Влез

View Full Version : Изневяра ли е?

love'sux..
09-18-2008, 10:58
Здравейте :) Моят проблем е следният :( Вчера бях на кино с гаджето и още приятели... На връщане докато чакахме рейса гаджето ми си призна , че докато е спал миналата вечер в съученик при тях е дошло едно момиче и им и правило свирки. :( Когато разбрах се разревах и си тръгнах.... Искам да ви питам правилно ли постъпих като си тръгнах и имам ли основания да мисля , че по този начин ми е изневерил?? :-#

CucuTy
09-18-2008, 11:00
Естествено, че е изневяра!

nejnaDROGA
09-18-2008, 11:01
А ако ти беше останала в твоя приятелка и някое момче те беше лизало дали щеше да е изневяра?! :x

Естествено,че е изневяра!!!И си постъпила много правилно,като си си заминала :)

Lady_B_
09-18-2008, 11:02
Ем ... не еприятно със сигурсност, ама за изневяра не знам ... Аз лично не го приемам така ... Ти си прецени сама за себе си какво е за теб ние едвали ще можем да ти кажем какво да чувстваш и как ... Успех ... ;)

Pagan_man
09-18-2008, 11:05
ми за мкен е тъпо, щото ако тоя човек държи ан теб нема направи такива неща( изключвам случай в който човека е толкова пиян че да не знае какво става около него и тн)

love'sux..
09-18-2008, 11:09
Mr chuvstvam se otvratitelno......... :-# nemoga da sprada mislq za tova.... samo kato zatvorq o4i i si predstavqm cqlata taq slu4ka i surceto mi se sviva :smt089

love'sux..
09-18-2008, 11:12
ми за мкен е тъпо, щото ако тоя човек държи ан теб нема направи такива неща( изключвам случай в който човека е толкова пиян че да не знае какво става около него и тн)
tam e rabotata che toi e bil trezven... ina4e nqmashe da e takuf problem... kato go pitah zashto go e napravil i tolkova li e trudno da si go durji v gashtite i toi mi vika 4e e ne tolkova lesno.... :smt090

Lady_B_
09-18-2008, 11:13
Mr chuvstvam se otvratitelno......... :-# nemoga da sprada mislq za tova.... samo kato zatvorq o4i i si predstavqm cqlata taq slu4ka i surceto mi se sviva :smt089

А ти от както си тръгна вие чувалили сте се? Говори ли ли сте? Той даде ли ти някакво обяснение? ...

love'sux..
09-18-2008, 11:19

А ти от както си тръгна вие чувалили сте се? Говори ли ли сте? Той даде ли ти някакво обяснение? ...
mi da smiss nie na spirkata bqhme kato mi go kaza... i az otidoh na strana ot tqh i posle bqhme zaedno v reisa i toi slezna na spirkata nakoqto sleznah i az... i tam si govorihme no ne 4uh i edna smislena duma... :smt089 gushnahme se tam shot beshe nqkuf ku4eshki stud i za 4ao go celunah.. i toi mi obeshta pove4e da ne pravi taka... smiss i na nego mu stana gadno.. trqbva li da go kusam???? :-#

ThereIsNoWayOut
09-18-2008, 11:23
много ясно , че е изневяра .. друг е въпроса какво е породило тези действия от него :? :?

Ffalen__angeL
09-18-2008, 11:38
зависи к`во разбираш под изневяра. според мен т`ва не е изневяра щот той е с теб щото та обича пък с оная е бил за забавление ама не я обича ама нз т`ва е мойто мнение

Homunuculus
09-18-2008, 11:44
Това си е инзевяра,спор няма...ама понеже съм момче да ти кажа,веднъж направил ли го е,ще има и втори ,и трети ,и не знам си кой път.Веднъж пуснеш ли се по течението спиране няма. Помисли си хубаво дали искаш точно него за човек на който можеш да разчиташ.

Pagan_man
09-18-2008, 11:46
да обаче ти ако обичаш някой аккто се изрази ще направиш ли нещо такова.
нема ли по този начин да нараниш човека до теб.

Lady_B_
09-18-2008, 11:56

mi da smiss nie na spirkata bqhme kato mi go kaza... i az otidoh na strana ot tqh i posle bqhme zaedno v reisa i toi slezna na spirkata nakoqto sleznah i az... i tam si govorihme no ne 4uh i edna smislena duma... :smt089 gushnahme se tam shot beshe nqkuf ku4eshki stud i za 4ao go celunah.. i toi mi obeshta pove4e da ne pravi taka... smiss i na nego mu stana gadno.. trqbva li da go kusam???? :-#

Поговори с него ... Разбери защо го е направил ... ако съжалява и се държи адекватно, мисля че можеш да простиш (ако сметнеш, че си заслужава), но ако отговора е "не мога да си го държа в гащите толкова лесно" му бий шута в скоростта на светлината ... А и все пак той ти е казал ... това също е нещо нали така ... ? :)

amatorium
09-18-2008, 11:59
Dai mu shans. Ne e chak tolkov golqmo provinenieto ot gledna tochka, che ne e imalo chuvstva, a prosto sa se zabavlqvali. Gadno e, no vse pak si e priznal kato pich.

MakeMeLaugh
09-18-2008, 12:03
Като гледам на каква възраст си и от това, че й гаджето ти едва ли ще е с повече акъл от теб ми навява следната мисъл:

Най-вероятно не се е случило нищо такова... искало му се е да бъде така и си е измислил за да е 'готин'.

Така ми изглежда..

SpOrTs_GiRl
09-18-2008, 12:05
зависи к`во разбираш под изневяра. според мен т`ва не е изневяра щот той е с теб щото та обича пък с оная е бил за забавление ама не я обича ама нз т`ва е мойто мнение
Хаха .. първо .. ти пък от къде знаеш,ч е я обича?!?!?! .. Познаваш ли го? А нея? Знаеш ли от колко вмреме ходят и какво чувстват един към друг?!?!? .......... 'Обичам те' за прекалено силни думи .. и това, че ходиш с някой в никакъв слуичай не означава, че автоматично го заобичваш...

tarataika
09-18-2008, 12:13
не мисля, нормално е да ти стане кофти...но пък за него това не е било въпрос на чувства а само удоволствие, не познавам момче, което би отказало свирка, ако му предложат - той не вижда сексуален обект в момичето, това е същото като да му се сърдиш ако си купи гумена кукла

umri
09-18-2008, 12:18
Кви са тия съвети и разсъждения дето давате бе...? Като прочетох проблема първото нещо което ми дойде на акъла е. КАК ТОЯ ПИШЛЯК БИ ТИ КАЗАЛ ЧЕ СА МУ ПРАВИЛИ СВИРКИ? Ако наистина иска да те задържи не би ти признал такова нещо а би го скрил. Може да го е казал с целта да те разкара може да има и куп други причини. Не е проблема че са му правили свирки а проблема е че ти казва че са му правили свирки. Въпросът е каква е целта му. Ако те харесва и не иска да късате не би ти го казал това нещо никога. Не знам ти на колко си нито той на колко е... От друга страна са малко момичетата които ей така идват и правят свирки на няколко момчета. Вярно е че всякакъв курволяк има но доста се съмнявам. Ти го познаваш най-добре ти разбери защо ти е признал такова нещо и каква му е била целта. Никой нормален човек не казва че е изневерил най-малкото че ще развали настронето на партньора пък да не говорим за отношенията.. Има голям % да не го е направил това нещо а просто или те пробва дали ще му простиш или иска да те разкара но във всички случаи щом ти го е казал не изпитва нищо към теб, бъди спокойна.

Lady_B_
09-18-2008, 12:35
Кви са тия съвети и разсъждения дето давате бе...? Като прочетох проблема първото нещо което ми дойде на акъла е. КАК ТОЯ ПИШЛЯК БИ ТИ КАЗАЛ ЧЕ СА МУ ПРАВИЛИ СВИРКИ? Ако наистина иска да те задържи не би ти признал такова нещо а би го скрил. Може да го е казал с целта да те разкара може да има и куп други причини. Не е проблема че са му правили свирки а проблема е че ти казва че са му правили свирки. Въпросът е каква е целта му. Ако те харесва и не иска да късате не би ти го казал това нещо никога. Не знам ти на колко си нито той на колко е... От друга страна са малко момичетата които ей така идват и правят свирки на няколко момчета. Вярно е че всякакъв курволяк има но доста се съмнявам. Ти го познаваш най-добре ти разбери защо ти е признал такова нещо и каква му е била целта. Никой нормален човек не казва че е изневерил най-малкото че ще развали настронето на партньора пък да не говорим за отношенията.. Има голям % да не го е направил това нещо а просто или те пробва дали ще му простиш или иска да те разкара но във всички случаи щом ти го е казал не изпитва нищо към теб, бъди спокойна.

Е това вече беше върха на простотията ! Ти как можеш да и говориш така ? Ти кво психлог ли си ? Кажи какво мислиш ... нищо против ама той НЕ ИЗПИТВА НИЩО КЪМ ТЕБ, БЪДИ СПОКОЙНА! Малко в множко ми дойде ... А и за да водиш, че на този свят има различни хора ще ти кажа, че аз бих простила изневяра. която ми е призната и аз бих признала изневяра. Имано защото ТОЙ идва при мне ми ми казва, а не го разбирам от някоя уличница, приятелка или злобни шеги от "доброжелатели" и бих простила, защото уважението и доверието са най-важни ! ...

Kostadin_682
09-18-2008, 12:40
дай му шанс ... поне си е признал ...ама ако се повтори ... знаеш какво да правиш :)

hforce
09-18-2008, 12:43
nesumneno postupkata mu e tupa, no ne mislq 4e tova e iznevqra i prosto trqbva da zabravite toq incident, se pak toi ni6to ne e napravil, ne se e stignalo do sex, toi ne q e lizal, prosto sa mu napravili kefa, no vupreki si4ko si e vinoven i trqbva da go nakaje6 po nqkuv na4in, ne da mu go vurne6 kato nakara6 nqkoi drug da te lije, no da go nakaje6, primerno sedmica bez sex, moje bi 2, no ne pove4e, se pak si e priznal, ne go e skril ot tebe

Lady_B_
09-18-2008, 12:43

Е това вече беше върха на простотията ! Ти как можеш да и говориш така ? Ти кво психлог ли си ? Кажи какво мислиш ... нищо против ама той НЕ ИЗПИТВА НИЩО КЪМ ТЕБ, БЪДИ СПОКОЙНА! Малко в множко ми дойде ... А и за да водиш, че на този свят има различни хора ще ти кажа, че аз бих простила изневяра, която ми е призната и аз бих признала изневяра. Имено защото ТОЙ идва при мен и ми казва, а не го разбирам от някоя уличница, приятелка или злобни шеги от "доброжелатели" и бих простила, защото уважението и доверието са най-важни ! ...

glor4eto_
09-18-2008, 12:47

Според мен е изневяра,но това не значи,че задължително трябва да го късаш,ако мислиш,че можеш да му простиш......има грешки и прошки.....но вече ти си преценяваш 8)

TPAKTOPUCTA
09-18-2008, 12:47
Здравейте :) Моят проблем е следният :( Вчера бях на кино с гаджето и още приятели... На връщане докато чакахме рейса гаджето ми си призна , че докато е спал миналата вечер в съученик при тях е дошло едно момиче и им и правило свирки. :( Когато разбрах се разревах и си тръгнах.... Искам да ви питам правилно ли постъпих като си тръгнах и имам ли основания да мисля , че по този начин ми е изневерил?? :-#
това си зависи изцяло от теб. ако за теб е изневяра значи е, ако не го чустваш обаче така значи не е :)

glor4eto_
09-18-2008, 12:51

В абсолютна грешка си,може да и е признал защото се чувства гузен и не иска да я лъже :?

hottie
09-18-2008, 12:52
Зависи от човека и от връзката, пак го казвам за пореден път в поредната тема.
Зависи дали са се разбрали да се виждат с други хора или не, дали да спят с други и пр. Също така зависи и от възрастта и от манталитета на човека.

В случая на моята връзка за мен би било изневяра и ако го направи не можем да говорим за уважение и доверие.

