View Full Version : Разлика в ръста
FaTaL_ErRoR_mp
09-14-2008, 21:48
Ами просто се сетих да ви питам има ли чак такова значение ако например момчето е леко по ниско от момичето :shock: 8-) и какво мислите.
anichkaaaa
09-14-2008, 21:49
Аз нямам такива проблеми :-D Иначе ако се обичат ... що пък не :D
един мой приятел харесва момичета които са по-високи от него, кльощави и плоски... е вярно той е само 173 см. - лесно се намират такива.На мене честно казано ми е леко смешно така....
Въпрос на вкус! - казала мечката и си облизала гъза.
hahavteen
09-14-2008, 21:55
За мен има проблем. Минимум 1,80 трябва да е :oops:
аз съм 186, земаш ли ме?
hahavteen
09-14-2008, 22:14
аз съм 186, земаш ли ме?
Аааа има и други фактори но вече определено имаш един + :D
До колкото съм дочувал повечето момичета се комплексирват от по ниския ръст на момчето с което ходят(или ...) но това са само изказванки на определени личности в деиствителност да си кажа чесно незнам ... :grin: аз понеже съм едва 188-190 :D
Ами просто се сетих да ви питам има ли чак такова значение ако например момчето е леко по ниско от момичето :shock: 8-) и какво мислите.
Това е голям проблем
и означава,че си гей.
Абе то няма значение .. ако си го харесвш или обичаш там момчето не виждам защо трябва чак да пускаш теми във форума. Това дали го одобряваме или не на тебе не трябва да ти влияе на решението дали да си с въпросния човек.
По темата -- Все пак е хубаво момчето да е понее малко по-високо.. иначе и на мене ми става смешно като видя обратната комбинация... :D
FaTaL_ErRoR_mp
09-15-2008, 05:14
Пука ли ти изобщо?
не му пука :o
не казвам ,че моя случай е такъв , просто ми доийде на ума :shock: :lol:
За предпочитане е мъжът да е по-висок :)
sasha_90
09-15-2008, 08:33
Предпочитам да е висок колкото мен или малко по-висок.
Jumbie483
09-15-2008, 09:29
Любовта граници няма, но аз лично не се заглеждам в по-ниски от мен... :smt102
ако обичаш човека не би трябвало да има абсолютно никакъв проблем!
а за тея който казват че е огромен проблем-е добре де,ама ако срещнете перфектното иначе момче за вас-красив,мил,добър и т.н. и той е малко по-нисък от вас,какво?! Ще го зарежете заради това?! доста е тъпо....
Гаджето е по нисък от мен...преди беше по-очевидна разликата,сега-не толкова понеже той се издължава,а аз съм спряла да раста вече,та сега е почти колкото мен,но това за мен никога не е било проблем... :)
hahavteen
09-15-2008, 11:00
а за тея който казват че е огромен проблем-е добре де,ама ако срещнете перфектното иначе момче за вас-красив,мил,добър и т.н. и той е малко по-нисък от вас,какво?! Ще го зарежете заради това?! доста е тъпо....
Просто няма да ме привлече чисто физически и ще гледам на него само като на приятел..
Няма да тръгна с него че да трябва да го зарязвам. Освен това щом е по-нисък значи няма да е перфектния за мене.
Знам че звучи глупаво но всеки си има някакви критерии все пак :)
krem4et0
09-15-2008, 11:39
И бившият съпруг, и настоящият приятел на сестра ми са по-ниски от нея. А тя не е висока жена-167-8 св е. Тя такива харесва-да са по-ниски и по-пълни от нея, да са като мечета и до тях да изглежда слаба и стройна.......всеки с критериите си. Аз обаче съм висока 165 см и просто по-ниско момче от мен едва ли ще намаря. И все пак-не е най-важното и бах преглътнала някой см повече или по-малко. Мъжът ми е точно с 10 см по-висок от мен и ме устройва перфектно. За slun4ice той е направо нисък, а аз си кривя врата, за да го целуна. зависи и колко си висока все пак. Ако съм 175 и ходя с някой, висок колкото приятелят на кака, ще е смешно....
