Влез

View Full Version : Проблем с приятелство !

FuzzyWuzyy
09-14-2008, 12:33
Здравейте ! Ето я и моята тема ! Става въпрос за един омагьосан кръг ! Имам около мен 3 приятелки ! Едната ме харесва като нещо повече от приятел, 2-рата ревнува останалите 2, а 3-тата смята че бих я предал за най-малкото нещо, а това не е вярно !Опитвам се да говоря и с 3-те една по една но нищо не става те си държат на тяхното !!! И 3-те момичета ги обичам много, но не мога да изоставя нито 1 от тях защото и 3-те са ми много скъпи приятелки ! Правя всичко възможно да сме заедно да не се караме да не говоря пред едната за другите, но все става така че някоя от тях ми се сърди за нещо ! Окей ще тръгна с едното момиче (въпросната която ме харесва) ! На мацката дето се притеснява че мога да я изоставя ще и го докажа с времето че не съм като останалите ! А за 3-тата която постоянно ме ревнува нямам идея какво да направя :( Тя ме обича като приятел има си гадже с което много се обичат но въпреки това ме ревнува ! Чувствам се разкъсан между тях и не знам как да постъпя какво да направя :( Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен !!!Те са хората които ме измъкнаха от най-гадните ми моменти и те са хората които ми доказват че ме обичат, както и аз на тях но сега нещата станаха много объркани :( Не съм от типа хора които използват и изоставят !!!!
НЕ ИСКАМ ДА ЗАГУБЯ НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ ТЕ СА НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО В ЖИВОТА МИ !!!!

WithLove
09-14-2008, 12:41
3лоба,ревност,три жени,един мъж-УЖАС.
Това е положението.И каквото и да направиш,те пак ще са трите мацки,които умират от элоба. :D

Slave4You
09-14-2008, 12:42
Така излиза, че каквото и да направиш все някой ще е недоволен.. Честно казано щом си има гадже това второто момиче, не бива толкова да й се връзваш на ревнивите истории. Ако наистина харесваш другото, тръгнете. От цялата работа поне ти да си доволен, защото не можеш да угодиш на всички каквото и да решиш.

balu4ka
09-14-2008, 12:43
Еми недей тръгва с онова момиче "приятелката ти "ти си първото момче което виждам да не е объркано ,че негожата много добра фе си пада по него :? :? !!Чоек сам требва да решиш не бъди егоисст ...шото една те ревнува явно има защо.третата просто вече ти няма доверие ..може би и тя те харесва :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

Drebs
09-14-2008, 12:43
Който е приятел на всички,не е приятел на никого.

FuzzyWuzyy
09-14-2008, 13:14
Ситуацията е по сложна .... Не мога да бъда егоист !!!! Възпитан съм по друг начин и егоизма не съществува в моето държание ! 3-тото момиче не е загубило доверие в мен, просто до сега е била наранявана многократно то разни нещастници и я е страх да ми се довери ! 2-рото момиче ревнува защото смята че някой може да я измести ... което просто няма как да стане ! Макар и странно и 3-те ги възприемам като НАЙ-ДОБРИ приятелки и не смея да тръгна с едната защото рано или късно ще се скараме и ще я изгубя ! Аз не съм приятел на всички, аз съм приятел на хора които са ми приятели на мене ! По точно тези 3 момичета ! Само те ми останаха в тоя гаден живот и не искам и тях да изгубя !

slim__shadygirl
09-14-2008, 13:14
gorkiq ti :shock:

tarataika
09-14-2008, 13:23
бе ти в женска компания ли движиш...аз дето съм момиче, не мога, пък кво остава за момче 8-)

Jumbie483
09-14-2008, 13:30
Ми така се получава като се съберат 3 мацки и един пич на едно място :smt105 По думите ти съдя че сте супер добри приятели, в такъв случай поговори с тях и им кажи какво те притеснява. Те ще те разберат :-o

FuzzyWuzyy
09-14-2008, 13:36
Ми така се получава като се съберат 3 мацки и един пич на едно място :smt105 По думите ти съдя че сте супер добри приятели, в такъв случай поговори с тях и им кажи какво те притеснява. Те ще те разберат :-o
Ами поговорих си с тях, нооо ...... Дилемата продължава ! Обикновено за всичко имам отговор, но този път просто не знам какво да направя какво да кажа ! Говорих с тях виждахме се обсъждахме нещата, всички казваха ОК няма проблем няма повече така .... и се продължава :(

HONDA
09-14-2008, 13:51
1вото момиче... Така каза, че ще тръгнеш с нея, сякаш е от съжаление. Не го прави. Не мисля, че тя ти е най-добра приятелка, а по-скоро се върти около теб, защото иска нещо повече. 2рото... ревнува. От какво? От кого? И защо? Ти не можеш да си нон стоп с нея все пак. Явно те задушава. Помоли я съвсем деликатно да не го прави, защото си имаш личен живот. Тя присъства в него по някакъв начин, но да се постарае да не се набърква прекалено много. 3тата девойа беше недоверчивата. Просто в един момент (рано или късно) ще имаш възможност да й докажеш, че държиш на нея и не би я предал. Това ще си дойде с времето.