До авторката : ти си прецени дали можеш да му простиш, дали можеш да му имаш отново доверие и дали можеш да си изтриеш от мислите ситуацията.

Rebirthing
09-18-2008, 13:45
Според мен веднъж ще е свирка, следващия път ще е секс, тоест пак ще ти кръшне, но все пак избора е твой.

FuckLove
09-18-2008, 13:48
не мисля, нормално е да ти стане кофти...но пък за него това не е било въпрос на чувства а само удоволствие, не познавам момче, което би отказало свирка, ако му предложат - той не вижда сексуален обект в момичето, това е същото като да му се сърдиш ако си купи гумена кукла

много грешиш !!!! :(

sladkotof
09-18-2008, 13:51
Зависи от човека и от връзката.
Зависи дали са се разбрали да се виждат с други хора или не, дали да спят с други и пр. Също така зависи и от възрастта и от манталитета на човека.

В случая на моята връзка за мен би било изневяра и ако го направи не можем да говорим за уважение и доверие.

До авторката : ти си прецени дали можеш да му простиш, дали можеш да му имаш отново доверие и дали можеш да си изтриеш от мислите ситуацията.
+1 много добре казано дотук от всички прочетени коментари по тая тема тоя е най-добрия :)

SabrinaAa
09-18-2008, 14:06
Pravilno si postapila! :-)

kifla
09-18-2008, 14:08
Ми ако е било само свирки ,не е точно изневяра ...вече ако е имало и секс е изневяра .Пък и какво толкова все пак е момче ,те никога няма да откажат свирка 8-)

Bellatrix
09-18-2008, 14:21
Естествено, че е изневяра!!!!!! И то от най - подлите! Стига сте казвали, че е било само свирка и нали не се е стигнало до секс! За мен лично, свирките и лизането са много по - интимни и лични от секса! Секса, ако махнем любовната игра, си е просто лашкане. Докато оралната любов е старание да доставиш удоволствие и е свързана с повече близост. Ако моето момче ми спретне тоя номер е вън от играта без значение колко бих страдала аз. Ама ха, няква друга ще му лапа пишката! Друг път! Не знам той колко съжелява и тъй нататък, но си помисли дали си заслужава да си с такъв човек и дали изобщо ще му имаш доверие отново.
ПП. Не е вярно, че всяко момче би се навило на свирка. Имам тъй наречена приятелка, която с удоволствие би въртяла всякви минети на гаджето ми, ама той по - скоро би си отрязал ръката, отколкото да ме нарани. Така де, има момчета, за които чувствата на приятелките им са много по-важни от еднократното удоволствие с няква к**ва.

HONDA
09-18-2008, 14:37

Ами ако наистина го обичаш, по-добре му прости. Може да съжалява. Пък и малко момчета биха си признали (поне аз така си мисля).

SINDEL
09-18-2008, 14:45
Изневяра е, както и да го въртя и да го су4а.
Ако на мен ми се слу4и в сегашната връзка - няма да простя и да дам втори шанс. Но ако не ходите много сериозно, ако не сте си обещавали какво ли не и ако не са вложени много 4увства - тогава не би трябвало да е 4ак такъв проблем.

GabisiTa
09-18-2008, 15:36
Определено е изневяра..... :?

DevilWish
09-18-2008, 15:40
И аз така мисля, обаче все пак ако моя някоя му прави свирки ,ще има такава кавга :? Се едно не може на мен да каже кат иска толкоз

sh3_1s_7h3_0n3
09-18-2008, 16:17
Имаш е*аси смотаното гадже. :?

amatorium
09-18-2008, 18:31
Ми ако е било само свирки ,не е точно изневяра ...вече ако е имало и секс е изневяра .Пък и какво толкова все пак е момче ,те никога няма да откажат свирка 8-)

Abe az kato sum sus seriozna priatelka sum otkazval svirka. Dori i lishen ot sex po nqkoi prichini.

Gerrytooo_
09-18-2008, 19:31
ami ako mom4eto e seriozno i se razkaiva za gre6kata si i ima ogrizenie i e gotof da kaje na momi4eto nezavisimo kakfo 6te stane nezavisimo kakfi 6te as posledstfiqta.... spoerd men se razkaiva dai mu 6ans ako msii6 4e go zaslujava.. ako e dokazal 4uvstfata si i raskaqniqta si ....

