View Full Version : Доволни ли сте от себе си
Доволни ли сте от себе си. От това, което сте постигнали в личния си живот, в училище/работа и на колко години сте?
Nin4e_to
09-20-2008, 11:51
Az li4no sam mn dovolna ot sebe si, na 19 godini sa. zavurshih s mn dobur ospeh v o4ilishte, prieha me v universiteta tova koeto iskam , zdrava sam i imam mn hubavo semeistvo. :-) :-) :-) :-) :-) :-)
както пишеш "o4ilishte" i "ospeh" не ми се вярва много за добрия Оспех
Направо съм възхитена. :-D :grin: Завърших училище с отлична диплома , приеха ме там където исках и това което исках. Живея сама от близо 3 години, изкарах книжка и смея да кажа, че съм добър шофьор (тука мъжете сигурно ще припаднат от смях, ама факт! :-P ) вече 2 години. Имам зад гърба си 2 предложения за брак :lol: Едно от които доста сериозно ! Сега с мъжете съм малко в застой, ама съм се отдала на спец. ми. Та има време. И не на последно място, т.е. май най-важното имам прекрасно семейство ! Та мисля, че не мога да се оплача :) А за протокола на 20 години съм :)
MostHated
09-20-2008, 12:02
Надявам се само да ме приемат, да съм с едно момиче и всички мои близки да са живи и здрави :) като цяло съм доволен от всичко, на 17 съм
scoobydors
09-20-2008, 12:16
endeR]както пишеш "o4ilishte" i "ospeh" не ми се вярва много за добрия Оспех
\:D/ \:D/ \:D/
snejana67
09-20-2008, 12:54
:-) много съм доволна и се гордея със себе си - завърших с отличен и сега уча в най престижното училище в русе :-) :)
\:D/ \:D/ \:D/
Точно такива имат отлични дипломи. :o
Wrathchild
09-20-2008, 13:02
endeR]както пишеш "o4ilishte" i "ospeh" не ми се вярва много за добрия ОспехМммдааа и аз това си мислех...
HardcoreSyndrome
09-20-2008, 15:46
Доволна съм. Завърших и ме приеха в университет (това което искам да уча). За сега съм довонолна 8-)
sasha_90
09-20-2008, 15:57
Понякога съм доволна,друг път-не!Винаги изисквам още и още от себе си.Ще бъда доволна,ако успея да завърша висше.На 18 години съм.
A пък аз съм на 14 - пуша,пия,и съм пробвал ексази.. имам опити за самоубийство..рязал съм си вените..но влязох в най-елитното училище в плевен.. живота ми е боклук ама си го обичам.. :booooomb: :booooomb:
Винаги може и по-добре.Съжалявам само за едно нещо в живота си,което го преобърна на 180 градуса.Не беше мое дело.И все още има какво да постигам,защото живота и откритията,които ми предстоят да правя,те първа започват. :) Почти на 15 съм.
Biskfitka
09-20-2008, 16:56
еми горе долу съм доволна...до 6 клас завършвах с пълно 6....в 7ми с 5.74...въпреки че почти не учех 8-) :oops: та така де....имам хубави оценки в училище....не съм се проебала на 12-13 за което се радвам...не пия...не взимам наркотици...само дето пуша от скоро ама...с тва не се гордея...имам хубаво семейство.....напълно доволна ще съм когато завърша висше! :-D
П.П. на 14 съм... :)
Мм доволна съм, но, естествено, винаги има какво да се желае още.
Най-доволна съм, че животът ми започна лека-полека да придобива бегъл смисъл. :D
it_ends_tonight_
09-20-2008, 18:23
Горда съм! Не слушам повърхностна музика, ценя красотата във всеки, не се обличам като фолк певачка, не си избивам комплексите в инетрент порстранството, не се снимам по бельо, имам хубави оценки в даскало, не бягам от час, в стаята ми е прибрано, пера си сама дрехите, просторам, чистя всяка неделя, уча в престижно даскало впрочем, пазя се за първата брачна нощ... а да! скромна съм :D
та сериозно.... гордея се с изброените неща. Но за нещата, които съм постигнала.. ами в място по гимнастика в София на републиканско първенство и грамоти за есета, две публикувани стихотворения в книга и нняколко участия на тееатралната сцена :)
AvaLan4e
09-20-2008, 18:32
Да. Нямам претенции да умра на мига.
Не. Не съм си избирала съдбата.
b0nb0n4et0
09-20-2008, 21:39
Дам аз определено съм доволна от себеси на 16.
Защото съм обикновенно момиче което не се надува и винаги гледа да угоди на всичи,но когато ми се качат наглавата тогава ставам лоша :evil: :D Но наистина съм много доволна от себеси заобиколена съм от приятели на който мога да се доверя,имам страхотни родители със който се разбирам чудесно,брат със когото си говоря нормално,момче което ме обича,и успеха не ми е лош винаги над 5.50
И съм голяма симпатяга :D :D :D
SunShinePearl
09-21-2008, 02:10
ами за сега съм мн доволна...все пак влезнах в гимназия което хич не е малко 1-вата трудност в живота все пак...имам добри оценки,имам 2 приятелки на които всичко мога да им доверя и ги обичам на моменти повече от себе си(мн се радвам за това защото в днешно време има мн малко свестни хора и е трудно да намериш истински приятел)а сега дори с най-добрата ми фр сме заедно и в гимназията от детската градина сме заедно 8) сега да се надяваме че ще се науча перфектно да свиря на китара и ще продължа да се занимавам с музика както досега в което съм 99,9% убедена,а за напред само искам да завърша гимназията и да отида да уча в натфиз за актриса.
п.п: на 14 съм
nicolepcd
09-21-2008, 16:06
Чак пък много доволна - не... Малка съм, на 15... единственото нещо, с което се гордея е, че съм там, където исках мнооого да уча... Всяка година съм с успех над 5.50... пхахахахах... Раадвам се, че намерих 2 истински прииятелки, на които мога всичко да кажа :) Ааа, да... също така мнооого се гордея, че като бях на 12-13... имаше един период, в който мнооого, ама мнооого ми се пушеше... но не се поддадох на желанието си и ... сега не мога да понасям цигарите :grin: Така, де... след няколко години може да е друго :? Но за сега си ми е гордост!!! Ма наистина, много ми се пушеше :lol:
sladur4etyYy
09-21-2008, 16:24
A пък аз съм на 14 - пуша,пия,и съм пробвал ексази.. имам опити за самоубийство..рязал съм си вените..но влязох в най-елитното училище в плевен.. живота м
и е боклук ама си го обичам.. :booooomb: :booooomb:
:shock: иди при психоложката да си поговорите... :D
pinky_shine
09-21-2008, 16:34
. :)
Ами няма нищо с което да се похваля.. Доволна съм от себе си.
Мисля, че открих хора които да ме подкрепят във всеки един момент. Пък и сме най-готиния клас (от мненията на много даскали) в училището. Родителите ми се гордеят с успехите ми от предишни години. Сега предстой да се изявявам.
А иначе съм на 17 :D
аз съм много доволен от това на колко години съм, да..гордостта за едни е глупост за други..аз съм си доволен, но не ми е някаква фикс идея..
Pliok0019
09-21-2008, 18:05
В този момент не съм от най-гордите...
Уча в елитно училище, но нямам най-добрите оценки. Разбирам се горе-долу със семейството си, имам доста приятели, разни хора непрекъснато се запознават с мен... В личен план...май ми трябва промяна. Връзките ми са за около 2-3 месеца...и трябва да си оправя стаята.
NightGuardian
09-21-2008, 21:40
До някъде да , до някъде не!
Не съм добър ученик , но не пия и не се дрогирвам.
На 15 съм и разбирам доста неща с който баща ми иска да знае за бизнеса ни...Мога да шофирам , имам 2 жени с който съм.. зад гърба си.
ИМАМ СТРАХОТНО СЕМЕЙСТВО и не се оплаквам от нищо!
fuckingwhore
09-22-2008, 02:12
малка съм,но не съм доволна от себе с засега..
нито от това какво съм,нито от успеха ми в училище или пък най-малко държанието ми..
трябва да се отсрамя,че това ми пречи страшно много,трябва да си променя отношението към родителите и да се съвзема малко относно ученето.
