View Full Version : Диета на Дюкан - етапи
Значи прегледах доста теми но неможах да намеря отговора на въпроса ми: Какво се яде през периодите/етапи?
Например през първия период какво се яде??втория.... и т.н ще бъда благодарна, който я упрости на бг :D Мерси :-)
EarthShaker
09-18-2008, 19:20
не търсиш достатъчно
emi pyrvata sedmica samo pileshko i teleshko meso,kiselo mlqko 0.1% i samo beltycite na qicata aaa vtorata sedmica syshtoto + domati,krastavici,chyshki,lyk....iii tn....az sega sam na taq dieta iii veche mi pisva :D
b3b3_j0 явно нямаш книгата,защото това,което говориш са пълни глупости.
estreq щом искаш да отслабнеш си купи книгата,това което е в интеренет е изключително непълно и постно,10 лв е книгата,така че това няма да се отразни на джоба ти кой знае колко.
estreq щом искаш да отслабнеш си купи книгата,това което е в интеренет е изключително непълно и постно,10 лв е книгата,така че това няма да се отразни на джоба ти кой знае колко.
A книгата "Диета на Пиер Дюкан" ли се казва или носи по различно име? :-)
silver_moon
09-19-2008, 13:02
не спазвам и не съм спазвала тази диета, но съм чела наистина много за нея...
през първия етап се ядат само белтъчини: това са: месото, но без кожите и тлъстините, рибата и всякаквите други морски дарове, млечни продукти като кисело и по-рядко прясно мляко, извара, обезсолено сирене, като зя тях има ограничение до 1литър или 1кг, ядат се яйца, може и олекотена пуешка шунка...ако много ти се прияде слако можеш да правиш "плодово кисело мляко" от кисело мляко и степче в него...задължително сутрин се ядат трици
през втория етап или известен по-скоро с името смесен етап се ядат протеини+зеленчуци и чисти протеини...редуват се примерно 5дни протеини и зеленчуци и 5дни само протеини или и по други начини може
през третия етап по веднъж на ден може и плод да ядеш
пп. има сайтове специално с рецепи за тази диета, има всякакви кремчета, слдакиши,палачинки(от триците) и всякакви други ястия
nejnaDROGA
09-19-2008, 17:10
Тук (http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0) е описано всичко :) Какво се яде,какво не се яде,както и многоооо рецепти предназначени за различните периоди :) (рецептите за всеки етап са написани в определен цвят за по-лесно различаване) :) Надявам се да съм ти помогнала и успех :-)
lady_forever
09-21-2008, 18:26
майка ми известно време беше на тази диета.доста е трудно да гледаш по магазините хубави плодове и зеленчуци а да не можеш да ги ядеш,тъй като диетата не позволява консумирането им.до колкото знам тя не е много полезна.всичко е описано в книгата
A книгата "Диета на Пиер Дюкан" ли се казва или носи по различно име? :-)
Книгата се казва "Как да отслабнем завинаги":
http://87.120.102.52:80/640802z.jpg