PeopleAlwaysLeave
09-18-2008, 19:32
Тая тема ми напомня за един доооста обширен спор с едно момче. Спорехме точно за това - изневяра ли е целувката с друго момиче/момче и свирките? За мен лично са изневяра - и целувката, и свирките. Не знам, просто аз не мога да си представя как ще бъда с един човек, ще му казвам, че го обичам и в един момент ще целувам друг или ще му въртя свирки. Същото се отнася и за лизането. Момчето обаче беше на друго мнение - то разбираше нещата така: изневяра за него е само когато правиш секс с друг човек. Тъй че наистина е въпрос на разбирания - помисли си добре за теб кое е изневяра. Попринцип момичетата сме по-чувствителни и повечето приемаме и най-малкото нещо, като целувката например, за измяна. Докато при някои момчета не е така. Помисли си дали си готова да му простиш и сега, и следващите пъти, защото щом един път и станало, щом ти е казал, че му е трудно да си го държи в гащите, значи ще има и следващ път.

peace_love_music
09-18-2008, 19:59
Vsi4ki pravim gre6ki i razbiram ,4e ti e typo,zaradi slu4iloto se,ama 6tom ti e kazal,evala,pone na udaren ne se pravi.

celio
09-18-2008, 20:52
Dai mu shans. Ne e chak tolkov golqmo provinenieto ot gledna tochka, che ne e imalo chuvstva, a prosto sa se zabavlqvali. Gadno e, no vse pak si e priznal kato pich.\

хората са казали - споделен грях половин грях.
подкрепям мнението на amatorium.
замисли се колко биха си признали.

сигурно си прочела тъпите и малоумни мнения от рода на ... ако го направи един път пак ще го направи. това са най-големи глупости които можеш да прочетеш тук. Щом си е признал значи му е гузно за това което е направил. той ако има воля няма да го направи втори път.
пак казвам, щом си е признал значи много го е яло това нещо.
като съвет- спри да си представяш какво е било защото "представянето" опира до фатазия, а запомни едно - човешката фантазия няма ГРАНИЦИ. просто се забатачваш още повече
успех!
поздрави!

sexita
09-18-2008, 21:52
Кажи му,че ще се дадеш на неговия приятел да те лиже,да види дали не е изневяра...

pinpin
09-18-2008, 22:13
tam e rabotata che toi e bil trezven... ina4e nqmashe da e takuf problem... kato go pitah zashto go e napravil i tolkova li e trudno da si go durji v gashtite i toi mi vika 4e e ne tolkova lesno.... :smt090

Тоя е пълен Кретен! Върни му го, ама така че много да го заболи (с негов приятел примерно)! :-x

mitternacht
09-18-2008, 22:21
Сега!
Казваш му:"Скъпи, няма нищо, прощавам ти, ела довечера в нас".
Като дойде му събуваш веднага панталоните и започват да се занимаваш с описаното занятие.
Тогава, изведнъж здраво стискаш зъби и го кастрираш.
Така хем ще ти е драго на душата, хем за орални ласки няма да помисли през остатъка на нещастния му животец.

Има и по-лесен вариант-изхвърляш го и го заменяш с някой 35 годишен бизнесмен с мерцедес.

Не търси логика в коментара, щото и няма логика в това да питаш народа, как трябва да се чувстваш, когато на "гаджето ти" му правят "с*ирки"

jujityy
09-23-2008, 20:04
iznevqra e :(

NiddHogg
09-23-2008, 22:05
мале колко са болни днесните жени ?! Аз ако съм момиче и разберем че на приятела ми са му правили свирки край тоя го нямам за човек вече махам го казвам му най-гадните неща който са ми във ума и го зарезвам нема и да се занимавам пф....... никфи отмъщения не прави ще е по гадно просто го зарежи и си хвани друг кфо толко :o

(S) AINT
09-23-2008, 22:20

Тоя не те обича и е пълен глупендер

mitakkka
09-24-2008, 02:04
Върни му го-хем да му е по-гадно -кажи с кой ще правиш орален секс-и кажи че след това сте квит -ако гъкне или каже нещо-кажи му да е мислил по-рано щоме било толкова трудно :o :o

snejana67
09-24-2008, 04:27
:? абсолютна изневяра спор няма :? :? :?

