Влез

View Full Version : Една любов...

BlackGirl
09-17-2008, 12:40
Нещата стоят така:Имам приятел вече 7 месеца .Страшно много го обичам,той мен също.Доказвал го е много пъти и е правил много жертви за мен.Той е от този тип момчета,които са харесвани.По точно женкари.Отначало аз се държех гадно с него и му се сърдех много често,но наистина си имаше причини за неща преди да тръгнеме..Напоследък след като аз се промених и вече за абсолютно нищо не му се сърдя той започна да се държи ужасно с мен..От време на време да ми се зъби да ми вика и така нататака.Незнам какво да правя..Призна си,че се е заглеждал по други момичета (което може би ще кажете,че е нормално),но неможех да повярвам,че моя верен приятел го е правил..Също си призна,че често си е мислел да си фантазира разни неща с други момичета О.О...Толкова ми е гадно,че така се държи...
Моляви дайде ми някакав съвет защото вече незнам какво да правя..Ужасно ми е гадно,че прави такива неща и напоследък толкова гадно се държи.Искам да кажа и че непрекъснато ми повтаря,че ме обича.И знам,че е така,но немога да разбера защо се държи така..Всеедно е безразличен към мен :| :-#

WithLove
09-17-2008, 12:44
Човекът е с теб,повтаря ти,че те обича,а ти твърдиш,че е беэраэличен.Нещо не се връэва.Не энам какво искаш от него.Обсебващите връэки са доста неприятно нещо.И да-нормално е да се эаглежда по други момичета,дори и да си фантаэира,пак е нормално.А той даже ти го е каэал в прав текс.3начи е искрен.Щом си сигурна,че си те обича,какъв ти е проблемът?Ако нещо в поведението му не ти е приятно,кажи го на него,а не на нас.Трябва да се говори,раэберете го.

Nefarian
09-17-2008, 12:47
Мисля, че му се прави секс, ако не сте правили досега

BlackGirl
09-17-2008, 12:48
Не сме го естествено аз съм на 14 :(

Whyniser
09-17-2008, 13:29
Не сме го естествено аз съм на 14 :(
Еми това е проблема.Не може да разговаряте сериозно.Защо по дяволите се занимавате с "гаджета" на 14 вместо да правите куп други неща (еми сигурно трябва и ние българите да сме модерни все пак в ЕС се намираме 8-) )

PeopleAlwaysLeave
09-17-2008, 13:45
Недей да го обсебваш - наистина е много досадно. Нали ти казва, че те обича, нали ти е доказвал... Какво тогава ? Това, че се заглежда и фантазира е напълно нормално - та нали е мъж 8-) Не се притеснявай относно това. Колкото до викането и зъбенето - говори си с него, ние няма какво да направим.

HONDA
09-17-2008, 15:21
1во - Незнам се пише отделно ... НЕ ЗНАМ
2ро - Женкар не е мъж, който е харесван.
3то - Нормално е да се заглежда. Все пак не може само теб да гледа. А щом се държи кофти с теб, вероятно нещо му липсва. Може би започва да се отдалечава. Поговори с него.

slun4ice_90
09-17-2008, 15:25
1во - Незнам се пише отделно ... НЕ ЗНАМ
2ро - Женкар не е мъж, който е харесван.
3то - Нормално е да се заглежда. Все пак не може само теб да гледа. А щом се държи кофти с теб, вероятно нещо му липсва. Може би започва да се отдалечава. Поговори с него. +1 :wink:

donkihot
09-17-2008, 15:29
не харесвам типа мом4ета,който мн говорят,а с думите си малко или мн доказват друго..оби4а те? Тогава защо прави така!!? Щом си тъжна от цялата работа бих те посъветвала за поговорите и някакси да се изясните и да решите какво ще правите..просто аз не бих оставила така,ако милото се държи кофти с мен

tarataika
09-17-2008, 15:30
абсолятно нормално е да се заглежда, а ти спри да правиш проблеми от тва, щото накрая ще му писне и ще те зареже, не е само в секса въпроса, но и в доверието, може да се заглежда по други, но кой не го прави, след като е избрал да бъде с теб, значи иска да е така

sasha_90
09-17-2008, 16:32
Липсва му секс,май.Не ми е ясно защо си тръгнала с него след като не можеш да му го дадеш.Вярно,че секса не е всичко,но и до него се стига.А когато го няма-връзката се разпада.