PDA

View Full Version : Дали просту не откачам ;Д ;s

raia338
09-19-2008, 18:42
Здравете :) Не знам дали темата ще ми е тъпа или ще ви хареса но нека я прочетете за да ми помогнете ,самата аз да си помогна :( Значи харесвам момче от моя клас,запознахме се на скоро ,аз съм в ново даскало и се чудя дали и тои ме харесва!Все още не знам кои от моя клас може да ми помогне с нещо сварзано за него разбира се,защото още не съм опознала хората и нз на кои да се доверя :( Относно него? Ми тои се закача от време на време с мен но не е говорил с мен на по сериозни теми и за по съществени неща ;( И ако можете даите съвет как да постъпя,дали да го оставя защото е от моя клас и разберат ли останалите че го харесвам ,ще умра от срам Как да постъпя :smt086 :smt049 :-#

tuzaro
09-19-2008, 18:58
питай го с смс дали те аресва

tarataika
09-19-2008, 19:43
еи сега ще хвърля боба и ще ти кажа дали те харесва

"даи ми само пет минутааа" 8-)

:razz: :razz:

Whyniser
09-19-2008, 19:45
Че ако го чакаш него ще умреш от старост 8-) . Какво пречи ти да го заговориш :?

Lacey_66
09-19-2008, 20:57

:shock: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :D :D

Sladur_
09-19-2008, 21:19
абе то си личи ако те харесва

tarataika
09-19-2008, 21:25

ти ко бе дни си мойто изгубен циганче меметчо ?
аа мемтчо ко прайт бе ? кажи мараба на манго, пак ща воз на голф тунинг 8-)

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:

b0nb0n4et0
09-19-2008, 21:29

:D :D :D :D :D

cingomiumiun - Тоя е голям фен :razz:

bai_brother
09-19-2008, 21:47
1.Тука врачки нема.щ
2.Що пък трябва да мреш от срам че го харесваш?
3.Вземи да му кажеш за да разбереш дали и той те харесва (че да кажеш и на нас , щото тая вечер няма да спя от вълнение. :D) , друг начин няма

WithLove
09-19-2008, 22:02
Първо-эа какво ти е да търсиш някого,на когото да се довериш относно него?Какво искаш-някой да ходи да го раэпитва дали си пада по теб?Това е много тъпо,ама много.По-добре си се оправяй сама,а не като в детската градина.
Второ-эащо ще умреш от срам,ако някой раэбере,че го харесваш?Какво срамно има според теб в това да си паднеш по някого?Щото според мен абсолютно нищо.Човешко е.Най-нормалното нещо,което може да ти се случи.Иэкаэването ти е глупаво и отново повече ще отива на дете в предучилищно эаведние.
Елементарно е това,което трябва да направиш.Просто търси повече контакт с това момче.Говори с него,интересувай се как е,от какво се интересува,с какво се эанимава.Не чакай все той да се 3АКАЧА с теб,а отиди и го эаговори на някоя тема,эа която ти се говори.3адай му някой и друг въпрос-хем ще раэбереш що эа човек е,хем може и да се усети,че си го мернала.
И не энам эащо мислиш,че това,че сте от един клас е проблем.Еми не е.Напротив-даже е яко,эащото ще можете да се виждате всеки ден.Не мисли эа после.Не е краят на света.

w0sh
09-19-2008, 23:16
използвам мистичните сили ан Шангри-Лу , и откривам,че той всъщност те харесва. Даже вече ти е купил пръстен и има много яки Фесни на гмс-то.

начи ако го питаш дали те харесва. и той те харесва. Го питай дали си търси Гадже/Аверка/путка.

Ако каже, че си търси- питай го ти тогаз дали иска ти да си му гаджи/аверка/путка.

И ако се съгласи може да слушате хаус и чалга в коридорите и той може да та бара по дирника, гато и както пожелае.

Туй каза шангри-Лу.

MoOnLiGhT_ShAdOw
09-20-2008, 06:45
tarataikЪ, ако нямаш какво да кажеш по темата, просто си трай, вместо да спамиш с хилещи се емотикони - ако толкова искаш да трупаш мнения, пиши нещо поне мъничко смислено.
Аман вече, този форум наистина трябва да се поразчисти...

По темата: Моето мнение е, че хора от класа не трябва да се гаджосват, освен ако няма наистина ясно изразена химия между тях и не се очаква дълга и щастлива връзка, основаваща се на уважение и взаимна обич. Защото иначе, когато двамата съученици скъсат, ако е станало нещо по-лично, целият клас научава. А едва ли искаш всички те да знаят за личния ти живот. Предполагам, че има и други недостатъци - например много често виждам хора, които след като са ходили, после дори не се поздравяват. Мислила ли си вие как ще се гледате след това? Освен това сте на по 14-15, ако не се лъжа, вариантът да имате достатъчно здрав разум и да не правите простотии се изключва, според мен - още сте със съвсем детски манталитет.

HardlyAwakened
09-20-2008, 06:52

:shock: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :D :D

:lol: :lol:

BaiToq
09-20-2008, 07:23
Здравете :) Не знам дали темата ще ми е тъпа или ще ви хареса но нека я прочетете за да ми помогнете ,самата аз да си помогна :( Значи харесвам момче от моя клас,запознахме се на скоро ,аз съм в ново даскало и се чудя дали и тои ме харесва!Все още не знам кои от моя клас може да ми помогне с нещо сварзано за него разбира се,защото още не съм опознала хората и нз на кои да се доверя :( Относно него? Ми тои се закача от време на време с мен но не е говорил с мен на по сериозни теми и за по съществени неща ;( И ако можете даите съвет как да постъпя,дали да го оставя защото е от моя клас и разберат ли останалите че го харесвам ,ще умра от срам Как да постъпя :smt086 :smt049 :-#
Гадай на карти.

aka6a_vamp
09-20-2008, 08:36
дааа предчувствието ми се оказа вярно....почна новата учебна година и форума се напълни с теми:от 5 дни познавам едно мом4е/моми4е от новия ми клас,дали ме харесва....

GotTheLife
09-20-2008, 09:05
хахаха кво ти пука ако разберат :D

Honey:)
09-20-2008, 17:54
[quote=KillSwitchEngage]еи сега ще хвърля боба и ще ти кажа дали те харесва

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol

BaiToq
09-20-2008, 19:08
tarataikЪ, ако нямаш какво да кажеш по темата, просто си трай, вместо да спамиш с хилещи се емотикони - ако толкова искаш да трупаш мнения, пиши нещо поне мъничко смислено.
Аман вече, този форум наистина трябва да се поразчисти...

По темата: Моето мнение е, че хора от класа не трябва да се гаджосват, освен ако няма наистина ясно изразена химия между тях и не се очаква дълга и щастлива връзка, основаваща се на уважение и взаимна обич. Защото иначе, когато двамата съученици скъсат, ако е станало нещо по-лично, целият клас научава. А едва ли искаш всички те да знаят за личния ти живот. Предполагам, че има и други недостатъци - например много често виждам хора, които след като са ходили, после дори не се поздравяват. Мислила ли си вие как ще се гледате след това? Освен това сте на по 14-15, ако не се лъжа, вариантът да имате достатъчно здрав разум и да не правите простотии се изключва, според мен - още сте със съвсем детски манталитет.
Да,определено трябва да се
поразчисти от такива спамърки
като тебе :lol: 8-)

samuel_vimes
09-21-2008, 17:29
Награби го за че*а и го питай: "Ша го бъде ли нема да го бъде?"

ImmortalForever
09-22-2008, 12:41
отлагай още малко така и скоро ш се изтъпанкате на бала в кенефа! :grin: