Влез

View Full Version : Ако не ви го споделя на вас ще се пръсна :(

mishkata94_
09-14-2008, 16:02
:( Съфорумци..ако не споделя на вас,то на кого :(? Утре е 15ти първият учебен деен,в ново даскало ще съм в което ВСИЧКИ са надути и метъли някви,и аз слушам такава музика но всъщност съм много затворена :(
Утре ще отида с мама..знам че сигурно ще е супер смешно но няма кой да си хвана за другарче,всимки се държат надменно,30 души ще сме в клас боже мой..няма да мога да си намеря класа и класната абе въобще..за това взимам мама утре :( леле направо нямате си и напредстава какво ми е..колко съм се сдухала,от утре почва новия ми ад в училище :( отново ще ме тормозят защото съм дебела еди каква си :( много ме е срам,направо не мога да повярвам че отново се чувствам като боклук :( така ми се иска да открия някоя сродна душа..а всички са така надути...не знам изобщо какво да правя как да се държа,за бога от УТРЕ нататък ще съм най-нервния човек на света,няма да имам търпение да се прибера при семейството си от училище :( .
Баща ми искаше да ме запише във един друг близо до моя град,щях да пътувам,да гадно е щях да съм сама но много по-добре щеше да ми е,да не ме познават.. да не знаят и аз какво представлявам,да не си правят още от първия път погрешни впечатления..ех ако можех да върна времето назад щях да го направя :( в училището,в което ще уча има от надути по надути хора,от лицемерни и лигави По по и по.. аз колкото се притеснявам,уж щях да ходя с едно момиче а тя ме изигра,и ме гледа пренебрежително :( защо всички са такива :(
Колкото и да се опитвам днес да се държа супер добре с хората,или да им се подмазвам в добрия смисъл само защото от утре(особено) е един ужасен ден това няма да промени нещата убедила съм се..ще се пръсна..аз съм най..тъпата от всички :o :( :( :( :( :( :(

BlackaTBW
09-14-2008, 16:11
Споооко, не се стягай. От къде знаеш, че там има само 'надути и метъли'? Като цяло, когато отиваш в ново училище нищо не знаеш. Е, като изключим, че можеш да познаваш няколко човека. Но това не прави цялото училище. Дишай дълбоко, света няма да свърши утре. А това за подигравките - изобщо не обръщай внимание на разни дебили, които си нямат друго занимание от това да парадират, колко са плиткоумни. ;) А няма нищо срамно в това да идеш с майка ти. Много хора ходят с майките си на първия учебен ден, така че няма да си единствена. Гимназиите (доколкото разбрах си там) са нещо голямо, така че не се нерви толкова.
Утре отиваш с усмивка, няма смисъл да се притесняваш от нещо.

mishkata94_
09-14-2008, 16:19
:cry: как да не се притеснявам аз направо ще се пръсна,представям си как утре ще стоя като полезно изкопаемо на двора при всичките ми врагове..охх от сега нататък ще имам много да ви разказвам :( как ще протече живота ми за бога..защо не мога да се държа нормално като всички останали :( те няма да са с майките си ми със приятелки,пък аз като някое бебе точно :( леле броя часовете вече,до сега броях дните,и ето настъпи гадния момент в живота ми :(
Ако бях слаба щях да се чувствам много по-добре :( нямаше да ми пука кой знае колко :(

LadyDy
09-14-2008, 16:20
Не се притеснявай. Едва ли всички до един са надути, все ще си намериш някои/я приятел/ка. Споко :)

BlackaTBW
09-14-2008, 16:24
Това, че си пълна, не значи, че ще ти се нахвърлят. Винаги ще има кой да подмята нещо, но просто се абстрахирай. Имаш прекалено слаба психика ми се струва.
Да не ти пука, всичко ще се нареди. И все пак не мога да го проумея - защо си настроена толкова негативно? Какви врагове в новото училище?! О.о

dimanushka
09-14-2008, 16:31
ei ei ei ei...... kvi sa tezi dumi... nedei da si misli6 nikoga takiva ne6ta za sebe si.... uvajavai se samata ti za da te uvajavat i drugite.. nz kakvo im e mnenieto na suu4enicite ti... kazva6 4e 6te ti se podigravat ama se sumnqvam vsi4ki da te poznavat i da mislqt taka kakto predpolaga6... i tova s podmazvaneto ne go izpolzvai... daje az na tvoq mqsto bih se radvala 4e otivam v novo u4ili6te i s novi hora... 6te se zapoznae6 s 30 4oveka klas... e malko li sa :) moje da se okajat svestni hora ... :) priemi go ot dobrata strana.... novoto vinagi e hubavo i interesno... i utre po vedro... i nai vajnoto USPE6NA U4EBNA GODINA :)

Im_on_the_Outside
09-14-2008, 16:34
Имаш сериозен проблем със самочувствието. Зависима от мнението на другите и не знаеш как да се справиш с това.

Виж каква статия намерих. Прочети я.

http://www.fema-bg.com/index.php?m=1029&lang=1

Надявам се да ти помогне.

Вдигни глава и се наслаждавай на живота.

aka6a_vamp
09-14-2008, 16:35
не бъди такъв песимист...разбира се 4е 6те си намери6 приятели,хората наду6ват страха и проявата на слабост,за тва трябва да се стегне6 и да иде6 с достойнство там-гледай ги ти надменно!

volleYgirl
09-14-2008, 16:44
:cry: как да не се притеснявам аз направо ще се пръсна,представям си как утре ще стоя като полезно изкопаемо на двора при всичките ми врагове..охх от сега нататък ще имам много да ви разказвам :( как ще протече живота ми за бога..защо не мога да се държа нормално като всички останали :( те няма да са с майките си ми със приятелки,пък аз като някое бебе точно :( леле броя часовете вече,до сега броях дните,и ето настъпи гадния момент в живота ми :(
Ако бях слаба щях да се чувствам много по-добре :( нямаше да ми пука кой знае колко :(

Виж мила, външния вид не прави човека! Поработи със самочувствието и аз имах такъв проблем мачкаха мe, обиждаха ме заради външния ми вид и аз си мълчах и се оставях ей така... Стегни се за бога какво като си пълна??? :? Дръж на себе си и не оставяй да те газят следващите 5 или 4 години в училището :) и Успех

Sashakiss
09-14-2008, 17:26
[Клише]То си е за тях бе, миличка. Ако те обиждат, псуват и т.н. това си е тяхна работа. В миналото ми даскало огромна част от учениците(сигурно над 50%) гледаха да ме унижават и да ме злепоставят. И какво стана после? Аз отидох в хубаво училище, а те се разпределиха из техникумите. А както знаеш, влезеш ли в техникум, излизаш никакъв.[/Клише]

А ако пък толкова много си комплексирана, ходи да тичаш. Ако спазваш стриктно диета, ще изгориш сланинките за отрицателно време.

[Клише]Не е важно, какво мислят другите за теб, а какво мислиш ти за себе си.[/Клише]

denuutu
09-14-2008, 17:27
Ако бях слаба щях да се чувствам много по-добре нямаше да ми пука кой знае колко
хах еми мога да ти кажа не е така миличка аз съм доста слабичка проста храната не ми се лепи..... всички от училище постоянно ми се подиграват и ми казват от рода на : кокалчо,скелет на конци,гледай да не те духне вятъра......супер ми е гадно но няма какво да направя :o .... а ти кукло не се притеснявай за утре всичко ще мине супер Успех :-)

hello12345
09-14-2008, 17:34
Spoko,mila,ne se vruzvai na podigrava4ite :-) Sigurna sum 4e shte si dopadnesh s mnogo novi hora.Az sushto shte sum v novo daskalo-frenskata gimnaziq v Plovdiv.Tam na 15 sept si razbirash klasa,klasnata abe vsi4ko i na men mi e pritesneno.No sum sigurna 4e vsi4ko shte e ok.Ne se pritesnqvai shte namerish mnogo novi priqteli.Vinagi shte ima nqkoi koito da ti brukne v zdraveto ne trqbva da obrushtash vnimanie :-) Gore glavata i yspeh :-)