Wrathchild
09-15-2008, 11:47
Аз държа да е поне малко по-висок от мен, за предпочитане с около една глава. Мъжа е висок една глава и нещо, аз до раменете му стигам и ми е перфектен. Иначе съм 156 и примерно някой 180, както каза слънчице би изглеждал смешно до мен (била съм с такъв, че и по-висок. Неудобно е а и наистина изглежда абсурдно...).
Аз лично харесвам по- високи от мен , поне с 10 см :-D
Аз съм 170-висока,но сложа ли токчета ставам поне 177 :D и изглежда смешно до мен по- ниско момче :)
олее..да не дава Господ да стават такива изцепки! На мен ми изглежда мнооооООоОоооОго грозно..! Предпочита се да са момчетата по-високи в една двойка.
.. DeViL mAy CrY ..
09-15-2008, 12:33
Щом се обичат няма значение кой колко е вискок
По-добре ли е да е висок и смешен като някъв скелет или нисък ама супер здрав?
ама ако е супер дребен и смешен като скелет вече става много.. :D
hahavteen
09-15-2008, 15:34
По-добре ли е да е висок и смешен като някъв скелет или нисък ама супер здрав?
Е те в пубертета повечето момчета са кльощави. Аз говоря за мъже. Нисък няма да ми хареса независимо от тялото, лицето и характера :-|
b0nb0n4et0
09-15-2008, 15:37
Трябва да е по-висок от мен :razz:
Такива за мен се намират лесно все пак съм 1,60 :D :D :D
tItEufFf
09-15-2008, 16:04
Не мисля, че бих се чувствала комфортно до някой по-нисък от мен. Аз съм 1,76, тъй че за мен е малко проблем ама се справям :)
kroasandvi4
09-15-2008, 19:32
Нисък няма да ми хареса независимо от тялото, лицето и характера :-|
Наистина ме кефят такива изказвания , особено ако после като им се паля коментират "ама те ниските са просто комплексирани".
Ако едно момиче зареже някого заради ръст(и то не някаква зверска разлика), просто е ясно каква е.
п.с. всеки си има вкус - не отричам. 70% от населението не е "всеки".
Vladokaaa
09-16-2008, 03:02
За някой има за др няма всеки според вкуса си
hahavteen
09-16-2008, 07:21
Нисък няма да ми хареса независимо от тялото, лицето и характера :-|
Наистина ме кефят такива изказвания , особено ако после като им се паля коментират "ама те ниските са просто комплексирани".
Ако едно момиче зареже някого заради ръст(и то не някаква зверска разлика), просто е ясно каква е.
п.с. всеки си има вкус - не отричам. 70% от населението не е "всеки".
Аз не казвам че някой е комплексиран и не съм казала че не са свестни или че са по-малко хора или нещо такова! Чисто и просто МЕН един мъж 1,75м (примерно) няма да ме привлече чисто ФИЗИЧЕСКИ както някого примерно не би го пивлякла жена 1,60м 90кг (докато някой друг би и се кефил неимоверно):neutral:
Пък и аз няма да ЗАРЕЖА някого заради ръста просто защото няма изобщо да ТРЪГНА с него. Това не ме правя "някаква" си... И не може някой да ми каже че СЪВСЕМ не се интересува от това как изглежда половинката му. Абсолютно ВСЕКИ си има вкус.
krem4et0
09-16-2008, 08:00
Тя любовта не пита да ти кажа. Реално моят мъж нито е най-красивият, който съм срещала, нито кой знае колко съвпада с моите критерии. Визуално не ми хареса особено, но ме изкефи на първата среща....Просто не се заричай. Той харесва ниски, чернокоси с права коса метълистки, а ходи с къдрокоса рижава чалга фенка............
hahavteen
09-16-2008, 08:04
Тя любовта не пита да ти кажа. Реално моят мъж нито е най-красивият, който съм срещала, нито кой знае колко съвпада с моите критерии. Визуално не ми хареса особено, но ме изкефи на първата среща....Просто не се заричай. Той харесва ниски, чернокоси с права коса метълистки, а ходи с къдрокоса рижава чалга фенка............