Valkyrie
09-22-2008, 20:43
Страшно много съм доволна от себе си, имам си работа, от която съм доволна, в училище всичко си върви както трябва, наред с това си имам прекрасен мъж до себе си, имам си най-яката квартира на света и яки съвартиранти, които също са много хубава двойка. Животът ми от доста време не е лесен, наложи ми се да се оправям сама на възраст, на която наборчетата ми вилнеят по детски дискотеки едва ли не, но се оправям добре. Но най-доволна съм от две неща - че имам за какво да се боря, а и заради това, че има кой да ме подкрепя и да ми помага в тази борба, и не само в тази. И съм доволна, че на тази възраст съм отговорен човек с изградена личност, стремящ се да се развива и учи. Обичам да се хваля, хубаво е, че има с какво.
mynichka
09-23-2008, 05:07
Доволна съм ...всичко си е добре и ме прави щастливааа :grin: :grin: остана само да завърша 12 клас ..матурите и да вляза в университетчее :-P
Адски съм доволна...от всичко! Оценките не ме интересуват...не са те най-важното в живота, важно е дали в дадени моменти, когато ти се наложи да се справяш абсолютно сам да успееш.
lifelesscorpse
09-23-2008, 12:56
ми не особено,защото искам и още и още и още и... 8-) но засега е добре положението. :)
п.п.на 14 съм
ThePowerOfLove
09-23-2008, 13:09
На 15год съм :) Горе-долу съм доволна, но може и повече :smt023
ANTIHUMAN
09-25-2008, 09:55
Мога да кажа с ръка на сърцето: ,,Не съм доволен от себе си!'' всичко е с главата надолу!Вече нямам приятели изоставих ги или по-точно те мен ,няма значение.Стоя в нас и кисна и докато нашите си мислят ,че съм щастлив аз съм нещастен вече 1 година!
Seducti0n
09-25-2008, 10:15
И да и не.Определено не е малко това, което съм постигнала до този момент, но има още какво да се желае.Човек, не бива да се опиянява прекалено много от моментния успех, а именно той да го мотивира към постигането на нови.
:)
pepita87
09-25-2008, 15:14
Все още не съм осъществила плановете си...Доволна съм,но има още адски мнооого неща,които искам да направя и в личен,и в професионален план!Малко се забавиха нещата,тъй като не бях в Бг.,но сега смело...пълен напред!!! :-D
Obsession
09-28-2008, 12:51
До сега съм доволна :) Но имам планове за осъществяване и ще бъда най-доволна, когато се справя с тях. А до тогава има време... Все пак се гордея с това, което съм.
nazistka*
09-29-2008, 21:41
станах пълен боклук,срам ме е от мене си
пуша,пия,друсам,бия се,приличам на клошар,имам само двойки и тройки,максимум четири в у-ще,родителите ми напълно се отказаха от мен
вече си свикнах с тва положение,така че майната му на всичко
perkele1914
09-29-2008, 22:40
Не.
какво сте доволни?
какво сте постигнали в живота? :О
24white24
09-30-2008, 04:59
Да доволен съм, доволен съм как се развивам като личност, какво съм постигнал с и без помоща на странични хора, имам планове да се надяваме да ги изпълня и тогава ще съм вече наистина доволен от себе си.
Доволна съм от себе си като човек..естесвено имам още доста хляб да ям :) доволна съм от семейството си може да се каже и от хората около мен :) спрямо отношението ми към училище може да е и по добре .. сега съм 9 клас за втора година съм в училището което исках..миналата година малко се поотпуснах но тази пак се стягам :) има още много неща които искам да постигна но всичко с времето си :-)
TheOtherME
10-01-2008, 11:11
Ами да, доволна съм.В елитна езикова гимназия съм, справям се с ученето, гордея се и с това, че досега не съм се проваляла на нито един изпит било по немски, било по английски...
Не съм повърхностна, имам добри хора около себе си, радвам родителите си.
Ще се ГОРДЕЯ чак когато завърша висше и се реализирам в живота.
Metal_kids
10-01-2008, 14:53
Ами да си кажа не съм кой знае колко доволна от себе си,но пък съм и доволна до някаде защото няма перфектни хора,хххахха а има и неща от които съм доволна :-D обърках се хаха :razz:
crazygirl13
10-04-2008, 17:10
Ами доволна съм 8) :) :---)
Miimiinka
10-19-2008, 19:59
Определено не съм доволна от себе си... :cry:
Не съм много доволен от себе си
пием,пушим като строшен кумин,наркотици съм пробвал (само веднъж де),за училище да не говорим че почти не се меркам там.
