PDA

View Full Version : ...

LIFESUX
09-15-2008, 17:47
...

HONDA
09-15-2008, 17:56
Всяка жена има нужда от мъж, който да й дава любов и нежност. Когато е скарана с приятеля си, това си ти. Не позволявай да си резерва. Още повече, щом си задаваш този въпрос (дали си играе с теб или те обича), значи не ти го е доказала. Може би има момиче, което иска да е с теб изтински, а ти си губиш времето с друга, която те има само за един временен заместител на гаджето си.

BaiToq
09-15-2008, 17:59
Ох,на батко играчкатааа :grin:

xxxSnowflakexxx
09-15-2008, 18:43
Всяка жена има нужда от мъж, който да й дава любов и нежност. Когато е скарана с приятеля си, това си ти. Не позволявай да си резерва. Още повече, щом си задаваш този въпрос (дали си играе с теб или те обича), значи не ти го е доказала. Може би има момиче, което иска да е с теб изтински, а ти си губиш времето с друга, която те има само за един временен заместител на гаджето си.

RoCkSpOt
09-15-2008, 18:47
Така искам да разкажа и мойта история току виж някой ми дал съвет или просто за да ми поолекне споделяйки я с вас!
Обичам едно момиче, с което по стечение на обстоятелствата работя... смисъл ми е колежка и по цял ден сме заедно...
отначало не я обичах беше ми просто приятел с който си говорех за всичко и всеки приятел но нищо повече, до един ден в който разбрах че няма да сме заедно около 1-2 седмици оттоава осъзнах че не мога без нея и че я обичам, много я харесвам и искам да сме заедно, но винаги има едно "НО" тя си има приятел от около 5-6 години. Многократно ми е показвала и ми е казвала че иска да е с мене обаче това е проблема че не може да прекрати връзката си с този човек в моментите когато е в лоши отношения с него се държи с мене все едно не може без мене и аз съм човека с който иска да е завинаги и всичко е толко весело и хубаво, но когато е в добри отношения с него с мене се държи все едно съм некой непознат и чужд човек. Цялата тая история продължава вече около 5-6 месеца и напрао ми се къса сърчицето сигурно 1000 пъти си казвам това е края! но на другия ден като ме погледне и ми се усмихне по "оня начин" и съм безсилен всичко започва пак и пак. Неведнъж е показвала и казвала че ме обича че й пука за мене,
но това е било само когато е скарана с приятеля си.
Главата ми казва да я забравя да ми бъде просто приятелка, да продължа напред и да не мисля за нея, но сърчицето ми то е на друго мнение и иска да я обича завинаги...
не мога да разбера дали само си играе с мене или наистина иска да сме заедно но не може заради приятеля си и най лошото е че не иска да ми казва нищо. Направо съм го закъсал много лошо... Дайте некой и друг съвет или ддз и аз споделете мнение. :(

Не им пречи на връзката... смл 5-6 години това е адски адски много... постави се на мястото на гаджето и докато е на работа некъв се възползва,че са скарани изчакай ако скъсат тогава... :)

BlindedAngel
09-15-2008, 18:54
Ти си резервния вариант :)

anichkaaaa
09-15-2008, 20:32

+1 :-D

Whyniser
09-15-2008, 20:37

Нямам какво да се смееш,Како :D .Момичето хубаво му е зела акъла . Само го измъчва.Ех,жени :-D 8) .

anichkaaaa
09-15-2008, 20:38

Нямам какво да се смееш,Како :D .Момичето хубаво му е зела акъла . Само го измъчва.Ех,жени :-D 8) .

хах :)

Wrathchild
09-15-2008, 21:09
Резерва си. Съжалявам. Е... не много.

Sehnsucht
09-15-2008, 21:17
заеби я пич заеби я докато е време

mon4eto
09-15-2008, 21:34
Abe 4estno da ti kaja neznam ... v jenskata glava se vartqt kvi li ne misli ... no se pak si mislq 4e te razigrava ...

anichkaaaa
09-15-2008, 22:33
Ти си резервния вариант :)+1Какте мен преди 2 години... :x

ауу горкичкия :?

mArMaLaDkA
09-15-2008, 23:00
Как ще зареже гаджето си,при положение че от цели 6 години са заедно?!Сменяй работата. 8-)

*SuMmEr*
09-15-2008, 23:03
Здравей!Историята ти не е нищо ново.Според мен тя просто си търси нещо като авантюра, за да се отдалечи от сивотата на скучната и дълга връзка.Но не се залъгвай-няма да го остави заради тебе!Ако те обичаше наистина щеше отдавна да се е разделила с него!Няма значение че са заедно от толкова време...

Vladokaaa
09-16-2008, 02:49

+1

Barbie
09-16-2008, 07:40
Била съм на твоето място. Или поне в подобна ситуация. И знам, че човек търпи, докато тотално не му разбият сърцето и не му дойде до гуша да го разиграват. Отдръпни се от това момиче. Бъде точен и ясен с нея - тя трябва да избира. Или приятеля си, или теб. Ако избере другото момче - губи те. Губиш я и ти. Но за теб така е по-добре. Това че сте колеги прави нещата по сложни, но трябва да се постараеш да имаш минимален контакт с нея. Тя ще може да си даде сметка на кого държи повече и с кого желае да бъде само когато усети, че ти няма да я чакаш вечно. Каквото и да избере изходът е добър за теб - ако пожелае да опита с теб - хубаво, ако не - направил си първите крачки към това да я забравиш и да продължиш напред.