Ivalinka
09-14-2008, 17:37
трябва ти повече самочувствие,а не ново училище :)

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-14-2008, 17:39
Споооко, не се стягай. От къде знаеш, че там има само 'надути и метъли'? Като цяло, когато отиваш в ново училище нищо не знаеш. Е, като изключим, че можеш да познаваш няколко човека. Но това не прави цялото училище. Дишай дълбоко, света няма да свърши утре. А това за подигравките - изобщо не обръщай внимание на разни дебили, които си нямат друго занимание от това да парадират, колко са плиткоумни. ;) А няма нищо срамно в това да идеш с майка ти. Много хора ходят с майките си на първия учебен ден, така че няма да си единствена. Гимназиите (доколкото разбрах си там) са нещо голямо, така че не се нерви толкова.
Утре отиваш с усмивка, няма смисъл да се притесняваш от нещо.
are spoko pi4ence dshai e ne se trevoji v kalasa ti shte imamn qki hora 100 na 100 vinagi ima i qki :) a ina4e az sa 6te sum 9 klas i 6te hodq s mama i tate 8-) 8-) 8-) 8-) i mn se kefq

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-14-2008, 17:41
:( те няма да са с майките си ми със приятелки,пък аз като някое бебе точно :( :(
of beee mnogo 6te sa s maikite ili bashtite si are spoko!!!!

imagine_f
09-14-2008, 17:43
Spokoino mila.Misli pozitivno :) .Ot 30 4oveka predpolagam i se nadqvam 4e pone edin- dvama 6te sa s shodni na tvoq harakter i 6te se spiqtelite.A pak na naduvkite ne im obra6tai vnimanie.Ne si misli 4e si tapa i debela.Stiskam palci da si nameri6 4udesni priqteli v noviq klas .Pojelavam ti mnogo uspeh prez novata u4ebna godina :)

summergir1
09-14-2008, 18:19
само аз ли си мисля , че темата е ебавка
стилът е същия както когато започнем да се лигавим с една приятелка като имитираме някой :-o

TheCookie
09-14-2008, 18:40
Привет, мила :-) ... виж сега...ако ти не повярваш сама в себе си..няма как и те да повярват в теб...повярваш ли в себе си....ще станеш много по-отворена от преди...ще контактувааш...така..като пишеш по форумите не става нали се сещаш... :) :) :) не може цяло едно училище..да няма някой свестен..просто това е невъзможно..разбираш ли??...пък и..там в новото ти даскало..надали всички се познават единх друг..така че..касто отидеш..разбираш кой е класа ти..виждаш някой който ти се струва симпатичен и го заговаряш..и се вместваш..никой няма да ти каже..ае махай се дебела си!..глупаво е...нали..пък и готините хора незвисимо дали са грозни дебели,ниски,високи,зубъри и така нататък..те са си готини..и това е...айде...стягай се.. :) :) :) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ... и кажи утре как е минало.. :) :)

nefchi_bs
09-14-2008, 18:51
Ей какво си се сдухала я по-ведро :) Какви са тези думи?Какви врагове в ново училище си...Това че си по-пълна не означава че си о-малко човек от тях!Хората които те обиждат са пълни идиоти в повечето случай те разбират че няма как по друг начин да докажат че са повече от теб и те обиждат защото си мислят че така те стават по-добри(как обясних само :-D )
Искам да кажа,че утре отиваш при класа си с високо вдигната глава,без да се притесняваш,горда и усмихната и ще видиш,че всички ще те приемат такава каквато си :)

tItEufFf
09-14-2008, 18:58
Изглеждай надута - но не бъди такава. Първият ден отиди с високо вдигната глава и самоуверена. Тази година съм в ново даскало, нов град, нова държава!!! Не знам езика. Като отидох бях супернервна. Но след 5 минути някъде реших, че не можех така. Продължих да треперя, но не ми личеше. Държах се така все едно не ми пука, че съм от страна, която никой не знае, че не знам езика и т.н. И мисля, че подейства. Ако се бях затворила сигурно все още щях да си седя сама през междучасията и да броя минутите до почването на часа. Просто бъди малко по-отракана!