Е вярно имам много приятели и страхотно момиче до мен,поне за това се радвам :)
BrokenInnocence
10-21-2008, 01:01
Мм доволна съм, но, естествено, винаги има какво да се желае още.
Най-доволна съм, че животът ми започна лека-полека да придобива бегъл смисъл. :D
In_my_dreams
11-21-2008, 23:13
ми май не...пък и все пак съм наа има няма 16 години...тепърва ми предстоят важни решения и отговорности
НЕ!И вероятно никога няма да бъда доволна от себе си! :?
uMnePaToPa
11-22-2008, 07:12
До някъде Да , до някъде Не .. :D
Доволна съм,но не бива да се самозабравяме,защото идва и момент в ,който самият ти и успехът ти е най-важен,и забравяш всички и всичко.Което не е на добре,защото ще останеш сам,което е най- страшното.Но все пак имам много какво да желая още.Не че съм се самозабравяла до такава степен да зарежа всички и всичко,но познавам и такива хора....и смело твърдя,че сами не им е никак добре.
verdjitO
11-22-2008, 07:56
малка съм,но не съм доволна от себе с засега..
нито от това какво съм,нито от успеха ми в училище или пък най-малко държанието ми..
трябва да се отсрамя,че това ми пречи страшно много,трябва да си променя отношението към родителите и да се съвзема малко относно ученето.
И аЗ :D
Има какво още да се очаква. 7 клас съм и оценките ми не са много лоши, но не са за похвала. Не пия, не пуша не се еба, не взимам наркотици,наскоро отказах цс-а имам мн хубаво семейство приятелки но..Още е рано, пък за сега съм средно :)
pepita87
11-22-2008, 16:48
Smeq da tvurdq,4e da!!!Uspqh da izlqza ot dupkata,v koqto bqh izvestno vreme...imam dohodna rabota,koqto me udovletvorqva na 100% i v koqto suotvetno iskam da se realiziram.Hodq s jelanie,vremeto mi minava neusetno...Uspqh da se osuznaq kakvo to4no iskam ot sebe si,ot 4oveka do men...radvam se,4e semeistvoto mi e do men,4oveka,koito mi dava NAI-GOLEMIQ smisul da jiveq,su6to :) Dovolna sum ot vs postignato,nai-ve4e se radvam s kakva skorost uspqh da go realiziram...estestveno ima oooo6te mnoooogo ne6ta,koito smqtam da osu6testvq,no na tozi etap mislq,4e me ustroiva!na 21god. sum.
Jumbie483
11-22-2008, 18:08
Най-доволна от себе си съм когато постигна нещо, за което съм се трудила много време :-P Недоволна, когато не успея да направя нещо, а знам че съм могла да го направя, ако бях вложила повече старание, труд..или каквото е нужно :)
sentient_
11-22-2008, 19:37
:D :D :D :D :D
az puk sum na 18 i ko da sum postignala ddz, moga da gotvq 4istq pera imam si priqtel koito ma obi4a, gledam da se u4a do kolkoto moga, em mai ni6to sa6testveno ne sum postignala :D
Момиче,14год.
До скоро не бях,но осъзнах две неща:
-Щастлива съм да знам че знам как се пише Очилище и Оспех!! :grin:
-Уча във хубаво училище и то това,което исках-френски.Надявам се и мечтата ми свързана с този език да се осъществи.Не пия,не пуша..не правя и другите тем подобни...модерни неща.Имам най-добра приятелка и още доста познати :) Щастлива съм,но винаги ще съм от части недоволна и ще съжелявам за някои неща,но това е живота! :P
sladka__droga
11-25-2008, 18:55
Пфф,не 8-) ... е до някъде да ,, амаа ... не :lol:
breathless
11-25-2008, 19:33
гооре - долу ..
balon4eee
11-25-2008, 19:55
Случва се . :D
Като цяло - не бих казала...Не че имам проблеми в училище, в къщи или в любовта, просто смятам, че колкото повече желаеш и се опитваш да постигнеш, токова повече получаваш. Амбициите ме тласкат напред 8) а иначе съм щастлива, че имам страхотно семейство, верни приятели и едно сладко гадженце... :oops: Но все пак на 18 съм! Имам още мноооого да се доосъвършенствам! :grin: :D
Винаги може и повече... както казва Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече"! ;)
jeni92_abc
11-28-2008, 06:44
много :grin: :D