Drebs
09-24-2008, 08:38
Зарежи го веднага. Ти ако лапаш на някой и после му кажеш "Съжалявам" дали ще те разбере?
Като не сте заедно той ще осъзнае какво е изгубил и ще се бори за теб и ако се съберете е много по-сигурно,че няма да го направи.

danielchety
09-24-2008, 11:29
според мен е изневяра ... кофти работа :(

ЛаСт!К
09-24-2008, 11:31
Изневяра е естествено.Правилно си постъпила,но само ти си решаваш дали да му простиш,ти си знаеш обсоятелствата :)

ImmortalForever
09-24-2008, 14:00
Чакай малко..Имам една позната, която казва така за приятеля си: Предпочитам някоя да му лапа, отколкото да го целува!
Аз съм на същото мнение, свирката е вид секс (радвай се че ти е казал), какво от отва..Стъпил веднъж на криво..Обеси го!Просто орален секс бе момиче...Ако беше се целувал с друга, значи го е искал и е почувствал че иска да я целуне => има симаптии, чувства..Свирката няма нищо общо с чувствата! А пък ако толкова искаш да му правиш серт-иди и духай на някой и му кажи : Кфо бе, просто свирка?! Няма нищо грешно..Ви е тука му ебахте майката на пича! :razz: :lol: 8-)

Cenicientaa
09-24-2008, 14:39
това си е чиста изневяра .. , но след като си се разплакала, значии държиш на това момче, а след като държиш те съветвам да му простиш.. да забравиш.. с уговорката да няма повече издънки... ; )

Misha91
09-25-2008, 07:14
И според мен е изневяра,ама по-голяма изневяра ще е ако гаджето ми се целува с някаква страстно ис чувства,отколкото да му върти свирки еи така за спорта.Все пак размисли,притгли плюсовете и минусите и нали знаеш -"Признат грях е половин грях"!Решението е твое мацка.

sladi4ka kaka
09-25-2008, 08:42
i az bih si trugnala.......

vodka_f
09-25-2008, 08:53
оф оф оф - това любов ли е или какво , егати съветите.По тази логика нека всички правят секс, с който си поискат, свирки и тем подобни после да казват на половинката си и да се кефят заедно с тях.Това са глупости и такива обяснение, че е трудно да си го държи в гащите не ги разбирам,щом има такива момчета, които могат значи и той може,ако държи на теб.Или е още с детския или изобщо не държи на тебе- и в двата случая ти губиш.Аз ако бях с такъв човек не бих останала,защото пак ще повтори същото изпълнение без да му пука за теб. :?

Sladur_
09-25-2008, 08:54
Рядко :)

shoon
09-25-2008, 08:57
Изневяра :-o

tItEufFf
09-25-2008, 13:39
Ако те обича, дай му шанс .. Все пак има разлика между това да обичаш някого и да само да спиш с него .. А той дори не е спал с нея..

Sladyranka14
09-25-2008, 13:43
Естествено, че е изневяра! To4no taka.

RakiqLady
09-26-2008, 09:46
Според мен е най-добре да направиш същото и да му го кажеш и вече ще бъдете квит и можете да започнете на чисто. И дори и след това да се сещаш за това, което той е направил като ти стане гадно ще си казваш, че и ти си го направила. Това е решението...

darla
09-26-2008, 09:54
Според мен е най-добре да направиш същото и да му го кажеш и вече ще бъдете квит и можете да започнете на чисто. И дори и след това да се сещаш за това, което той е направил като ти стане гадно ще си казваш, че и ти си го направила. Това е решението...