Знааам че е така :oops:
Ама аз на първа среща винаги си обувам токче и ако мъжа е под 1,80м му става неудобно че съм толкова висока още преди да съм казала нещо :-D
няма никакво значение дали е по висок или по нисак важното е дали се обичате, както няма значение дали е дебел или слаб, рус или кестеняв
glezan4e
09-16-2008, 08:24
хехе при мен минимума е 1,85 ;)
hahavteen
09-16-2008, 08:27
Абе и моя беше 1,85 ама нещо не намирам мъже дето да са толкова и викам да смъкна малко че ще остана стара мома :D Иначе колкото повече толкова повече 8) :-D
glezan4e
09-16-2008, 08:30
Абе и моя беше 1,85 ама нещо не намирам мъже дето да са толкова и викам да смъкна малко че ще остана стара мома :D Иначе колкото повече толкова повече 8) :-D
намират се ... ;) малко са .. но кво да се прави.. да не съм расла толкоз .. :lol: :-D
sh3_1s_7h3_0n3
09-16-2008, 08:45
Никак не ми харесват такива двойки, при които момичето 'стърчи' над момчето пък дори и с 2 см. Ами като сложи 11 см ток?! :?
krem4et0
09-16-2008, 10:45
Ако момичето е 165 като мен-ок, ама ако мацката е 180 какво правим? А и всеки с разбиранията си. В крайна сметка вие автоматично изключвате да срещнете някой свестен тип, който не е расъл повечко. А за това НИКОЙ човек няма вина.
sh3_1s_7h3_0n3
09-16-2008, 12:56
Никой не говори за вина. Въпрос на вкус. Аз казах, че просто не ми харесва. Вярно, че любовта като те връхлита, не пита, но когато имаш изграден вкус за нещо, понякога това повлиява. Споделих само, че естетически не ми допадат такива двойки, но те щом се обичат, не ги интересува какво мислят другите. ;)
Аз разсъждавам от своя гледна точка, защото предпочитам да се чувствам по-'мъничка' и 'закриляна' от някой по-'голям' до мен. :-|
Ch0c0la73
09-16-2008, 14:14
ЪЪъъ ми да определено . аз не мога да тръгна с момче високо колкото мене или по ниско.. ако искате ме наричайте повърхностна и т.н. но острани е смешно.. и ако някой кажи дали ми пука как изглежда отстрани ще му кажа че ми пука .. понякога и на мене ми е кофти че не мога да си хвана някои сладур който съм си харесала но е дребничък... ама...
hahavteen
09-16-2008, 14:22
ЪЪъъ ми да определено . аз не мога да тръгна с момче високо колкото мене или по ниско.. ако искате ме наричайте повърхностна и т.н. но острани е смешно.. и ако някой кажи дали ми пука как изглежда отстрани ще му кажа че ми пука .. понякога и на мене ми е кофти че не мога да си хвана някои сладур който съм си харесала но е дребничък... ама...
Ето това вече е повърхностно. Значи на теб човека ти харесва и ТИ самата не би имала нищо против да си с него но ти пука какво ще кажат другите ? :-o
soul1199
09-16-2008, 14:27
za mene nqma nikakuv problem,samo da se obi4ame,drygoto ne e vajno
тъжен веселяк
09-16-2008, 14:30
Наистинана това доказва,че около 70% отмладите жени са абсолютно повърхностни.На тях изобщо няма смисъл да им се говорят мили думи,иначе трудно може да ги разбереш какво представляват.Който ме разбрал-разбрал,който не е-може и да поясня.
Pliok0019
09-17-2008, 13:06
Аз не мога да се влюбя в някой нисък.
malkata_kukli4ka
09-17-2008, 13:11
Според мен мъжа трябва да е доста по-висок от жената.Просто стои по добре :) Пък и жените по-често си падат по високите,например аз винаги съм харесвала мъже над 1.85 :-)
tarataika
09-17-2008, 15:33
ако момичето е по-ниско е ок, ама обратното е смешно
Май е по-добре отколкото неква супер ниска като мен и висок :(
anichkaaaa
09-17-2008, 15:40
Е евалата ти се изказа :D Как така не можеш да се влюбиш в някой нисък ? Мислиш ли , че сърцето избира в кой да се влюбиш по това колко е висок , нисък, рус , черен и тн :) Когато сърцето реши , тогава се влюбваш :) И кво ако е човека, за който цял живот си мечтала, с изключение на това , че е нисък , ти ще спреш да го обичаш и ще се откажеш от него тей ли ? Което отново потвърждава теорията ми , че има толкова повърхностни хора ....
Pliok0019
09-17-2008, 16:02
Е евалата ти се изказа :D Как така не можеш да се влюбиш в някой нисък ? Мислиш ли , че сърцето избира в кой да се влюбиш по това колко е висок , нисък, рус , черен и тн :) Когато сърцето реши , тогава се влюбваш :) И кво ако е човека, за който цял живот си мечтала, с изключение на това , че е нисък , ти ще спреш да го обичаш и ще се откажеш от него тей ли ? Което отново потвърждава теорията ми , че има толкова повърхностни хора ....
Да, трябва да харесвам гаджето си и визуално. Няма такива глупости, като "Любовта е сляпа". Не намирам ниските хора за красиви.
anichkaaaa
09-17-2008, 16:06
Да, трябва да харесвам гаджето си и визуално. Няма такива глупости, като "Любовта е сляпа". Не намирам ниските хора за красиви.
Хах ами да , но недей да мислиш че това е най важното ;)
Vichko0o
09-17-2008, 16:16
Пльок ти сигурно си 1.90+ и за тва така реагираш ? Само дето съм виждал твоя снимка и за да подбираш гаджетата си визуално и ти трябва да имаш да дадеш нещо да хване окото ..... А и любовта не е сляпа тя е тъпа.... като теб :) Пф преди сума време беше повърхностен човек и такъв ще си останеш млада госпожице :)
fudankoo
09-17-2008, 16:49
няма значение важно е колко силно се обичат !!!
hahavteen
09-17-2008, 17:04
Хора никой не е казал че ръста е най-важното но за някои хора определено играе роля. На мен един човек 1,70-75 не може да ми направи "клик" и да ме привлече. За да има любв трябва да има и привличане, химия,... Има неща които са си важни за определени хора. Както някой чалгар не би тръгнал с метълка (просто пример. знам че има изключения и то доста.) защото за него музиката е определящ фактор дали ще хареса някой така и някои хора не биха тръгнали с някой по-нисък от тях защото просто не ги привлича. Различни хора различни идеали както се казва. Най-добрата ми приятека е 1,70 и не харесва момчета по-високи от нея. Аз съм 1,73 и мъже под 1,80 не ме привличат...
За всеки влак си има пътници и не е нужно да съдите хората просто защото имат различен вкус.
mynichka
09-17-2008, 17:08
хах от дребничките съм ...и нямам такива проблеми :D но познавам такава двойка и са си сладки ..нищо че тя е 5-6 см по- висока от него
snejana67
09-17-2008, 17:16
ръста няма значение щом двама души се обичат
lovesick88
09-18-2008, 17:17
моят приятел е малко по-нисък от мен,но аз си гообичам и не ми е пробелм важното е че се чувствам добре пък мнението на околните слабо ме касае,все пак аз не плащам данък хорско мение :-D
CaseY_StoneR
09-18-2008, 17:40
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ РАЗЛИКАТА ВЪВ ВЪЗРАСТТА, ТЕГЛОТО и квото там се сетиш! Важното е да се обичате :grin: :grin: :grin: 8)
Обществено прието е,че мъжът трябва да е по висок от жената,но ако питаш мен,няма никакво значение.Аз нямам такива проблеми с ръста на приятелката ми. :D
it_ends_tonight_
09-18-2008, 17:52
Учителя ми по история в стаорото даскало беше буквално с 2 глави по-нисък от женичката си. Ама се обичаха хората - две деца имат :D На около 30 са и двамата, кой знае от кога ходят...
Ама аз не го възприемам щото съм висока и съответно искам висок.