BaiToq
09-14-2008, 13:53
Здравейте ! Ето я и моята тема ! Става въпрос за един омагьосан кръг ! Имам около мен 3 приятелки ! Едната ме харесва като нещо повече от приятел, 2-рата ревнува останалите 2, а 3-тата смята че бих я предал за най-малкото нещо, а това не е вярно !Опитвам се да говоря и с 3-те една по една но нищо не става те си държат на тяхното !!! И 3-те момичета ги обичам много, но не мога да изоставя нито 1 от тях защото и 3-те са ми много скъпи приятелки ! Правя всичко възможно да сме заедно да не се караме да не говоря пред едната за другите, но все става така че някоя от тях ми се сърди за нещо ! Окей ще тръгна с едното момиче (въпросната която ме харесва) ! На мацката дето се притеснява че мога да я изоставя ще и го докажа с времето че не съм като останалите ! А за 3-тата която постоянно ме ревнува нямам идея какво да направя :( Тя ме обича като приятел има си гадже с което много се обичат но въпреки това ме ревнува ! Чувствам се разкъсан между тях и не знам как да постъпя какво да направя :( Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен !!!Те са хората които ме измъкнаха от най-гадните ми моменти и те са хората които ми доказват че ме обичат, както и аз на тях но сега нещата станаха много объркани :( Не съм от типа хора които използват и изоставят !!!!
НЕ ИСКАМ ДА ЗАГУБЯ НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ ТЕ СА НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО В ЖИВОТА МИ !!!!
Пич,имаш 2 вариянта.
Или им теглиш по 1 майна
на трите,защото не знаят какво искат,
не оценяват приятелството ти и не
разбират какво им говориш.
Или тръгваш и с 2-те,третата я оставяш да
ревнува,поне да има защо и каквото сабя покаже.
Гений съм,нали 8)
Ама ЗЪЛ :grin:

FuzzyWuzyy
09-14-2008, 14:07
Няма да тръгна от съжаление с нея, а и не искам да тръгвам с нея както вече писах това рано или късно ще свърши и ще я загубя .... И ми е доказвала че ми е добра приятелка не се върти около мен само за това ! 2-рото момиче не ме задушава ами просто си е ревнива по природа, но нямам идея защо от какво ревнува но все си мисля че ревнува от това някоя от другите да не я заместят а това няма как да стане ..... а за 3-тото момиче най-вероятно така ще стане ще трябва да изчакам повечко време и да й го докажа ... ! А и 3-те ми доказват приятелството си и точно това ме плаши, че ако ги загубя ще е възможно най-лошото което ми се е случвало или ако загубя дори 1 от тях :( Просто съм в "размисли и страсти" в момента и не мога да намеря идея как да постъпя как да накарам поне 1-та да продължим като приятели без ревност/недоверчивост/нещо повече :(

HONDA
09-14-2008, 14:22
Няма да тръгна от съжаление с нея, а и не искам да тръгвам с нея както вече писах това рано или късно ще свърши и ще я загубя .... И ми е доказвала че ми е добра приятелка не се върти около мен само за това ! 2-рото момиче не ме задушава ами просто си е ревнива по природа, но нямам идея защо от какво ревнува но все си мисля че ревнува от това някоя от другите да не я заместят а това няма как да стане ..... а за 3-тото момиче най-вероятно така ще стане ще трябва да изчакам повечко време и да й го докажа ... ! А и 3-те ми доказват приятелството си и точно това ме плаши, че ако ги загубя ще е възможно най-лошото което ми се е случвало или ако загубя дори 1 от тях :( Просто съм в "размисли и страсти" в момента и не мога да намеря идея как да постъпя как да накарам поне 1-та да продължим като приятели без ревност/недоверчивост/нещо повече :(
Ами изказах ти вече моята гледна точка. Може да не съм била права, но така ги виждам аз нещата. Не мога да ти помогна с нищо друго, освен да ти покажа един друг ъгъл, от който да погледнеш. Ти явно не искаш... Ок.

BaiToq
09-14-2008, 14:22
Обади се на Вучков,
той ще ти обясни.

FuzzyWuzyy
09-14-2008, 14:27
HONDA благодаря за което ! Със сигурност ще погледна всеки различен ъгъл и ще се постарая да оправя някак си нещата, но явно ще ми трябва много повече време :)

HONDA
09-14-2008, 14:36
Ми успех и дано вземеш правилното решение

FuzzyWuzyy
09-14-2008, 14:46
Каквото и да избера наранени ще има ! Така че нито 1 решени няма да е правилното :? но пък ще се постарая да избера това от което да има най-малко наранени :)

devil_feel_f
09-14-2008, 14:51
Според мен трябва да се съберете четиримата и всичкото това, което каза на нас, да им го кажеш на тях трите.Обясни им, че държиш и на трите, че искаш да си останеш приятел и с трите и не искаш да те ревнуват, да не ти гласуват доверие или да си разваляте приятелството заради нещо повече.Успех!

Lacey_66
09-14-2008, 15:27
3лоба,ревност,три жени,един мъж-УЖАС.
Това е положението.И каквото и да направиш,те пак ще са трите мацки,които умират от элоба. :D

+1 :D :D :D Съгласна съм :D :D :D