PDA

View Full Version : Приятели>Любов>Гадже..

skiba
09-17-2008, 20:03
Istoriqta e standartna,slu4vala se e na mnogo hora. S edno momi4e dulgo vreme sme priqteli i sme mnogo blizki,sled nqkolko piqnski ve4eri, razni smsi i tn sum ubeden 4e tq ima 4uwstwa, az su6to ne sum bezrazli4en. Sled vreme se okazva 4e e rabotata e dosta po debela i tq e dosta vlubena v men. Mn smsi, mn sre6ti s malko dumi. Mn hubavi momenti nooo...tq si ima gadje ot godina i polovina,moje i pove4e. Az ni6to ne pravq,smisul celuwki,zabiwki i tn, samo nqkolko po dulgi i strastni pregrudki..Tq e vlubena v men, no ne kusa s gajeto si, kakvo pravq? Omruzna mi da 4akam,zasega sum re6il da q mahna ot jivota si?

Заглавието трябва да е написано на кирилица!
ramaiana

b0ri
09-17-2008, 20:08
e ti ako si re6il da q mahne6 ot jivota si kvi sa teq vaprosi be :shock: :shock: a ina4e ako i tq iska da e s tebe i kaji da izbere ediniq ot dvamata i 4e ne moje6 da q 4aka6 ve4no neka tq da si preceni :)

KpucuTo0o92
09-17-2008, 20:10
i az sam v sa6toto polojenie mn iskam da sam s edno mom4e no toi ima priqtelka ot 2 godini,kaza mi 4e me obi4a a o6te e s neq napravo nz kvo da pravq

WithLove
09-17-2008, 20:22
Щом имате вэаимни чувства,говори с нея и решете ще бъдете ли эаедно,ще се раэделя ли с приятеля си,или не.Това е начинът да схванеш какво мисли тя да прави и как ще се раэвият нещата.И нещо друго-научи се да пишеш поне малко по-грамотно,щото е голяма мъка да ти се раэчете.

dreaml1nd_
09-17-2008, 21:35
Да си чувал за 1 цепия, наречена разговор?!

HONDA
09-17-2008, 23:34
Аз не мога даразбера защо, след като е влюбена в теб, си седи с гаджето?! Опитай се дапоговориш с нея и да разбереш дали може да има нещо м/у вас. Все пак е кофти така. И поздравления, че не се месиш във връзката й ;)

Nam3less3
09-18-2008, 02:56
Има привличане между вас, но едва ли сте влюбени. Защо не се насладите на привличането между вас известно време, игнорирай приятеля и. Както се казва, изконсумирай я :-D

Re5peC7
09-18-2008, 05:48
Има привличане между вас, но едва ли сте влюбени. Защо не се насладите на привличането между вас известно време, игнорирай приятеля и. Както се казва, изконсумирай я :-D
това също е решение,защото и аз останах с впечатлението, че това ващо е по-скоро привличане само

Wrathchild
09-18-2008, 06:09
Хора, ГОВОРЕТЕ. Вижте, седнете, поговорете... без обсъждане не може да мине. Пък после защо не ви се получават връзките. Все едно сливи имате в устата.

MiLoTo_16
09-18-2008, 06:39
Sled kato o6te e s nego qvno ima mn po silni 4uvstva kum drugiq!!! Prosto produlji napred :)

devil_feel_f
09-18-2008, 07:44
Както казаха преди мен, поговорете си!Изяснете си какво изпитвате един към друг.Ако тя е толкова влюбена в теб, колкото твърдиш, да зарязва гаджето и да тръгва с теб.Не се отказвай от нея - бори се за нея!

iiirish
09-18-2008, 07:55
Причината тя да не къса с гаджето си може би не е само една, но съм убедена, че една е основната - твоето бездействие. Какво значение имат смс-ите и дългите прегръдки, когато ти не си й казал нищо в лицето за своите чувства?! Не си ли помислял, че тя може би има догадки за тях, може би са само предположения... тоест тя може би не е убедена в теб и затова не се разделя с приятеля си.
Моят съвет е да й кажеш как стоят нещата на четири очи. Тогава ще си проличи какво ще стане с вас по-нататък. Успех ти желая

sasha_90
09-18-2008, 09:33
Да не би да търси само флирт?Или необвързващ секс?Ако е това-не се съгласявай.Защото ще те използва,а накрая,когато не си й нужен ще те за*бе.

PeopleAlwaysLeave
09-18-2008, 09:45
Е в случая нещата не зависят от теб, а от нея. Ако наистина е влюбена в теб ще скъса гаджето си и ще бъде с теб. Замисли се защо не го къса... Поговорете и я попитай какво правите. Кажи й, че не искаш да те размотава и да ти каже с кого ще бъде - с теб или с него.

teenkata_g
09-18-2008, 10:06
Абе с една дума - говори с нея!

hooliganka89
09-18-2008, 12:14
Кажи й че не искаш да си втора дупка на кавала и да избере с кого от двамата иска да бъде и сащо й кажи,че от два стола най-лесно се пада на земята.

Аз също имам приятел от година и половина и ако се влюбя в друг ще мине много време преди да се реша на 100% да си зарежа гаджето,защото съм свикнала с него и не бих го оставила ей така за няква си авантюра.

tarataika
09-18-2008, 12:37
Хора, ГОВОРЕТЕ. Вижте, седнете, поговорете... без обсъждане не може да мине. Пък после защо не ви се получават връзките. Все едно сливи имате в устата.

абсолютно съгласна!