Tipi4no detsko mislene.i kato go napravi kakvo???-ve4e nqma da q boli,4e toi go e napravil li?!?!
Tova e vse edno gadjeto da ti izneveri(bukvalno) i ti da napravi6 posle su6toto "za da ste kvit"-bolkata i unijenoeto ot predatelstvoto nqma da se zali4at,naprotiv!

po temata-spored men si e iznevqra,nz,vupros na li4na precenka e-za edni e iznevqra(kakto i za men),za drugi ne e,a otnosno dali da prosti6-sama trqbva da si dade6 smetka do kakva stepen durji6 na nego i kakvo si sposobna da "prieme6",za da ste zaedno. :)

GotTheLife
09-26-2008, 11:05
изневяра е, ама поне си признава :)

Dartiq
09-26-2008, 11:20
Не е изневяра просто малко му е било кеф

paradiso
09-26-2008, 11:44
ne go k1sai 6otot kakto gledam go obichkash a i 6tom si e priznal i toi te obichka taka 4e spored men dai mu shans na pi4a ..

Ice_Queen_
09-26-2008, 11:48
Dai mu shans. Ne e chak tolkov golqmo provinenieto ot gledna tochka, che ne e imalo chuvstva, a prosto sa se zabavlqvali. Gadno e, no vse pak si e priznal kato pich.

ти не си добрееееее....изневяра е.особенно понеже няма чувства,значи пишката го е водела.от части признавам - да те води и сърцето и пишката,ама само тя ..ебаси..

kapinka
09-26-2008, 12:10
Естествено, че е изневяра да не кажа, че някой френската любов си я водят за акт.. Незнам обаче щом се е стигнало до там..че да му лапа.. да не мислиш, че е отишла и те са и казали " Аре клякай и почвай да смучеш " и тя си е казала " Що пък не " имало си е нещичко .. ;] Извинявай ама приятеля ти е ебаси глупака .. Ако те обича няма да погледне друго момиче.. незнам де ти си решаваш, но за мен си е твърдо - ИЗНЕВЯРА .. аз бих му счупила главата.. мале малеееее :-x ... пффффф знам какво ти е .. Видях поста на The_iMMortal_f .. кво искаш да кажеш, че като отидеш на дискотека и се забиеш с него значи имаш чуства, а кат някой почне да те лиже към него нямаш .. пфпфпф бахти мисленето имате .. Ти си прецени дали го обичаш и дали би му простила .. ЗНАМ КАКВО ТИ Е .. с приятеля ми бяхме скъсали за един ден и беше излезнал с бившата си ( деба и скублата тъпа 8-) ) и се беше целувал с нея .. и ми каза ; направих го защото исках да те забравя .. ебаси тъпаците нямам думи .. :-x Сега като и чуя името от някой и си представям как са се забили :shock: :? ... но пак съм с него ... ти си решаваш .. остави сърцето ти да избере ;)

tonitoo
09-26-2008, 15:58
За мене това е изневяра!Ако мислиш,че няма да се повтори му дай шанс,но ако не си много сигурна....режи го :?

CTAMAT
09-26-2008, 16:09
Естествено, че е изневяра.

Honey:)
09-26-2008, 17:53
Незнам дали е изневяра или не ама...много правилно си постъпила,че си си трънала и я изощо го зарежи ебати,,,,,

Nadelina
09-26-2008, 18:05
Iznevqra e, razbira se! Ne bih prostila takova neshto na priatelq mi!!!

jujulinkaa
09-27-2008, 06:51
А ако ти беше останала в твоя приятелка и някое момче те беше лизало дали щеше да е изневяра?! :x

Естествено,че е изневяра!!!И си постъпила много правилно,като си си заминала :)

+1 ! :x

MoHuTo
09-27-2008, 12:57
То щом не му е толкова лесно да си го държи в гащите, значи не можеш да бъдеш сигурна, че този случай ще е единствен..ако сте от много време заедно и чувствата ви са сериозни си помисли добре дали си заслужава да му простиш... :?

Gold_Angel
09-27-2008, 13:06
Естествено, че е изневяра!

+ 1 :o

Sasho1988
09-28-2008, 10:15

Естествено , че е изневяра. Аз лично немога да преглътна изневярата и бих ти препоръчал да прекратиш всякакви отношения с него. Но в крайна сметка ти си решаваш какво да правиш.

pateto16
09-28-2008, 10:16
est 4e e iznevqra i mn pravilno si postapila kato si tragnala...