Приятели вече не можете да бъдете. Няма как. От такава ситуация връщане назад няма.

Успех.

LIFESUX
09-17-2008, 17:01
Казах "край" и сега ми се сърди нз как ще се опраат нещата щото нали ви казах, че по цел ден сме заедно :(

van4encetyYyY
09-17-2008, 17:55
Хммм доста позната история но при мене се случва с момче.Мисля че най правилният вариянт е да я зябравиш НО както казваш и самият ти голямото но което ни спира винаги!ако я нямаше тази любов и привързаност щеше да ни бъде по лесно в избора но закъде сме и без нея кой ще ни радва момичето което харесваш казваш когато е скарана със гажето си тича при тебе знаеш че си вторият но въпреки това и го позволяваш заради този хубав момент колкото и кратък да е той :-) Според мене е най-добре да и кажеш в очите отново ако си го правил вече че я Обичаш и искаш да бъдете заедно гледай я и нея във очите и така ще разбереш дали и тя те обича или си играе...От играчка става и плачка така че ако мисли винаги да те използва за план Б във своята връзка по добре да останеш сам за известно време но не и да се луташ в този лабиринт от чувства! Това е от мене :-D

HONDA
09-17-2008, 23:05
Казах "край" и сега ми се сърди нз как ще се опраат нещата щото нали ви казах, че по цел ден сме заедно :(
Няма защо да те е яд. Предполагам щом си казал "край" и ти самия си осъзнал, че си играе с теб. Не си струва да оправяш нещата с нея. А това, че сте по цял ден заедно не значи нищо. Пробвай поне да я поздравяваш. Ако тя не отвръща, цупи се и едва ли не, се надува... Отебаваш и това е.

hottie
09-17-2008, 23:15
Не мога със сигурност да кажа дали те мотае или не. Може наистина да има някакви чувства към теб, но все пак не забравяй, че тя и приятелят й са заедно от 6 години - извървяли са доста дълъг път и не мога ей така да му обърне гръб и всичко да прикючи. Но честно казано не знам дали има смисъл да се бориш за нея. Времето ще си покаже.

LIFESUX
09-18-2008, 13:59
...

HONDA
09-18-2008, 14:25
Честно казано може да бях винаги втори, но бях щастлив а сега като съм никой направо ще ми се пръсне сърчицето а тя колко лесно приема сичко все едно нищо не е имало нищо не е станало... вече съм почти 100 % сигурен че изобщо никога не й е пукало за мене всеки път като ми е казвала че иска да е с мен си е мечтала всичко с приятеля й да се оправи и да е с него ах колко съм бил прост и не ме е яд толкова на нея колкото на мене си и най лошото е че я обичам с цялото си сърце направо незнам дано не откача тотално..
Няма защо да съжаляваш. Сам казваш, че на нея не й пука. Нима ти липсва онова щастие, измамното и изпълнено с фалш?!

LIFESUX
09-18-2008, 15:39
....

sasha_90
09-18-2008, 15:50
Неведнъж е показвала и казвала че ме обича че й пука за мене,
но това е било само когато е скарана с приятеля си.

Това какво ти подсказва?За мен това означава,че те търси когато има нужда от теб.

ImmortalForever
09-18-2008, 15:55
Вярваш ли си, че след като има връзка 5-6 години и с тоз си знаят и долните гащи не..ами и под тях мислиш че имаш някаф шанс? :lol: Всички реалисти ли умряха подяволите! Играе си с теб..Просто е пекана в това..няма смисъл да чакаш да скъсат..няма да го направят.. :? Засърбява я "приятелката" за теб и ти си й удобен! готофУ решен ти е проблемЪ. :)

HONDA
09-18-2008, 16:25
Вярваш ли си, че след като има връзка 5-6 години и с тоз си знаят и долните гащи не..ами и под тях мислиш че имаш някаф шанс? :lol: Всички реалисти ли умряха подяволите! Играе си с теб..Просто е пекана в това..няма смисъл да чакаш да скъсат..няма да го направят.. :? Засърбява я "приятелката" за теб и ти си й удобен! готофУ решен ти е проблемЪ. :)
Това вече го е разбрал! Чети преди да пишеш! :x

tarataika
09-18-2008, 16:27
6 години са доста време, ама връзката май отдавна се е изчерпала

HONDA
09-18-2008, 16:28
Липсва ми, защото само с нея ми се преобръщаше корема по оня странен но готин начин... само като я погледнех и усещах че всичко е възможно на тоя свят достатъчно ми беше само да я видя и вече бях щастлив... тя е единственото момиче за което някога съмм плакал абсолютно всички до сега са ми били с извинение през онаа работа, но заради нея се промених станах друг човек... Незнам защо ли ви занимавам с мойте глупости но няма с кой да споделя. :(
Щом нещата не са били взаимни, значи не си трепвал по онзи невероятен начин. Някой ден ще срещнеш момиче, което щете обича, както и ти нея. Тогава въпросното преобръщане на стомаха ще ти се стори смешно.