Slivi
09-14-2008, 19:04
Споко... ;)
9-та година ще ходя с майка ми на 1-вия учебен ден...обикновенно само ме кара...но от както съм в даскалото на сестра ми...(а тя е в училищния съвет) ... е с мене...цял ден...не мога да се измъкна...така че спокс...а и е логично...никой не познаваш... най-много да се загубиш ако си сама :-D

t0nit0yy
09-14-2008, 19:08
mislq,che trqbva da vdignesh samo4uvstvieto si malko.q me vij mene i az sum debela ,ne sum purva krasota,ama a da ima nqkoi kasmeta primerno da mi se otvori,za sau4enici govorq.znam 4e na dumi e lesno,no trqbva da se stegne6.golqmo 4udo 4e 6te si s maika si.kato ti se naduvat tiq koko6ki naduvai im se i ti!ne si dluja na mal4i6 na nikoi.vij,opitai da se spriqteli6 s nqkoi,tam nqkade v tova golqmo u4ili6te ima pone 2ma du6i koito tyrsqt teb.Da,to4no teb,koqto v momenta gleda6 s prazen pogled i ne vijda6 smisul v ni6to.budi sebe si,nqma ni6to po krasivo ot tova.I ne e vajna opakovkata,a sadarjanieto.az sum 100% ubedena 4e ti si 1 prekrasen mlad 4ovek,koito obi4a jivota i vijda krasotata..a naduvkite sa prosto edni kompleksari!ne im se mazni daje i v dobriq smisul.I vinagi kato ima6 nujda ot nqkogo moje6 da raz4ita6 na nas.tuka v saita sa nai-qkite hora ubedila sum se..ako iska6 pi6i i li4no vinagi 6te ti otgovorq.. :-) :-) :-)

DevilWish
09-14-2008, 19:16
Стига бе ;) Аз какво да кажа ;) В нова страна съм ,всички говорят езика перфектно само аз не 100% перфектно и мен ми е кофти и първата седмица се разплаках бях казала -ужасен клас а-у ,но сега с всеки ден става по-добре ;) Стегни се и покажи ,че имаш самочувствие ;) Ако само не се харесваш ,никой няма да те хареса ;)
Успех утре!

bug1965
09-14-2008, 19:16
az sq 6e sam 8 klas v novo daskalo i az sam malko pritesnena se pak nova obstanovka novi hora ne gi znam kvisa ma ytre 6e razbera :oops:

Sladyranka14
09-14-2008, 19:56
:( те няма да са с майките си ми със приятелки,пък аз като някое бебе точно :( :(
of beee mnogo 6te sa s maikite ili bashtite si are spoko!!!! +1 i az shte sum s maika mi ;)

Sunlight-In-Your-Eyes
09-14-2008, 20:08
Яяя не се сдухвай... Гледай по-така на нещата. Знам че ти е трудно да се отпуснеш, но колкото и да не ти се вярва все ще се сприятелиш с някого. А относно ходенето утре - аз като бях 8 клас в новото училище също отидох с майка си на 15-ти ;)

