Влез

View Full Version : Ииииххх що пък все на мене?!!!

van4encetyYyY
09-17-2008, 17:13
:shock: Имам един проблем.Не че немога примерно сама да взема решението или нещо такова но все пак е приятно да чуеш и друго мнение и да получиш малко съвети и помощ....
Та така отнася се за едно момче...типичната история но за всекиго е неговата лична така че не искам тапи коментари ако някой иска да помогне да пише :-) Момчето се казва Васил и се запознахме през пролета точно когато си е хванал и приятелка.Сега сме септември а аз още го харесвам дори много по силно.Той мене също но неможе да я остави :o Да разбираемо е но все пак много ми се иска да му кажа майната и на тая ама ако го кажа край с всички надежди за него.излизахме един път без тя да знае но той ми беше казал условие след това всичко да си бъде същото и аз се съгласих.Да ама още поиче хлътнах щото си говорехме всичко толкова хубаво и за миг сякаш забравих за приятелката му.Сега го чувствам някак си отдалечен но вътрешно знам че мога да го спечеля и той да я остави и да продължи с мене...но незнам точно как да му пиша да се държа за да потдържам огъня и интереса му към мене жив :smt057 Помогнете дайте някакви съвети искам пак да излезем но не искам да бъда нахална като му го заявя знам че ако се срещнем пак ще бъде още по хубаво защото на 1 естествено има малко срам но следващата е по добре.Кака да му подскажа че искам да се видим въобще да му намекна за нас? :-) :shock: Благодаря предварително[/img]

mynichka
09-17-2008, 17:18
Според мен трябва да изчакаш той да те потърси . Може би , защото си има приятелка от пролетта и се е привързал към нея ..или просто я обича ... щом не я е зарязал има чувства към нея ... :) незнам как да постъпиш ..но според мен не трябва да се месиш там

BaiToq
09-17-2008, 17:22
Съблечи се гола.

crazy_bebzzz
09-17-2008, 17:22
Ami spored men moje bi trqbva da naeme6 nqkoi da napravi ne6to gadno na gajeto na mom4eto i taka tq da se otkaje ot nego ili puk ti da se spriqteli6 s neq i da i dava6 suveti i da i nameri6 nqkoe drugo mom4e ;)

Don`t worry, be happy! ;)

HONDA
09-17-2008, 22:59
("не мога" и "не знам" не се пишат слято!!!) Дано коментара ми да не ти се стори тЪп! Той си има приятелка, не се замесвай. Ако иска да е с теб, ще я остави. Ако не... не можеш да направиш нищо. Остави го да вземе своето решение.

Erica
09-18-2008, 07:43
Ami spored men moje bi trqbva da naeme6 nqkoi da napravi ne6to gadno na gajeto na mom4eto i taka tq da se otkaje ot nego

:razz: :razz: :razz: По-голяма тъпотия не бях чела...големи филми,голямо нещо :razz: :razz: :razz:

Към авторката...
Това изречение като го чуя..."Харесва мен и иска да е с мен,ама не може да я остави...." много ме разсмива...Какво значи не може - женен е за нея,има дете от нея...Една основателна причина в тийн-възрастта,за да не се разделят и да бъде с момичето,което уж харесва?Не знам,ама на мен ми се струва - странно...това...
Както и да е...аз бих ти препоръчала щом си има приятелка,не се натрапвай,освен ако не искаш да си втората...Другият вариянт е да седиш и търпеливо да си чакаш...той да те забележи....Как да му задържиш интереса...флиртувай с него...,но имай предвид,че така можеш да си навлечеш злобата на половинката му...Абе с две думи...прави каквото ти сърце иска...,но цялата тази история...ми се струва,че издиша от някъде :?

MiLGaR0sSa
09-18-2008, 08:33
Ъм..ако той наистина те харесва,защо тогава ходи още с гаджето си :-o
В смисъл...ако наистина иска даходи с теб,щеше да скъса с нея...
Е,въможно е да не иска да я нарани,ама пък..на теб сигурно ти е ужасно гадно да ги гледаш двамата....

sasha_90
09-18-2008, 08:55
Не прави нищо.Заедно са достатъчно време,за да се превържат един към друг.И може би,това е причината,поради,която не може да я изостави,заради друга-в случая заради теб.Не им се бъркай във връзката,защото и на теб нямаше да ти е приятно,нали?

WithLove
09-18-2008, 09:44
Чувала ли си,че насила хубост не става?
Имам предвид,че ако не можеш по естествен начин,беэ усилие,да эадържиш интереса му върху себе си,то эначи не си эаслужава и няма да се получи.Готино ли ти е постоянно да обмисляш какво да кажеш,дали да го кажеш,как да го кажеш?Според мен не.
Момчето си има приятелка.Ти си втората-оная,с която си прави кефа чат-пат като я няма приятелката му.Допада ли ти тая роля?Ако ти допада,продължавай да му се буташ.Но да энаеш,че ако той е имал силни чувства към теб,щеше да се раэдели с прирятелката си и сега да е с теб.Но не е станало така,така че сама си направи иэводите эа неговите намерения към теб.
Моят съвет-остави го да си гледа живота с приятелката си,эащото явно интересът ви не е вэаимен.

SabrinaAa
09-18-2008, 13:56
Според мен трябва да изчакаш той да те потърси . Може би , защото си има приятелка от пролетта и се е привързал към нея ..или просто я обича ... щом не я е зарязал има чувства към нея ... :) незнам как да постъпиш ..но според мен не трябва да се месиш там
i spored men ee taka! :)

van4encetyYyY
09-19-2008, 05:41
Дам разбирам ....аз това го знам . Още от началото ,но е много трудно немога да се поставя на мястото на приятелката му ,а и не искам :( Времето ще покаже всичко

sexy&crazy
09-19-2008, 07:38

mn qsno

Honey:)
09-20-2008, 19:11
Съблечи се гола.

:D 8-) :grin: