View Full Version : Секс без презерватив-налага ли са де предприемем нещо?
georgi1992
09-14-2008, 18:33
Za pyrvi pyt go pravihme s priqtelkata mi bez prezarvativ... izvadih go navreme i ne sym svyrshval v neq... no vyprosyt mi e dali moje neshto da se e sluchilo predi tova zashtoto go izvadih tochno predi tova... iskam vsheto mnenie za da znam dali ima nqkakva opasnost i dali da predpriemame neshto ako se nalaga... molq za po byrzi otgovori i da sa mneniq na hora koito znaqt kakvo pishat molq che e vajno!!!
т.7
krem4et0
get_nasty_
09-14-2008, 18:36
ами да има опасност от течността която истича преди самото свършване... хора използвайте презервативи дее..направени са за да се използват и за да не четем ей такива въпроси :? :?
PeopleAlwaysLeave
09-14-2008, 18:36
Оххх има 32747532 такива теми, защо не се разрови из търсачката преди да пуснеш и тази :? Единственото, което можете да предприемете е следващият път с презерватив !!! Щом си сигурен, че не си свършил в нея вероятността да забременее е твърде малка...
DevilWish
09-14-2008, 18:37
Аз пък ще ви кажа за милионен път ,че все така го правих с бившия 8 месеца и така и не съм забременяла ;)
SpOrTs_GiRl
09-14-2008, 18:40
Оххх не знаеш, а го правиш!!!! .. Как не ви омръзна, бе .. За какво са тези презервативи според теб!!
PeopleAlwaysLeave
09-14-2008, 18:41
Аз пък ще ви кажа за милионен път ,че все така го правих с бившия 8 месеца и така и не съм забременяла ;)
Въпрос на късмет е мила :)
georgi1992
09-14-2008, 18:44
ai molq vi se bez da ma napadate i bez da ma obvinqvate... az pouka sym si zel dostatychno sa mi pritisneniqta... davaite mneniq kakvo da pravq ili dali ima smisal da pravq neshto
purple4o
09-14-2008, 18:44
Za pyrvi pyt go pravihme s priqtelkata mi bez prezarvativ... izvadih go navreme i ne sym svyrshval v neq... no vyprosyt mi e dali moje neshto da se e sluchilo predi tova zashtoto go izvadih tochno predi tova... iskam vsheto mnenie za da znam dali ima nqkakva opasnost i dali da predpriemame neshto ako se nalaga... molq za po byrzi otgovori i da sa mneniq na hora koito znaqt kakvo pishat molq che e vajno!!!
Takiva temii 100 000 pone... ebati nie ot kade 6e vi znaem dali e bremenna ili ne e... :-x :x :lol:
PeopleAlwaysLeave
09-14-2008, 18:45
Е няма какво да направиш вече ти. Ако толкова много се притеснявате нека момичето си направи тест за бременност, но поне да е минала 1 седмица от половия акт.
georgi1992
09-14-2008, 18:46
ae moi ti chetesh li... az pitam dali ima opasnost... ne ta pitam dali e... ako znaeh shtqh veche po taka da mislq ko da praq...!!!!
girl_in_black
09-14-2008, 18:48
Да бяхте помислили преди, а не след секса!Аман.
Аз пък от 3години и половина го правя така и да чукам на дърво до сега не съм забременяла ....
georgi1992
09-14-2008, 18:54
dobre togava shtom qvno ima opasnost daite nqkakvo predlojenie kakvo moga da napravq???
girl_in_black
09-14-2008, 19:08
dobre togava shtom qvno ima opasnost daite nqkakvo predlojenie kakvo moga da napravq???
Може би следващия път да използваш презерватив....
georgi1992
09-14-2008, 19:09
tova mi e qsno... govorq za momenta... da se podsigurq za da nqma iznenadi
Да бяхте помислили преди, а не след секса!Аман. вземете малко се образовайте де, използвайте презерватив!
girl_in_black
09-14-2008, 19:15
tova mi e qsno... govorq za momenta... da se podsigurq za da nqma iznenadi
Ами вероятността е малка, така че няма смисъл да пие Ескапел-вреден е.Освен да чакате да и дойде, друго не може да направите вече.