Giaaa
09-14-2008, 20:26
непоправим оптимист съм..дано начина по който аз гледам на твоята ситуация те разведри малко :)
значи..ти дефакто нямаш с кого да отидеш :arrow: отиваш с майка си..дотук всичко ти изглежда зле..хубаво ама,момиче там кой те познава? и да те познават извинявай ама кой ще помни някой си с кого дошъл на първия учебен ден,как бил облечен и прочие? :) направи така,че хората от класа ти да те харесат,да се представиш подобаващо(като говоря единствено и само за характер),покажи от какво се интересуваш и не се страхувай да говориш с хората..може и да не успееш,но какво пък..тогава той е различния,защото не те е приел,а не ти защото си опитала!трябва да си страшно..как да кажа..несрамежлива и не трябва да ти пука,че някой си там,напълно неутрален човек,който нито не познаваш,нито харесваш,нито значи нещо за теб не те харесал :) защото когато откриеш хора,които те харесват,то тогава за казаните по горе хич няма и да ти пука :-)

GutCandy
09-15-2008, 07:19
Утре е 15ти първият учебен деен,в ново даскало ще съм в което ВСИЧКИ са надути и метъли някви
ААааа дека го туй даскало и аз искам такова.... 8-)

Force_bladeR
09-15-2008, 07:26
Утре е 15ти първият учебен деен,в ново даскало ще съм в което ВСИЧКИ са надути и метъли някви
ААааа дека го туй даскало и аз искам такова.... 8-)

при нас пък момичетата са емота и фешънки :-o :shock: късмет,че имам фр-та и те поне са пичаги :P

П.С: не съм заек :lol:

t0nit0yy
09-15-2008, 11:16
kfo stana dneska? :)

mishkata94_
09-15-2008, 13:17
Оуу ами хах имам да ви разказвам много :)
абе аз слушам алтернативна музика пънк и метъл и бях с една тениска на металика,ама като млади са на блузката ми :).И се появявам няква такава сдухана ама вирнала тая глава,запознах се с едно момиче щото всички другите са както предполагах много злобни фейшънки или квито са там.Едно момиче от новия ми клас отидох да се запозная и тя ми вика О Металика кефиш,и аз като някъв идиот се усмихнах,абе в класа ми има много злобни момичета,и големи ама големи лигльовци..ще го приживея надявам се!Когато писахме в класните стаи имената на родителите си и едно момиче вика Ауу кой се казва Виолета (майка ми) мразя го тва имеееееее,и аз само се обръщам и тя ме гледа злобно като всичките други злобарки в класа,а тва момиче дето седях с него много иска да се движи с тях,малко мяса на циганка но не знам..може ии да ме остави защото иска да бъде по отворена като тях знам ли,малко съм объркана от случилото се :-o :( ....
Когато пък си тръгвахме от училище аз и 2 момичета от 8ми клас(които бяха с Токчета,и готини направени коси)минаваме покрай едни метъли от училището и аз щото ги погледнах и един вика на другите Глей бее глейте бе нещо такова..и ме гледа някъв ухилен такъв..леле такъв срам изживях АЗ съм много много срамежлива,и си викам леле сигурно съм супер смешна с тая блуза и приличам на мъжкарана..е първо си помислих че може и да ме е харесал колкото и да ми се иска ама..едва ли :D
Абе това е от мен за сега :) е какво ще кажете :-D

nefchi_bs
09-15-2008, 13:19
kfo stana dneska? :)

Мдаа...И на мен ми е интересно :) Как те приеха в новия клас? :D

Sintya
09-15-2008, 13:33
Е, видя ли, че не е толкова страшно ?
К'во да мислим, нормално е минало... не обръщай внимание на злобарките, те си нямат друга работа =d

