View Full Version : Интерсен подарък за 18-ти рожден ден
Zdraveite!Iskam da pomolq vsi4ki ostroumni i interesno0o misle6ti hora da mi pomognat da izmislq interesen i unikalen podar1k za priqtelq si koito0o dr mesec stava na 18.blagodarq predvaritelno0!
bai_brother
09-19-2008, 20:52
Ам че да беше споделила малко инфо за него , като например какво харесва , има ли няк'во хоби и т.н.
Иначе все пак става пълнолетен , може да му подариш шише хубаво Уиски да полее празника както подобава. :D :smt031
Iskam da pomolq vsi4ki ostroumni i interesno0o misle6ti hora
те това е за мене :-D начи виж са, купи му вибратор. неска ма ибахъ на садо мазо и много готино става, нищо че е мъжко, нали има дупи с дупка :D
tarataika
09-19-2008, 21:11
намери в тях разни бебешки снимки и като е бил малък, разни като е би по-голям и т.н и направи лбумче, като сложиш и ваши снимки, но не знам даи ще се хареса на момче, може да му подариш уикенд за двама и да го глезиш както никой друг...да му готвиш любимите неща, да го изненадаш с нещо ново в секса..ей така, дано да съм била полезна
на мене ми подариха една камбанка с надпис време е за секс :) Мн. се накефих
punkrock
09-19-2008, 23:32
Толкоз ли не го познаваш добре, че да му измислиш ти ??????????
BlueMushroom
09-20-2008, 09:33
Nargile? :)
DekoDenev
09-20-2008, 09:37
samolet :-x
Тройка
кебапчета с гарнитура и 2 бири :-P
анална броеница 8-)
Това е доста добра идея.Аз на моя приятел му подарих такава броеница и много се изкефи.Даже може направо по интернет да я поръчаш,тъкмно няма да обикаляш по секс шоповете,пък и нещо друго можеш да му харесаш.Има доста добри неща.Имай предвид ,че може да ти забавят доставката от куриерската фирма...Принцпно аз като си поръчах , трябваше да ми дойде 2дни след като съм напраила поръчката,но дойде след 5...Доставката пък ти излиза м/у 3 и 5 лв.(ако си от софия).
Моя е след няколко месеца и на мен ще ми е интересно да прочета предложенията ви.... ;)
Iskam da pomolq vsi4ki ostroumni i interesno0o misle6ti hora
те това е за мене :-D начи виж са, купи му вибратор. неска ма ибахъ на садо мазо и много готино става, нищо че е мъжко, нали има дупи с дупка :D ОРИГИНАЛЕН СИ ПРОСТО! Гнусотия! :x
lipsvashh_mi
09-20-2008, 16:06
идеята с уикенда за 2ма е доста добра..иначе ако е романтик може да го заведеш на някое специално за вас място и там да празнувате РД-то му само 2мата...мисля,че нещо толкова интимно като миг с теб ще му хареса..илииии..можеш да му организираш парти изненада..и да събереш всичките му фр и така..много идеи могат да ти щукнат ако се замислиш :)
Заведи го в някоя дискотека. Изкарайте си якоОо. Остави го да плати сметката...:) Покажи му че си само негова а след това играйте на "Зарчета" (пишете предварително на листче от 1 до 12) неща, които харесват и на двамави като например целувка по бузата и т.н.) Ясно е как ще завърши вечерта Ви
zlatoto_90
09-22-2008, 21:11
Някакъв алкохол в комплект с чаши в маняшка кутия :) има много такива на разни водки или кампаре ако е са момиче и подари шеридънс :)
Подари се самаа , чакай го на леглото облечена с пандели вместо бельо , гледах го на една картинка :grin:
Подари се самаа , чакай го на леглото облечена с пандели вместо бельо , гледах го на една картинка :grin:
Можеш и пари да изкараш така :grin:
MoOnLiGhT_ShAdOw
09-23-2008, 19:20
анална броеница 8-)
Това е доста добра идея.Аз на моя приятел му подарих такава броеница и много се изкефи.Даже може направо по интернет да я поръчаш,тъкмно няма да обикаляш по секс шоповете,пък и нещо друго можеш да му харесаш.Има доста добри неща.Имай предвид ,че може да ти забавят доставката от куриерската фирма...Принцпно аз като си поръчах , трябваше да ми дойде 2дни след като съм напраила поръчката,но дойде след 5...Доставката пък ти излиза м/у 3 и 5 лв.(ако си от софия).
Ако бях взела такова на приятеля си, щеше да ме погледне толкова накриво, че с поглед щеше да ме завре в дън земя. Не е казано, че ако някой се е накефил на такова нещо, всеки друг би приветствал идеята да го "обезчестяват" отзад с отворени обятия. :?
Можеш да му вземеш нещо с посланието да не забравя детството: да изнамериш няколко комикса, каквито е обичал да чете, да запишеш на диск филмчета, които е гледал... И в сайта, и като цяло в нета си има доста голямо богатство от идеи, стига някой да се научи да ползва търсачки...
Whyniser
09-23-2008, 21:15
Ми подаряваш му панделка с номер 18 за "рожденика" :)