View Full Version : Влюбена в най - добрия си приятел
Откачам вече .. трябва някъде да си излея душата че незнам ..
Оказва се че май съм влюбена в най-добрия ми приятел .. Всяка вечер заспивам с мисълта за него .. и се събуждам с тази мисъл.. например когато не съм се чула с него 1 .. 2 дена аз откачам тотално.. а да не ви казвам каква ми беше реакцията когато разбрах че ще на море ( седмица преди това ревах като луда ..) ее поне се сещаше за мен :)
сега си дойде от морето и съм щастлива .. Но винаги има едно но .. той иска да се хвана с негов приятел който аз аз не харесвам .. когато ме попита защо казах му че искам друг а той ме попита кой .. нямах смелост да му кажа че е той .. ;(
Оле не побърквам се .. просто вече незнам какво да правя .. но поне казах каквото ми е на душата .. Ако някой съм го отекчила съжелявам ...
girl_in_black
09-16-2008, 15:23
Ако той не показва, че и той те харесва, не предприемай нищо-само ще си развалите приятелството.най-добре е някакси дискретно да го попиташ кой харесва, има ли гадже, за да ти се изясни ситуацията поне донякъде.
WithLove
09-16-2008, 15:29
Често срещан проблем,но не ме отегчи,споко :)
Естествено,че няма да тръгваш с приятеля му,щом не иэпитваш нищо.
Не энам обаче твоя човек как гледа на теб.Според теб той има ли някакви по-специални чувства към теб или всичко е на приятелски начала?
3ащото,ако мислиш,че чувствата ти са споделени,приэнай му.
И на колко си ?
За годините почти на 16 съм .. а това дали има някакви по специални чувства незнам ето пример когато се видим и аз му подам ръка той не иска а казва така няма да стане и ме гушка .. и незнам какво да си мисля .. никога не съм предполагала че мога толкова да се привържа кам някое момче .. ;(
PeopleAlwaysLeave
09-16-2008, 15:46
Ами както казаха по-нагоре - поразпитай го дали си харесва някоя и т.н. Според мен ако сега рискуваш и му признаеш, че изпитваш по-специални чувства към него има вероятност да се изплаши първоначално (ако не изпитва същото към теб) или да си загубите приятелството. Моят съвет е да изчакаш, да видиш как ще се развият нещата по-натам и най-вече - да разучиш дали няма симпатии към друго момиче, обръщай внимание на всеки негов жест и действие - ако усетиш, че има нещо повече към теб тогава му признай за намеренията си.
glor4eto_
09-16-2008, 15:51
8)
BeYourSelf
09-16-2008, 16:16
ем и аз няма дажа нещо по-различно от останалите. :) разбери по някакъв начин какви са чувствата му към теб.ако има нещо повече от приятелство-признай му,но няма ли -- признаеш ли му-->забрави че ще бъдете приятели отново.дори и да бъдете няма да е същото!повярвай казвам ти го от личен опит.в момента с него сме като непознати...аиде успех :)
Той те урежда с приятел. Повярвай, не е влюбен в теб.
Но аз пубертетите никога не съм ги разбирала, кой знае...
Serseri91
09-16-2008, 16:40
Той те урежда с приятел. Повярвай, не е влюбен в теб.
Но аз пубертетите никога не съм ги разбирала, кой знае...
Съгласявам се,но има и друг момент когато той се опитва да прикрие , че я харесва и се жертва и й урежда други момчета.Имах такъв приятел така , че както казаха най - добре разпитай по дискретно и се реши.
WINTER_NIGHT
09-16-2008, 16:48
spored men ima i drug variant. V slu4ai 4e poznava6 dobre nakoi negov priqtel, v koito ima6 nqkakvo doverie, porazpitai go. Prasto za6toto ina4e nai-dobriqt ti priqtel pak moje da se doseti za6to go razpitva6 kolkoto i diskretno da e, nai-malkoto za6toto bi trqbvalo da te poznava mn dobre.
mysterious93
09-16-2008, 17:20
spored men ima i drug variant. V slu4ai 4e poznava6 dobre nakoi negov priqtel, v koito ima6 nqkakvo doverie, porazpitai go. Prasto za6toto ina4e nai-dobriqt ti priqtel pak moje da se doseti za6to go razpitva6 kolkoto i diskretno da e, nai-malkoto za6toto bi trqbvalo da te poznava mn dobre.
+1 или го попитай направо ако няма такъв приятел който ще ти каже.Много хора ти казаха да почакаш,но съм чела теми в които хората съжаляват че са чакали защото сега обекта на желанията им сега е с друг човек,а е можело да са заедно..ако са си казали по рано :-D така че кажи му.А ако той не те харесва ддз...приятелството може да ви се промени но..абе не знам опитай после да не те е яд :)
Сега ще питам маг София
и ще ти кажа кво да правиш.
Помисли си дали той ти е по-скъп като приятел. Аз лично не бих си позволила да имам нещо с най-близкия ми човек. Струва ли си един ден да го загубиш?
sexy_baby_originale
09-16-2008, 18:20
Оле, много позната история.При мен беше същата работа.Бях влюбена в най-най-най-добрият си приятел и все още съм влюбена в него и сега ходим и всичко е перфектно.Просто му кажи, че го обичаш.Това е моят съвет. :)
KpucuTo0o92
09-17-2008, 16:52
povqrvai znam kvo ti e i kolko te boli spored men trqbva da mu kaje6 za 4uvstvata si ako naistina ti e dobar priqtel dori i da nqma 4uvstva kam teb otno6eniqta vi nqma da se promenqt
hooliganka89
09-18-2008, 12:19
Приятелството между момиче и момче е много сложно и рядко се задържа за дълго,винаги единият проявява чуства към другия.
Не един път съм била в този объркан кръг и знам от личен опит,че е много кофти ситуация.
Рано или късно трябва да му кажеш за чуствата си,може пък да ти излезе късмета,кой знае... :)
Но ако почакаш твърде много може някое момиче да те изпревари,а тогава ше стане много по-сложно,повярвай ми.Успех.
sasha_90
09-18-2008, 12:20
Ето още един пример за "приятелство" между момче и момиче.
tarataika
09-18-2008, 12:32
първо се успокой и не се самонавивай...няма смисъл да си разваляте приятелството заради нещо, което след време ще отмине, намери нещо което да те разсейва, докато го забравиш
За годините почти на 16 съм .. а това дали има някакви по специални чувства незнам ето пример когато се видим и аз му подам ръка той не иска а казва така няма да стане и ме гушка .. и незнам какво да си мисля .. никога не съм предполагала че мога толкова да се привържа кам някое момче .. ;(
Според мен въобще не ти е "най-добър" приятел, щом не смееш да говориш с него за каквото и да е. Щом ти е приятел трябва да ти е ясно какво мисли и как го мисли.
Имаше някакво глупаво мнение на 1-ва страница, че трябвало от някъде да разбереш какво чувства..еми ти ТРЯБВА да знаеш, защото сте "най-добри приятели" по твой думи.
Ти просто го харесваш и прекарваш време с него, защото ако ти е приятел наистина и наистина ти е близък си щяла да говориш с него още откакто си започнала да се влюбваш.
П.П. Събирай "смелост" и говори с него.