ThePowerOfLove
09-15-2008, 13:53
Еми горе-долу добре е минало :) Не се притеснявай толкова ;) Отначало всички се правят малко ама после се оправят... :)

sunset_light
09-15-2008, 13:54
Спокс за 4 години ще свикнеш и ще си застанеш на мястото,ще идват и нови ученици.
:)
Мен питаш ли ме какъв срам е било какво чудо,най-дългият ми престой е 2 години в каквато и да е училище а сега съм 7-ми клас,кофти тръпка ,сменях училища заради глупави класове и учителки както и ,че училищата бяха пропаднали ,сега съм в хубаво даскало ама миналата година като отидох за първи път ахххххххххх гадост
толкова ме беше срам,подиграваха ми се за щяло и нещяло и днеска го правеха ама им се изхилих,те са тъпи,защото са комплексирани и нямат родителско рамо,родителите им дават джобни например 20-30 кинта и след това те офейкват,ходят на кина,подиграват се ,ала бала.
Мислят се за велики,какво да ти кажа ограничени хора,ужас.
Във всички училища ги има тези хора,затова най-добре е да свикнеш и не се притеснявай ,защото те точно на това се надяват,така си мислят ,че все едно ги благословиш,абе тъпи хора.. кво да ти кажа
сещаш ли се тази поговорка "присмял се хърбел на щърбел" те себе си не гледат ,а всъщност са отвратителни..
Може и да имат хубав външен вид ама..представи си една паковка,ама много хубава,лъскава с идеална панделка ,абе мн готинко и си мислиш "лелеее вътре ще има нещо чудесно" но всъщност въртре има едно ла*но.. (съжалявам за израза)
Не говоря за всички хора така изобщо защото всеки си има хубав външен вид така е,всеки има своят идеал, и всеки има своите качества,има хубави хора с хубав характер,абе заплетена история..хах
Наистина много кефиш,и аз се каних да ходя с тениска на металика ,ама може би утре :).

И да знаеш има мн хора които се радват на новите ученици,например аз ,видях имам 2 нови съученика и съученик,много съм срамежлива ,ама имам мерак да се запозная,да видя що за хора са а и бяха днес като статуи ,страшно срамежливи както аз бях. :)

Да не ти пука ,прави си кефа,учи ,намери си приятели ходи с усмивка на лицето ии като те обидят просто си кажи ,че си нива над тяхното и мисли само за постиженията си и бъди смела.
Пожелавам ти успех!
Всичко ще мине по вода.

_FaShIoN_
09-15-2008, 13:54
Недей да си толкова предупределена и негативно настроена...това че не си перфектна на външен вид,не те прави по малко човек от другите...не значи че ти нямаш и други качества...перфектни хора няма.... :)

sasha_90
09-15-2008, 14:48
От мен да знаеш:на злобарки да не обръщаш внимание.Въпреки,че се заяждат,те всъщност не представляват нищо.Пълно нищо!И в повечето случай се "подиграват" на другите,защото им завиждат.

slun4ice_90
09-15-2008, 15:14
Хей здравей,мила.Не се подценявай като казваш,че си дебела или грозна хич и не си го мисли.И аз като теб още съм в някакво кофти настроение заради класа си,.....и аз не се разбирам с тях..и ми беше яко кофти,че пак трябва да съм с тях по 6-7 часа на ден...Твоята история ми е до болка позната... :? Просто гледай да си намериш истински приятели а на тях хич не им обръщай внимание.Гледай там да си учиш нали за това ходим на даскало и така.За мен е успокоение,че ще уча за последна година и завършвам....Ако все пак ти е толкова гадно се премести в друго даскало.И запомни едно:Никой не може да те унижава без твоето съгласие!И ти си човек,това,че слушаш определен стил музика не те определя като задръстена.Надявам се малко да съм ти помогнала.Горе главата! :-) Ако има нещо аз съм насреща! :) [/b]

MP
09-15-2008, 15:15
Отслабни и ще се чувстваш по-добре!

t0nit0yy
09-15-2008, 18:01
Отслабни и ще се чувстваш по-добре!

