Какво общо има Адолф Хитлер и Хайл Хитлер в случая ?Първоначално написано от exploitedteen
Jebem te u usta, jebem te u oko
Направо ужас...
![]()
Тоя па говедце ми вика, я излез малко навънка бе..
ужас![]()
, човек не знае кога и откъде ще дойде нещастието, за това трябва да живеем пълноценно. Никой няма гаранция, че утре няма да го блъсне кола, докато пресича, дори и на зелено или няма да падне нещо върху главата му, докато върви по Ботев....
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
и пак това си остава най безопасния транспорт.
Raise your fist!
Maй ти си нереално тъп, е няма как иначе, при положение, че си поне по 10 часа на ден тук.Първоначално написано от exploitedteen
Аз нека съм говедо, говедото гази, прасето се търкаля в тинята, а прасето знаеш кой е. Паляченце
Пънкар ли е ? Ахаа...
Явно са го били по главата много като малък. А и висенето пред компа по цял ден не влиае добре на мозъка.![]()
Момчета,не се заяждайте. Всеки отговаря сам за мнението си. Изяснете си отношенията на ЛС.
Случилото се е трагично. Никак не завиждам на близките на загиналите.
И все пак самолетните катастрофи са рядкост в сравнение с автомоблините. В повечето случаи екипажа няма пряка вина от сорта на нетрезво състояние зад волана.
Аз ли съм скин ?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе вярно, вземи излез навънка, хубаво е, ще видиш, че живота има и други страни освен http://teenproblem.net/f/![]()
exploitedteen, ти не беше ли от Обеля ? Човек от Обеля да ми говори за селяни е малко смешно, не се ли усещаш ?
И за кво са го продължабаш тва FernandoTorres`fan ??? Ебати неуважението проявяваш, починали са хора тука и то по ужасен начин и ти седиш и говориш разни простотии!!!Кво е нужно да се коментира след всяко мнение??Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Иначе по темата, аз имам голям страх от самолетти.След всяка изминала катастрофа ми става още по-гадно и още повече се страхувам..Горките хора, дано сега са на по-добро място
Aз мога ли да ги върна тия хора ? Да почиват в мир друго не мога да кажа. Виж обаче от къде започнаха нещата...
Не можеш да ги върнеш ама можеш да покажеш малко уважение!Първоначално написано от FernandoTorres`fan
И се държиш кът дете "Ъъъъъъъ мамо той бате започна, той е виновен!Уаааа..."
леле и аз съм така, напълно си правПървоначално написано от ATAKABG