S_L_A_D_U_R_K_A
09-18-2008, 17:58
На мен ми е неконфортно
ne mislq 4e ima problem... prednoto mi kaje be6e malko po-nisko ot men no ne mi pre4e6e,a sega mai e po -visok daje :D:D
MiracleMaker
09-18-2008, 18:52
Golqm 4ovek malka pi6ka ... ;] Az sym 176 7 .. i rysta mi e perfekten za men mn lesno ka4vam muskulna masa i se kefq kato svalqm nqkvi dalgi bastuni s po 1 udar :o 8) nikoga ne sym iskal da sym nqkaf mn visok i tova e .. UJS a da ne govorim nqkva krava nad 180 nikoga nqma da tragna s takova momi4e ne samo 6toto e po visoka prozto za men ne e normalno da sa visoki momi4etata i ne mi haresvat takiva :)
lonely_girl92
09-18-2008, 19:42
Веднъж ходих с по-нисък и не е кой знае какъв проблем,но съм на мнение ,че момчето трябва да е по-високо от мен...така се чувствам по-добре...но всеки е различен .... :) :wink: :wink: :wink:
miloto_girl_4e
09-18-2008, 20:17
И аз съм от момичетата, които предпочитат по-високи момчета, които обичат да усетят хубава мъжка прегръдка, да се чувстват защитени..
Но както казахте любовта не пита, при мен също не попита :)
Сегашното ми гадже е 3-4см по-ниско от мен .., не ми дреме да ви кажа, защото ми дава много повече от момчета, които са по-високи от мен..
Да, не нося токчета като съм с него - нормално
Да, не може като ходим да ме гушне през раменете(не се сещам как да го обясня, но съм сигурна, че сте го разбрали), но не ми пука ..
:)
Предпочитам него, предпочитам да виждам, че някой държи на мен, че ме обича, да се съобразява с мен, да не ме превъзпитава, да не ми прави проблеми за всяка дреболия и т.н, отколкото момче 180см, което да не знае как да се държи с мен ...
еми аз предпочитам момичето да е по-ниско то аз съм само 170 :lol: ноо както доиде :)
anichkaaaa
09-19-2008, 09:15
еми аз предпочитам момичето да е по-ниско то аз съм само 170 :lol: ноо както доиде :)
Е аз съм 165 .. ще си паснем :D
baby_viks
09-19-2008, 11:55
ми все пак предпочитам да е по висок!!!
На мен ми е неконфортно
Съвет: Избягвай думи, които не можеш да изпишеш!
krem4et0
09-19-2008, 13:01
Хора никой не е казал че ръста е най-важното но за някои хора определено играе роля. На мен един човек 1,70-75 не може да ми направи "клик" и да ме привлече. За да има любв трябва да има и привличане, химия,... Има неща които са си важни за определени хора. Както някой чалгар не би тръгнал с метълка (просто пример. знам че има изключения и то доста.) защото за него музиката е определящ фактор дали ще хареса някой така и някои хора не биха тръгнали с някой по-нисък от тях защото просто не ги привлича. Различни хора различни идеали както се казва. Най-добрата ми приятека е 1,70 и не харесва момчета по-високи от нея. Аз съм 1,73 и мъже под 1,80 не ме привличат...
За всеки влак си има пътници и не е нужно да съдите хората просто защото имат различен вкус.
Ако е 179? И шублер ли носиш по срещите си? Да не говирим, че може момчето да е с обувки с малко платформа, да ти хареса, а всъщност да е 2-3 см по-нисък...Освен това сутрин човек е по-висок от вечерно време пак с 1-2 см.....Така че ръстът е лико субективно понятие като цяло.
tarataika
09-19-2008, 13:36
еми малко би било смешно той да се надига на пръсти, че да я целуне..иначе не пречи чак толкова много, свят шарен, хора всякакви
Dqvolitata
09-19-2008, 15:04
xaxaxaxxa ne 4e nemoji ama katy vida ne6ty takova i mn se smeq pak i gorkoto momi4e nqma da moi da si sloji vsoki obyvki :D az v momenta sam ne6ty takova ama ne sam po viso ka de :D
FreeSpirit
09-19-2008, 19:11
Принципно,яко се обичат няма значение, ама е смешничко момчето да е една глава по-ниско от момичето или пък момичето да е 155, пък момчето 190 :D :D :D