:-x ti li 6te i kaje6 kakvo da pravi?!

van4encetyYyY
09-15-2008, 20:32
:) сигорна съм че всички тука във форума сая ти казали не се притеснявай и такива но все пак е 1 учебен ден цяло лято без училище, учители и надмеени деца има ги много такива и навсякъде радвай се че поне не си една от тях :-) Събери смелост и отиди с майка си без никакво притеснение !враговете не заслужават твоето внимание не им го давай! :P :D

mishkata94_
09-16-2008, 18:42
:( Днес беше гадния втори учебен ден,а утре трети и така нататък по ужасни ще стават..боже момичетата са много злобни,днес дори едната първа се заяде с мен и другите също,била съм метъл явно делят хората.,..не могат да ми кажат каква музика да слушам,бях със една блуза на една група и момчето което харесвах и мислих че и той ме харесва ме погледна ужасно от горе до долу,почувствах се като боклук :cry: или пък когато не можех да намеря стаите и всички се смеят и викат "шш ей тука сме" или пък когато имахме физическо възпитани,всички играха баскет а другите седяха на едни пейки а за мен нямаше място и никой нищо не направи,нито се отдръпна,просто ми се смяха :( с момичето с което седя не ми допада,никой не ми допада всички са надути ама надути ви казвам,устати,отворени..аз съм като едно малко глупаче пред тях..бях с едни шипчета на вратът и една гаднярка ми вика "Това каишка за куче ли е" и всички започнаха да се хилят...правя се на весела но не съм...животът ми ще става все по - гаден във това училище..:cry: аз какво да им кажа те се познават,големи са някви едри пък аз..:( Не знам какво ми стана но днес загубих интерес към всичко..нито ми е до любов нито до момчета...искам просто една свястна приятелка :cry: защо всички са такива злобни надути лицемерни същества бе :cry: чувствам се като парцал искам си старото училище предпочитам го милиони пъти,в това всички ме гледат на криво,не мога да разбера в мен ли е проблема по дяволите,моята приятелка ми каза че приличам на кукличка,не знам до колко е вярно това,не се мисля за чак толкова зле в лицето поне :(
също ми казаха тия от моя клас,че никога няма да се облекат със такива МЪЖКИ блузи..за метълските банди става въпрос,какво щяло да ми стане ако не съм с метъл блуза..ами нищо,нося и обикновенни блузи,но вкъщи,просто със тези се чувствам добре,във свои води..защо никой не ме разбира,защо трябва да ми казват какво да правя...защо винаги аз съм лайното пред всички..да нямам вече никакво самочувствие..та всеки ми се смее за нещо,дори метълките в училище,не разбирам защо съв толкова интересна в училище въобще на всякъде... момчето метъл което си харесах,специално спря да ме гледа ама много лошо ме гледаше все едно се отвръщаваше от мен..Много кофти ми стана..не искам да го виждам,не искам да виждам никой.. :( все някой ще намери повод да ми се смее за нещо..аз не знам как да се държа,потъвам в земята,какво да кажа как да се защитя,та тези устати гаднярки нямат спиране..охх как ще издържа кой знае през какво ще мина от тук нататък..Господ да не дава нещо лошо да ми се случи..ако има Бог,който наистина обича и помага на всички нека и мен да ме закриля ..:( аз съм добро дете,нищо че се държа малко надменно с наще,това не съм аз..истинското ми аз е едно страхливо момиче..дето вкъщи много знае а навън го тъпчат.. и то си го отмъщава на друг :(

Sintya
09-16-2008, 18:53
Ама на тебе явно отвратително много ти пука?
Я се осъзнай, бе момиче !
За какво изобщо им се връзваш на тия пикли?
Те не знаят какво искат от живота, няма и да узнаят...
най добре игнорирай ги и започни да си живееш живота.
Толкова много ти пука какво мислят другите за теб, че ти живееш за мнението на другите !
А, това с родителите, щом не си харесваш държанието, оправи си го..
все пак това са родителите ти...
А, за момчето - времето ще покаже... за всеки влак си има пътници ;)
запомни, че колкото повече им обръщаш внимание, толкова повече ще се кефят да те правят на зелен хайвер...
Да не мислиш, че на всеки му е лесно ?
Имаше в моменти в които и аз бях в същата ситуация... викаха ми ЕМО о.О
Тия хора не разбираха от стил, ебаси...
обаче се научиха, какво съм аз и започнаха да се държат както трябва...
А и + т'ва всеки е уникален по своему, това, че тез фешън дечица не го забелязват въобще да не те отчайва, сигурна съм, че друг го... ай, успехче и знай едно - всичко си идва на мястото ;)