Спешнооо....ти трябва акъл..чупете си главите 'сяка втора тема е такава...смисъл от тва к'во пишат 'сички в тея теми никакъв и без тва сме назад от Индия и Китай по население...помагайте да ги настигаме...
Rebirthing
09-14-2008, 19:23
Спешнооо....ти трябва акъл..чупете си главите 'сяка втора тема е такава...смисъл от тва к'во пишат 'сички в тея теми никакъв и без тва сме назад от Индия и Китай по население...помагайте да ги настигаме...
+1 :o
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-14-2008, 19:27
ами да има опасност от течността която истича преди самото свършване... хора използвайте презервативи дее..направени са за да се използват и за да не четем ей такива въпроси :? :?
ne e vqrno ot taq te4nost si4ki nashenci sa izmreli !!!!!!!!! ako ne svarshish ne e bremenna :x
Rebirthing
09-14-2008, 19:34
ne e vqrno ot taq te4nost si4ki nashenci sa izmreli !!!!!!!!! ako ne svarshish ne e bremenna :x
Мозъкът ти е пуканка :lol:
dreamshunter
09-14-2008, 19:39
Въпрос на късмет е мила :)
...и на умение мила...
латекс не съм ползвал повече от 5 пъти, но гафове нямам.
georgi1992
09-14-2008, 19:48
dobre sled vsichko kazano i napisano i kato se ima na predvit che minaliq den beshe za priqtelkata mi pyrviq i pyt kakyv e shansa da zabremenei
girl_in_black
09-14-2008, 20:08
dobre sled vsichko kazano i napisano i kato se ima na predvit che minaliq den beshe za priqtelkata mi pyrviq i pyt kakyv e shansa da zabremenei
Първи, втори, десети път-шансът си е един и същ-щом не си свършил е малък, но все пак го има.
Speedsex
09-14-2008, 20:18
Честито georgi1992!!! дано са тризнаци, че да ти се набие в главата че тия презервативи не са само за да ти седят в джоба.
kuklichka_bg
09-14-2008, 20:51
da az bqh tam 4e da ti kaja ohoho ;D
love'sux..
09-14-2008, 22:02
mmmm da ima takava veroqtnost....... 8)
sexy_baby_originale
09-15-2008, 09:04
Знаеш ли какво да предприемеш? Вземи купи памперси, играчки и малки дрешки за отрочето след девет месеца, засега и това, другото на твой акъл!
Земи си купи и един памперс за тебе че като ти каже че е бременна да не се насереш в гащите а в памперса!Като незнаете кво правите за кво го правите бе!?Седете си мирно на гъзовете и си мируваите! 8-[ ](*,)
ами да има опасност от течността която истича преди самото свършване... хора използвайте презервативи дее..направени са за да се използват и за да не четем ей такива въпроси :? :?+1 :x
van4encetyYyY
09-15-2008, 19:41
:o Хмм какво да ти кажа има такава възможност тя да бъде бремена но е фактически минимална!Но както казват всичи използвайте презерватив щом искате да поемате такива рискове после вие ще си носите последиците! :-) Направете тест за да бъдете сигорни :-P но мисля че не е щом не си свършил в нея 8) :D Успех!
Споко бе човек не е бременна! 8)
абе кво ли плашите момчето шанса е минимален, а тая течност за която говорят се появява когато спреш точно преди да свършиш и след това продължиш, но дори и тогава е много малка вероятноста да стане нещо :) за мен лично трябва да знаеш какво правиш като си без презерватив и още нещо..след първия тек е задължителен :) Успех :)
mynichka
09-24-2008, 09:06
има едни такива неща :D тест за бременност им викат ..отиваш до най- близката аптека и и купуваш ..даваш и го ..и чакате каквото покаже ..и все вероятноста да е бременна е много малка
Pagan_man
09-24-2008, 10:03
споко щом не си свършил нема смисал от притеснения.
навремето и аз имах такива , но сичко мина, тъй че споко.