Giaaa
09-16-2008, 19:24
прави ми впечатление,че не само на другите не им харесва как изглеждаш,а и на теб самата.факт е ,че се притесняваше как ще те приемат,заради външният ти вид..не мислиш ли,че можеш да изглеждаш по друг начин?не този,който се харесва на другите,а този който се харесва на теб!!!!!!
важно е...страшно е важно..има момичета в нашият клас,които са точно като теб,просто ги подценяват в началото и си остават така до края.не се и мъчат да се променят..промени се заради себе си,а не заради другите!ще ти помогне..изреди всичко,което не харесваш в характера и външният си вид и започвай!имаш време,не се оставяй!
дано волята ти бъде силна,ако не е сещай се за всяка една обида..
не бих написала това,ако проблема беше само в останалите..ти казваш че имаш проблем не само с тях,но и с родителите ти, а и с теб самата!направи го заради себе си,бъди най-добрата версия на себе си! имаш едно тяло,една душа,един живот..не се оставяй да го изживееш непълноценно!

mishkata94_
09-29-2008, 12:47
Ох не знам вече..това е третата седмица а вече всички са против мен
С никой не съм се заяждала нито нищо
Просто те са някви отворени и надути ...с такива не мога да общувам...
те няма да дойдат при мен да ми кажат Искаш ли да седнеш при нас или искаш ли да си с нас пред междучасията - ами ще говорят по цял ден под носа ми,и ме питат неудобни въпроси
говорихме с едно момиче - и тя каза ме от нея лошо за мен няма да чуя..но днес дочух няколко работи..излъгала ме е..
как може да има такива хора :(
а с момичето с което седя ,тя постоянно някаква ме избягва,иска да стои със "Красавицата" на класа,или при момчетата..дори им пише домашните... :?
пули ми се като е с тези по- надутите
беше си написала в скайпа за "Красавицата на класа' че я обича,била супер приятелка и някви такива..и аз и викам на майтап - Ми мен не ме ли обичаш,и тя вика кво що ми да не те обичам"след което аз не знаех какво да кажа,просто й се усмихнах и нищо друго не можах да направя...
Защо няма някой свестен..та да дойде да си поговорим Драго ще ми стане :( ама не..всички са толкова злобни..останах без думи просто.. :(

Thoughtless
09-29-2008, 19:37
Момиче, стегни се! Само се оплакваш, а не предприемаш нищо, с което да разрешиш проблемите си!
Външният ти вид не ти харесва? Вместо да се отчайваш можеш да предприемеш нещо..
Не чакай някой да дойде при теб, иди и ги заговори ти. Много ясно, че ще ти се смеят, сигурно изглеждаш супер уплашена и свита. Предполагам на този етап нямат някакво особено мнение за теб, просто се дръж естествено и без това "Всеки ме мрази, бла..".
Можеш да се промениш и паралелно да промениш ситуацията! Малко воля покажи! Разбери, че ако не се справиш с тази ситуация и не преодолееш страха и срама си към хората, занапред няма да ти е по-лесно.
Съжалявам, ако прозвучах грубо, но истината е такава. Искам само да ти помогна. Просто се стегни и го направи промени нещата в своя полза, заради себе си!

Et4etoo
10-10-2008, 16:14
Значи стегни се!Не чакай само те да ходят при теб и Ти ходи при тях.Ако почнат нещо да ти се подиграват отвръщай така че да станат за смях и нещата да се обърнат в твоя полза.Примерно ако имате някви други метали в даскалото през междучасието може да се запознаеш с тях. Ако искаш дай скайп да си приказваме .